Inte många dagar kvar

Nu är det inte många dagar kvar till vi åker till Grekland, sååå skönt det ska bli!
Dock är jag nervös och ha väl en släng av resfeber, gravid, första gången med barn..hur ska detta gå?
Och lite smått flygrädd med..japp men detta ska nog gå bra! Stacakrs Micke som kommer att få ta så mycket ansvar på själva flygresan och så, men han är bäst så det fixar han!
 
Ha bara 2 arbetspass kvar innan vi åker, najsbajs rent ut sagt!
Annars ha jag inte så mycket att skriva idag, blir en myseftermiddag kväll med Meja ikväll igen, då Micke jobbar kvällen för andra kvällen på raken! Och imon jobbar jag kväll..tur att vi snart ha semester så att vi kan få träffas lite ;)
Nehe, då få va allt för idag..!

Vecka 22

Nu är vi inne i bebisvecka 22, allra redan! De senaste typ 5 veckorna ha gått så sjukt fort, hoppas att det fortsätter så!
Bebis va busig i helgen, ville inte sparka sin mamma lika mycket som den ha gjort, så på söndageftermiddagen fick vi åka in och kolla, de lyssnade på hjärtljuden som slog så fint så, och bebis gav ifrån sig en redig spark så tom bm kände den, men sen fortsatte den att va lugn iaf, så jag va inte helt nöjd.
Men sen igår kväll så började den bli lite mer livlig igen, och Micke fick oxå känna lite sparkar :) Så hoppas att bebis kommer igång lite mer ordentligt nu!
 
Nästa vecka åker vi till Grekland- Kos, ska bli så himla skönt, bara man kunde få bli av med sin förkylning med så skulle jag bli glad, efter en vecka ha jag iaf börjat känna lite smak och lukt igen, skönt det!
 
Annars händer det inte mycket, ha bara 13 arbetspass kvar innan jag går på semester, graviditetspenning och föräldraledigt! Så himla skönt, ohhh vad jag längtar efter våran lilla bebis, lite mer än 4 månader kvar tils det är beräknat, låt sommaren gå snabbt och smärtfritt ;)
 
Idag blir det en dag på stan med syster och Max, så bästa att sätta lite fart!

A long time ago..

Ja nu va det längesen jag skrev något här,man kanske ska försöka ta upp bloggandet igen nu när man ha något man kan skriva om..
Är ju trots allt en liten som gömmer sig i magen, och det händer så mycket med/för Meja hela tiden, så det kanske kan va intressant att läsa om, kul för mig att skriva och gå tillbaka om några år och läsa igen om inte annat.

Då jag bara sitter på mobilen nu och skriver så få det räcka för idag..

RSS 2.0