JÖNKÖPING!

Är staden i mitt hjärta, jag är i Jönköping nu och har vart sen igår!
Skulle åkt och hälsat på mormor igår, men jag jobbade, skulle sluta vid typ kvart över elva så tänkte okej, då hinner vi åka till mormor efter de, (de andra va på möte så jag fick va med min brukare på dagliga verksamheten) och han som skulle va där skulle va på mötet till klockan 11 då..han kom tillbaka vid typ tjugo i ett!
Fy fan vad ledsen jag var då, de betydde att jag inte hann åka till mormor eftersom de är besökstid mellan 13-14, och jag var i jönköping typ vid tjugo i två:( Jag grät på vägen till jönköping, jättebra att sitta och gråta samtidigt som man kör bil, men visste verkligen inte vart ja skulle ta vägen just då!

Så istället åkte vi till Willy:s, och sen hem till Sara och käkade lite, Sara gick och hämtade Linus hos dagmamman och sen badade jag och Linus i badkaret, det var kul=)
Jag skulle bada för jag var så himla trött, men Linus ville oxå bada så de blev rätt mycket bus=) Han gjorde min dag igår, han gjorde mig glad=)
Sedan var det kalas för den lilla skiten och han verkade uppskatta sina paket, även fast han typ slängde undan alla mjuka paket så fort han öppnat dom utan att ha tittat på dom, han är juh inte dum:P haha..
Det blev tacopaj och fruktsallad, mellan huvudrätt och dessert fick jag en släng av illamående, usch..va tvungen å gå ut på balkongen å ta frik luft, kändes som ja skulle spy och svimma, men de gick bra=)

Inatt har jag sovit hos mamma och pappa, och Daniel sov här oxå=) UNDERBART!
Även fast han var tvungen att gå upp vid halv fyra för att åka och jobba, han skulle hinna hem först och göra kaffe och lite såntdär..men han ville sova hos mig iaf=) Det betyder mycket=)

Så nu har jag ätit frukost och sådär..
Ska snart hoppa in i duschen å sen ska jag åka och hämta syrran, sen lutar de mot en fika på IKEA och sedan åker vi vidare till mormor=) MIN ÄLSKADE MORMOR!
Hon verkar vara pigg, men hon får stanna kvar ett tag på sjukhuset, när hon kom in på sjukhuset så hade hon 15 i blodsocker = SKYHÖGT! ett blodsocker ska väl ligga ungefär på 6, när det börjar överstiga 8 så är de inte bra, över 10 så är de verkligen inte bra, fatta då när de är 15! Shiit..
Hon hade haft syrgas natten tills igår tror jag det var, hon har dratt på sig lunginflammation nu med:( Stackars min mormor..och så har de aldrig tatt några prover på henne för hon äter juh tabletter för diabetesen, så hennes skelett är urkalkat, så kanske inte så konstigt om hon går och ramlar eftersom hennes skelett är så skört, de orkar väl inte bära henne ordentligt!
JAG BLIR SÅ ARG!!!
Jävla habo-sjukvård, okompetenta eller vad de heter är de minsann..kan juh ingenting!
Stämma de jävlarna? JA tack!

Jaha, kommer bli jobbigt att träffa mormor har jag en känsla av, hon ska inte vara på sjukhus, hon ska vara hemma och baka bullar och kakor och gå på kören och åka runt i hela Habo till alla olika affärer och handla bara för att ena saken är billigare en den andra på de andra stället än på det första och aa..
Nej inte sjukhus, hon ska vara hemma och umgås med tjejerna! (Ja hon säger att hennes kompisar är tjejer, när alla är närmare 70 sträcket, haha underbart)

Nehe, ja ska nog inte skriva mer nu, ska plocka undan alla lakan och såntdär från bäddsoffan så inte mina kära föräldrar behöver göra det sen, funderar på att göra nått mysigt för Daniel ikväll=)
Hihi, lite bowling och lite mat å sådär kanske..jo de får de nog bli=)

Ha de fint!
Pussåkram

Tråkigt

Usch ja, jag har jättetråkigt!!
Sov inte särskilt bra inatt kan ja inte påstå, daniel kom hem igår och mådde dåligt..så han gick å la sig med en gång, sa nog inte ens hej:P
Så varje gång han rörde på sig så trodde ja att han skulle spy, mysigt not! men han gjorde inte det en enda gång så..och sen låg jag och vred och vände på mig hela natten. jobbigt när det är så!

Idag har jag då vart på röntgen, så har vart uppe sen tjugo i sju..lagom segt, finns inget att göra..försökte få hit Sandra idag men hon har tenta på fredag så hon var tvungen  att va hemma å plugga å de förstår man juh=)
Så vi ska se om vi kan ses på torsdag om en vecka istället, najs najs, då ska hon komma hit till min lilla lägenhet=)

Hoppas de blir lite party nästa helg här hemma, blev juh som sagt inget i helgen, så hoppas att ni kan komma då istället!

Nehe..vad ska man göra nu då?
Aj havv no ajde!

Pussåkram

Dagen löper på

Eller vad man nu ska säga..dagen går sakta men säkert framåt.
Åkte till vetlanda en sväng innan, köpte presenter till Linus och ett salt och pepparkar:P Kan va bra att ha..vi har men dom är inte så bra;)
Var även på Willys och handlade mat, det behövs ibland, inte kul alls när man bara ska köpa lite kyckling, bulgur, grönsaker, juice, mjölk och ägg..och summan blir på 515 kronor..öhh, ja de va lite till som åkte i i kundvagnen, men det var sådant som behövdes så..

När jag kom hem så gjorde jag kycklingsalld, MUMS!
Jag vart riktigt hungrig, hade inte ätit sen klockan 11, och då var klockan typ 18.30..shiit..
Och nu sitter jag här med min lilla älskling i knät igen och väntar på att Daniel ska komma hem!
Saknar honom så mycket, så få väl se om vi kanske gör lite våfflor..hmm, de är juh gött=)

Imon är de dags för röntgen klockan halv nio, någon som vill följa med?
Jag vet inte ens hur man hittar dit, menmen..de ska nog gå bra!

Mormor mår hyffsat var det senaste där runt fyra tiden..inte hört nått sen..

Lägger upp bilder på bilddagboken med, titta och kommentera;)

Nehe, ska inte skriva mer nu..
Pussåkram

Kämpa mormor kämpa!

Usch, jobbigaste dagen igår på länge!
Jag var på jobbet så fick jag meddelande, "åh kul med meddelande" tänkte jag, men när jag väl hade läst meddelandet så var jag inte lika glad längre, dett innehöll texten, mormor har åkt till sjukhuset med ambuland, ej kontaktbar, mamma och pappa är där nu, hör av mig sen.
Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen, 58miljonersmilijarders tankar, om inte mer..
Lite senare får jag ett mess igen, mormor är nu kontaktbar, men läkaren dröjer! Jävla sjukvård, gör nått åt min mormor!
Pappa ringde på kvällen, dock ej till mig utan till Daniel, fortfarande förstår jag inte varför men jag pratade med honom iaf, och han sa att de skulle ha kvar henne ett tag, vet dock ej hur länge..mamma är där nu tror jag, mormor hade haft en bra natt iaf, och mamma skulle höra av sig när hon visste mer, men inte hört nått än..denna ständiga väntan! Får panik!
Vill verkligen inte förlora min mormor, hon är den bästa! Du fixar detta mormor!
Det värsta är att jag tror att jag inte träffat henne sen jul, det vill säga för 3 månader sen igår, då får man inte lite panik eller? Jag känner mig så hemsk. Men om hon är kvar på sjukhuset på torsdag så ska jag å sara åka och hälsa på henne!

Dagen idag, har vart iväg och tränat lite motion och kondition, tränade juh mest styrka igår så!
Ska snart hoppa in i duschen, ville bara skriva lite först!
Idag är det våffeldagen, men vem bryr sig!?
Det finns en annan anledning till att denna dagen ska vara bra, nämligen att Linus min älskade systerson fyller 3 år idag, jag kan verkligen inte fatta de, okej om de skulle vart 1 år han fyllde men 3? Shit asså, tiden bara flyger förbi..hänger verkligen inte med vad som händer..
Men GRATTIS UNDERBARA POJKE!!

Tuffs ligger här i mitt knä och myser, älskaälskaälska! Bakdelen i mitt knä och framdelen på skrivbordet, gulligt=)

Daniel jobbar, saknar honom så mycket!
Tack för att han var hemma hos mig igår kväll! Skulle aldrig klarat mig annars!

Sov till elva idag, inte sovit så länge på evigheter! skönt!

nehe, nu pratar jag med min älskling, sen blir det duschen!
Pusspuss

Tror jag har bestämt mig!

Jaa, angående ikväll, det blir nog att jag stannar här hemma!
Vi blir väl inte så många då men, kan va trevligt ändå, det blir vad man gör det till!
Menmen, få hoppas att jag gör rätt val..visst de skulle va kul att åka till jönköping med men..jaja..
det blir som det blir!

Ha de fint!
Pussåkram

Beslutsångest!

Ja jag har sådan feting beslutsångest!!
Vet inte om jag ska va hemma ikväll och festa med Daniel och hans kompisar eller om jag ska åka till Jönköping och festa med min syster och hennes kompisar!
Det är roligt å festa med bara killar, men hos min syster är en kompis som jag inte träffat på typ 2 år! Så skulle va grymt kul att träffa henne.
Men alla där är äldre än mig, å de är inte garanterat att jag kan komma in på krogen med dom..å de skulle juh va lite surt isf..
åhh de finns lika mycket fördelar och nackdelar med båda grejerna!

Kan inte nån bara ge mig ett svar!?!?!

Och förresten, är det nån som har några bra "Drinkinggames"?

Ha de!
Puss

Med tårar i ögonen!

Sitter här med tårar i ögonen, men de får inte tränga genom..
Daniel har sin kusin och sin kompis här, jag orkar verkligen inte att de är här..men vad kan jag göra åt saken?
Ingenting!

Varför sitter jag då med tårar i ögonen?
För att jag hade verkligen sett fram emot lördag, trodde de skulle bli partajj men det är ingen som vill eller kan komma, känner mig så värdelös!
Jaha, så vad ska man göra istället då?
Min syster har sagt att jag får komma till henne, men skulle bara känna konstigt, känner ingen av de andra knappt och nee..skulle bara känna konstigt, jag vet att hon bara vill väl, och jag uppskattar verkligen det, men nee de känns inte bra!
Jag vill träffa mina kompisar, det var jag som skulle ha fest, istället blir de nog Daniel som drar till med en fest, och jag vill inte vara hemma då..inte för att va elak..men känns inte så kul..

Jaha, har jobbat idag, ska jobba imon igen så ska väl gå och lägga mig snart, de sa att de skulle va tysta om de fick va här, de är tre stycken killar, de låter ungefär som 20 skvallerkärringar! SUCK!

Menmen..ska väl dra mig..
Om det är nån som vill hitta på nått i helgen och rädda min helg, så säg till!

Puss å god jävla natt!

Jobbdagen slut!

JAAA!! Min jobbdag är slut, eller det har den vart nu i ca 1 timme, men ändå!
Har kommit hem, käkat lite kvällsmat, rostade mackor och juice stod det på menyn, jag beställde tacos..hmm..men ska nog få det imorgon istället! Gottgott, är gött sugen på det alltså..fast det var nog bra att jag inte fick det idag, för jag skulle nog inte ha orkat käka..har käkat massa choklad idag..fan oxå!
Men kände att jag behövde tröstäta lite..och så får man massa ångest för att man gör det..baajss!!
Men ska träna imon igen så..det kanske inte ger nått resultat när man tränar så mycket, men jag vill träna så då gör jag det..!!
Ska inte träna så hårt kanske, mest träna motion imon kanske..! Idag var de juh blandat så!

Jaha jaja..efter träning imon blir det till att först åka hem och käka frukost och sen duscha för att sedan åka vidare till Jönköping och hälsa på syrran och familjen, vart meninge natt jag skulle träffa Malin, men hon ska jobba så det gick inte:( Surt, skulle vart grymt kul att träffa henne annars, men får juh träffa min familj iaf=)

Få se vad vi hittar på!
Vet fortfarande inte hur det blir i helgen, och jag blir galen på att inte veta sånt!
Kanske ska träffa Lisa på lördag, hon är juh I Jkpg, så är juh bud på att åka och träffa henne och ta en fika och sitta och tjata lite, vi har börjat prata rätt mycket det senaste, mycket skojj=)
Tycker om henne!

Jaha, annars är det mycket tankar i mitt stackars lilla huvud just nu..
men vet inte vad jag ska göra åt det, hoppas det löser sig någon gång i framtiden iaf!

Nehe..ska inte skriva mer nu, men ha de fint!
Pusss

Katt jagar mus

Hmm, okej, såhär är det att min katt Tuffs jagar datamusen, alltså när man rör musen över datan ni vet, den där lilla pilen, han tycker de är jättekul å jaga den, han är rätt störd faktiskt:P haha

Jaha, idag har jag jobbat, sedan va de att gå hem och käka frukost och sen iväg och träna, så tränade lite mer än en timme, skönt=)
Hoppas verkligen jag kan komma igång igen nu, har juh tappat motivationen helt, men jag har bestämt att när jag har gått ner 5 kg, då ska jag tatuera mig..så vill gå ner de där 5 kg nu med en gång!!
Jaja så kan det vara..
Efter träningen va de lite saker som behövde inhandlas till dagens mat, ska bli pasta med räk och kräftsås=) Låter rätt gott va!?:P

Just nu gör jag inte så mycket..sitter här och slappnar av och lyssnar på musik..

Tänker, tänker, tänker och tänker lite till..förbannat!

Jaha, snön håller i sig, eller det har börjat smälta bort nu, så kommer de va en massa blött, så kommer de säkert bli minusgrader så blir de snorhalt och sen kommer det snöa igen över det..låter det bekant? Inte alls va?...snark vad jag hatar snön!
Men roligt för alla små barnen är det juh=)
Önskar att jag oxå va liten så jag kunde åka pulka!
Men hade snöbollskrig idag på jobbet=) haha, alltid lika roligt=)
Usch, är helt matt i armar och ben..jag åker bil till gymmet, och när jag skulle åka därifrån orkade jag knappt frikoppla, hela benet bara skakade:P haha, överansträngt det lite kanske? nej då, bara skönt, då vet man att man lever och att man har gjort nått nyttigt=)

Jaha du syrran, nu har jag uppdaterat igen, skrev juh faktiskt igår, så tycker inte att jag är så dålig på att inte skriva;)
nehe, ska man göra nu då?

kanske ska titta lite på våra bästa år eller nått..men ha de så fint=)

Pusspuss

Just de kom på en sak..om det är nån som vill komma hit på lördag på lite partajj, så hör av er snart!
Eller om det är nån som vill hitta på nått överhuvudtaget så får den personen gärna höra av sig!

Puss igen

Snö snö snö!

Jag hatar snön!
I lördags så var familjen här på besök, var mycket trevligt, Linus körde traktor, så otroligt söt är han den lilla skiten, och han och Tuffs busade hela dagen, Tuffs var väldigt trött på kvällen kan jag juh säga!
Igår var vi ute i Vallsjö på middag, lax och pressad potatis, nått så otroligt gott var det=) Mumsfillibabba!
Efter det så tvättade vi bilen, kul att det snöar idag, not!
Men bilen blev fin=) Fast de syns inte nu under all jävla snö!

Idag har jag inte gjort nånting, bara suttit här, försöker få ut mina tjejer hit på lördag, men går segt framåt, skulle va så grymt kul annars om de ville komma!
På självaste påskafton!

Har tappat all motivation till träningen, suurt..jag som vill gå ner i vikt och allt, men ändå kan jag inte bara förmå mig att komma iväg till gymmet, var inte där en enda gången förra veckan..
Men imon måste jag, då kanske jag kommer iväg eftersom jag ska jobba å sådär imon med så kanske man har lite mer ork till att göra nått..
Eller aa, nått sånt..

Vet inte riktigt vad jag ska laga för mat idag, lutar mot chiki bits och ris och bearniessås eller hur fan det stavas..komplicerad middag va? Finns dock inte så många chiki bits kvar ,men få väl steka några hamburgare eller nått med...

Jag är så äckligt sugen på att åka utomlands, snälla är det ingen som kan följa med mig?
Säg antingen i april eller i maj runt min födelsedag..:/?? Please, come on!

Jaha jaja..
Mellan mig och Daniel är det bara bra nu=) Hade en lite dispyt i helgen, eller i fredags rättade sagt, men det löste sig riktigt bra..till slut ska jag väl säga!
Saknar honom nu, men han kommer förhoppningsvis snart..=) Tihii va roligt isf=)

Kanske ska ringa och fråga honom så jag  vet om jag ska börja med maten snart eller inte..
måste gå ut och kolla brevlådan med och se om det har kommit nån kallelse till röntgen, men det tror jag juh itne men kanske har kommit nått annat skojj:P att jag har vunnit en miljon eller nått:P haha, troligt!

Nehe, men ha de så bra!
Pusssåkram

Fredag

Jaha, då var det fredag igen, för en vecka sen hade jag precis anlänt till Gbg med fien och hennes broder, letade parkering som tokiga stollar eller nått sånt.
Usch jag vill  tillbaka till förra helgen om och om igen, tänker så mycket på det, går liksom inte att låta bli att tänka på det, hmm jaa, jag hade otroligt kul juh!=)

Idag är det ingen bra dag..det  håller i sig från igår, inget vettigt är sagt..
så kommer mamma och pappa med idag, och egentligen orkar jag inte det, men kunde inte säga nej..så aa..

usch det värkte till nu i bröstet, hatar det, är så obehagligt!
Nehe, kanske ska gå och borsta igenom mitt hår, det står åt alla möjliga håll efter dagens låånga härliga dusch, med tårarna som aldrig kom igår..:/

Fy fan

Usch och fy fan vad jag inte orkar med nått längre! Verkligen ingenting, jag trodde att mitt liv äntligen började ordna upp sig, men vad är det man brukar säga, upp som en sol och ner som en pannkaka, mer upp som en sol och ner som ett åskregn!

Det finns verkligen så mycket jag skulle vilja skriva, så mycket jag skulle vilja säga, så mycket jag skulle vilja skrika rätt ut, alla dessa känslor inom mig, jag kan inte hantera dom, jag vet inte vad jag ska göra med, just nu går det, men inte länge till!
Åhh vill bara att jag kan få tillbaka helgen igen, då jag mådde bra!
Men usch, jag vill flytta hem till Jönköping kan jag säga, saknar allt där hemma, det kommer nog alltid att vara mitt hem, jag älskar Sävsjö, det är jättemysigt här, men jag passar inte här, det finns inget för mig här, inga vänner, ingen familj, inget liv!
Bara mitt jobb som jag vet att jag har månaden ut, men sen kanske jag är arbetslös igen, och om jag då är det!? Vad ska jag då ta mig till, vad finns det här då?

Gaah, jag vill bara skrika och gråta och försvinna under jorden nånstans!
Jag hatar folk som säger en sak men sedan säger/gör något annat, det är så otroligt störande.
Och jag kan inte hålla allt inom mig, hur kan han vara så jävla dum i huvudet som han är ibland?
Vi har knappt träffats på en vecka och idag trodde jag äntligen att vi skulle göra nått och han sa det på morgonen att vi skulle göra det, men nej inte enligt honom, för det kan juh vara jävligt svårt att säga nej när man frågar om vi ska åka iväg nånstans, jälva idiot!
Förstår han inte att jag inte orkar? Att jag blir ledsen och sårad, vad tjänar det till om vi aldrig träffas? När jag aldrig känner mig uppskattad och älskad?
Älskar jag honom?
Allt kanske bara var ett stort jävla misstag, förhållandet, att jag flyttade hit, att vi blev sambos, men allt kändes juh så rätt, men jag är väl bara ung och dum, och förhållanden kanske inte är min grej, vem vet jag kanske aldrig få gifta mig och skaffa barn, det som jag längtar efter mest på denna jord.
Men jag kan bara stiga ut ur mig själv och se mig falla samman i miljontals bitar..sakta, sakta för att sen inte orka hålla emot och krasha totalt!

Och sen finns det en människa som spökar i mitt huvud, varför?
Jag hatar spöken!!

Vårdcentralen idag och gjorde ekg och tog blodprovet, ekg:t såg bra ut, blodproverna vet jag inte än, och jag ska på thoraxröntgen någon dag, han skickade en remiss, känns så jävla onödigt, känner mig så jävla löjlig som gick dit, jag visste ändå att dom skulle säga att det inte är nått, som vanligt när man är läkaren!
Men varför har jag ont till och från och har haft det i ett år?
Men allt såg bra ut, han kanske bara såg ett sorgset hjärta, vem vet!?

Uschuschusch, vet inte vad jag ska ta mig till, och på råga av allt så jag väl ovän med syrran med nu. bara för att jag inte orkar åka till Jönköping och träffa dom idag..
Vad gör jag för fel?

Vart försvann alla vänner?
hur svårt kan det vara att nångång åka till Sävsjö för att hälsa på mig, hur svårt kan det vara att fråga om man kan träffas? Utan att det är jag  som ska behöva göra det, och om det nångång är nån som säger att den vill träffas så måste jag åka till Jönköping, jag har bott i Sävsjö i denna lägenheten sen 2 november, men hur många är det som har vart och hälsat på? Ingen, förutom mamma, pappa, syrran och Linus..
Betyder jag verkligen så lite?

Jag vet att jag klagar och tycker synd om mig själv, men låt mig göra det då!

Nee jag ska inte skriva mer, hur mycket mer jag än vill skriva så borde jag verkligen inte, allt är bara för jobbigt just nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen så ska ställa mig i en riktigt varm dusch, i evigheter och bara låta tårarna rinna!!

Meen suurt!

Ja men gud vad tråkigt jag har det just nu, ingen som vill leka med mig möjligtvis?
Kan väl slå en pling eller skicka ett mess eller nått isf..:/

Sugen på att ha inflyttningsfest  här nu, fast vill ha alla möbler först, men ett problem, jag har inte hittat några möbler än, eller jo det har jag, som är svindyra å de vill jag juh inte ha..
eller inflyttningsfest och inflyttningsfest, har visserligen bott här sen i november, men ändå:/

Men gaah, hör av dig om du har lika tråkigt som mig! msn, sms eller ring, där är jag mer tillgänglig än här, inte för att jag tror att det är någon som kommer höra av sig, men ändå!

Sovit på soffan!

Hej!
Vaknade för en stund sedan, somnade visst till på soffan, det var juh så mysigt, käkade glass, började frysa kröp ner under ett täcke och katten låg och värmde mina fötter, snark! Sov i nästan en timme, skönt men är inte precis piggare nu men ändå:P

Jaha så kan det vara, jobbade dygnet igår tills idag, det vill säga 20 timmar med lön, göttgött=) Pengar pengar..
På lördag blir det inte så mycket jobb, börjar vid nio, slutar vid kanske 11 och sen vet jag inte om jag börjar någon mer gång, beror helt på om han skulle till sina föräldrar på kvällen eller inte, men annars kanske jag börjar på tidig kväll så, kanske vid 19 eller nått, rätt soft, med tanke på att jag ska jobba söndag med så!

Men innan helgen är det fortfarande några dagar, ska jobba imon med, på torsdag och fredag är jag ledig, på torsdag ska jag juh till vårdcentralen, nån som vill följa med och hålla handen??
Annars inte mycket bestämt, eventuellt så kommer mamma och pappa hit, få se vad som händer.
Jag har lite för mycket tankar i min hjärna, nu igen..:/ Men denna gången vet jag vad det är för tankar och jag vet inte hur jag  ska bli av med dom, jobbigt värre!
Och jag är så osäker vad som kommer hända framöver, känns riktigt jobbigt..hoppas de löser sig snart iaf!
Vill inte ha en massa spöken i mitt huvud, spöken är inte snälla! Iaf inte domma spökerna..eller dem, jaja skitsamma..

Idag har jag inte gjort nånting, skulle tränat, men skjuter upp det tills imon, har försökt fixa datan hela dagen, de nhar bara krånglat idag, blir juh helt sne på den!
menmen, så kan det gå..

Usch vad jag saknar helgen, trodde att jag  skulle va glad och lycklig och kunna leva på denna helg hur länge som helst, och tro mig jag är skitglad för allt som hände, hade verkligen en superduper helg i Uddevalla, startade juh först i Gbg med fien och sen åkte vi vidare till Uddevalla, fredagen var det bara mys med god mat hemma i Färgelanda, och på lördagen så var det en seg förmiddag och sen på eftermiddagen var vi några som käkade på Harrys och se nvart det förfest inne i Ua, och då kom de lite till folk, och allt var bara så underbart, och sen vart de krogen med drinkar och shots, men jag blev konstigt nog inte så full, jag fattar inte det, har inte druckit på evigheter och så dricker jag ändå rätt mycket, men mår prima ändå;) najs=)
Men aa, det var helt enkelt en helt underbar helg med de BÄSTA människorna som finns på denna jord!
Tack till alla er=) You rock=)

nehe, funderar på att lägga mig på soffan igen, det var juh faktiskt riktigt skönt att bara ligga där och slappa, har inte ätit nån mat idag heller, men jag är inte hungrig så..
Nehe, men ni få väl ha det så bra alla där ute!

Och please let my ghosts go away!

Pussåkram

Tränat

Nu har jag vart å tränat i 1 timme och 40 minuter, skönt!
Så ska väl hoppa in i duschen nu, sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dan:/ Vart meningen att jag skulle åka ut till Vallsjö och käka men va ingen god mat så skippar nog de:P haha, va elak jag är!

menmen, imon är det jobb igen som gäller då ja..och på fredag morgon ska jag oxå jobba, men sen åker vi=)
Guud va kul de ska bli:D

Ha de gött=)

Hockey och Fien

Igår fick jag mig ett litet ryck och kollade om det fanns hockeybiljetter kvar till gårdagskvällens match, och det fanns det, så frågade Fien om hon skulle på hockeyn, och detta skulle hon juh, så jag bokade och sen fixade jag till mig lite och åkte iväg till Jönköping och umgicks med Fien=) Det var mycket trevligt, men hockeyn var juh inte särskilt bra men..äsch, jag hade mycket kul ändå=)

På fredag så åker jag och Fien till Gbg för lite shopping kanske, och sen åker vi vidare till Uddevalla och Färgelanda för att träffa Peter och company, ska bli helkul, fast jag jobbar på morgonen först men, slutar väl vid nio eller nått så:P Najs:D

Idag så jobbar jag, delad tur som vanligt, inte så värst kul men.. det går som liksom på nått sätt..
Men just nu är jag alltså hemma, har precis ätit så jag är proppmätt och har ont i magen..åt baconinlindad kyckling med Bulgur och ädelostsås, det var inte fel någonstans, Tuffs tyckte oxå om det kan ja juh säga då:P

Börjar om typ 1 timme, ska gå om ca 40 minuter och ta en lugn och stillsam promenad genom stan i det fina vädret!

Imon är jag dock ledig, då måste jag komma iväg och träna, tänkte träna idag men så nee jag orkar inte:P men imon då jäklar:P hihi..Då MÅSTE jag träna..:P

Jaha jaja..nee nu ska jag inte skriva mer, men ha det så fint allihopa där ute!=)

Pussåkram

RSS 2.0