Imon äntligen

Imon äntligen så är det dags att dra till UDDEVALLA/FÄRGELANDA!!!
Känns underbart, är alltid underbart att få komma iväg lite, och speciellt när det är till mina underbara vänner!=) Ni gör min dag! Ni gör faktiskt mitt liv=)

Idag har jag jobbat, och de gick bra, började klockan 9 och skulle jobbat till 18.30 dvs 9½ timme, men ja fick gå redan vid 17.15 för att de behövde bara vara två på kvällen, och inte tre som de skulle vart med mig, så det var skönt!
Och idag har jag verkligen vart sådär framåt och verkligen tagit för mig på jobbet, för känner att nu kan jag verkligen börja göra det, jag är juh så grymt blyr annars och väldigt osäker på mig själv, och innan man har lärt känna personal och boende med så blir det så, men nu så jäklar! Nu ska jag komma igång, och de ska vara nöjda med mig, jag har juh fått en hel del tider att jobba så, så det känns som de gärna vill ha mig där=))

Så ikväll så har jag bara vart hemma, sara och Linus har varit här, underbart=)
Men Linus är just nu i "Varför då för" åldern, han frågar om precis allting, det går an ett tag, men när man har hört Varför sådär 1000 gånger på en minut, så blir de lite tjatigt, men han är så söt ändå!;) Hihi..världens bästa, även fast han verkade lite sur på mig idag, undra varför:/

Nehe om jag skulle gå och packa lite grejer nu då, och sen gå och lägga mig och läsa lite om jag orkar, om jag inte somnar vill säga.
Åker från stationen klockan 14.01 imon betyder att ja måste åka hemifrån senast 13.27!

Ha de underbaaaaart!
Pussåkram

Today

Hörde en bra låt på ett tv-program idag, så försöker hitta den nu, den heter Today, men kom inte ihåg vem de va som gjorde den, men den var så fin iaf=)

Har vart nere på stan en sväng idag igen, kollade runt lite, och sen gick jag och lånade två böcker på biblioteket, shit va folk det var där, trodde inte att det var så populärt längre, men det var de visst.
Efter det gick jag och solade, sköönt! Fast man blir lite rastlös, men det var skönt, så kanske fick lite färg, funderar på om ja ska sola på fredag med innan jag åker iväg till uddevalla, sitta och lukta solarie på tåget;) haha najs, not!

Ikväll blir de bara att ta de lugnt, mamma å pappa ska snart iväg och dansa, så jag ska titta på tv, ska faktiskt upp och kolla på sjukhuset nu tror jag, och sen ugly betty=)
Sen ska jag sova någorlunda tidigt idag med, ska juh som sagt upp och jobba imon, men börjar inte förrens 9.30 så är juh skönt, så ska gå upp klockan 8.
De ringde innan och frågade om jag kunde ta några fler pass, och det kunde jag, så har fått 4 eventullt 5 tider till=) Naaajs! Moneeeey!=)

Så är det med de, de smakar skit i min mun, förstår inte varför, så måste gå och göra nått åt detta nu med detsamma!
Pussåkram

Jobb

Imon och på torsdag ska jag jobba igen, underbart!
Money money money, must be funny......ja ni vet, pengar behöver man, så ja kan säga som såhär att jag läntar grymt mycket till november nu! Då blir de dels lite pengar från försäkringskassan, som förövrigt att höjt min ersättning från 129 kr/dag till 248 kr/dag, lovely!
Och sen den 27 november kommer jag få lite pengar för detta jag jobbar nu denna månaden, blir inte så mycket på fem gånger men lite blir de iaf, sen vet jag inte heller hur mycket jag har i timlön nu så:P haha..

På fredag ska jag till Uddevalla var tanken:D På lördag är det halloween fest, det är Peters kusin (tror ja) som skulle ha de, och jag är bjuden, snällt! Fast har aldrig träffat honom, men var mer sådär att Peter gärna fick ta med sig några kompisar, och då fick ja följa med, gött!
Det sura är att jag ska åka dit upp själv, med tanke på att Fien åkte dit igår, men det är hon värd, få umgås med sin älskade i en vecka! och fem dagar utan mig..haha innan jag kommer och tränger mig på igen;)
Vart juh inte så längesen sen sist jag var där, underbart!
Det är där jag trivs bäst, med riktiga vänner! Och jag menar det, ni är verkligen riktiga och bra vänner!

Igår var jag med syster på stan och sådär, köpte mig en brun kajalpenna, haha ofta man köper kajalpenna, not! Kände mig nästan lite fjortis..
Skulle köpt lite andra grejer med, men hittade inte det jag ville ha så..:/ Träligt, bara för att jag var sugen på att slösa lite pengar:P Som att fira att ja ska jobba imon och på torsdag liksom:P haha..

Neeehe, nu ska ja inte skriva mer för nuet.
Ha det fint
Pussåkram

Stan

Nu ska jag ner til stan och träffa systeryster, och se om jag kan göra några fynd kanske!
På fredag blir det uddevalla och hälsa på Fien och Peter, förmodligen;)

Have to run to the bus now!
Pussandkram

Tårar igen

Usch, mormor ringde precis.
Hon hade pratat med min kusin häromdan, och han berättade att deras katt Siri har dött, fy fan, det har vart min favoritkatt sen jag var liten, hon var en grå katt, lurvig som tusan och så söt och gosig.
Men nu finns hon inte mer, jobbigt!

Som man bäddar

Den filmen sitter jag å kollar på just nu, den går på femman.
Jag har då varit ensam hemma idag med, jag orkade inte åka till Mullsjö idag, var inte alls pigg på förmiddagen, kändes som ja skulle bli sjuk, är otroligt seg fortfarande, men det är juh inget ovanligt att jag är trött, jag är juh jämt det så..
Har precis ätit en fiskgratg var faktiskt helt okej, för en gångs skull så lyckades jag få den genomvarm, brukar alltid vara kall i mitten annars..dagens i-landsproblem.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva..
skulle bara göra en uppdaering i pausen, men filmen hann komma tillbaka innan pausen var över så..

Satt och kollade på en film igår kväll med, var en svensk film, den var egentligen rätt kass, men i slutet, fy fan vad jag lipade..känslovrak? det är möjligt..
Filmen hetter Om Sara, handlade om livet, hur hon var på jakt efter sitt liv, hur hon sökte efter kärlek, efter trygghet och sådär..så egentligen va den bra, för den var verkligen så verklig, man kunde känna igen sig så att säga.

Nee ska kolla på filmen nu.
Pussåkram

TACK!


TACK FIA! för dagens bästa skratt=)

Underbar bild på mig och Fia, var när jag och henne var hemma hos henne för ett tag sen och bara cp-ade loss!
Hallonvodka och grym musik, kan inte bli bättre med två partypinglor i myskläder=) hahaha!
Jäkla va svettiga vi var sen, var verkligen ett bra träningspass;)

Så är det, har jobbat idag igen då, så nu vet jag inte när jag jobbar nästa gång, det återstår att se!
Är hemma själv nu tills imon, fast jag åker til Mullsjö imon, ska umgås med Sandra, Diesel och Martin såklart=)) Ska bli redigt skojj, se vad vi kan hitta på för bus;)
Så ikväll ska jag bara ta de lugnt, äta rostmackor med lax på=) Blev över lax från gårdagen med syster, i like it!
Och sen blir det godis och Idol med!
Fast sitter här och lyssnar på partymusik, så blir juh redigt sugen på att gå ut kan jag juh säga!

Annars är det bra med mig, ringde vårdcentralen idag, men som vanligt får man inte komma, så ska ringa igen nästa vecka...ska fan va uppe klockan 7 på måndag morgon och ringa dom jävlarna:P hahaha..
Mamma och pappa är alltså i Göteborg och bor på hotell och ska se Nanne Grönwall ikväll, kul för dom!
Så det är därför jag är helt ensam och övergiven här hemma;) haha, skönt men lite småensamt!

Nee nu får de va nog för skrivandet idag!
Pussåkram

Snabbt inlägg

Gått bredvid dag två av tre, alltså tredje gången imon.
Dagen gick bra, smet ifrån vid 10 då jag skulle till Arbetsförmedlingen, övertråkigt infomöte som höll på till typ kvart i tolv, fy bubblan...
Efter det jobb igen då, men slutade halv två, mucho skönt!
Gick en promenad hem i det härliga vädret, dock så blåste som tusan, i motvind såklart!
Har nu en sprängande huvudvärk, tror jag behöver dricka, har inte druckit så mycket idag, och speciellt inte för at ha vart ute å gått i 45 minuter och svettats som en tok..

Min syster kallar mig nu för Svetlana, då jag var genomsvett innan när jag kom hem, så hon tyckte hon var lite fyndig.
Ensam hemma imon tills på lördag, väldigt skönt!

Nehe, nu ska jag åka till Coop forum och köpa gravad/rökt lax och sen vidare till syster för laxsandwich och Sos Gute=)
Ha de fint
Pussåkram


Helvetes jävla tårar

Fy fan, fick brev från Alfa kassan precis, så öppnar brevet och läser att jag är beviljad ersättning, jag känner hur en lättnad lyfts från mina axlar..läser igenom papprena, så kommer näst sista pappret, där står det att jag är avstängd från Alfa kassan och inte har rätt till ersättning i 45 dagar plus 7 karensdagar alltså under 52 dagar...
Så det blir alltså inga pengar denna månaden, och jag kanske skulle få nästa månad, men kommer förmodligen inte få det eftersom arbetsförmedlingen har stängt av min alfa kassa från den 13 oktober för att jag ska få från Försäkringskassan istället..Så det blir väl lite pengar i november iaf, men ändå..
Jag har gått utan inkomst i 3 månader, tack vare att jag blev utslängd från mitt eget hem och det inte finns några möjligheter till att pendla 7 mil när jag jobbade delade turer och varannan helg, jag blir så jävla ledsen.
Bara gråter just nu, satt och pratade med en i kundtjänst på alfa kassan, jag grät tom i telefonen, jävla mesig man är egentligen.

Skule vilja säga till en person just nu att jag är jävligt arg på honom, och att det är pga honom som jag inte får några jävla pengar, okej jag sa upp mig för en massa andra saker egentligen, att jag mådde rent jävla skitdåligt, men de va man tvungen att få läkarintyg på och det skulle aldrig gått ändå..är inte meningen att jag ska lyckas här i livet.
Allt förändrades verkligen på två skunder, inte ens över en natt, mitt liv tog bara slut helt plötsligt, den 9 juli 2008, fy fan!
Det dumma är att jag tänker på honom varje jävla dag..jag tänker på allt som hänt innan jag somnar på kvällarna, jag sover skitkasst om nätterna bara för att jag drömmer om honom, eller om sävsjö eller om nått som påminner om det..
Jag saknar honom, och det är ett helvete bara de, jag trodde aldrig jag skulle säga det, men det gör jag..fanfanfan FAAAAN!!!
Jag trodde jag hade blivit stark igen, att jag skulle klara det och gå vidare, jag hade fått känslor för en kille, riktigt mycket och starka känslor, men så behandlar även han mig som skit.
Och nu har mitt ex börjat bli så himla snäll och trevlig mot mig, va fan vill han?
Ibland har jag bara lust att gå och dö, och just nu i denna skrivande stund så är lusten för det väldigt stark, jag visste att detta skulle bli en skitdag, det kände jag redan när jag gick upp idag vid tio.
Och måste ringa vårdcentralen imon med, orkar inte ha ont i bröstet längre, de måste för fan göra nånting åt det nu!

FY FAAAN!
Helvetes tårar kan man verkligen säga att det är just nu..
varför kan ingen bara ta mig härifrån, varför kan jag inte få ett jobb i Göteborg nu så jag bara kan få komma här ifrån och starta ett nytt liv, och bli stark igen, jag var stark en gång i tiden, även om jag inte visste det då, men jag kämpade hela tiden, men nu har den gnistan slocknat så mycket, det finns inte ens en liten liten glödbit kvar av allt detta..
Ge mig styrka, någon!?

Chokladmuffins

Ska säga att det är inte helt fel det, för det har jag bakat idag, med viss hjälp från min älskade systerson=)
Min underbaraste!
Var på stan idag, ungdomsmottagningen och skulle fixa lite nya droger;) ska även söka till vårdcentralen igen för mina bröstsmärtor, hon tyckte precis som jag att jag borde göra en mammografi, väldigt läskigt? och sen träffade ja syster å linus och vi gick där en stund, men var inte så överdrivet kul i detta pissväder!
Hatar svensk höst, hatar alla svenska årstider snart tror ja:P
Men iaf, vi åkte hem hit efter det och käkade och bakade då, fick urfina bilder på Linus och Sara, I love you!

Senast ja skrev så handlade de om att ja skulle hämta säng hos syrran, vilket vi gjorde, och det gick kalasbra, har juh sovit i den nu några nätter, och har inte riktigt vant mig vid den än, men det blir nog bra, sover lite oroligt på nätterna:/
Måste fixa en redig bäddmadrass med, har två stycken små och tunna bäddmadrasser nu:P

Jaa så är det med det..
Är ledig imon oxå, sen på torsdag ska jag jobba igen, ska även til arbetsförmedlingen på torsdag, träligt.
Även på fredag ska jag jobba.
Jobbade igår med, eller jag går juh bredvid ska jag säga, och det verkade som ett bra ställe tycker jag, de var snälla mot mig och sådär, har juh inte kommit in i det så mycket än, men det ger sig nog..kommer nog vara en av de enklaste arbetsplatserna jag har haft kan ja tänka mig, vi är juh alltid två som jobbar,  så man slipper att vara själv, så underbart skönt! Och behöver inte tänka på att man måste ta några tunga lyft själv, även om (okej kanske inte på dagarna när det är hemmadag och bara en hemma) det finns liftar och sånt så är det ändå skönt att vara två!
Sandra jobbar juh där med ibland, lite komiskt att vi skulle bli timvikarier på samma ställe, fast hon är förste timvikarie=)
Men vem vet, nångång kanske vi får jobba tillsammans

I helgen kanske ja ska leka med Sandra när ja ändå pratade om henne liksom, kan bli trevligt, åka till Mullsjö och se deras nya hus, och leka med Diesel såklart=)
Annars vet ja inte vad som händer, kanske träffa syrran och gå på bio..

Nee nu vill jag gå å lägga mig, måste läsa ut min bok nu!
Den är helt underbart bra, Ps jag älskar dig heter den, ja det är boken för filmen med samma namn, fast då heter den juh Ps i love you..:P
Så jag rekomenderar boken starkt, ska se filmen nångång med..har juh ingen Dvd, gaah i hate it!

Nee sov så gott nu människor!
Pussåkram

Säng säng säng

Hejsan!
Jag sitter här och väntar på att Martin ska ringa till mig, så ska vi åka upp till min syster och hämta hennes säng, för jag ska ha den istället, gött at få en 120 säng istället för bäddsoffan som jag sovit på nu i över tre månader, och den är inte så bred..

Annars är läget under kontroll, gårdagen tillbringade jag med Sara och Linus, vi möttes upp i stan och sen tg vi tåget til Habo och till mormor.
Linus var den lyckligaste personen på jorden igår för att han äntligen fick åka tåg=) Sötnos är han.
Mormor blev glad att vi kom, tror jag minsann!

Nehe, order om att plocka undan på rummet så pappa kan torka golvet..jaja.bäst att lyda!
Pussåkram

So sick of lovesongs


Gotta change my answering machine
Now that I'm alone
'Cause right now it says that we
Can't come to the phone
And I know it makes no sense
'Cause you walked out the door
But it's the only way I hear your voice
Anymore

(It's ridiculous)
It's been months for some reason I just
(Can't get over us)
And I'm stronger than this
(Enough is enough)
No more walking 'round with my head down
I'm so over being blue
Crying over you

(Chorus)
And I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing
You were still here
Said I'm so sick of love songs
So sad and slow
So why can't I turn off the radio?

Gotta fix that calendar I have
That's marked July 15th
Because since there's no more you
There's no more anniversary
I'm so fed up with my thoughts of you
And your memories
And now every song reminds me
Of what used to be

(Chorus)
That's the reason
I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing
You were still here
Said I'm so sick of love songs
So sad and slow
So why can't I turn off the radio?

O-o-h (Leave me alone)
Leave me alone (Stupid love song)
Don't make me think about her smile
Or having my first child
Then lettin' go
Turning off the radio

(Chorus x3)
'Cause I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing
She were still here
Said I'm so sick of love songs
So sad and slow
So why can't I turn off the radio?
(So why can't I turn off the radio?)
Why can't I turn off the radio?





Den låten är grymt bra, även "the female version" är hur bra som helst!
Kanske är det för att jag oxå är trött på "lovesongs"..jag vill oxå ha någon nu!
"So done with wishing
You were still here"
Ja jag är trött på de där, jag vill ha nån hos mig..!



Bilden är från Göteborg (om ni inte kunde lista ut de) i somras, älskade underbara stad!


Nya vecka nya möjligheter

Ja jag vet att det är torsdag idag (även fast jag trodde de va tisdag idag på förmiddagen) så skriver jag en rubrik som jag skrev, för det var såhär, i början av veckan så skrev jag så till en kompis, att det var ny vecka och nya möjligheter.
Och det var precis vad det blev denna veckan, för idag så ringde en från Jönköping kommun till mig och sa att jag skulle få börja som timvikarie på ett gruppboende här i stan, så på måndag ska jag dit och gå bredvid första gången, likaså på torsdag och fredag, och sen får vi se om de ringer in mig någon gång, hoppas.
Får man nånting att göra någon gång ibland iaf=) Så himla skönt, bara man får in en fot igen, så kanske det leder till mer jobb, och hon sa det att det kanske blir aktuellt att jag får vara på fler gruppboenden sen, hoppas!
Så man kan skrapa ihop lite pengar, ifall om att det kan tänka sig att dyka upp jobb och lägenhet i Göteborg framöver menar jag, HOPPAS!!

Jaha jaja..så är det med det!
Så idag var jag och träffade min blivande chef, Carola hette hon! Eller förresten, hon heter juh faktiskt det.
Innan det var jag, mamma och syrran och käkade på chilli thai, fy fan va äckligt det var där, förutom desserten, som bestod av glass! Gott!
Efter det åkte jag och mamma upp til a6 för att handla lite, och sen kom pappa och hämtade oss, och nu är jag ensam hemma, så underbart skönt!
Kommer väl vara själv till ca 21-21.30 nångång=)
Så blir en myskväll med fyllda pitabröd och godis! Och Sos Gute såklart!;)

Annars är det rätt bra med mig, känns som det börjar hända nått med mitt liv nu, äntligen fått napp på ett jobb, sen kanske det inte blir så mycket jobb, men ändå bara få göra nått nångång ibland, underbart!
Hoppas att det är lite folk som kanske vill ta ledigt på höstlovet så jag får jobba, och är säkert helger man får jobba på, men det är bra, då är det OB-tillägg och då får jag mer pengar, hahaha!
Hoppas jag trivs på stället bara, det är juh verkligen a och o som man brukar säga!
Jaha..få väl se vad ja ska hitta på nu en stund då, innan det är dags att göra lite mat å sådär.

Men ni få ha det så bra minsann!
Jennie, tack för att du fixade till min blogg lite, men jag är inte riktigt nöjd;) men vi kan prata om det någon gång, hihi, bara för att jag ska vara så jobbig som möjligt när du har ansträngt dig för min skull!

Pussåkram

Nu har jag bestämt mig

Ja nu jävlar får det vara nog!
Jag MÅSTE går ner i vikt, jag måste klara det denna gången. Jag var duktig en gång där i maj, när jag gick ner nästan 4 kg på mindre än 3 veckor, vad hände? Jävla turkietresan:P haha..Nee jag är superglad att jag åkte till Turkiet, men jag kom aldrig igång igen när jag kom hem därifrån.

Men nu ska jag försöka igen, ska gå lite efter GI-metoden hade jag tänkt, dra ner på alla sådana där dåliga kolhydrater, som finns i bröd, pasta, ris och potatis(?)
Så idag till frukost så åt jag ägg och ett glas vatten, till lunch nu ska jag äta köttfärssås.
Och sen ska jag visserligen äta äppelpaj och vaniljsås, blev över en bit igår när jag och Linus bakade de, så den måste juh ta slut.
Så ne, nu får ni allt ta och peppa mig så jag fixar detta denna gången.
Men jag har ingen våg så har ingen aning om hur mycket jag väger idag, och kommer inte kunna se på vågen om det blir några ändringar.
Men iaf..

Midjemått idag den 10/10 2008: 85 cm
Mått över höfterna idag den 10/10 2008: 100 cm.

Annars är allt som vanligt här, lika tråkigt liv som alltid, bara går å väntar på att det ska dyka upp nått kul, men det verkar aldrig dyka upp:/
Pussåkram

Götet med mera

I fredags var det äntligen dags, det var dagen då jag, fia och Sara åkte til Göteborg, med var även Flisan, som är Saras hund.
Vi var framme i Götet vid 10.00, gick på stan i flera timmar, åt mat på kinesen, såklart liksom!
Det var en trevlig dag, vi hittade inte så mycket att shoppa, alla hittade nån slags top var, jag köpte även ett hårspray, sara köpte halsband och en ansiktsmask, och fia köpte en foundation.
Efter gbg så åkte vi till Färgelanda, där jag och fien stannade hos Peter och Sara åkte till Johan.
Men vi blev inte hos Peter så länge utan vi åkte och handlade och sen åkte vi till Perra, som jag inte har träffat sen premiärmatchen av Hv71 2006, tror ja! Så de va skojj, och vi käkade tacos och kollade på film, det var redigt trevligt.

Lördag: Vi åkte och kollade på en lägenhet som Peter kanske ska flytta in i, inne i Färgelanda, sedan åkte jag och fien, sara och bag till Torp för lite mer shopping, Peter vägrade att följa med, haha!
Sedan plockade vi upp Totte och vi åkte till Cactuz för att käka, det blev en kycklingsallad för min del, den var mycket god, men fasiken va mycket mat det var! såg ut som jag inte hade ätit nånting, men jag bara satt och åt och åt och åt, men det försvann liksom inte från tallriken:P haha..
Sedan så åkte jag och fien till peters systers lägenhet, så gjorde vi oss i ordning för kvällen, och sedan kom sara, bag och totte dit med.
Och efter ett tag så åkte vi upp till Totte, för det var inflyttningsfest på G, det var en mycket rolig kväll, tack totte!
Kan juh säga att våran resa upp till Totte var bäst på hela kvällen, Peter och Perra kom och plockade upp oss med bilen, vi satt fem stycken i baksätet, jag såg inte ett skit, haha, det var riktigt mysigt.
Och sen så bor Totte på NITTONDE våningen, det är sjukt högt kan ja juh säga!

Söndag: Vi tog det lugnt hela dagen, sov juh i lägenheten inne i Uddevalla, åkte hem till Peter och fortsatte att slappa, käkade frukost och tittade på film och åt gooooood mat! Fläskfilé med klyftpotatis!
Vid 20.40 så åkte vi hemåt, jag fick köra rätt mycket av vägen, det var mörkt, hatar att köra i mörker, men det gick rätt bra faktiskt, fast ja gillade inte bilen riktigt, menmen,  som sagt de gick ändå och vi kom hem levande, och det är väl det viktigaste tror jag minsan!

Så det var den helgen, tack alla som var med!

Just nu gör jag inte så mycket, vet inte vad jag ska göra idag..
måste laga lite mat om en stund kanske, har ingen aning om vad ja ska göra för mat, nån som har någon idé?
Får bli något enkelt, typ korv med bröd, fast vi har nog inget bröd, skit oxå:P haha..
Nehe, ska väl försöka hitta på nått här.

Pussåkram

RSS 2.0