Frustrerad

Ja jag är så jäkla frustrerad, idag är en sådan där när inget är snyggt på mig, när håret är åt helvete och allt!
Önskar jag kunde gå ner 10 kg och ha obegränsat med pengar så man kunde köpa massa kläder, och då kanske faktiskt se bra ut i nått! Blir så jäkla arg och less på mig själv sådana här dagar, och de förstör...!

Nu ska vi åka ut till Bankeryd till Mickes syster med familj och grilla å sådär, så blir en lugn kväll..
börja jobba klockan 19 imon...men vem vet vad som händer senare ikväll...men kommer nog få va nykter, för ha en känsla av att micke säkert ta någon öl...så någon måste ju köra..men sen senare kanske, beror på vad man gör helt enkelt..

nehe...gå och titta mig i spegeln och kanske byta kläder för 19908560430763 gången...!

Pussåkram och trevlig midsommar!

Kreta

Nu är man hemkommen från Kreta, kom hem sådär 4,5 timmar senare igår än va de va tänkt egentligen, pga någon dum strejk!
Men det har vart en underbar vecka, det har vart sjukt varmt, nästan för varmt om jag ska va ärlig, och jag har inte fått någon färg alls knappt, man orkade ju inte ligga å pressa i solen i den värmen!
Men samtidigt som det har vart en underbar vecka så har det vart en jobbig vecka, jag har saknat Micke och Rocky så otroligt mycket, har inte gått en stund utan att jag tänk på Micke och saknat honom och längtat efter honom, men nu är jag hemma igen, och det var underbart att se honom stå där och vänta på mig igår på landvetter, jag var så nervös, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, löjligt va? men jag kände mig pånyttkär igen, underbar känsla!
Men Micke jobbar idag, suck! Vill bara att han ska komma hem nu nu nu NUUU!!!
Annars åt vi gott, souvilaki och pita gyros, drack lite vin och bacardi, shoppade lite, jag shoppade en klänning och ett silverarmband till mig själv, bara en tunn enkel kedja, och så köpte jag ett silverarmband till Micke som det var skrivit vårat datum då vi blev tillsammans på!
Fia köpte linne och skor och lite halsband. Det var inte så billigt att shoppa där, lite billgare än här hemma, men inte mycket, så va lite tråkigt, men de hade mycket fina grejer! Och klänningen jag köpte kunde jag bara inte motstå, såg den första kvällen vi var inne i gamla stan men hade inte med mig så mycket pengar då, andra gången vi var inne i stan var det affären stängd, men sen dagen efter var den öppen och klänningen fanns kvar, och då kunde jag inte låta bli, den var lika fin på som jag trodde att den skulle va, om inte ännu finare!
Hotellet var helfint, vi hade ju lägenhet, köket var finare än vad en annan har hemma, och det var stort och luftigt, låg precis på stranden och pool fanns också, så det kan jag varmt rekomendera, Lägenheter Argos (fritidsresor) i Rythemnon, har ingen aning om hur det stavas:P

Nu ser jag fram emot min och Mickes resa till Korfu den 24-31 augusti, lite mer än två månader kvar, låt domma månaderna gå snabbt med en massa roliga grejer! Åh vad jag längtar, bara jag och han en hel vecka, mysa och sola och bada och dricka och äta gott, bada i solnedgången, sitta på stranden på kvällen i solnedgången och dela en flaska vin, åka över till Albanien en dag och kanske shoppa lite där, åh jag vill åka NU!
Den som väntar på något gott..

Nu är det helg, och vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske skulle på någon fest hos Mickes kompis imon, vet inte om de skulle va nån bowling oxå kanske, men just nu känner jag inte för att festa, men vem vet!
Ikväll får det nog allt bli lugnt, jag är sugen på grillat, har vart det hela veckan och de verkar som det är lite finare väder nu iaf, kanske kan hålla i sig så man kanske kan grilla ikväll, eller kanske imon på dagen iaf!

Håller på att tvätta, min tvättid skulle börja nu klockan 12, men körde igång vid kvart i elva, och alla maskiner va lediga och jag hade bara två maskiner att köra (alla kläder och sånt från resan bara) så jag hade allt på tork vid 11.40, alltså 20 minuter innan tvättiden skulle börja, perfekt!

Jag ska göra iordning köttfärssås nu, tänkte att jag skulle göra en lasagne, så får köttfärsen stå och dra till sig lite någon timma innan jag slänger in den i ugnen så den förhoppningsvis blir lite godare!
Nehe..om jag skulle ta tag i det då!

Pussåkram

Bättre

Nu känns det lite bättre igen!
Har pratat med ena parten, och den andra parten hoppas jag blir glad med sen, för nu har jag fixat och donat med lite grejer.
Nu är jag trött på allt bråk och alla tårar, så hoppas verkligen att det blir bättre nu!

Pussåkram

Splittrad

Jag är splittrad, förvirrad, rädd, ledsen, arg..aa jag vet inte allt vad jag är just nu!
Vet verkligen inte vad jag ska göra med någonting, vet inte hur jag ska bete mig, jag vet inte vad jag ska göra för att få allt bra, att få alla i min närhet att må bra, jag har ingen jäkla aning!
Jag är trött på allt just nu, känns som allt kan kvitta!

Det enda positiva i allt detta mörker är att jag har gått ner totalt 4 kg nu..hoppas jag kan hålla det och bättre på det med..men just nu känns det inte som det heller spelar någon roll!

Jobbet kallas...suck..men är bara en kort dag som tur är!
Pussåkram


Inte många dagar kvar

Nej nu är det inte många dagar kvar tills vi åker, åker ju nu på torsdag, 3 dagar kvar, jösses!
Har börjat skriva en packlista, och ska börja packa senare idag tror jag minsann!=) Så man kan packa ur och packa om allt såntdär onödigt man lägger i väskan!

God morgon förresten!
Jag är uppe med tuppen idag och tvättar, fanns ingen annan tvättid nu innan jag åker, så vill ha lite rena kläder ju!=)
Är sjukt trött, men ingen idé att sova mellan tvättarna ändå, maskinenerna går rätt fort, och har bara en maskin kvar nu, skönt det!
Så när den sista är färdig och allt är på torkning så ska jag ta mig till gymmet tänkte jag, har ju tvättid till klockan 12, så hinner träna innan tiden tar slut, helt underbart, effektiv tid! Bara se till så att jag inte somnar på rullbandet eller nått!

Jag har haft en helt underbar helg, i fredags så jobbade jag kvällen och sen kom jag hem och däckade i soffan, var skittrött!
I lördags så gick vi upp i någorlunda bra tid, gick en långpromenad, höll på att svettas bort i värmen, sen lite frukost på balkongen, duschade och fixade oss, så vid 14 åkte jag och Micke till Göteborg, satte oss på en mysig uteservering och åt goood mat! Sen gick vi lite på stan, sen bestämde vi oss för att gå bort till Liseberg för att bara gå runt och mysa lite och spela på hjulen, och några vinster blev det, Micke vann 2 kg marabou choklad och några små centerrullar som låg i en stor rulle, och jag vann en leksaksmotorcykel, och sen lyckades jag pricka in stjärnvinsten på leksakshjulet, så vann en barnfåtölj i konstläder..och då hade jag spelat för 200 kronor totalt på alla hjulen, så spelar jag för min sista tia så vinner jag den, så kollade upp på internet vad den skulle kostat om man ville köpa den, den kostar 798 kronor, så tjänade ju en hel del på det, så den ska sparas tills man får barn någongång i framtiden! =) Lycklig blev jag, jag som aldrig vinner nått, för jag har sådan grym otur!
Efter det så släpade vi våra vinster till bilen och åkte till landvetter, tog en liten snabbfika där medan vi väntade på att mamma å pappa skulle landa, och roligaste var när vi skulle åka hem, det var rätt trångt i vår lilla polo med 4 personer, två resväskor och vinsterna från liseberg, en shoppingkasse och en kasse med lite badkläder å sånt (vi funderade på att åka o sola på någon klippa men gjorde aldrig det!) så ja, det var något trångt, haha men hem kom vi vid sådär halv tolv! Då var man trött!

Upp tidigt igår och åkte iväg och klippte oss hos Mickes kompis, blev supernöjd! Han visste verkligen hur man ville ha det även om jag inte hade sagt hur jag ville ha det, det kallar jag för en skicklig frisör!
Sen åkte vi upp till a6 en sväng och jag shoppade lite, åt på dragon och handlade lite mat.
Sen hem en sväng innan vi åkte till päronen på lite kalas vilket var mycket trevligt, fikade frallor och tårta, spelade fotboll med barnen, jag började blöda på både fot och arm, och jag har ingen aning om hur..haha! Blodigt allvar på den där fotbollsmatchen!
Sen på kvällen blev det lugnt, la oss rätt tidigt, skönt..men hade dock svårt för att somna, och så upp tidigt idag, inte konstigt att man är lite trött, få ta mig en middagslur sen!
Har en hel del att göra idag..måste gå och växla pengar och sådär, fixa lite ärenden på stan, städa lite här hemma, börja packa..jaa...

Nehe, nu måste jag gå ner till tvätten!
Ha det så bra!
Pussåkram

Kreta!

Nästa torsdag den 10 juni åker jag, Fien och hennes mormor till Kreta, underbart ska det bli!
Skönt att få komma iväg lite, få komma iväg till värmen förhoppningsvis! =)
Jag ska snart iväg till jobbet, har haft en skitmorgon med översvämning i badrummet och tappat en parfymflaska som gick sönder..har ett rent badrum som stinker parfym iaf...suck!

Nehe..ska väl börja gå mot jobbet då kanske!
Pussåkram


RSS 2.0