Avresedag!

Idag är dagen då vi ska åka till Korfu!
6 månaders väntan är över..hmm, vart har tiden tagit vägen?
Men klockan går väldigt sakta just nu, planet går 15.30 så behöver inte åka härifrån förrens halv tolv- tolv! och klockan är bara tio!
Båda vaknade vid halv åtta typ så gick upp vid 8.så typiskt när man kan sova ut för man inte behöver skynda sig nått särskilt..typiskt!
Men det ska bli väldigt skönt att komma iväg, speciellt när man tittar ut genom fönstret och ser att det regnar rätt bra emellanåt! Så hoppas vädret blir bättre till eftermiddagen så vi får ett fint flygväder! Jag som egentligen inte är särskilt glad i att flyga skulle uppskatta om det inte var dåligt väder så det blir massa turbulens och grejer, det är det värsta jag vet! Och hoppas inte det åskar och blixtrar med tanke på vad som hände i förra veckan!

Jaha..nehe om man skulle göra sig färdig så man kan packa ner dom sista grejerna så man har det gjort..sen får vi nog hitta på nått så man inte blir galen av att bara gå och vänta!

Ha det så fint här hemma!
Pussåkram

4 dagar kvar

Ja nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker, jag längtar så himla mycket så det är sjukt! =)
Annars här så är det bra, halsen har blivit bra igen, skönt det!
Jag har jobbat, jobbar imon och på söndag, på måndag är jag ledig och sen åker vi på tisdag, woohoo!
Och idag är jag med ledig alltså!
Idag händer det nog inte så mycket, ska baka en jordgubbspaj hade jag tänkt, det är aldrig fel! har inte gjort den pajen på jättelänge, så ska bli mumma!

Måste äta nått med snart, är hungrig! Gick upp vid 11.25 idag, var nog aningens trött, vet inte när jag sov så länge senast..så då täntke jag att jag hoppas över frukosten och äter en tidig lunch istället, men 2 timmar senare så har jag fortfarande inte ätit nått så ja det börjar nog bli dags..!

Nehe, det var det det..vet inte vad jag ska skriva, så ha det så bra!
Pussåkram

Halsstrul

Min hals vill inte vara vän med mig just, den har inte velat det sen i fredags..
Den har gjort ont som bara den, idag gör den inte lika ont men den är såå tjock, svårt att svälja och det känns hela tiden som det sitter nått i halsen, som man inte kan få bort, jobbigt är det!
Feber har jag till och från oxå, vet dock inte hur mycket med tanke på att vi bara har en sådandär konstig termometer man sätter mot pannan, känns inte så pålitlig..menmen, det är väl bara att gilla läget!
Bättre att få det nu så man förhoppningsvis få vara frisk när vi åker till Krofu, åhh vad jag längtar!
Går och tänker på det varje dag nu och bara längtar och längtar och vill att tiden ska gå, men imon är det två veckor kvar, och det lär ju gå rätt fort! =)

Annars är det rätt bra med mig, har ingen aning om hur det blir med jobb och liknande framöver, har schema fram till den 22:a augusti, sen vet jag inte mer..så det känns jäkligt jobbigt, men är van, men denna gången känns det som jag inte kommer att ha lika mycket tur att jag får stanna..skulle bara haft jobbet till augusti förra året, men har fått ett år extra, vilket jag är väldigt tacksam för!
Men skulle ändå va skönt om man visste innan man åker på semester hur det blir så man slipper att oroa sig..
har iaf sökt jobb idag så få la se vad som händer med dom..
Mellan mig och Micke är allt underbart, är kär som aldrig förr, myyys!
Älskar dig Mikael!

Nehe, ska hoppa in i duschen tro jag och se om det kan bli lite människa av mig igen!
Ha det fint!
Pussåkram


Falkenberg i somras efter vi hade vart i Ullared!

RSS 2.0