Ullared

JAA!!!
Imon bär det av till Ullared och Ge-kås, eller först ska jag jobba på morgonen, sen åker jag till Jönköping och plockar upp mamma och sen åker vi två till ullared, mysigt!=)
Ska även se om jag kan köpa mig ett par glasögon där, var mamma som sa att det fanns en affär, glasögonfabriken som är billigare än alla optiker, det är alltså inte inne på gekås!
Och de har bågar och fixar med glas och sånt på EN TIMME!! men kan juh säga att de inte behöver stressa med mina eftersom ja ska på ge-kås och shoppa en massa, fast har ingen  aning om vad jag ska shoppa men, hahaha..JAG VILL SHOPPA MYCKET! PUNKRT SLUT!

Idag jobbar jag, har precis kommit hem från lite mathandling!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag..
Jag har lust att tatuera mig, hade juh tänkt att vänta till typ augusti då sommaren börjar ta slut, men nu är det som såhär att det är ingen sommar och kommer väl inte bli mer sommar ändå..så då skulle man kunna tatuera sig snart!
Så jaa hmm, bra fråga liksom!
Nån som kan förutspå vädret åt mig?

annars är det lugnt för tillfället, hade möte igår och fick medicindelgering, vad väl på tiden när man jobbat där i 9 månader:P hade även ett litet apt, fick papper om medarbetarsamtal, och jag och en som heter Susanna som jobbar likadant som mig hatar att fylla i sådana där papper, så vi sa att vi skulle fylla i dom tillsammans, ja vi kände oss som små busiga skolbarn:P hihi..Så vi åkte hem till henne och gjorde de, och fy fan vilken fin lägenhet, var väl en tre-rummare men var gigantisk, de  behöver inte köpa nått hus om man säger så för det var så stort!
Och sen kom hennes syster och sen kom hennes man hem (hon är 24 år, gift och har en son på snart 3 år, jag är avundsjuk), så bestämdes det att vi skulle ner till gatuköket och äta pizza, så sagt och gjort så gjorde vi det, eller jag käkade en kycklingsallad, mums! Men fick inget bröd, ledsen i ögat!
Men vi hade det trevligt, och det var så kul!! Jag gjorde nått med någon i Sävsjö, det är typ första gången!=)))))) SUPERGLAD!!

Efter det så åkte jag hem och släppte ut katten, och sen åkte jag till Jönköping, mötte upp Sara (syrran) i stan, gick och kikade lite, sen hem till henne och fikade, gott!
Fick ej träffa Linus, tråkigt! men ska juh va barnvakt åt honom lördag-söndag!
Sedan åkte ja ut till mamma å pappa en liten stund å sen åkte jag vidare till Fien. Så skulle de äta pizza så skulle jag å fien hämta den, så när vi ska köra ut från pizzerian så leker Fia rallykärring, hahahaha, kan säga som såhär att jag höll pizzan och såsen i burken och allt de, och jag var inte med på att hon skulle leka rallykärring, så såsen flög iväg och la sig där bak på golvet, varav lite åkte ut, hahaha, fy fan va jag skrattade sen vad jag fattade vad som hade hänt, var i chocktillstånd där ett tag, hahaha!
Fick inte träffa Fia så länge, men var ändå underbart att få träffa henne, fick juh skratta lite tillsammans och sådär iaf=)
Och hon gjorde mig gladare än gladast när hon sa att hon ville komma till mig nästa vecka och äta hemmagjord pizza och festa, höll fan på att börja lipa så glad blev jag=) Underbara människa, skulle betyda så mycket för mig om du kommer!!

Nehe, snart dags att laga lite mat, tacopaj, skulle gjort de igår kväll, men orkade inte åka och handla och laga mat vid 20 tiden på kvällen, så lovade att jag skulle göra det idag istället, och snäll som jag är så är det klart att jag gör det, allt för min älskade älskling!
Vi har förövrigt vart tillsammans i ett år, 4 månader och en dag i dag=) Grattis till oss;) hihihi..

Just det, det där med sommarfesten nästa vecka, det är lite konstigt med det, för det är fest för företagarna som sponsrar festivalen eller nått sånt, och sen är det efterinsläpp klockan 23, men jag hoppas ändå att det är någon som vill komma och festa hos mig, det blir jag, fien, daniel, Mikael kommer förmodligen, säkerligen fredrik, kanske Jonas med (skulle va skojjsigt som fan om du kom jonas), och aa KOM HIT FREDAG DEN 4 JULI!!!
Frankrikes eller Usa:s nationaldag, kommer nog aldrig lära mig, eller det är Usa:s va? Frankrike har 14 juli, eller är det tvärtom?jaja..

Nehe, nu får ni ha de så bra alla där ute!
Pussåkram

Förändringstips?

Hej!
Allt bra med er?
Jo jag undrar mest om det är någon som har några bra tips om hur man kan få en förändring i livet?
Jag är så himla trött på mitt liv så ni anar inte..blir juh inte bättre av att bo i denna hålan!
Jag vet en förändring, men den får vänta ett tag till..
Men är det nån som vet hur man kan göra sitt liv roligare, mer intressant och som gör att jag känner mig gladare..?
Tacksam för alla tips och råd!

annars är läget under kontroll, lite förkyld..revbenen gör fortfarande trots att jag snart ätit tabletterna i två veckor..
lite halvdepp mest hela tiden, träligt! (som sagt, jag behöver en förändring)
Aa så är det med mig..
Jag och min jobbarkompis pratade om att vi ville ha ett möte på jobbet med ALLA. hoppas verkligen att det blir så, för det skulle verkligen behövas.
Det är jobbigt på jobbet, det är verkligen inte lätt att vara personlig assistent till en kille med autism som är som ett barn i trotsåldern fast femtiomiljonergångervärre, minst!
Han lyssnar inte på mig, han har vart nära att få utbrott med mig flera gånger den senaste tiden, visst gör det att man blir peppad av att gå till jobbet, NOT!
Han höll på att få ett igår när vi var inne på toaletten och förberedde inför natten, jag var på väg att gå ut därifrån och bara ge upp, men jag stannade kvar och kämpade och gav mig inte, och tillslut gick det och jag vann;) MOHAHA!

Alla ni som tror att det är ett enkelt jobb som personlig assistent, släng er i väggen! Vi sitter inte bara och fikar och kollar på tv hela dagarna, det är så psykiskt påfrestande så det inte finns ord för det, alla borde testa mitt jobb ett par dar, de skulle va precis slut, det är värre än att jobba med ett fysiskt krävande jobb tror jag, det är värre att vara psykiskt utmattad!
Tom min jobbarkompis man som egentligen är snickare ska jobba på ett gruppboende i sommar, han hade kommit hem en dag och vart helt slut, han fattade inte att ett sådant jobb kunde vara så jobbigt, så tack! för att en kille säger så om detta jobb!

Nehe, nu ska jag leka kärring och gå och lösa lite korsord;) hihi..
Pussåkram!

Trevlig midsommar

Ja men trevlig och glad midsommar på er!
Själv har väl inte min börjat så väldans bra..suck!
Bakat kladdkaka nu..haha, jag är beroende av kladdkaka! Äta kladdkaka och jordgubbar, mums va gott de kan bli!

Igår var mamma å pappa här, gjorde tre-rättersmiddag vilket var uppskattat, började med laxrullar, sen blev det fläskfilé och potatis i ugnen med sallad och olika såser/dressingar och till efterrätt blev det jordgubbar med mjölk.
Så är det!=)
Efter all mat åkte vi ut till Vallsjö för att hälsa på valparna, shit de hade juh blivit stora, väger ca 1200 gram nu:O Och de börjar bli mörka, så otroligt söta är de, mamma var fast:P
Där bjöds det även på glass, gottgott=)

Sen åkte vi hem hit igen, då åkte kladdkakan fram, och ca 1½ timme senare så käkade vi pizza, hahaha..ja vilken matdag det blev!
Jag kan säga att jag var mätt sen!
Gick och la oss strax efter nio, pappa ringde å väckte oss vid 21.50 när de hade kommit hem, bara för att säga att de var hemma. Jag sov halvbra inatt. gick upp 8.30 typ, Daniel gick upp typ nu..hmm..

Så är det med det, tror vi skulle till Vallsjö ikväll på middag, kanske kan vara trevligt..
Usch jag har ångest över att jag ska jobba hela sommaren..:/ paniiik!
Jag vill verkligen inte, menmen, få väl gå på nått konstigt sätt..
Lär ta en sista minuten så fort jag jobbat färdigt, nån som vill följa med?

Nehe, ni få väl ha de så bra!
Pussåkram

Ränt runt i hela stan

Todeloo!
Ja nu är jag hemkommen från att ha varit i hela Sävsjö, okej det är inte så stort men ändå:P
Först åkte jag å handlade på Netto, men som vanligt så har de inte allt man behöver, så fick komplettera på Ica och så var ja på lantmännen och köpte blommor, sedan systemet..
Och nu är jag äntligen hemma, har känt som ja vart på väg å svimma ett antal gånger..
Fått svettningar som bara den, inte bra att va förkyld och inte ätit nån frukost innan man ger sig ut på äventyr..
Ja fick en liten svettningsattack när ja står i kassan på systemet, hon kollade lite misstänksamt på mig eftersom min röst inte är den bästa med så tyckte hon väl att ja såg nervös ut, men hon frågade inte om leg ändå..haha konstigt!

Nu ska ja snart fortsätta med dagen, kände att ja va tvungen att sätta mig ner en stund, ska göra tre-rättersmiddag idag, måste baka fast jag gjorde det igår, är mindre än halva kladdkakan kvar, jag smakade en bit idag, så hade Daniel tatt med sig en stooor bit till jobbet idag, kul att bjuda på den kakan då, NOT!
Så få väl ställa mig å baka, fast ja orkar inte, så jag skiter nog i de, de får klara sig med jordgubbar och mjölk..jäpp så får det bli!
Kanske borde äta någon frukost, diska, börja med maten..duscha, jag längtar efter att få duscha, känner mig såå äcklig just nu!

Jäpp så är det, imon blir det lite god mat och sånt ute i Vallsjö på kvällen, trevligt=)
Pusssåkram!

Städat

Nu har jag precis städat färdigt, har bara lite tvätt att hänga upp med!
Lite handdukstvätt:P
Hade lust att baka idag, men måste nog åka å handla då..:/ hmm och det är jobbigt. eller få se om ja kanske kan slänga ihop en kladdkaka eller nått:P hihi..
Ska laga mat till min kära pojkvän med, själv ska jag bara varma lite mat:P hehe, smidigt..han gjorde mat igår, så blev det en portion över, så den tar jag vare sig jag får det eller inte:P mohaha..

annars är det jobb som gäller, inget kul just nu, är så trött på jobbet, och blir inte bättre av att alla jobbarkompisar också är helt sura och irriterade och trötta på jobbet, de ska snart gå på semester, så tycker att de kan hålla ut och hålla humöret uppe för min skull:P för jag ska inte ha någon semester, jag ångrar mig grymt just nu att jag inte tog någon semester, men inte så lätt eftersom jag inte vet när daniel ska ha, om han ska ha någon..för skulle juh vilja ha med honom isf...men få se om ja kanske kan ta mig lite semester sen när de andra börjar komma tillbaka, framåt slutet av augusti, för nu är jag fast anställd, så antar att jag får semesterdagar nu istället för pengar för det..eller aa ni fattar!
Så kommer väl skrapa ihop några dagar under sommaren hoppas jag..
Ska ja fan ta en restresa så långt härifrån som möjligt:P haha..nee de kanske ja inte ska..
Men ja ska åka till jönköping, träffa Fien som jag saknar så otroligt mycket! 8''(
Och aa..bara ta de lugnt, hoppas på att de är fint väder då så man kan bada lite..men hoppas nästan på lite halvdant väder i sommar, bara för att jag ska jobba, fast det är klart, på dagarna är jag juh ledig och då vill jag juh ha fint väder:P hihi..

Så är det med det..annars är det väl okej..börjar nog bli lite småförkyld..igen..jag hatar detta..
Just de ja, har juh fått min dom, jag har inflammation i revbenen, eller det är vad de tror iaf..så käkar tabletter..
hoppas de blir bättre snart, har käkat tabletterna i en vecka idag, och än är det ingen större skillnad..suck!
Är väl säkert därför ja blir förkyld så lätt och har varit förkyld typ etthundramiljoner gånger sen typ februari/mars FÖRRA året, för det var då allt började, har väl nedsatt immunförsvar eller nått..:/

Helgen spenderade vi i Halmstad förresten, var riktigt jävla kul! Lördagen var det fest på riktigt hög nivå, tack killar för att ni är så underbart snälla och goa=)

Nehe, det var det det för idag!
Pussåkram

Sommar, sommar och sol!

Ja men visst är det underbart!
Satt ute en stund på balkongen, kanske en timme, men var på väg att rinna bort så pallade inte mer.
Jobbar idag, ska gå om en timme typ..
Vart en soft dag här hemma, vilat, suttit vid datan, suttit i solen..ätit tacopaj som ja fick för mig att göra igår vid 20.30, bara det att jag inte hade alla grejer hemma så fick juh åka och handla med:P men gott blev det, hihi!
Har även vart och tatt blodprov idag, gick juh bättre än förra gången, eller..förra gången höll jag på att svimma, mådde verkligen skitkasst..Men hon som stack va jätteduktig.
Idag så höll jag inte på att svimma, men hon som stack, stack lite snett så kom juh inget blod först så hon gröpa runt i armen:P haha..
Så om en vecka ska ja till lungkliniken i Eksjö, kanske man äntligen kan få veta vad som är fel!

Nehe, ska nog hoppa in i duschen, är svettig som ett as plus att jag dränkte håret med citron i hopp om att det skulle blekas lite i solen:P Hann nog inte blekas så mycket eftersom ja gav upp rätt  snabbt:P

Imon blir det att åka till jönköping, ska först träffa Sandra och hennes hund Diesel!
Sedan ska ja träffa syrran å Linus, och så måste jag göra lite andra grejer med, hämta min kamera, se om jag kan hitta ett nytt klockarmband/klocka..och aa lite sånt..
Daniel följer nog oxå med till jönköping så ska ja lämna honom uppe hos hans kompis...så få väl se när han vill därifrån, och få väl se vad ja å syrran å Linus ska hitta på..sen vet ja inte om vi stannar i jönköping över natten eller om vi åker hem,..blir nog att vi åker hem eftersom vi inte båda kan lämna kissen själv hemma över natten!

Nehe, nu får ni ha det så bra!
Pussåkram

Turkiet, 20 år, kalas

Turkiet var helt enkelt helt otroligt underbart! Sol, bad, god mat, shopping, glass, massa skratt, hemlängtan (saknade Tuffs och Daniel), förseningar med flyget både dit och hem, lång transfer, fint hotell, rolig och trevlig personal på hotellet, massa jobbiga turkar på bazareen och i affärerna! Orka hålla på som de gör!
Ja det har helt enkelt vart underbart!

torsdagen den 22 maj började jag med att åka till Eurostop och möta upp mamma som blev fin i håret, sedan åkte vi till A6 för att jag skulle bjuda mamma på en morsdag-frukost på cafét mitt i smeten.
Sedan en sväng till H&M för att köpa mascara och läppsyl:P
Sedan bar det av till Branten för att möta upp de andra och sedan till landvetter och sedan till Turkiet!

Veckan gick med rasande fart, fattar knappt vart tiden tog vägen, nått man har gått å väntat på så länge är över på ett kick licksom.

Torsdagen den 29 maj, min 20-årsdag! även dagen då vi skulle åka hem:( Var nästan 40 grader när vi kom till flygplatsen klockan 10.30 turkisk tid, de ligger en timme före oss här i Sverige, så det var vaaarmt!
Men dagen spenderades genom att ta sig hem till Sverige igen, inte så kul, eller jag hade grymt kul på flygplanet, satt och skrattade åt absolut ingenting typ så tårarna rann som bara den, jag var nog grymt trött:P haha.
Anlände till Sverige kl 17 typ när vi skulle vart i Sverige 15.30:/
Var i Jönköping och hos mamma å pappa vid 19 tiden, stannade där till nästan halv nio, då åkte jag ut till Vallsjö eftersom det tidigare under dagen hade anlänt tio valpar! Ritza (jakthund) hade fått sina sötingar, 13 stycken, 1 dödfödd och 2 dog senare, men 10 lever fortfarande, och de va så otroligt söta, jag bara satt där bredvid på golvet och bara tittade på dom, fick inte ur mig ett ord typ för de finns inga ord som kan beskriva hur otroligt söta de är!
Och rätt dag valde de att födas på oxå, nämligen min födelsedag;) hihi!
Träffade även Daniel och Mikael och de andra som bor där ute, underbart att få träffa min älskling igen!

Fredag: Vi åkte runt och fixade med lite grejer i Sävsjö, käkade pizza på Milano till frukost, okej klockan va sådär halv tolv på förmiddan, men ändå:P Köpte transportbur till kissemiss och lite sånt, sedan åkte vi ut till Vallsjö igen där det blev fotografering på de små liven=) Och på Ritza och Giza med såklart!
På eftermiddan så packade jag, daniel och tuffs in oss i bilen och åkte till Jönköping.

Lördag: Började dagen med att åka upp till a6 för att handla grejer till tårta och försöka hitta några kläder som jag kunde ha på mig på kvällen, men hittade inget och var sur för hade hittat en klänning som ja verkligen ville ha, men den var självklart för liten:(
Sedan hem och hjälpa till med fixandet av mat och göra tre stycken tårtor och fixa till sig själv lite;)
Klockan 14.00 så började kalaset och det var massa folk där=) Så underbart skojj=)
Träffade Mia och hennes familj, inte träffat de på evigheter, och Mias mamma Gunilla började gråta det första hon gjorde typ för hon tyckte vi hade blivit så stora och allt såntdär, och då började självklart jag oxå lipa:P haha, så jäkla blödig är man! Hatar att se folk gråta, speciellt när de blir sådär blödiga och nostalgiska och sådär..
Fien, Peter, Robert och Sara Ludvigsson var oxå där, mycket skojj att ni kunde komma! Även kusiner, mormor, mormors syster, daniel, daniels pappa och Karin, min syster, systerson och systersons pappa, aa vi var helt enkelt en hel del folk:P
På kvällen så blev det förfest hos emelie viktorsson, jag var inte alls sugen på att festa men gjorde det ändå, vid 22,30 nångång gick vi vidare till evergreen för en pizza och sen vidare in mot stan, och väl inne i stan så träffade jag mina goingar! Fien, Peter, Robert, Dieter, Bag, Sara och Jennie, så underbart skojj, men träffade tyvärr dom inte så länge, men va kul att se dom iaf! Träffade även Fredrig, Bergdahl och hans tjej Emelie tror jag hon heter, så gick och strosade lite med dom. Kvällen slutade redan klockan 1 då jag och Daniel åkte hem och sov, inte för att vi var fulla men vi va grymt trötta efter att vi hade vart igång hela dagen. Kvällen blev långt ifrån som jag hade tänkt mig, tyvärr, så otroligt surt! hade verkligen tänkt att alla skulle träffas och förfesta och gå ut på krogen å så tillsammans, men som vanligt så blev det inte så...:(

Söndag: Var uppe på coop en sväng, vet inte riktigt varför vi egentligen åkte upp dit:/ eller joo vi skulle köpa kattsand, sen köpte vi en soda streamer och ett kort och lite skraplotter till mamma å pappa som tack för att de hjälpte oss med tuffs när vi var ute å så=)
På eftermiddagen åkte vi upp till syrran där vi tog en fika, och sedan var det dags att åka hem, vi alla tre hade  grym hemlängtan. Men jag å Daniel va inte hemma så länge, utan vi följde med Mikael ut på vallsjön och åkte båt och fiskade, en aborre blev det som vi stekte på kvällen, mycket gott! Snacka om färsk fisk;)

Idag: Idag är jag tillbaka på jobbet igen, fast inte nu då eftersom jag jobbar delade turer:P
Så är hemma idag och bara tar det lugnt, det är riktigt skönt faktiskt! Har inte vart hemma så mycket den senaste tiden jöh:P
Så nu sitter jag och laddar upp bilder på bilddagboken, kolla gärna där, heter kakankaka där med!

Ha de så fint alla där ute!
Pussåkram

RSS 2.0