Sista september

Kom ihåg det som igår när vi gick in i septembermånad, månaden då vårt andra barn skulle komma till oss, varje dag ha jag gått och väntat på något tecken om att det ska sätta igång, väntat på att få träffa vår lilla skatt..
Och nu är det sista september, och fortfarande ingen bebis i sikte, händer det inte mirakel så lär det inte bli någon septemberbebis, utan en oktoberbebis, besviken är ordet! Varför kan den inte förstå att jag längtar, att vi längtar efter den nu och bara vill ha den i våra famnar och mysa och veta vem det är som gömt sig där inne i 9 månader, vems fötter det är som sparkar på mina revben, vems rumpa det är som gör en stor kula på magen, vem det är som älskar att slå emot min kisseblåsa...men den som väntar på nått gott...!
 
Idag ska jag till barnmorskan igen, för att kolla blodtryck och grejer, va ju bättre i fredags, så få hoppas att det håller sig så idag med!
 
Meja, leker för fullt här bredvid, bjudit mig på kaffe och bullar i plastklossar, det är det bästa :) Man blir inte mätt eller tjock av dom bullarna heller så det är perfekt :)
 
Igår blev det en sväng till Ikea där vi mötte upp Sara, Joakim och Max för lunch, sen gick vi och kikade lite innan vi åkte hem till dom för en fika, kanelbullar från Ikea..sen på kvällen tittade vi på en konstig svensk film, "Inga fler mord", men nee den va inget att ha!
 
Funderar på om man kanske skulle ta och baka lite, måste göra nått i väntan på att åka till bm, ska inte vara där förrens klockan 14, seg tid!

Söndag!

Ännu en natt har gått och en ny dag är här, men ingen bebis i sikte, verkar som att den har det väldigt bra där inne, pluttunge kom ut nu!
 
Igår så va det en lugn lördag, började med lite sovmorgon, tog det lugnt, somnade en timme efter lunch, fortsatte att ta det lugnt, gick sedan på en liten promenad, va ju tvungen att få lite frisk luft, vi såg kräftor i ån för första gången! Inte illa ;)
Sen blev det hockey på tv..hmm..jaa..den va ju spännande, eller kanske inte så!
Och sen blev det lite tv-tittande och massa godis!
 
Natten har jag väl inte sovit särskilt bra, som vanligt..sovit någon timme här och någon timme där..lite trött på det här att inte få sova hela nätter, och jag vet att det kommer dröja måååånga nätter till innan jag får göra det!

När kommer bebisen- vadslagning!

På "begäran" av min goda vän Maria så ska vi nu ha lite vadslagning,
1, När kommer bebis!?
2, vad är det för kön!?
3, Hur lång och hur mycket väger den!?
 
Kan säga att Meja kom på bf+2, alltså i vecka 40+1, hon var 52 cm lång och vägde 4250 gram.
Vecka 39+0, för några dagar sen ;)
 
Så kom igen, gissa på!

Ensiffrigt

Nu är det ensiffrigt till bebis är beräknad, helt sjukt va man kan va så inställd på ett datum..Meja kom 2 dagar efter bf, undra om denna bebis kommer följa sin systers fotspår eller va ännu värre eller om den kommer att komma tidigare..!? Lilla skatt kom ut nu!
 
 
Idag blir det en lugn dag här i Hålan, har inte ork till att göra något annat och är man gravid så få man unna sig en lugn dag!
Det är det jag hade idag..!

Ont ont ont

Ska börja med att klaga lite, jag har ont precis överallt i min kropp..eller nja nästan överallt, i höfter, svanken, benen, nedre magen, ryggen..Är så himla trött på detta, den enda smärtan jag vill känna nu är den man har för att man föder barn!
Inte rättvist att man inte ska få bra och kunna ladda ordentligt innan man ska föda, utan varje steg gör ont, vända sig i sängen är ett helvete rent ut sagt som gör att man nästan börjar gråta varje gång..
Och sen efter förlossningen kommer man också ha ont, så jag vet att jag ha några veckor till med olika sorters smärta..!
Idag va jag på elgiganten åt min sambo för att köpa det nya GTA, precis som resten av Jönköping, hittade sådana stolar med massagedynor, skulle nog ha kunnat sitta där hela dagen, va sjukt skönt!
Även vart och handlat, storhandlat mat, det är verkligen inget roligt när man har ont överallt, så älskling, nästa gång är det din tur!
 
 
Igår så va jag och lillstumpan hos Mejas dagiskompis och lekte, de ha verkligen hittat varandra på dagis, så va kul att de fick leka på hemmaplan med, de pratar om varandra ungefär hela tiden, så söta!
Så fort de får syn på varandra på dagis så börjar de skina starkare än solen, ojojoj vad mycket bus de där två kommer att hitta på i sina dagar!
 
Snart ska jag hämta lillskruttan så ska vi åka in till stan och ta en mysfika tillsammans med Sara och Isa, precis vad jag behöver denna kalla dag, känns som hösten är här nu!
Kan väl bara den där söta bebisen komma med så hösten är fulländad ;)

Bullbak

Idag ha det vart bullbak här i Hålan, måste ju göra nått i väntan på att bullen i ugnen ska komma ut!
Och goda blev de med, som vanligt ;)
Nu ha jag och prinsessan myseftermiddag, måste ju tillåta sig själv att bara ta det lugnt och mysa lite med emellanåt, även om det kan vara svårt ibland!
 

Såhär såg tjocke magen ut igår!
 
Nehe, det va det för idag!

Regn

September är här, och idag är det väl ett typiskt septemberväder av nått, regn och mörkt!
Men vi ha haft grymt tur med vädret det senaste ändå, så man ska väl inte klaga allt för mycket!
September ja, månaden bebis är beräknad att komma, än är det några veckor kvar, men hoppas att bebis ha andra planer och väljer att titta ut snart! Längtar så himla mycket!
Idag ska jag till barnmorskan på kontroll, alltid lika mysigt att få mäta, lyssna på hjärtat osv..lilla lilla skatt kom ut nu, du är ju färdigbakad och jag är så redo för att möta dig som man bara kan bli!
 
Annars är det inte mycket som händer här, försöker få tiden att gå mest hela dagarna, vilket funkar bra vissa dagar men andra dagar är det jobbigt, när man bara är trött och less på allting..
 
Meja är lämnad på dagis idag, som hon har längtat hela helgen, skönt att hon trivs så himla bra på dagis, och fröknarna (jaja lärarna kanske det heter..) säger jämt att hon är så glad och duktig, och att det är kul att se hur hon leker med sina kompisar, och då kan man ju inte va annat än stolt!
 
Men nej, nu är det dags att fixa iordning sig lite och åka till Norrahammar!

RSS 2.0