Jobbar

Idag hade jag ledig dag egentligen, men de ringde och frågade om jag ville jobba natten, och eftersom ja har så förbannat svårt för att säga nej så sitter jag nu på jobbet med världens ångest, jag hatar att jobba natt!
Och jag har mått så kasst hela eftermiddagen, känns nästan som jag börjar bli sjuk, och det orkar jag inte med..
Sen hör det till grejen att jag ska jobba imon med..så slutar halv fem, men måste försöka ta mig härifrån tidigare imon!
Sen är jag iaf ledig på måndag och börjar inte förrens 16 på tisdag, skönt det!

Men nu ska vi prata om roligare grejer, eller skriva kanske man ska säga:P
Igår fyllde jag juh som sagt år, och det blev den bästa födelsedagen någonsin!
Hade en lugn och skön dag i solen, tårtkalas med fien, mamma å pappa (tack för presenterna)
Sedan så bar det iväg till Fien fär vi fixade och drack lite gott, sedan så kom Dieter och Peter, och senare Nennie, så åkte vi ner till Piren, där vi gick till Harrys, hade bord klockan 20.30 och vi hade förbeställt maten, fick maten vid 21.30..det var rätt kasst faktiskt, men maten var för jäkla god måste jag säga! Harrys toast blev det för min del, med fläskfilé, klyftpotatis, bearneisesås, och vitlöksbröd! Och det vitlöksbrödet va fan de godaste ja nånsin ätit..i vitlöksbröds väg alltså!
Alla verkade nöjda och glada, nästan hela Harrys sjöng för mig, vilket jag tyckte var jävligt pinsamt, men samtidigt jävligt kul, så tack för det, ni gjorde den kvällen minnesvärd! Sedan drog jag, fien, dieter, peter, elin och jennie vidare till O´learys där vi fortsatte att dricka lite och dansa och ha det jävligt skojj och mysigt!
Var hemma vid tvåtiden i natt..men kunde inte sova, som vanligt när jag har vart ute, men hade ingen frossa iaf, och det var skönt att slippa! men låg kvar länge i sängen idag..myys!
När jag väl kom upp var det dags att säga hej då till Dieter och Peter, hoppas vi ses snart igen! Och tack för att ni kom, ni anar inte hur mycket det betyder för mig!
Sedan så diskade jag, dammsög övervåningen, orkade juh inte de igår:P och sen blev det att sitta lite solen..sen vart de dusch, hämta syrran, köpa morsdagpresent, hämta Linus <3 och sen hem och ha kalas, men jag var så jäkla opepp alltså, mådde så jävla dåligt, tror de va brist på sömn och jäkligt varmt ute..ingen bra kombination! och det har hållt i sig..plus att jag har fått ångest på de då för att jag ska jobba inatt..det är bara att försöka bita ihop som sagt och tänka på pengarna, är juh storhelgstillägg! ska snart gå å lägga mig, och hoppas på att man få sova nån timme i natt iaf! om de inte larmar allt för mycket, hoppas inte det! isf blir jag galen!! och sen är det alltid svårt att sova borta med!
För jag är så jäkla trött just nu!

Imon blir det då jobb, och sen ska jag göra absolut ingenting!!
Men iaf, TACK till er ALLA som var med igår, ni är så jäkla underbara!! Ni betyder så mycket för mig, och ni gjorde som sagt kvällen otroligt minnesvärd! älskar er!

Pussåkram

Vad är det för en dag?

Det är ingen vanlig dag, för det är Kakas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!
Haha, egotrippad? Lite då;)
Har luggit ute i solen en stund, men går juh i moln typ sådär varannan sekund..så inte så kul, så gav upp, jag får va en blekfis ikväll helt enkelt!
Har städat nedervåningen, gjort tårta och diskat och sådär..ska snart laga mig lite mat, för jag är hungrig!
Fick inte i mig någon frukost idag:/ weird!..eller inte så weird eftersom jag inte är nån större frukostmänniska!

Nehe, matlagning var det ja!
Ikväll så jävlar, då smäller det!!

Pussåkram

HIHIHIHI!!!!!

Jag sitter här och är lite smått fnittrig..eller inte så smått, haha..blandning av att jag är jäkligt trött och jäkligt glad, underbart juh=)
Har haft en helt okej dag!
Hade juh utbildning idag på jobbet från klockan 9-16 typ..var inte så sugen på det med tanke på att det var min lediga dag idag..men gick faktiskt rätt bra ändå, var rätt så intresant, och hon som var där och pratade med oss om det var så himla go, så behaglig att lyssna på, så det var skojj..sen när det bara är tjejer, eller kvinnor så blir de rätt tjatigt och fnittrigt, så man blir rätt trött i huvudet kan jag juh säga..skulle juh inte skada om man fick jobba med lite fler killar, jag trivs faktiskt bättre då...!
Jag hatar att ha sådanadär grejer för jag är juh inte typen som pratar särskilt mycket, hatar juh att prata bland folk..men så sa jag en grej..och sen innan jag skulle gå hem så skulle jag säga hej då till Antia och Marianne (de två jag kommer bäst överrens med) och då säger Anita: "och du Karin, det du sa idag, det var väldigt bra sagt!" och då blir man rätt glad..jag pratar inte mycket, men när jag väl säger nått då säger jag nått bra och genomtänkt!

Efter jobbet så kom pappa och hämtade mig, så hämtade vi Sara och Stefan, åkte till biltema..
sedan åkte vi hem och lämnade av männen så åkte jag och sara och handlade, va på erikshjälpen och hämtade pizza..
sen hem och käka, jag å sara provade lite med en frisyr, så kommer nog bli hur bra som helst när man fixar det noga imon=) jag ska bli FIN! så det så!
Sen skjutsade jag hem de där två..
hem igen, såg att vi inte hade nån sylt hemma som jag måste ha imon till tårtan, så åkte och köpte det och sen hämtade mamma, så skulle hon ha Mcd mat för hon va hungrig, så åkte och köpte det, och nu är jag hemma och sitter å pratar med Fien å Dieter, så roligt så=))

Shit va jag längtar tills imon alltså, helt sjukt..men är nervös, jag är skitnervös..haha helt sjukt!
Vill att allt ska bli så jävla perfekt som möjligt! vill att alla ska ha trevligt, och jag måste ta hand om alla, och det känns helt sjukt, vilket jäkla ansvar..men jag tror att alla kommer komma så jäkla bra överrens faktiskt, och ska bli kul att ni få lära känna lite nytt folk, att mitt ena kompisgäng får träffa mitt andra underbara kompisgäng..eller några av dom iaf!
Det kommer nog bli bra=)

Pussåkram

Hårproblem!

Jaa jag hatar mitt hår, varför ska det vara så kort för??
Jag vill ha nån fin frisyr på fredag, men det går inte att göra nått på mitt hår..hmm:/
Skulle vilja ha fina lockar eller sådanadär stora vågor...om ni fattar då...lite sådär gammaldagsvågor typ..:/

Har vart och hälsat på min underbara fien!
Köpte med mig lite fika, så satt och gottade oss på det och snackade massa skit, som vanligt;) hihi
Sen blev jag "meddragen" till Ikea, haha! men de va trevligt..förutom att jag hade ont i huvudet..sen försökte Fien locka mitt hår med plattången..det gick inte så bra! haha!

Jobbade 8-17 idag, gick hur bra som helst, gick rätt snabbt, så det var skönt!
Vilket jävla oväder det va när jag skulle gå till bussen..shit asså!
Imon börjar jag klockan 16, underbart! Så ska ner till stan före det tänkte jag, ska köpa hårspännen med blommor:P och sen ska jag lägga mig i solariet..fast jag är helt rödbränd, men ska smörja in mig med solskyddsfaktor på framsidan, så jag kan få lite färg på baksidan med:P haha..och måste ha lite färg på benen om jag ska ha klänning på fredag, eller inte om jag ska, utan jag Ska ha klänning på fredag.
FY FAN VAD JAG LÄNGTAR, GE MIG FREDAG NU!!!

Pussåkram

Visdomsord!

Igår skrev jag ett inlägg som aldrig ville publiceras...så det kommer nu:

Dagens visdomsord kommer från mig..blev lite paff att jag ens skrev det där..Men här kommer det:
"om man känner sig lycklig så ska man tillåta sig själv att vara lycklig, och inte gå och grunna på att det kanske inte är så..för livet är för kort för att grunna på smågrejer!"
Och visst är det väl så? läste en blogg där det stod "f ör om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av förlorad lycka." och det stämmer så himla bra det med!

Man ska ta vara på alla dom där små stunderna som gör livet värt att leva för, de små sakerna som gör att man blir lycklig..jag gjorde det precis..var en litenliten grej som gjorde mig så glad, och det gjorde hela min dag! eller hela min kväll eller hur man nu ska se det!
Har suttit och lyssnat på Bubbles, kommer ni ihåg dom? en tjejgrupp som kom i början av 2000-talet..!haha jag skrattade..och sen kom jag å tänka på Tomas Ledin, jag och Mia lyssnade på honom hur mycket som helst när vi var små, och kom å tänka på en låt och nu när jag läste texten till den, så var den så bra, texten alltså..den stämmer in på mig!

HELT GALEN I DIG
"Helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här

Hade inga drömmar, ingen önskan inom mig
Tog dagen lite som den kom
Hade kanske slängt nyckeln till mig själv
Ja, det kändes nog lite så
Hade inga planer, ingen framtid i min blickIngen längtan som lockade
Var nog inte nere, jag var nog inte alls
Jag var bara en man på väg

Nu är jag helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här

Visst fanns det nätter när sömnen inte kom
jag låg vaken och väntade
säkert tärde en saknad inom mig
men det var inget jag tänkte på nej det var tidiga morgnar, alltför långa dar
ändå fick jag ingenting gjort
var väl nöjd, ja, jag trodde det i alla fall
tills den dagen du log mot mej

Nu är jag helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här

Hur kan du locka så mycket glädje, ur mig varje dag
Hur kan du få mig att känna sån lust, till att leva, till att älska
Till att möta varje ny dag med dig
Helt galen, galen i digI ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig"

Blir detta världens längsta bloginlägg idag eller? haha..typ..Iaf ett av mina längsta, men det är kul, det är förmodligen ingen som kommer att läsa allt detta, men skitsama, terapi för mig..eller nått sånt:P
Haha, jag känner mig så jävla glad och lycklig just nu! Underbart! Låt det få hålla i sig denna gången..men har en känsla av att det är något/någon som kommer att förstöra det snart..det brukar liksom vara så!
Men som sagt, jag ska ta tillvara på denna kvällen, ikväll är det jag som ligger och skriver i min privata "dagbok" och det kommer inte bara bli en sida, haha!
Har inte skrivit i den nu på länge, så nu är det dags!!
Fan va dessa tre lediga dar har gått fort:O skönt att jag inte börjar förrens klockan 16 imon, ska träffa Fien innan det, och det ska bli så jävla kul!!! har inte träffat henne på länge nu, men har messat lite med henne idag och pratat med henne på msn, och jag saknar henne så himla mycket! Hon är den ABSOLUT BÄSTA SOM FINNS!

Och det får sätta punkt för denna dagen!
Pussåkram



Men jag har inte träffat Fien idag.vi kände att vi ville vara beroende av solen idag istället!
Och jag har bränt mig, ser ut som en kräfta just nu..haha, men det lägger sig förhoppningsvis tills på fredag till en fin brun färg istället;)
Nehe, nu ska jag gå å duscha!
Sen blir det att åka till jobbet!

Pussåkram


Grillfest

Igår vart det grillfest hos Sandra och Martin, trevligt värre!
Åt en massa god mat och dessert, var mätt som en jag vet inte vad! :P
Men innan på dagen igår så var jag, mamma å pappa på stan i typ fyra timmar, haha..var och fikade på Hovrättstorget, undra om vi vann över Norrköping, nån som vet?
Och jag köpte mig en jättefin klänning som jag ska ha på fredag, hittade en på nätet i fredags men fanns inte i min storlek på nätet, så kollade i affären igår, och då hade dom den, så gissa vem som blev överlycklig!?!?!
Men ni får inte se den förrens på fredag=)
Synd att jag inte har långt hår så jag kunde göra fina lockar, skulle va så fint till!
Åt även på Sir Simons, mamma bjöd=) haha..åt fish and chips, hann knappt bli hungrig till grillfesten ,men jag åt ändå..
drack inte så mycket igår, och det var jävligt skönt, var för mätt och för trött för att dricka, och man mår juh inte dåligt idag, men ändå så är jag grymt seg, sov inte så bra eftersom det inte var min egna säng och sådär...
Idag har jag busat med Diesel (hunden) typ hela dan, han är så söt den vovven, följde efter mig vart jag än gick och ville leka, haha! Så söööt!

Sitter ute på altanen nu och skriver..har suttit här någon timme, ha vart jätteskönt, men nu börjar det bli kallt, fast jag hämtade en filt..kommer nog bli regn, börjar blåsa mer och mer...:/ SUCK! varför kan det aldrig bli sommar för, hoppas på fredag!!! *hoppas hoppas hoppas, sommartema is the shit*

Imon blir det jobb igen, ska jobba måndag-onsdag, söndag...och på fredag ska vi ha heldag så måste va på jobbet då med, så jävla surt, jag som ville va ledig tre dar, men det är juh iaf pengar!!
Snart flyttar jag, haha ska bli så skönt!
Måste förska få tag på ett jobb bara!

Pussåkram

LEDIG!!!

Ja jag är ledig i tre hela dagar och börjar inte förren klockan 16 på måndag, SKÖNT!!
Idag jobbade jag 9-16, gick hur bra som helst!
Ventilerade mig med Therese på jobbet idag, var så skönt! Vi står iaf på samma sida, det är vi mot de gamla kärringarna (jobbarkompisar alltså)...var så skönt att veta att det inte bara var jag som tyckte illa om dom..hände en sak förra veckan som jag fick en utskällning för...så jävla orättvist och jag mådde skitkasst för det, men nu har jag förstått att jag inte ska ta åt mig det minsta, skönt!
Vi kom fram till att de alla säkert är i klimakteriet:P haha, sånna klimakteriekossor är dom!
Ja, då fick jag det sagt!
Sitter och laddar upp bilder på bdb..men går juh så jäkla segt!
Kommer säkert inte funka som vanligt, hända nått när man är på typ sista bilden..som vanligt!

Vill bara gå och sova nu..är så jävla trött, helt sjukt!
Fattar inte hur man kan va såhär trött...bara sådär poff kom det innan...haha jaa så kan det vara!
Imon blir det fika med Malin, MYSIGT!!

Pussåkram

Bordet är bokat!

Jaaa!!
Det fanns ett bord för 20 personer fredagen den 29 maj klockan 20.30, helt underbart! Vi är bara 18 stycken, men är någon som funderar och sådär, så tyckte de va lika bra att ta för 20 personer när man ändå var i farten!

Har jobbat idag..skrev juh igår att alla dessa dagar har gått förvånansvärt bra..idag när jag vaknade,  shiieet..eller jag har fortfarande inte vaknat, men när jag gick upp på morgonen, då kändes det verkligen för JÄVLIGT rent ut sagt.
Men nu är det bara imon med, och får börja 9 istället för 7, så det är gött!
Fick reda på idag att jag inte får fortsatt efter sommaren, så jävla surt, jag trodde faktiskt att jag skulle få de..men nej bara för att jag inte är tillsvidare anställd inom kommunen så fick ja inte ens söka egentligen, SÅ JÄVLA DÅLIGT! och då förstördes min dag ännu mer, fy fan!
Vart jag verkligen inget glad..och detta jävla pissväder som ha vart idag med då:O med åska och hagel och skit..hatar det!
Så nu få man börja råleta jobb igen...jävla skit, orkar inte de nu igen!!
Oj vad jag började klaga nu kände jag, bloggen började juh så positivt, så tillbaka till de positiva...
hmm då fanns de nog inget mer att skriva:P haha, skojjar bara!

Ledig tre dagar snart, och det behövs verkligen..grillfest på lördag och på fredag ska jag träffa min älskade Malin, UNDERBART!
Vi håller på att renovera altanen förresten! Ska bygga in den..eller pappa och Stefan gör det, blir redigt najs=) Blir nog färdigt i helgen=)

Ska snart kolla på Grey´s anatomy, har längtat i en vecka nu..(det har visserligen gått väldigt fort, tur de, men har längtat som mest hela dagen, att bara få mysa i soffan och kolla på de, de är liksom MITT program, mitt liv..haha nee kanske inte riktigt)...jaaa just de..har inget mysgodis till de börjar, illa! haha..brukar ha de nämligen, enda dagen i veckan som jag har mys..förutom på tisdagar när det är andra avenyn då:P men de är det juh inte nu...
Så är det=)

Nehe...ska dra mig nu..
orkar inte skriva mer för idag!=)
Pussåkram

Planering!

Sitter och planerar min födelsedag, just nu är det 15 säkra deltagare, haha så kul..
Är kanske typ 7 stycken som är osäkra än, men fy fan va kul de ska bli!
Ska boka bord på piren imon, kan man boka ett bord för så många personer? haha..hoppas det!
Blir på Harrys hade jag tänkt=)

annars är det bra med mig, har jobbat 8 dagar på raken nu, ska jobba två till, tog ledigt på fredag, skönt!
Får jag tre dagar ledigt på raken istället för två, och behöver bara jobba 10 dagar istället för 11, najs=)
Det har faktiskt gått oväntat bra att jobba dessa dagar, man har liksom kommit in i det så pass så det inte blir jobbigt, på nått konstigt sätt. skulle nog vart värre och va ledig nån dag och sen köra många dar igen..fattar ni?
På lördag blir det grillfest, fattar hur mycket jag ser fram emot det eller!!??

Nehe..ska väl försöka sova mig nu!
Upp tidigt imon då..suck, men bara två tidiga mornar till, sen blir det sovmorgon! Underbart!

Pussåkram

Stan sedan jobb

Nu ska jag snart åka ner en sväng på stan..
Måste till banken och sen kanske de blir att gå och strosa lite..måste äta nån mat med, så få la se om jag sätter mig själv och lunchar någonstans eller omjag köper med mig och åker till jobbet tidigare..sådant man märker!
Har städat mitt rum idag, det behövdes verkligen..haha, inte bra att ha svarta grejer, hann knappt damma färdigt innan det hade dragit åt sig damm igen..då blir man glad, eller inte:P

Jaha, 9 jobbdagar kvar nu då, om man räknar med idag..wohoo!!
Haha, har snart gjort 3 av elva, känns juh bra..not...tänk så skulle de bara va 3 stycken kvar, då skulle jag va glad, men då får jag vänta med tills jag har slutat på tisdag, då är det bara 3 dagar kvar!:P

Klippte min lugg med innan..så nu hänger den inte riktigt lika mycket i ögonen..men shit, hår överallt..

Grey´s anatomy

Gaaah det är det bästa programmet någonsin!!
Fast man gråter jämt, och det är jobbigt..haha ja är så blödig, men de är ett så bra program!
Men jag ska aldrig skaffa barn kom jag fram till innan...handlade om ett barn som var 6 år och hade någon obotlig sjukdom, och som dog i sin pappas armar, fy faan, jag skulle aldrig klara nått sånt, det måste vara det hemskaste som finns...min längtan efter barn är så otroligt stark, det har jag sagt många gånger, men när man ser sådana grejer så tänker man verkligen till, man kan faktiskt få ett dåligt barn, ett barn som kommer dö inom några år, eller ett barn som blir utvecklingsstört, jag har sett det där, och det är inte roligt...
Usch, det sätter verkligen galler i huvudet på mig, men som sagt, min längtan efter barn..shiet den är så stark!

Nehe, nu måste jag stänga ner här och lägga mig och sova!
Pussåkram

Ensiffrigt!

Ja, nu är det ensiffrigt..alltså hur många dagar till jag ska jobba innan jag har ledigt, 9 dagar kvar!
Fy faan..
Börjar iaf klockan 16 imon, skönt! Orkar inte gå upp tidigt en dag till nu, så ska bli skönt att få sova lite längre!
Natten tills igår sov jag fan ingenting alltså..så dagen igår var en jävla pissdag, fy fan!..va nära på att bryta ihop.
Sov bättre inatt iaf, skönt! vart en betydligt bättre dag på jobbet idag..
Önskar bara att några av personalen kunde få lite bättre attityd så man kommer stå ut att jobba med dom..kommer bli en lång sommar annars..
Hände en grej på jobbet igår, fy fan..hur kunde jag vara så dum?? Bara för att jag var så inrutad på att jag skulle göra vissa grejer och var så jävla trött...

Jobbade 7-17 idag, 10 timmar, utan rast..men jobbade själv några timmar så då kunde jag göra lite vad jag ville, det vill säga ta det rätt lugnt, skönt!
Efter det så hämtade mamma och pappa mig, så åkte vi och hämtade Sara och Linus och åkte till Öxnegården där det var vårfest för dagmamma- och dagisbarnen, och tro det eller ej, men linus var med och sjöng och dansade utan att gråta efter mamma!! Det var första gången någonsin, på alla luciafirande och en annan vårfest så har han lipat och inte vart med, var så stolt över plutten, och han tyckte juh att det var så roligt, var så man nästan fick lite glädjetårar..haha,

Jobbhelg

Idag har jag jobbat, hela långa dagen..eller nee inte hela!
Bara 8-16.15 så vart jäkligt skönt, skulle slutat kvart över fem, men så tar man ingen rast utan går tidigare istället, perfekt!
Imon ska jag jobba 9-20, skulle egentligen börjat åtta, men jag fick sovmorgon, skööönt!
Idag har jag sondmatat för första gången, två gånger tom, och det gick hur bra som helst..det ska ta ungefär 20 minuter att ge maten, och jag tänkte att det kommer juh aldrig gå, men jag tror det gick på typ 25 minuter första gången och 20 minuter andra, så jag kom in i ett bra flyt med en gång kan jag juh säga:)
Sen har jag lagat mat, lax och potatismos, blev redigt gott, men kunde vart lite mer krydda på ändå, ja som tyckte jag kryddade:P
Sedan efter det så bakade jag tillsammans med en brukare och plockade undan disken och satte på maskinen och satte på kaffe, den andra personalen fattade inte hur jag hade hunnit allt det på 1 timme och 15 minuter, haha! Lite bra av mig, lite status där;)
Så har vart en bra dag på jobbet, gick fort!
Hoppas det går fort imon med, har juh långa passet imon som sagt...:/
Sen är ja ledig en dag, sen ska jag jobba elva dar på raken, illa! men pengar pengar pengar!!

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, hjälpte till lite med kvällsmaten, har käkat och kollat på tv..sitter nu här och dricker upp min cider, Peach Melba, rekomenderas starkt! och äter lite godis;)
Ska väl försöka komma i säng någorlunda bra tid idag, fast jag fick en timmes sovmorgon:) Underbart!

Annars är det rätt okej, mina jobbarkompisar är verkligen suveräna, de bryr sig verkligen om mig, så söta!
Och jag har fått beröm idag och det känns så bra när man får det=)
Man blir så glad, så de kan man leva på ett tag, hoppas ja får mer imon:P haha, jag är i behov av beröm, för då vet jag att jag är uppskattad och då vet man att man behövs och då orkar man jobba, allt blir så mycket roligare då, men jag har juh ett underbart jobb, alltså brukarna är juh så jäkla sköna, så glada hela tiden, nästan:P och så kramgoa haha, så roligt=)

Nehe, det var väl det jag hade att skriva för idag..
Ska väl lägga mig och skriva i mitt block min "dagbok", där jag skriver lite mer privata saker å sådär, eller ja skriver egentligen om allt möjligt där, älskar att skriva, det borde alla göra minst en gång om dagen!
Man mår bra av det, iaf jag! ;)

Pussåkram

Jag fick en AHA upplevelse!

Det kan man verkligen säga att jag fick..
Det har känts lite smått tungt hela dagen idag..men innan, helt plötsligt så slog det mig:
JAG SKA FLYTTA!! Haha, det var en sådan konstig underbar känsla så det finns inte!
3½ vecka kvar..bättre det än 3½ månad, men tänk så skulle det vart en vecka kvar, eller kanske två, så jag kunde fått flytta innan min födelsedag, men jag är så glad ändå att jag snart ska få lite frihet, leva mitt eget liv, jag är juh faktiskt 21 snart! Jag har fått en tidig födelsedagspresent kan man väl säga!
Hihi, jag längtar!!

Hade en sådan underbar dröm inatt, men även världens sjukaste dröm, men den innehöll vänner, fest, skratt, och kärlek, känslor som var besvarade..men sen vaknade jag när det bästa var, så jäkla typiskt, men somnade om igen, men då drömmer man juh inte mer om det ändå:(
Men gaaah, ge mig den drömmen i verkligheten! jag behöver ER ALLA!!!
Fien, peter, robert, totte, bag, dieter, perra, jennie, jenny, malin, och alla mina andra sötnosar!

Hoppas att vi kan hitta på något på min födelsedag, det skulle vara så kul, om det är fint väder så har jag massa idéer, men det vet man juh inte om det är..om det inte är någon som är vädergud och kan bestämma vädret åt mig då?

Det verkar blåsa storm ute nästan...:/
Hatar dåligt väder, önskar att det var fint väder så jag kan komma ut ur mitt skal eller vad man ska säga, som jag hade kommit ut ifrån nu senast det var fint väder, men jag kröp in igen, och det var verkligen inte bra, för har juh mått skit..
Ge mig sol så jag kan bli glad.
Ge mig saker som är roliga, saker som jag kan se fram emot!

Nehe, mot bussen och till jobbet nästa, skönt att det bara är 4½ timme på jobbet idag=)

Pussåkram

Kämpar på

Jag försöker kämpa på, har försökt hålla humöret uppe idag och har inte gråtit sen idag på morgonen..
men nu sitter jag här med tårarna i ögonen igen..fy fan!
Så jäkla jobbigt..det kändes ju bättre..men nu känns det bara jobbigt, jag är helt förvirrad, jag är glad för jag har skrivit på hyreskontraktet nu, så nu är allt med lägenheten färdigt och mina föräldrar gick med på att skriva på för borgensmän..så det var ju snällt..jag hatar att allt ska bli så fel hela tiden, att vad jag än gör så blir det fel!
Usch!

Jag måste hitta nånting som jag gillar att göra, nått som man kan göra minst en gång i veckan, så man alltid har nått att se fram emot, som gör att man orkar gå upp på morgonen, som gör att man orkar med allt..
Att man får ett liv värt att leva för till 100% och inte bara till 50%..

Snart kommer mamma å pappa hem med hamburgare, egentligen är jag för trött för att äta, men jag är för hungrig för att inte äta!

Hoppas att ni kommer på inflyttningsfika eller inflyttningsmiddag eller nått sånt sen med!
Och ja Angie du får komma och hälsa på, självklart! du, syrran och linus måste ju komma förstår du=)

Jag har lagt ut ett evenemang på facebook med angående min födelsedag, delta i det vett jag, det skulle vara väldigt roligt! Så har jag lite att se fram emot!
Jag ska se fram emot helgen om två veckor, den 23:e maj alltså, för då ska jag till Sandra på grillfest, och det kommer bli roligt har jag en känsla av!

Jobba hela helgen nu då, peppa peppa! Måste fixa det!
Nu kommer maten!
Pussåkram

Hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må?

Ja det är verkligen vad jag undrar!
Jag har snart en lägenhet och borde vara överlycklig, jag är överlycklig..egentligen!
Men det har vart massa skit här hemma det senaste och jag har mått så jävla dåligt så det finns inte!
Har gråtit konstant nu sen i förrgår kväll tror jag, fy fan, hur mycket tårar finns det egentligen??

Funderar på om jag ska bo hos min syster ett par dag..det är jobbigt att vara hemma nu, få vara där och vara med Linus, han är min stöttepelare i livet, vet att jag har sagt det hur många gånger som helst, men det tåls att sägas igen! Älska dig min lilla miniplutteskrutt!

Inatt var jag ute och körde bil i tre timmar, helt utan mål..och helt vilse körde jag med, men det var ändå skönt..
Åkte vid elva och kom tillbaka vid två då..
Jag blev lite smått ledsen igår kväll om man säger så..så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!
Mitt liv är ett helvete ibland, för ofta faktiskt...:/
Och jag vet inte vad jag ska göra åt det, nån som har några bra idéer på hur man ska må bra, må bra på riktigt alltså?
Hur man ska göra för att orka med allting...för jag har ingen jävla aning om vad jag ska göra.
För allt jag gör blir bara sååå himla fel hela tiden! Spelar ingen roll vad jag säger eller gör så blir det fel..
Jag och dom förstår inte varandra..konstigt och jävligt jobbigt!

Måste ta mig i kragen och ringa till jobbet nu...! Kommer säkert börja lipa i telefonen!
Jag kanske kan dra iväg ett mess istället...:/

Pussåkram

Fialutta!

Har jag äntligen fått träffa idag efter tre LÅÅNGA veckor!! Har saknat dig så himla mycket, och saknar dig redan, är så underbart att få umgås med dig, du är den bästa av de bästa av de bästaste!
Tack igen för att du följde med idag, betyder så himla mycket för mig, det var ett litet stort steg i mitt liv, och då ville ja att du skulle vara med och dela det med mig, och det gjorde du=)
Underbara människa!

Jobbade idag, gick helt okej..va lite segt en stund på eftermiddagen plus att jag fick världens huvudvärk!
Inte roligt alls, imon börjar jag klockan 16, det är skönt av nått!
Och på torsdag är jag ledig, det behövs!

Innan gick jag från att vara superglad och uppåt till att vara skitledsen, gråtandes och en känsla av att vara så otroligt nertryckt på tio minuter, helt sjukt, kan det verkligen bli så? tydligen:/
Men jag ska försöka komma vidare ändå, det ska inte få stoppa mig, för jag har bestämt mig!
Så det så!

Nehe om man skulle sova nu då, är sjukt trött!
Pussåkram






Förresten, jag har lägenhet nu på Östra torget!

Söndagsångest

Gaaah jag har redig söndagsångest idag..inte sådandär "vad fan gjorde jag igår ångest" utan såndär "idag är det söndag, helgen är slut imon är det måndag och jobbet börjar, ny vecka ångest"..
Förstår ni vad jag menar??
Plus att jag är så sjukt trött just nu!
Inte vart på humör alls idag, jobbigt när det är så!

Det blev inte grillat idag:( suuurt!
Imon ska jag gå å kolla på en lägenhet, men den ligger på "fel" sida av stan..och vet inte om jag tycker att den är lite dyr, 3800 för en etta på 32 kvadrat, visserligen så ligger den på östa torget så är juh jäkligt centralt..
men som sagt, lite på fel sida av stan!

Man kanske skulle ta och hyra nån film ikväll och mysa ner sig i sängen..:/
Synd bara att man måste vara själv isf..!
Hatar singellivet just nu...vill hitta min prins..men det får ta den tiden det tar...men gaaaaah va surt!

Pussåkram

Birthdayparty!

Igår vart det födelsedagsfest för Biffen, och det vart hur roligt som helst=)
Hade vart sugen hela dagen på att festa eller bara gå och sätta sig nånstans och ta en cider och bara tjata typ..
så vid fyra-halvfem tiden så frågar Sara om jag ville komma till henne, så det ville jag juh såklart!
Även om jag inte kände någon annan där än Sara så var det trevligt, massa trevligt folk juh:)

Så först var vi hos Sara, sedan drog vi vidare till centrum:O what liksom..har inte vart där på flera år..haha!
Men det var kul ändå!
På hela kvällen så gjorde jag åt med 46.50, det tycker jag var en dyr utekväll, eller inte:P haha!
Betalade fyllematen och groggvirke..haha, så det gillades..Göttgött!

Annars igår så var jag på torget med mamma och pappa, sedan blev det mat på mcd, där vi såg Mojje (barnprogramsmänniska)..sedan skjutsade vi mamma till jobbet sen åkte vi til kyrkogården och planterade lite blommor, blev så fint så!
Sedan hem och planterade lite blommor här hemma, sen blev det promenad och sen en sväng upp till a6 fort som fan:P haha..

Idag satt huvudet på plats när jag vaknade, konstigt nog..drack bara sprit igår så trodde ja skulle må skit idag, men icke icke!
Har vart ute å gått en promenix, så duktig jag är!
Snart kommer Sara och Linus hit, och då blir det GRILLA!!!! ska bli underbart gott, har jordgubbar med som jag måste äta upp!

Imon börjar jag på jobbet på riktigt då, är lite nervös faktiskt..så håll alla tummar ni har!
Nehe, nu ska ja fixa till mitt hår, sitter här med det insvepat i en handduk, har gjort hårinpackning, det behövs på mitt äckelhår!

Pussåkram

RSS 2.0