UNDERBAR vecka!

Bulgarien veckan 21-28 augusti 2008, den bästa veckan i mitt liv!
Fy fan vad underbart vi hade de!
Kan resumera med, massa sol och bad, massa goda drinkar och mycket fest (drack alkohol 6 dar i rad varav vi verkligen festade 5 dar i rad)
Och bäst av allt, vi har skrattat nått så otroligt mycket, jag var lite skeptisk att vi skulle vara tre stycken att åka, men det har gått så himla bra, det har aldrig vart nån som har vart utanför eller nått, och det känns så himla skönt!
Vi är så bra kompisar så vi har verkligen kunnat ta hänsyn till varandra, det var en kväll som jag var trött och på dåligt humör å ville gå hem, så de följde mig hem och sen fortsatte de ut igen, och det var helt okej för alla att göra så, så det kändes bra=)

Brun då? njaa, sådär, har iaf inte bränt mig denna gången vilket är väldigt skönt!
Men fjällar liiiite ändå, men ser nästan mest ut bara som jag är väldigt torr!

Men gaah, den där veckan har vart oslagbar, partyhumöret har vart på topp, hamnade på "Den glade viking" två gånger, varav den första kvällen, och där träffade vi ett gäng med glada finska killar som vi umgås med en hel del, killar som är i armén är inte helt fel!
Skulle va trevligt att träffa dom igen, men de blir nog svårt, men de va trevliga=)

Musiken har vart så underbar där nere, och finns låtar som man aldrig kommer att glömma, och så fort jag kommer att höra dom så kommer det dyka upp nått minne från Bulgarien.
Det finns så mycket jag skulle kunna berätta, men jag orkar inte, det räcker med att säga att det var den bästa veckan i mitt liv, och jag hatar att vara hemma igen!
Jag mådde verkligen bra hela veckan, och det kan jag bara tacka Sara och Isa för, jag är glad att jag tog beslutet om att jag skulle följa med, även fast jag kanske inte borde då jag inte har jobb eller nått, men jag är ung, jag kunde inte missa denna chansen!

Och jag har kommit till en ny nivå i mitt liv, en mycket starkare nivå, nu är det bara framåt som gäller, hoppas bara jag får jobb och lägenhet i göteborgstrakterna snart så blir mitt liv fulländat!

Ha de underbart!
Pussåkram

Nervös!

Okej jag erkänner, jag är nervös som faen!
Har liksom ingen ro i kroppen just nu, måste gå å lägga mig, men kommer nog inte kunna somna..
Få nog gå upp och sno en bok av mamma, läste juh ut min bok igår, den var bra!!
"Små citroner gula" som sagt, läs den!!
Pratade med en sötkompis idag på msn, hihi, du gjorde mig glad, du gjorde min dag=)
I think I´m gonna miss you!

Fick lite mindre panik innan när ja satt och kollade tåg och flygbussar, det visade sig att den flygbussen vi skulle kunna ta skulle va på flygplatsen 17.15 och vår incheckning stänger 17.20, kan säga såhär jag ville inte ta den!
Så det får bli taxi inifrån Växjö imon! Aningen dyrare, men vad ska man göra när ingen skjutsar oss och det inte går några bussar??

Menmen..vet inte hur vi kommer hem heller, men det skiter vi i för stunden, haha!
Har inte numret til min gamla jobbarkompis som är bosatt i Växjö, något jobbigt!
Annars kanske man kunde fjäskat lite för honom! om inte han jobbar imon:/

Hahaha min katt är helt cp just nu, busig som sjutton! Usch han är så söt, kommer sakna honom så mycket!
Men han kommer va hemma hos mig när jag kommer hem, åhh va bra=)
Vill aldrig lämna ifrån mig honom, det var så nära att jag var tvungen att göra de igår, usch och fy!
Aldrig! Jag försöker få jobb och egen lägenhet, söker hur mycket jobb som helst, så snart ska det väl förhoppningsvis ge lite utdelning!

Nehe, nu ska jag gå och lägga mig och försöka komma till ro!
Ha de så bra!
Pussåkram!

Packat

Haha, jag började packa idag på förmiddagen, eller packade väl de mesta vill säga..
Men nu tittade jag igenom grejerna igen, har plockat bort sådär två linnen, en tröja, en kjol, ett par skor, ett par leggings..haha!
Och jag tror jag skulle kunna plocka bort fler grejer egentligen, men vill ändå ha lite valmöjlighet när vi är där nere!
Hatar alla de där tunga grejerna som schampo, tvål, solskyddsfaktor å de ni vet..suck!

Har vart med Sandra idag=)
Rooligt!
Vi va och fikade på Wasa, satt nog där i närmare två timmar..haha!
Tog en sväng på a6, och sen åkte vi hem..roligt att va me den flickan!

Vi får juh våran biljett via internet, som man bara skriver ut, känns så oseriöst, det värsta är att texten är så grymt liten på biljetten, menmen, det kan inte jag hjälpa juh!
Måste se om det är några mer papper man måste ta med sig:/ gillar inte att ha hand om biljetterna!
Passet är framme, pengarna är växlade..Nu väntar en vecka med sol och bad och goda drinkar=)

Kommer självklart sakna min underbara kisse Tuffs!
Och Fien, och Sandra och många andra! Men ska bli så skönt att komma iväg!
Vi ska ta tåget till Växjö imon, kan juh bli spännande! haha!

Nehe, nu få ni ha de så bra, hörs om en vecka om jag inte skriver en sväng imon!
Pussåkram!

3 dagar har gått och 2 dagar kvar

Jomenvist är det så, 3 dagar sen det var Lars Winnerbäck, sitter just nu och lyssnar på Du hade tid, underbart braiga låt!
Och det är 2 dagar kvar tills vi åker till Bulgarien, hoppas verkligen att det blir grymt kul!
Ha vart lite avdankad idag så har känt som ja bara skulle vilja avboka resan, men då skulle ja ångra mig grymt mycket, klart att de kommer bli kul, eller jag hoppas verkligen det!
3 singeltjejer på partyvecka i Bulgarien, kan inte bli så dåligt va?

Bråkade med mamma och pappa igår igen, fy fan jag orkar inte..tillslut gick jag ut och tog ett varv runt tokarp bara för att lugna ner mig, kunde gått längre men jag höll på att frysa ihjäl så..sov med nattlinne, mysyxor och duntofflor på mig hela natten, och vaknade konstigt nog inte av att jag var genomsvett!
Igår så var jag även ute och gick med Sara Ludvigsson, vi gick runt munksjön, var så himla härligt, va jättefint väder.
Sedan åkte jag, mamma, syrran å Linus till Visingsö då vi hade lånat bilen av pappa som fick ta bussen till jobbet, haha!
Men va lite halvdant väder då, skulle sitta ute och öta på öa, men va så jäkla mycket getingar och Linus va livrädd för dom och likaså ja, så blev att vi fick gå in och sätta oss, men pizzan va god, jag åt en HV71!

Idag har ja vart och växlat pengar, annars har ja inte gjort ett skit typ..
Suttit här och sådär..funderat på hur fasiken vi ska ta oss till Växjö på torsdag, tåget är svindyrt, eller inte svindyrt men kostar mer med tåget än om vi skulle ha bil, bara det att vi inte har någon bil:/
Sara har juh bil, men det går nog inte in tre väskor i hennes bil:/ så liite jobbigt läge där minsann!

Nehe, nu ska ja sluta att skriva.
Imon blir de till att träffa Sandra och sedan packa, fika på Wasa imon=) I love it, eller de kommer kanske bli mat för min skull för vi ska träffas vid halv ett:P intressant va?

Ska lägga mig tidigt ikväll och läsa ut min bok "Små citroner gula" va bara de att de va mamma som lånade den av mormor i söndas, men hon har inte fått chans att läsa den än.
Boken är skitbra, man kan nästan tro att den handlar om mig, jag känner igen mig så himla väl i den..

Nähä, dags att sluta som sagt..
Tänker på en viss person..varför? Du är söt:$

Pussåkram

Lars Winnerbäck

Den 6 december 2007 så var jag och Fia i Idrottshuset i Jönköping för att se Lars Winnerbäck, det skulle bli min första spelning, och jag vet inte vad jag hade för förväntningar, jag visste att de skulle bli bra, men det jag inte visste var att de skulle vara SÅ bra!
Så fort konserten va slut så längtade jag efter nästa, som skulle ske 8 månader och 10 dagar senare, igår var den dagen! Äntligen!
Dagen började med en huvudvärk som kallas duga, och den ville inte ge med sig heller..Fien, Peter, Totte och Box kom och hämtade mig vid 13.40 och då var det dags för pizza, eller ja, jag åt en kebabsallad.
Sedan var det väntan vänta och väntan. Klockan 16.40 cirka så satte vi oss i bilen och åkte till Huskvarna folkets park, jag och fien gick och satte oss i öltältet, som visserligen inte va nått tält men ändå..och där tillbringade vi större delar av kvällen medan grabbarna gick runt och kollade läget
Men klockan 21 så var det äntligen dags, det som jag hade väntat så länge efter, självaste Lars Winnerbäck!
Första låten, njaa ingen bra start..men sen jäklar! Stämningen var på topp, publiken var underbar och Lasse var suverän, om det ens räcker! Två timmar går alldeles för fort, önskade att det var minst två timmar till, så ja ni kanske förstår hur bra det var.
Det var det underbaraste jag vart med om på länge, när två av de finaste låtarna kom på raken "Elegi" och "om du lämnade mig nu" med Miss Li, fy fasiken, då var inte mina ögon torra längre, jag blev grymt känslosam..
Först och främst för att låtarna är så otroligt fina, och att höra dom live, shit "rysningar" och sedan var det för att de låtarna väcker minnen och känslor.
Likaså när "du hade tid" spelades, det har alltid varit min favoritlåt, då var jag tvungen att hålla Fia i handen, just för att ja inte skulle börja lipa igen, och det var precis som du förstod hur jag kände för du höll min hand så hårt!
Och likaså "Hjärter dams sista sång" Den har oxå varit en betydelsefull låt för mig Och när jag fick höra den igår, då förändrades mitt liv!

"men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen"

Speciellt den biten av den låten, där förändrades mitt liv, den fick mig att inse att jag aldrig ska älska honom igen, ni förstår nog vem jag menar, det blev som både ett avslut i mitt liv och ett nytt kapitel startades!
Tack för det Lars Winnerbäck, jag visste att jag kunde lita på att du kunde hjälpa mig! Du är en ängel, om du bara visste!

Spelningen var helt enkelt GREAT SUCCES!! Och jag vill göra om det igen och igen och igen..nu förstår jag varför inte Peter och Robert har tröttnat fast de set typ 7-8 spelningar i år, om de inte är mer:/ Man kan inte tröttna på honom, och sen allt runt omkring gör nog mycket oxå.
Igår fick jag uppleva det med de personer som betyder mest i mitt liv!

Peter, Robert och Totte, ni är så underbara, tack för allt!
Fien: Jag älskar dig så oerhört mycket, du är min bästaste bästaste kompis för alltid, du anar inte hur mycket du betyder för mig!
Ni fyra har gjort min helg, ni har vart med och vänt mitt liv till något bättre, bara för en kväll, bara för en spelning så har så mycket förändras, och jag är glad (mer glad än ni någonsin kommer att förstå) att ni var med. Sen första gången jag har flyttat hem igen så känner jag mig glad. Det var den bästa helgen, den bästa dagen i mitt liv sen jag flyttade hem igen!
Och jag kommer aldrig kunna tacka er nog, I love you all!!

Gaah, nog om Lars Winnerbäck spelningen, det var underbart och jag kommer aldrig kunna släppa det för det var underbart och jag kommer leva länge på det!

Annars i mitt liv, fredas va de lite kräftskiva, dock ingen utgång, lite träligt men hade trevligt ändå!
Då var även Bag och Sara (Biffen) med, tack för det=)

Imon är det jobbintervju som gäller, så håll alla era tummar ni har för att de ska gå bra för mig, dock är det i jönköping, jag vill juh till Gbg, men en dag ska jag dit, så det så!

Nehe, nu ska jag se om vi ska äta nån kvällsmat, sen ska jag sova för jag är så oerhört trött!

Men som sagt, tack igen till er som har gjort min helg och mitt liv värt att leva för=) Ni ger mig hopp och glädje, jag älskar er så oerhört mycket!

Pussåkram

P.S som jag skrev efter förra gången jag var på Winnerbäck så vet jag vad lycka är det är : LARS WINNERBÄCK!

Fika

Idag ska jag iväg och fika med min underbara FIA!!!
Jag saknar dig så mycket, även fast de bara va fyra dar sen vi sågs..eller bara å bara, det är juh en hel evighet!
Få väl se vart vi ska fika någonstans, och vad vi ska hitta på mer för kul..!?
För kul har man alltid med den där flickan!

Annars har det inte hänt så mycket sen sist, var juh då hos Daniel, det gick väl inte så överdrivet bra, jag tror inte vi va riktigt redo för att träffas än, plus att han var grymt trött, så allt blev bara så fel.
Men jag hoppas att vi kanske en dag blir kompisar..
Tog med mig Tuffs hem iaf, och det är helt underbart att ha honom här:)
Älskar dig min lilla bebiskatt! Det gör vardagen lite lättare och jag mår lite bättre!
Han får inte va ute och springa löst, men vi har köpt koppel till honom, ni vet sådant där man har til hundar, löplina typ på fem meter, så han kan röra sig rätt bra här ute ändå;)
Min lilla ängel!

Har även vart och hälsat på Malin i mullsjö, min lilla Mäl! Träffade även Jenny och Malins katt Elvis, så söt!
Köpte godis på Ryfors, ett måste när man är turist i Mullsjö, haha!
Och sedan kom mamma å pappa å hämtade mig så åkte vi till mormor och fikade lite, höll på att spy, var så mätt efter maten hos Malin och godiset å allt..haha..

Har även varit med min syster och Linus, älskade Linus! Han är världens sötaste unge!
Idag blir de då fika med min Fien=) Myyyys!

Hahaha, drömde så mycket sjuka grejer inatt, men lite kul var det ändå..haha!

När jag vaknade så var ja på gott humör iaf, skickade mess till Fien de första ja gjorde å sa att jag ville festa med henne och alla Ua/fla killar, var så längesen! Och det är så kul, vill göra det precis som förr!!
Saknar er grabbar!

Nehe, nu ska ja nog snart börja fixa mig lite tror jag!
Ha de fint!
Pussåkram

Nervös

Jag är nervös för att jag ska åka till Sävsjö!
Jag ska äntligen få träffa min katt, fy fan vad jag längtar efter honom, undra om han kommer att känna igen mig:/
Ska juh då oxå träffa Daniel, vet inte vad jag tycker om det..det är skitjobbigt..

Gaaah, ska göra dillsås nu, för vi ska äta mat, är lite hungrig, men skriver mer innan jag åker..

Nee jag vill inte mer

Dagen idag har varit så underbar!
Gick till Sandra idag på förmiddagen, köpte med mig fika så vi fikade först å busade med Diesel såklart (hunden).
Sedan kom Martin hem, så satt och tjatade med honom lite.
Sedan skulle han sova så jag och Sandra åkte ner till Vätterstranden och tog oss ett dopp och solade lite, var bara där i en timme. Sedan åkte vi upp till a6 för jag skulle handla lite go dricka.
Sedan åkte vi till Maxi och handlade lite mat, sååkte vi hem till Sandra igen om lagade pastasallad och åt och då var även Martin med igen=)

Sedan så skjutsade Sandra hem mig, och jag fick gå in till grannen och hämta extra nyckeln eftersom jag hade glömt mina på förmiddan, hemma alltså, jag har nog aldrig glömt nycklarna innan..:/
Sen har jag försökt få tag på någon som vill gå ut med mig, men alla är så tråkiga så blev inget med det..idag heller..

Så vad ska jag göra nu?
Få väl sitta här hemma bara..
Är just nu rätt ledsen, känner jag mig iaf..ingenting att göra..surt när man hade sett fram emot att göra nått..
mamma klagar bara på mormor hela tiden för att hon gör fel saker hela tiden enligt dom, och jag blir så ledsen på att lyssna på de..
Jag saknar min katt nått så oerhört mycket!! Jag vet inte ingenting om honom, vet inte ens om Daniel har hand om honom eller inte, helst av allt skulle jag vilja ha honom här, men Daniel beter sig som han vore 5 år eller nått, för han menar på att för att jag sa en gång att jag inte ville ha honom här, tuffs alltså, så ska jag inte få ha de nu heller fast jag vill.
Men han har själv sagt att han inte kan ta hand om honom, och att han får vara i Vallsjö isf om inte jag vill ha honom. Men då kan jag väl lika väl få ha honom nu om jag vill det? eller?
Det är ändå min katt, det var jag som räddade hans liv, det är jag som tatt hand om honom sen han var liten, det var jag som åkte till veterinären med honom när han skulle kastreras, det är jag som hela tiden tatt hand om honom, han har vart mitt skäl till at orka i Sävsjö, orka alla ensamma stunder, och jag behöver honom lika mycket här, för jag är lika ensam här..

Och oj vad jag tycker synd om mig själv, men jag mår inte bra nu så då få jag göra det!
Jag saknar Daniel, förlåt för att jag säger det, men jag kommer inte att glömma honom, vi har gjort så mycket jag och han.
Jag har det bra på dagarna, men när kvällen kommer så tänker jag så mycket på det och jag mår skit, jag drömmer om honom på nätterna, ibland drömmer jag att han har hittat nån annan och ibland drömmer jag om att allt är bra igen..
Men det kommer aldrig bli så, och han är inte värd mig efter allt han gjort, men jag saknar honom nått så fruktansvärt mycket, och förlåt för att jag gör det.
Jag önskar bara att vi kunde skiljts som vänner så jag kunde ha vetat vad som händer min katt, och det finns saker kvar i lägenheten som jag vill ha..

Jaja..så är det..
Pussåkram

RSS 2.0