Måndag..igen..!

Ja nu va det måndag igen, så fort tiden går, prinsessan är numera 9 veckor, över två månader alltså, det är ju helt sjukt!
Men samtidigt så underbart, för varje dag som går så är hon mer och mer med, och ler och skrattar och pratar mer för varje dag som går, lilla pluttan så fin du är!

Vad har hänt sen sist? inte så överdrivet mycket..
Vi var på bvc förra veckan på läkarundersökning, och allt såg så bra ut!
Hon vägde 5870, 59 cm lång och 39,9 runt huvudet. Hade bara gått upp 120 gram på två veckor, vilket jag tyckte kändes väldigt lite, men de sa ingenting så, så antar att det är okej ändå!
Men hon är min finaste ändå!

Idag ska vi till Matilda, dit även Maria, Alma och Anna kommer, ska bli mysigt att träffa tjejerna igen :)
Nehe, blöjbyte och sen en dusch får det nog allt bli nu!
Ha det fint!
Pussåkram

Ännu en vecka har gått

Nu är det en vecka sen jag skrev här sist, och vad har hänt sen dess?
Jag träffade Fien på måndagen, hon kom hit och vi hade en redig mysdag med mat och fika och en massa tjatande, eftersom vi inte hade träffats på evigheter så var det en del att prata om!

Tisdagen så träffader vi Sara L på stan och var och fikade och kikade runt lite i affärerna, annars var det lugnt.

Onsdagen så var vi på BVC och lilltjejen växer på som hon ska, följer sin kurva så fint så! Och sedan så
bakade jag en massa muffins, och sen var vi på a6 en sväng.

Torsdagen så kom syster och Linus, vi fikade och käkade pannkakor, sedan åkte vi till vårdcentralen då mina öron har krånglat, oc mycket riktigt så var det hörselgångsinflammation! Så fick örondroppar som jag ska fortsätta med tills imon då jag ska tillbaka till vårdcentralen och se om det blivit något bättre, vilket jag inte tror att det har eftersom jag fortfarande har ont!

Fredagen så gick jag och fikade med Anna som jag jobbade med innan på Brahegatan, var mycket kul att träffa henne igen, efter det så tog jag en promenad genom stan och ner till syster och där var även hennes kompis Carro med sin son Vide, så satt och tjatade lite och sen gjorde vi mat, sen kom Micke oxå och så fikade vi.

Lördagen: Åkte ut till Tokarp för pappa ville låna vår högtryckstvätt, så passade vi på att grilla lite, och jag gjorde även en rabarberpaj som vi smaskade i oss, mums! Sen på kvällen tog vi det lugnt, åt tacos och bara va!

Söndagen: Åkte vi runt i lite olika affärer, åkte bland annat till ikea och köpte lådor till Mejas garderob, eftersom dom inte fanns när vi köpte garderoben, så nu är hennes garderob helt färdig!
Efter det så blev vi bjudna på mat hos syster för vi skulle ändå lämna tillbaka deras bilstol, då vi hade glömt ta med våran på fredagen eftersom vi åkte buss och Micke kom och hämtade oss sen..:P

Igår: Var jag hemma på förmiddagen, sedan åkte jag till syster, igen! Då dom skulle till mvc och lyssna på deras bebis hjärta <3 Så fick god mat, igen! haha jag har det bra ja, och det var verkligen supersmarrigt, kyckling med potatis och hemmagjord gräddsås, och den såsen var så grymt god, så jag bara åt och åt och åt, hihi!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer..få se!
Imon ska jag då tillbaka till vårdcentralen, sen ska jag träffa Isa för en fika, hon åker till Kanada snart i 6 månader, så måste träffa henne innan det, hon har ju inte träffat Meja än heller!
Och sen på eftermiddagen är det föräldraträff, få se alla bebisar som har kommit, mysigt!
Så få se om jag kanske åker till Tokarp imon mellan fikat och föräldraträffen, för tror inte jag vill gå på stan i flera timmar, men det är sådant man märker!..på tal om föräldraträff, jag kanske borde ringa och kolla så det är okej att vi är med i den gruppen, eftersom vi har flyttat och egentligen inte tillhör den föräldracentralen längre..!

Ha det fint!
Pussåkram


Kusinerna myser, hemma hos syster igår!


Återvända till vardagen

Fast ändå inte..Micke har börjat jobba idag, konstig känsla efter 6 veckor hemma tillsammans!

Men jag återgår inte till vardagen som jag hade innan, för nu har vi vår lilla Meja här och då blir det helt plötsligt annat, så mitt liv bara fortsätter som det gjort de senaste 6 veckorna, men utan Micke då..
Tänk att pluttan redan är 6 veckor, det är SJUKT! Allt med förlossningen är fortfarande så färskt i minnet så känns som det är en vecka sen, och inte sex veckor sen..!

Nehe, nu ska jag ta ett varv med dammsugaren om Meja tillåter :)
Senare så kommer Fien, som jag har saknat den människan!

Ha det fint!
Pussåkram

Garderob och grillning

Igår var vi och köpte en garderob till Meja på Ikea, så idag har vi hållt på hela dagen med att sätta ihop den, och den är inte färdig än, det är skjutdörrarna som ska på nu, och sen är det belysning med..sikket jobb det är, men fint kommer det nog att bli!
Älsklingen håller på med garderoben just nu, och jag håller på att grilla kyckling, och till det blir det potatissallad och lite kall beasås med får det nog bli ;)

I torsdags fick Gittan äntligen sin bebis, sent sent på kvällen kom den, en liten tjej som ska heta Molly, en liten tjejkompis till Meja, skojj! Efter många om och men så kom bebisen ut, två veckor och två dagar för sent!
Grattis till dig och Johannes <3

Annars så har vi varit i Hjo, i onsdags så var vi där, och på kvällen kom hela familjen hit och grillade, vilket var otroligt trevligt, måste vi göra om fler gånger, men nästa gång kanske det får bli en kräftskiva istället!
I Torsdags så tänkte vi åka till lager 157, men när vi var på väg så ångrade vi oss och åkte vidare mot Ullared istället, så oansvariga är vi så vi redan tar med Meja till Gekås, men det gick bra ändå!
Och lite blev det köpt till oss alla tre, skojj! :) Dock kom vi dit rätt sent så hann inte kolla på allt..!
Igår så var det lugnt, var ju på Ikea då, och medan Micke åkte hem med alla grejer, vi fick inte plats i bilen, så gick jag och Meja igenom a6 och jag hittade en sådan superfin klänning på MQ, men fanns såklart inte i min strl, var på rea så den hade gått åt, fanns bara en kvar..!
Och sedan handlade vi lite på coop, så gjorde vi tacopaj på kvällen, vilket var evigheter sen, så det var riktigt gott!

Nehe, nu ska jag plocka fram allting för nu börjar kycklingen bli färdig!
Ha det fint!
Pussåkram


RSS 2.0