Partajj

Idag, eller ja igår blir de ju nu eftersom klockan är över tolv, så har det vart kalas och partajj hela dagen och kvällen..fortfarande några stycken kvar, men hoppas de går snart så jag kan få sova..har vart vaken sen 7.20 typ så, börjar kännas om man säger så! Så hoppas att jag kan få sova ut imon..eller ja idag blir de ju!
Men dagen har varit bra, va trevligt att få träffa mina föräldrar, och har träffat massa kompisar idag som jag inte träffat på evigheter, underbart! man blir så glad då!..sen har det väl inte vart bara bra..men skitsamma, orkar inte bry mig, jag har ingenting att säga till om idag!

Just nu längtar jag till måndagh så man kan få komma härifrån lite!!! Då blir det göteborg, underbart! Tänk så skulle solen kunna titta fram då med, det skulle va najs! Göteborg när det är sol, då mår man bra!
Annars är det väl bra, trött som tusan som sagt...men inte full, knappt berusad känns det som, tagit det väldigt lugnt idag ändå, skönt!
Men stackars hund har varit rädd och tyckt det vart jobbigt, när folk tar kort med blixtrar så förknippar han det med fyrverkerier och går in på toa och gömmer sig där, stackaren!
Han spydde även idag på dagen, så hemskt, stackars min bebisplutt!

Hmm..vet inte vad jag ska göra för att orka hålla mig vaken en stund till, har typ redan städat undan allt, så det kan jag inte göra heller..hmm, bra fråga...hoppas de går snart!

Orkar inte skriva mer, men tack alla för en bra dag och kväll!
Pussåkram

En del att se fram emot

Ja jag har lite att se fram emot, och det är så otroligt skönt när det är så, allt går så mycket lättare!
Det jag ser fram emot nu är:
* Imon då ska jag träffa Fien, hon ska följa med mig och hålla mig sällskap när jag ska gå och fixa mina naglar, första gången i mitt liv jag ska göra det, tänkte att det kunde va kul att va lite extra fin tills på lördag, sen efter det ska jag även träffa min syster så ska vi göra stan!
* Lördag då är det kalas och partajj hela dagen och kvällen då min älskling fyller 30, haha min gubbe..eller nej just det, du blir ju bara man..eller hur det nu var *fniss*
* Om några dagar plus framåt i april så får jag hem lite nya grejer som jag beställt hem från ellos precis, två klänningar och två bäddset, vi har massa bäddset, men inga som matchar, haha så nu kommer vi iaf ha ett par, kostade bara 49 kronor styck i grått och vitt, finfint!
* På måndag så åker jag och Fien till Göteborg över dagen, shoppa och äta god mat och träffa Johan, kompis från Uddevalla som vi inte träffat på jättelänge!
* Den 25 april så åker jag och Fien till Göteborg igen, då ska vi till Trägårn och titta på The Baseballs och bo på hotell och shoppa och ha det mys!! Vi har sådan tur att vi kunde få biljetter till konserten gratis!
* 29 maj, då fyller jag år, då kommer det bli massa kalas, vet dock inte hur, men funderar på en repris från förra året!
* Sedan är det sommar och då blir det visserligen en massa jobb, men jag hoppas även att Fien får sitt jobb i Strömstad så man kan tillbringa lite av sin lediga tid på bästkusten!
* Sen är det äntligen augusti och då ska jag och min älskade till Korfu, underbart en mysresa för bara oss två! Längtar så otroligt massa mycket till dess!

Så ja det är en del att se fram emot, och om jag har tur så blir det en till utlandsresa i slutet av maj början på juni tillsammans med Fien och hennes mormor, hoppas hoppas!
Känns som det kommer att bli ett bra år, hoppas att det blir lägenhetsköp med snart!
Det blev lite ändringar i mitt jobbschema denna veckan, skulle ju jobbat igår 10.30 till 19, vaknade av att jag fick sms av Ann som undrade om jag kunde jobba natten med, vilket jag kunde, så jag fick ledigt idag, skönt! så är ledig i fem dagar, men nu är det bara 4 dagar kvar, men ändå, otroligt skönt att få vara ledig och göra massa kul grejer!

Just nu sitter jag och kollar på hockeyn, älsklingen är hos en kompis och kollar där, jag orkade verkligen inte följa med, är så sjukt trött, och skönt att va hemma när jag jobbade i 22 timmar, och sen har vi vart iväg och handlat och grejat med så, så ja det kändes skönast att va hemma!
Kan ju säga att jag kommer att gå och lägga mig tidigt idag fast jag inte behöver gå upp så tidigt imon!
Annars så är det rätt bra med mig, men skulle vara ännu lite bättre om solen skulle vilja komma fram igen, klarar inte av det här gråa som har varit idag och större delarna av gårdagen. Det var så underbart med de fina dagarna som vi faktiskt har haft! Så hoppas det kan bli sol imon och i helgen när man ska vara ledig!
Nej nu ska jag kolla färdigt på hockeyn och sen får det nog faktiskt bli sängen!

Ha det så bra mina vänner!
Pussåkram

God natt

Snart ska jag gå och lägga mig, är trött..som vanligt!
Men idag på dagen har jag vart ovanligt pigg, beror nog på att solen varit framme idag, så skönt med sol!
Jobbade idag 8-15, sedan drog jag ner till stan en liten sväng, köpte mig en skjortblus- svart från Gina tricot, snygg va den minsann! Va tvungen att fira att jag nu har jobb till augusti där jag jobbar nu, och sen kommer jag att va lasad, så då kommer de bli ännu lättare att få jobb, skööönt!
Kommer göra allt så mycket enklare!

Sen idag har jag bakat vaniljbullar för första gången i mitt liv..blev inte särskilt bra, blev lite degiga tycker jag nog..suck, men bra gjort för första gången ändå..kanske blir bättre när dom fått kallna lite mer med!
Imon blir det jobb igen, 10.30-19..och på torsdag är det jobb, sen är jag ledig i 4 dar, haha va skönt det ska bli!
På lördag fyller ju som sagt min kära pojkvän år, så då blir det kalas/fest hela dagen!
Och jag tror jag vet vad jag ska köpa, men det skriver jag inte här:P haha, men kommer nog bli bra tror jag!
På söndag om vi orkar så ska vi nog åka och kolla på en lägenhet i huskvarna..jag bli huskvarnabo?? hmm..få väl se det..haha!

Annars händer det inte sådär jättemycket just nu..min förkylning har gått över, typ iaf!
I lördags var vi och kollade på hockeyn på Harrys och käkade god mat och festade till det lite, var mycket trevligt!
Och i söndags var vi hemma hos svärföräldrarna;)

Nee..om man skulle sova nu då!
Men ha det så bra!
Pussåkram!


Genomförkyld

Ja jag har gått och blivit genomförkyld nu igen, och är hes, fast idag är jag inte riktigt lika hes som jag var igår, som tur är! ;) Det var illa på morgonen, men ha blivit lite bättre..men är inte alls pigg egentligen, men det struntar jag i, för jag och min fien ska träffas och fika lite! och måste komma ut lite i friska luften!

I fredags åkte vi som sagt till Ullared- Gekås..fanns inte sådär jättemycket, men shoppade lite iaf, blev juh typ 1500 kronor fattigare, så nått måste det juh ha funnits:P men typ inga kläder, tråååkigt!
Sedan i lördags så åkte vi ut till päronen och fikade och åt mat, blev sugen på pappas potatismos;) hihi
Och sedan klockan 19 på kvällen började jag att jobba och slutade klockan 13 igår, gick jättebra att jobba, har inte jobbat en sådan natthelg på hur länge som helst, för jag ha vart sjuk och A har legat inne på sjukhuset!

Jag får iaf jobba kvar på Brahegatan, nackdelen är att det blir mindre timmar, men jag får iaf jobba kvar och det är ju skönt, skönt med ett jobb! och sen hoppas jag att jag kan jobba lite extra inne i gruppbostaden och sådär, få se lite hur det blir.
Idag är jag alltså ledig, som vanligt på måndagar, ska träffa Fien en sväng. Måste dra till apoteket med och köpa lite hostmedecin och sådär..kul eller inte...

Nehe, vet inte vad jag ska skriva riktigt så jag struntar i detta nu!
Pussåkram

Städning, rensning och planering

Ja en sådan dag har jag haft idag, har inte velat gå ut då det är typ storm ute, och det går typ inga bussar så man kan inte ta sig någonstans!
Så det började med att jag dammsög och torkade golven, fixade iordning i lite köksskåp och sedan rensade min garderob och min underklädeslåda, för på fredag åker vi till Ullared så ska bli kul att köpa lite nytt!
Och så har jag börjat min planera min älsklings 30-årsdag!=) Så har skickat ut inbjudningar på facebook, hihi kan nog bli riktigt skojj om folk kan komma! Men det hoppas jag verkligen, ska iaf bli 80-talstema, så hoppas folk gillar det, det är alltid skojj om det finns ett tema på en fest!

Nu gör jag inte så mycket, tar det lite lugnt och sitter här och bloggar då, väntar på att min Micke ska komma hem, då blir det hundpromenad i blåsten och sedan ska vi hitta på nått, vet dock inte vad, men behöver komma hemifrån lite för blir galen om ja ska sitta inne en hel dag!
Igår var vi för övrigt i Borås över dagen, det var mycket trevligt..gå och strosa lite i affärerna och bara komma bort! jag shoppade faktiskt ingenting..men älsklingen köpte sig ett par nya skor!
På kvällen beställde vi hem thaimat och kollade på Luftslottet som sprängdes! Så det var en riktigt bra söndag igår!

Imon blir det jobb igen, måste ringa och prata med dom lite på jobbet, så jag vet hur det ligger till imon, för förmodligen så kommer lilla hönapöna hem imon, hoppas att hon är pigg nog=)
Jag har bara en vecka kvar som jag vet, så hoppas verkligen att chefen hör av sig snart så man vet om man ska söka sig vidare eller om man får vara kvar!
Jag hoppas att jag får vara kvar och får jobba så pass mycket som jag gör nu, för då blir jag inlasad i april typ, och det skulle vara så skönt, det betyder att jag är garanterad jobb i kommunen!
Och det gör allting så himla mycket lättare! När jag blir lasad så ska jag fira minsann;) haha!
Men det finns juh flera som har blivit av med sina jobb bara för att de är på gränsen till att bli inlasade, och jag hoppas verkligen inte att det ska behöva hända mig..men med min tur så vet ingen...jaja!

Måste säga att The Baseballs är så sjukt bra!
Haha, bara så ni vet!
Ha det så bra!

Pussåkram

RSS 2.0