Dagens

Dagens:
* lunch på dragon med mam å pap- tacos för min del, mums!
* Hämtade Sara och linus
* Fika hos mormor
* ÖB, handlade lite smågrejer, träffade Mia, mycket trevligt
* Rusta, handlade lite till
* Hämtade pizza på Evergreen
* Hem till mamma och pappa och käkade pizza
* Tittade på Kroatien-film, väldigt roligt..not
* Åkte hem, och sitter och kollar på tv, Legally blonde 2, pratat med Rickard på msn, mycket trevligt, jag vann på sten, sax och påse!
* Snart sova!

Pussåkram

Tvätt och päron

Håller på att tvätta nu, borde va färdig runt tolvtiden, göttgött=)
Efter det ska jag träffa mamma och pappa, trevligt, de har juh som sagt vart i kroatien, så inte träffat dom på en och en halv vecka typ, så ska bli mys, men vet inte vart vi ska träffas och vilken tid, men jag hoppas att jag kan få låna bilen med idag=) Måste åka till rusta/öb och lite sådär, funderar på om jag ska lämna in datan med, så jag har det gjort, min vänster musknapp funkar inte, och de övriga tangenterna ha vart lite tröga men tycker de funkar rätt bra nu så=) Men vet inte hur lång tid de tar att laga den, så vet inte om jag klarar mig utan datan så länge:P haha!
Vilken datanörd jag är!

Menmen, så är det.
Annars är det lugnt, vi åker nästa vecka, haha fan va coolt att kunna säga att man åker nästa vecka! 13 dagar kvar, awwiii! känner mig som ett barn runt jul, väldigt otålig!
Fien, när fasiken ska jag få träffa dig? Saknar dig som tusan!

Vill att klockan ska bli 11 så jag kan gå ner till tvättstugan och sen kan jag duscha=) Härligt!
Pussåkram

Dagens i-landsproblem

Varför blir man alltid sugen på pizza eller liknande på söndagar?
Eller är det bara jag?
Någon som vill göra mig sällskap??

Haft sån jävla tråååkdag:( bläää!
Gått så otroligt sakta, och vart skitväder så man har inte kunnat gå ut, eller jo det kan man men inte om man vill bli blöt..
Tråkigt, hoppas de närmaste 13 dagarna går fort!!

Pussåkram

Tunn i isen

Dit ska vi åka den 13-20 september=) AWWIIII!!! Tunisien alltså om ni inte fattade de;)
Ska bli så jävla gött att få komma iväg, speciellt när de är sånt jävla skitväder ute som de är just nu, så hoppas verkligen på en riktigt solig och varm vecka=) Vi ska ha så kul Jenny=)
2 veckor kvar!

Annars är det bra med mig, jobbade igår, gick kanoners vill jag säga, men fick sådan jäkla kramp i magen typ en timme innan jag skulle gå hem vilket höll i sig ett tag, inte skönt alls!
På kvällen gjorde jag ingenting, var bara hemma och slappade, skönt faktiskt!
Mamma å pappa kom hem ifrån en vecka i Kroatien igår, de skickade mess till mig halv sju på morgonen och sa att de var på väg till flygplatsen, klockan halv nio på kvällen så landade de i sverige, de tar väl 3-3½ timme att flyga, så snacka om att de var lite smått försenade eller, stackars dom! men de hade fått mat och fika å sådär, men ändå, man vill juh bara komma hem när man väl måste hem...:/

Idag ska jag nog inte göra någonting..inget bestämt iaf, så om du vill hitta på något så hör av dig=)
Nehe, ha de så bra.
Pussåkram

Lalalalaaaa=)

Jag är glad, jag mår bra, förutom mitt jävla skavsår, fy fan vad det ser ut!
Inte bra att köpa nya skor juh:(

Men som sagt, jag är glad och mår bra ändå!
För igår blev det spontanfika med Jennyluttis=) På Vasa såklart, och jag har pratat om att jag vill utomlands, och det vill hon oxå, så jag och hon ska åka utomlands=) Ska åka till henne vid fyra så ska vi titta lite på resor och boka, lutar nog lite mot en resa vi hittade igår till Tunisien, all inclusive, hell yeah!
Känns så jävla gött, allt känns som liksom mycket lättare helt plötsligt, så fatta hur bra det kommer att kännas när vi väl har bokat=)

Idag har jag handlat lite, bakat kladdkaka tills imon då jag ska upp till syster så ska hon, jag, linus och Angelica fika, mysigt, inte träffat Angelica på flera år säkert, konstigt de dära! eller inte så, hon har juh knappt bott i Gränna de senaste åren;)
Och så har jag lagat mat och ätit och nu måste jag duscha, och sen blir det att åka till Mullsjö, fy fan va sköjj! Ska juh få träffa Jennys katt med för första gången, äntligen=)

Nehe, men ha de så bra=)
Pussåkram

Jobbdag

Ska jobba16-21 idag, härligt med kvällspass, men har tidig pass resten av veckan:(
Var ledig igår, skönt efter att ha jobbat 7 dagar i rad, men de gick bra att jobba så mycket, men va trött på söndagskvällen kan jag juh säga!
Igår på min lediga dag var jag på arbetsförmedlingen, sedan mötte jag sara och linus så gick vi en sväng på stan, sen upp till a6 och ikea där det blev fika, Linus fick vara i leklandet alldeles själv och för första gången, han har blivit stor pojk nu, ja jösses!
Sedan på kvällen gjorde jag inte mycket alls!

Idag har jag inte gjort så mycket heller, sov länge, skönt! eller länge och länge..haha, gick la upp vid kvart över tio!
Pratade med chefen innan, verkar som jag få va kvar på jobbet i september med, gött, så i oktober ska jag åka utomlands, om jag så ska åka själv, lutar mot turkiet! skulle gärna vilja åka till Marmaris, där jag var för 11 år sen.
Men vill helst inte åka själv eftersom jag är lite flygrädd..
Men ja, jag lär boka resa, jag har sparat en massa pengar denna sommaren, blev rätt glad när jag kom på hur mycket mitt sparkonto hade växt bara sen i slutet av maj;)
och folk säger att man inte har några pengar när man bor själv, haha, jag har, och det är jag stolt över, och eftersom man bara lever en gång, så ska jag leva!

Nehe, ska ta en sväng genom stan, ska in på 3 eftersom jag inte fattar hur min mobilräkning kan vara på 183 kronor när jag har en kostnadsspärr på 150 kronor, mycket konstigt!
Sen måste jag fylla på mitt busskort med, och sen blir det då till att jobba!

Malin min älskade donut, vi måste bestämma en dag för att åka till ullared, är så sjukt shoppingsugen, och behöver verkligen handla en del saker..:P

Men ha de så fint mina vänner!
Pussåkram

Time to update!

Hej mina älskade vänner=)
Hur är det med er??
Själv är det helt okej med mig, idag ska jag jobba dag 5 av 7, ikväll ska vi iväg på Länsdansen på fröjden här i Jönköping, ska bli riktigt kul=)
Men tyvärr är det juh dåligt väder..eller? har faktiskt inte tittat ut, man missar hela världen när man bor i en bunker:P hha, nee men jag har persiennerna nerdragna hela tiden eftersom jag bor på bottenvåningen!
Men de lilla jag ser så verkar de mulet, suck!
Kunde väl vart fint väder när det ska va utomhus ikväll! ja suck!
Jobbar hela helgen, men får juh jobba med Anna, haha ska bli så kul=) Kladdkaka it is!

Börjar jobba klockan 15, och innan dess gör jag ingenting, bara tar det lugnt, sov länge idag och åt frukost sent och precis duschat, gött=) skönt att äntligen få sova ut lite!

Jag är hungrig med, jobbigt..:/
Dagens i-landsproblem:P haha..

Jag är sugen på en weekend i göteborg, men hotell och god hotellfrukost, och shpping och utgång och allt!
Blir inget liseberg i år, hinner nog inte med det, skandal juh!!
Nehe, ha de så fint!

Pussåkram

Hatar tisdagar

Det är nått med tisdagar som bara gör att jag hatar dom, tisdagar är emot mig..blää!
Jobbet idag..suck..säger bara det!

Efter jobbet handlade jag, tog bussen hem och sen bara vart hemma, har ätit laxmackor med brieost och vitlöksost, så jävla gott! Vill att klockan ska bli 22 så jag kan få se so you think you can dance!
Har anmält mig till Salsakurs, men känns inte som jag kommer med..suck, när jag äntligen tatt mod till mig att anmäla mig!

Imon ska jag tvätta klockan 10-14, hoppas inte att de ska behöva ta så lång tid, men de brukar de alrig göra så:)
Sen blir det jobb 16-21!
Saknar sommarvikarierna, vi hade verkligen såå roligt, bästa sommaren man kan tänka sig! iaf i jobbväg!
Måste få träffa er snart, men träffar Anna i helgen, UNDERBART!!! =)

Nee orkar inte skriva mer!
Pussåkram

It might kill me!



Underbar låt...och jag sitter nästan å lipar när jag hör den..
varför ska jag tänka på honom igen?? Suck!!


Utgång igår igen, började med en redigt rolig förfest hos syrran, sedan bar det av till O¨learys såklart=)
Jag var aningen pissed off, men jag försökte glömma det, och lyckades rätt bra, så fort jag ställer mig på dansgolvet, så känner jag ingenting förutom glädje och en känsla av att bara vara mig själv och ha så kul, och det hade jag=) tack Petra för ännu en rolig kväll!

Men jag är lite seg, men inte så konstgit kanske..haha blir inte party på ett tag nu känner jag!;)
Men om några veckor är jag på det igen, om någon vill?!:P

Pussåkram

Utekväll

Igår såg de länge ut som om de skulle bli en tråkig hemmakväll, men när jag går runt lite på stan så får jag ett mess av Petr som också har tråkigt, så vi bestämde att vi skulle festa till de lite, så hon kom hem till mig och vi satt och snackade massa skit och lyssnade på musik, hittade en cd med massa gamla partylåtar på, var rätt kul!
Sedan drog vi vidare till O´learys, va lite lite fol till en början, men jag sa att vid elva kommer det massa folk, när klockan var elva började det trilla in folk, najs=)
Så vi dansade typ hela kvällen, och det fanns påhängsna killar som ville dansa, men en del fattade juh att man dissade dom, nej jag vill inte dansa med någon som är typ 20 år äldre eller som är sliskig..men det var en som verkligen inte fattade att Petra inte ville dansa med honom, så vi flyttade på oss hela tiden, men han följde efter, suck! tillslut var det två andra killar som såg vad det var som hände så dom hjälpte oss och liksom dansade med oss och försökte hålla honom borta, tack gode gud för att det finns sådana killar med, va nära på att smälla till honom tillslut!
Vi stannade verkligen tills det stängde, har jag inte gjort på evigheter, sedan började vi prata med två andra killar utanför krogen, som vi stod och prata med hur länge som helst, sen följde de mig hem, så va hemma kvart i fyra, då var jag trött, men hade sådan jäkla frossa, så hade på mig fleecetröja, duntäcke och överkastet, vilket resulterar i att man vaknar senare och är precis genomsvett!
Men var uppe vid kvart över tio idag iaf, trodde jag inte, trodde jag skulle sova mycket längre..:P
Men hade redigt kul igår, tack Pea!

Nehe, dags att ta tag i dagen kanske!
Ska lämna tillbaka ett par skor som jag köpte igår, gillade dom inte iaf..
och sen ikväll kanske jag ska festa med syrran och hennes kompis..haha jösses vad jag festar loss, men man får det, vet att jag inte kommer kunna festa de två närmaste helgerna nu, så lika bra att passa på:P

Pussåkram

Seg

Jag är redigt seg, vill hitta på nått men vet inte vad..
vill festa i helgen, nån som vill haka på??? SNÄLLA!!!
Jobbade 8-12.45 idag, goo tid eller vad?
Igår kväll var jag hos Malin och käkade tårta då hon fyllde år, tack och grattis i efterskott=)
Jobbat hela veckan, så nu är de skönt att va ledig i helgen vill jag lova! bara försöka hitta på något kul att göra med!!

Jaha så är de...undra om man kanske ska gå på stan en sväng eller nått..:/
Pussåkram

Hjärta Linus Hjärta

Idag har jag träffat min älskade Linusplutt:D Var så skönt att se honom igen, satt en lång stund i soffan, han satt i mitt knä och bara mös=) MYYYS!
Moster älskar dig mest!
Sedan käkade vi tacos, mums, sen va de tvungna att åka hem, men ses snart igen=)

Jobbat idag, gick bra, fast var trött som tusan framåt eftermiddagen, mest trött i huvudet, eller tung i huvudet då, så lite jobbigt.
Men fick god kladdkaka som Tom bakade, jaa de finns killar som kan baka och laga mat..även om de inte gick så bra för oss att öppna en konservburk, haha stod med hammare och skruvmejsel, men fick inte upp den ändå. haha så kul!
Imon ska vi äta smörgåstårta, och jag skulle nog göra en jordgubbspaj med..Therese gillade den förra gången och beställde de igen, hon vill ha innan hon slutar, och det är juh deras sista vecka:( fy faaan, jag vill inte! Men vet iaf att jag och Anna jobbar helgen tillsammans där den 21-22-23 eller vad det blir, och det är bra=)

Borde gå och lägga mig, men ska titta på So you think you can dance, så surt att de är så sent och håller på i 1 timme och 50 minuter typ..slutar 23.40..och är sent om man ska upp 6.30 dagen efter!
Men titta på lite iaf, och sen lägga mig i sängen och somna till de;) haha..somnade juh igår när ja tittade på gone in 60 seconds:P

Nehe, ha de fint!
Pussåkram

Det gör oooont!

I min mage, haft ont nästan hela dan, och har även ont i mitt öra, ovanligt? neej, är la öroninflammation eller nått som vanligt..är juh inte precis första gången..
Träffat Malin idag, lunchade på Vasa och sedan milkshake på piren och sen en liten runda på stan.
Jobbat 15-21, och nu sitter jag och halvkollar på Gone in 60 seconds, me like..massa fina bilar! Filmen är bra förutom de med, men ett extra stort plus med att bilarna är så fina!

Tror jag ska krypa ner i sängen snart och kolla färdigt på den.
Jobba tidigt hela veckan, hatar att jobba tidigt..menmen!
Måste träffa Linus med någon dag, han kom hem igår, saknar honom såå mycket, men pratade lite med honom i telen innan, men han var upptagen med att leka med bilarna med morfar (min pappa asså).

Pussåkram

Baskarpssand

Där här jag varit idag med mamma och pappa, ligger utanför Habo, det är vättern det med, och det var kallt i vattnet, men varmt på land,men tog två dopp iaf! svalkade kan jag juh säga!;)
Har även varit och handlat lite med, och nu har jag ätit lite kvällsmat, skulle gjort kycklingrullar, men var inte såå hungrig kom jag på sen så blev mackor med ädelost och salami och o´boy till de, redigt fint=)
Råkade nog äta lite plast med, haha..salamin är liksom en sådan där korv som man skivar själv, och de va plast runt den som jag inte såg tyckte väl att skinnet kändes lite väl segt, haha så såg jag de sen då..;)

Imon ska jag jobba, va meningen att jag skulle börja 12, men så frågade jag om jag fick börja senare så ska börja 15 istället, skönt, hinner man vakna och äta lite lunch å sådär innan, kommer förmodligen inte vara fint väder imon så blir nog inget solande..men blir inte brun ändå så inget kul juh!
Få se om Malin ville träffas över en fika imon, så då blir de perfekt om jag få börja senare!
På onsdag blir vu bjudna på smörgåstårta på jobbet, mums! snälla boende (deras anhöriga) vi har=)

Igår kväll så hade jag så himla tråkigt juh, och så skickade jag meddelande till Sara Ludvigsson för jag saknar henne, (hade läst mitt gamla inlägg om bulgarien) vi var så himla bra kompisar innan, men nu verkan pratar vi eller träffas nått knappt..så vid 20 bestämde vi oss för att träffas över en cider, så vid 21 kom hon hit så gick vi till Sir Simons och åt pizza och drack cider, och det var så himla mysigt, de blev inte sådär stelt och jobbigt som det kan bli när man inte träffats på länge, utan vi hade lika kul som vi alltid brukar ha, skönt! så hoppas verkligen att vi kan få tillbaka den vänskapen vi hade förr, likaså att jag och Isa kan få de, skickade mess med henne igår också, hon var oxå med i Bulgarien..shiet snart ett år sen som vi var där, helt sjukt juh! Det var tider det!

Det har handlat mycket om vänskap det senaste..men vänner är det viktigaste vi har, och tyvärr har jag juh känt att vänner har försvunnit, och jag har väl försvunnit från dom med..det är helt sjukt att det blir så.
Tänker på de som jag umgicks med när jag gick i 1-9, vi var liksom bästa kompisar en hel hög med människor och umgicks jämt, på sommrana hängde vi vid kjollan (gräshagskiosken) och käkade 5 kronors mjukglass som vi köpte av Anita (min nuvarande jobbarkompis) och allt var så himla kul!
Men man växer ifrån varandra, tyvärr..man får ett annat liv, man jobbar/pluggar olika tider, man skaffar pojkvän/flickvän, man har olika intressen och skaffar andra kompisar, och tiden räcker helt enkelt inte till, och man pratar mycket om att man måste träffas, men tiden går och tillslut rinner det ut i sanden, och man tar aldrig upp det igen..
Jobbigt läge, men de är väl bara att inse att de är så, därför det är ännu viktigare att hålla fast och göra det bästa av situationen med de vänner man har!
Och jag har inte många kvar, men jag har de bästa: fien, malin och Jenny=) ni är topp 3, alltid! Love you girls!

Och jag hoppas att under denna sommaren att jag har fått nya vänner, genom att jag fått träffa mina underbara jobbarkompisar, vi sommarvikarier äger=) haha! det är eran sista vecka nu, den som kommer, och det suger juh rätt bra, kommer sakna er..som sagt!

Nehe, hoppas att det är bra med er alla!
Håll fast vid och uppskatta det ni har!

Pussåkram

Kan helgen va slut nu?

Jag önskar att helgen var slut, så man kan jobba igen= ha något att göra..
Denna helgen suger, har verkligen ingenting att göra, ingen som vill hitta på något, alla har något att göra..
För första gången i lägenheten, så har jag lust att flytta hem igen, för då vet jag att jag har mamma å pappa iaf, även om vi inte kommer överrens, så finns de ändå någon i närheten..sjukt, det är nått som inte stämmer, när man är 21 år så ska man älska att bo i sin lägenhet, man ska ha kompisar som man umgås med mycket, man ska vara ute och festa och man ska leva livet..men vad gör jag? sitter hemma, själv och mår kasst.
Hade några timmar på stranden med syster, men kunde inte koppla av..allt de som hänt de senaste dagarna meden person som jag älskar så mycket, fy fan, det är verkligen skitjobbigt..och så gråter jag igen!

Kan någon skruva fram tiden tills imon kväll så de är dags att gå å lägga sig så man kan få börja jobba igen, ha något att göra på dagarna..
Damn it!

Pussåkram

Show me heaven



There you go
Flashing fever from your eyes
Hey baby, come over here and shut them tight
I'm not denying
We're flying above it all
Hold my hand, don't let me fall
You've such amazing grace
I've never felt this way...

(Chorus)
Oh Show me heaven
Cover me
Leave me breathless
Oh Show me heaven please

Here I go
I'm shaking just like the breeze
Hey baby I need your hand to steady me
I'm not denying
I'm frightened as much as you
Though I'm barely touching you
I've shivers down my spine
And it feels divine

Rep Chorus

If you know what it's like
To dream a dream
Baby hold me tight
And let this be oh

Heaven Cover me
Leave me breathless
Oh Show me heaven please

Leave me breathless
Leave me breathless
Cover me
Oh yeah..

En vän som dig



I like the way you're not afraid
You've got the world planned in your mind
People say you cannot do it but they don't know a friend like you

The girl you love has gone away
Still too young to know her heart
She'll return her love renewed 'cause she'll never find a friend like you

When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
Thank God
I had a friend like you

Any times I've gone without a home
A meal
A pair of shoes
If you had three you'd give me two
There ain't no other friend like you

Usch

Jag mår så fruktansvärt dåligt..
hur kunde jag va så dum??
vet inte vad jag ska ta mig till..
en del av mitt hjärta, en väldigt stor del har gått sönder..tusen bitar..

tvätta 10-14 imon, sen lägga mig på stranden tror jag..
det är det enda jag har inplanerat för hela helgen..jippi...

Borde inte öppna min stora käft

Mina inlägg igår väckte visst känslor hos folk, folk blev sårade och det var inte min mening, var juh inte meningen att de skulle känna sig som mig, sårad!
Inläggen gjorde så jag har legat sömnlös halva natten, och halva natten har jag haft mardrömmar och vaknat och somnat om vartannat..
Jag säger bara förlåt för om jag har sårat någon.jag har lärt mig min läxa..att inte skriva om mina känslor och tankar!

Jobba 12.30-21..bläää..jag vill ut i solen och bada..
men hoppas vädret håller i sig i helgen så jag kan göra det då, ska visserligen tvätta imon 10-14, men sen hela eftermiddagen och på söndag kan jag sola och bada=)

Nehe..ska väl äta upp min frukost och göra mig i ordning!

Pussåkram

Är mitt skämt sant?

Allvarligt, jg börjar tro de..
ibland skojjar jag om att min kompisar får betalt av mina föräldrar för att umgås med mig för att jagg har sådan tur att få umgås med dom...men jag börjar fasiken tro att de är sant..
men mamma å pappa ha nog inte betalt nån på ett tag..bläää...


tycka synd om mig själv? JA!
Funderar allvarligt på att åka härifrån ett par veckor, själv!

Bläää!!

Usch, är ledsen idag...eller blev de nu..
fanfanfan..
kul de här va..inte..
jobba ikväll känner man juh inte precis för nu..

tack alla så mycket för de..

Coyote ugly

Den filmen sitter jag och kollar på nu, är riktigt bra, tjejfilm verkligen!
IDag har jag spenderat dagen med Fien, och det har varit så kul, som vanligt, så fort vi träffas så blir vi typ helt cp:iga..så får man inte säga men säger jag ändå!
Tack igen Fialutta=) du är grymme!;)

Åhh jag har en sån bebislängtan, helt sjukt juh.Jobbiga är att man tycker att man ser bebisar och bebismagar överallt det blir juh inte precis bättre av de..ge mig en bebis för tusan!!!

Nehe ska koncentrera mig på filmen nu;)
Pussåkram

Trött trött trött

Jag är jättetrött, kommer att decka väldigt snart!
Men eftersom Tom ville att jag skulle skriva så får jag väl göra de då..haha!
Idag har jag jobbat 10-20, varit i domsand och grillat hamburgare och suttit i solen, som var bakom dismolnen..
bakat bullar, ätit varma mackor och ätit bullar..gick hem, inte gjort nånting på snart den timmen jag varit hemma!
Dricker oboy, efterlängtat;) haha..

Om 27 dagar jobbar jag mitt sista pass, fy faen..sen är man arbetslös, jippi! ångest ångest!
Längtar till helgen, då blir det föroppningsvis utgång, verkade som Fien oxå ville ut, kan bli kul med en utekväll med henne, vart ett tag sen!
Kanske ska träffa henne imon, skulle va skojj, inte träffat henne på läänge:(

Nehe..orkar inte skriva mer..

Pussåkram

Ingen skrivarlust

Nee jag har inte de, jämt förr i tiden så skrev jag jättemycket, bloggar, dikter, allt möjligt..men nu är de aldrig nått, tråkigt faktiskt!
Jobbat idag med Viktoria, vi åkte till Basta Kvarn med alla 3 boende som är hemma, supermysigt, och för en gångs skull va de juh fint väder! Och på vägen tillbaka var vi lite trötta och hade nog fått en liten släng av solsting (är juh inte precis vana vid solen) och det ledde till att vi skrattade en del, haha..det var roligt=) Vet knappt vad vi skrattade åt egentligen!

Efter jobbet har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, käkat lite mat..
Ska äta upp min lilla chokladbit som jag har kvar, sen blir de nog till att sova, behövde inte börja fören klockan 10 imon, tack Viktoria, skulle egentligen börjat 8:) gött för mig..
Ska se vad man kan hitta på imon, blir utflykt om vädret tillåter, hoppas det! Men vet inte vart, är jag och Viktoria imon med=)

Tom, grattis på födelsedagen, hoppas du haft en kanonbra dag, ses imon kväll=)

Nehe..Ha de fint!
Pussåkram

RSS 2.0