4 månader

Idag har jag och Micke vart tillsammans i 4 månader, redan säger vi!
Det har gått nått så otroligt fort måste jag säga, men allt har gått fort mellan oss så, haha!
Men jag älskar honom mer och mer för varje dag, och det är väl bra!?
Så vi har firat med att äta goda rostade mackor med dels rostbiff och potatissallad på och även med lax och philadelfiaost på, mumsfillibabba!
Har även vart en sväng på a6 idag, men hittade inget roligt, eller jag hittade en klänning men den var alldeles för kort och det såg ut som jag va gravid i 15 månaden ungefär:P haha..
Och äntligen hittade vi ett duschdraperi=) Vi har letat ett tag nämligen..haha!

Annars så jobbar jag, hönapöna är fortfarande kvar på sjukhuset, så blir att sitta där uppe, så blir lite smått långtråkigt emellanåt men det går, hon mår så mycket bättre nu så nu kan man gå till cafeterian och gå ut och gå och lite sådär! =)

Annars är det inte så mycket som händer här, vi har visserligen beställt en resa till Korfu, men åker inte förrens i augusti, så är ett halvår kvar..segt, men det ska bli så roligt och underbart, verkligen nått att se fram emot!
Och det blir väl förhoppningsvis en resa med Fien oxå i början av juni, och det är ju inte lika långt kvar dit.
För övrigt ska jag på jobbintervju nästa vecka, om jag inte får förlängt på brahegatan då, vilket jag hoppas, intervjun gäller ett jobb ute i Barnarp på en gruppbostad där..så få la se vad som händer! Kommer inte ihåg i vilken anställningsform det var, mycket hänger ju på det med om man vill byta jobb eller inte.

Nee..nu ska jag snart sova, har sovmorgon imon visserligen, mycket skönt!=)
Sen är det ledighet i 3 dar, underbart!

Pussåkram

Det blåser i träden idag!

Ja jösses vad det blåser idag, helt sjukt!
Igår vart det underbart väder, men idag, det blåser jättemycket, eller det se så ut iaf, och det låter så!
Vem är det som beställt sånt väder på min älskade Fiens födelsedag??? Grattis igen gumman min!

Så vad har hänt den senaste veckan, inte allt för mycket, har vart jobb, lite badmintonlattjo..?..ska spela imon igen, det är juh så skojj!
Annars har det nog inte hänt så mycket.
Har jobbat uppe på sjukhuset mest denna veckan, min stackars hönapöna opererades för en veckan sen igår, så vi har gjort våra timmar där uppe, och i onsdags fick hon komma hem, men igår fick hon åka in igen, eftersom hon då hade spytt i över 24 timmar och inte hade nått kvar i kroppen och vart påväg att svimma ett par gånger och sådär..Så vid kvart över fyra åkte vi in till akuten, kvart över fem fick vi äntligen ett rum, sen tog de evigheter innan sköterskan kom och tog prover, tog en evighet till innan läkaren kom, sen tog de ytterligare en evighet innan sköterskan kom igen och gjorde lite fler undersökningar..klockan 21 när jag slutade hade vi fortfarande inte fått reda på nått, och hon hade inte fått komma till röntgen, men vid 23 fick jag ett mess och då hade de kommit upp på avdelningen och hon hade fått röntgas, men ändå inte fått några svar då..svensk sjukvård går så fort..eller inte!..Så ska ringa till jobbet snart och se om de fått reda på nått, kan juh säga att jag har drömt om sjukhus och spyor och jobbet hela natten, inte så kul!
Stackars min hönapöna!

Nehe, om man skulle skriva om nått roligare..hmm..Jo imon är det fest! Fy tusan vad kul det ska bli!
Det är Fien som ska ha fest, jag har inte träffat den tjejen på evigheters evigheter! Så det ska bli så skönt att bara få ge henne en bamsekram! Saknar dig gumman!

Annars så funkar allt bra med sambolivet, det är så mysigt att inte behöva bo själv..igår var vi ifrån varann precis hela dan, det var lite jobbigt, jag är så kär, känner mig fortfarande nykär, men kanske inte är så konstigt eftersom vi inte vart tillsammans så länge! hihi..

Nee nu ska ja fixa iordning mig och dra ner till stan och sola lite tror jag minsann, det behövs..och så kanske de blir en liten sväng på stan, få se vad jag hinner, och så måste jag till glasbutiken med;) hihi!
Börjar juh att jobba klockan 14!

Nehe, men ni få ha det så bra!
Pussåkram

Förkyld igen

Ja, nu är jag förkyld igen...inte så farligt, men ändå, så himla segt det här!
Var förkyld i december, maginfluensa i januari och nu förkyld igen, härliga årstid!
Annars jobbar jag på som vanligt, tar det lugnt på min fritid och njuter av sambo-livet.
Var och hälsade på Sandra häromdagen, hon och hennes syster har köpt en hundvalp- Jack Russel, och fy tusingen vad söt den var!
Jag har ätit frukost nu, måste fixa mig det sista och knalla iväg till jobbet..klockan har visst blivit mycket!
Haha..så blev ett kort inlägg idag!

Pussåkram

RSS 2.0