Tuffs i mitt hjärta!

Usch, var och lämnade Tuffs ute i Vallsjö Stom igår (daniels pappas gård), och fy fan va jobbigt de var.
Men han kommer få de bästaste bäst där ute! Hoppas jag..joo men det är klart han kommer att få de!
Men det är så otroligt tyst här hemma, fy fan!
Så tomt, allt påminner om Tuffs, som idag när jag duschade så var ja färdig och drog bort duschdraperiet så låg inte Tuffs där som jag trodde han skulle göra. Det är ingen som kommer och möter en när man kommer hem, det är ingen som jag får busa med, ingen som jag får kela med..usch det är så tomt!
Det spelar ingen roll hur högt man spelar musiken eller har på tv:n, det är ändå så himla tyst, jag förstår inte hur det kan vara så, kommer ta lång tid innan jag vänjer mig vid det!
Tuffs min älskade katt, jag kommer snart och hälsar på dig!

Såg även valparna igår, fy tusan vad söta de är, stora har de blivit med!
4 månader blev dom igår=) Gullipluttar, och så snälla var de, de sa inte ett knyst!
Bobby var söt, men gud va han skällde, han kände nog inte riktigt igen mig:/
Ville, deras ena katt, påminner lite om Tuffs, men gud va liten han var, kändes som han hade blivit jättesmal!
Maya såg jag aldrig, men pappa sa att de trodde att hon inte skulle överleva, hon har blivit jätteliten, fast hon är bara en kattunge fortfarande, och hon var helt matt, hoppas hon blir starkare, för hon är en sådan fin katt!
Kossorna verkade må bra=)
Giza och hästarna såg ja inte till, inte Ritza heller:( Men en annan gång!

Var på arbetsförmedlingen igår, sedan hos Sandra.
Vart på arbetsförmedlingen idag, sedan hemma och bara tatt de lugnt, lagade pastasallad med varm kyckling, mycket gott! Även gjort muffins, det var med gott=)

Är trött, ha lite ont i huvudet, fick sån kramp i magen innan när vi hade fikat, men de har gått över, som tur är, för det var inte skönt!
Jävla skitväder är det oxå, inte konstigt att man känner sig som man gör.
Jag frös så innan så jag tog på mig fleecetröja över en stickad tröja och linne, och mina duntofflor, jag har fortfarande på mig det, men kan inte påstå att det är särskilt varmt ändå, jag är normaltempererad, det är så himlans kallt hemma hos oss!

Igår när vi hade vart i Sävsjö så åkte vi till Syrran, hon hade fått konstiga utslag och var helt svullen, så hon och pappa åkte in till jourcentralen, och jag var hemma med Linus, världens snällaste älskade barn!
Han somnade vid kvart över 8 när vi satt och kollade på tv, duktig jag är=) han grät nästan ingenting när Sara gick, skönt!
Sara kom hem och domen var nässelfeber! hmm, konstigt! men det blir nog bra när hon har fått lite tabletter nu=)

Nehe..
ska göra nånting, lägga mig å sova på soffan en stund kanske:P
Sen ska jag åka till systeryster och Linus idag med=) Idol och Maria Wern- Främmande fågel står på schemat!
På fredag blir det Göteborg och förmodligen Färgelanda med Fia och Sara, treevligt=) Äta kinesmat, hihi!
Och shoppa om man hittar nått:P som jag förmodligen inte gör..haha! Men de är bra de, för då slipper ja slösa mer pengar:P

Nee nu ska ja göra nått annat som sagt.
Ha de fint!
Pusssåkram

Varning för känsliga läsare!

Hahaha jag typ skrattade sönder innan! Åt mig själv, för mig själv!
Jag satt och åt godis, så satte jag en bit i halsen..så var det inget mer med det, till en början, för helt plötsligt börja de svida i hela näsan och halsen och allt:O öhh tänkte jag då.
Så jag tänkte att de kanske känns bättre om jag snyter mig, så sagt och gjort så gjorde jag de, det var bara det att när jag snöt mig så kom godisbiten ut! FY FAN VA ÄCKLIGT!!!
Men gud va ja skrattade, för de va kul, men så jäkla äckligt!

De svider fortfarande faktiskt!

Igår var det lite partajj som gällde, hade en mycket trevlig kväll!
Hamnade på karlosson, även fast de är lite äldre människor där så va de riktigt kul faktiskt=)
Sov inte ett skit inatt för jag mådde så dålig, eller somnade först framåt halv sju på morgonen och sov till tio typ, så fyra timmar knappt, woho!

Så måste gå och sova nu, ska till arbetsförmedlingen imon, fy fan va surt!
Sen ska ja leka med Sandra, hoppas jag! måste skicka ett mess till henne sen och fråga om hon fortfarande vill leka med mig!

Trodde att Tuffs skulle åka till Sävsjö idag, men Daniel kunde inte hämta honom, så han blir kvar ett par dagar till, har ingen aning om när han åker faktiskt, känns skitjobbigt att lämna honom, men det är bäst så för alla parter.
Han ska förmodligen bo ute i Vallsjö, blir bra att bo ute på bondgården, bara han kan vara snäll mot de andra katterna och kossorna, och hästarna och hundarna:P hihi
Min lilla skitkråka, han är världens sötaste!

Tittade på Coyote Ugly idag, fy fan va ja älskar den filmen, ja vet, jag är tjejig när de gäller sånt!
Hade inte sett den filmen på evigheter, och han är bara så snygg som är med där i, och så charmig dialekt, i like it!

Nee som sagt, nu måste jag sova!
Pussåkram

Jag vet

Jag vet vad jag vill med mitt liv, men mitt liv vill inte göra det med mig!

Just så är det, jag vet hur jag vill att min framtid ska se ut, jag har visioner, planer och hopp om livet, men mitt liv verkar inte vilja göra dom här sakerna med mig, vi har nog aldrig riktigt varit vänner!
Men vem vet, en dag kanske vi blir det!

Imon hoppas jag på att jag ska få ett telefonsamtal eller mail eller vad som helst, som kan ge mig en push på vägen, inte för att jag tror att det kommer hända men vem vet!?
Åkte till EKO innan, köpte mitt godis, så nu har ja en påse med massa godis, och jag är inte ens sugen på godiset som ligger i den:P
Åkte sedan vidare till Coop för att inhandla lite grejer där, träffade min gamla "dagpappa" alltså de var min gamla dagmammas föredetta man, det var roligt, det tyckte han nog med, han kunde inte förstå att det var sådär 14-15 år sen som jag SLUTADE vara hos dom, haha!
Jag känner mig gammal!
Jag har ett sinne som är typ som en 10-årings men jag är 20 år, konstigt, vad hände på vägen?
Jag tror allt gick för fort, att vi var tvungna (hur fan stavas de?) att växa upp så fort, så att mitt sinne liksom inte följde med riktigt som de skulle.

Fy fan va jag är övertrött, skriver massa skit just nu!
Men jag måste berätta en sak, jag vet inte hur jag ska berätta de för att inte bli kallad rasist, men det var så otroligt roligt, tycker jag iaf.
Men det var iaf såhär, att jag, mamma och pappa gick från garaget innan, kom gåendes där med våra blommor och så går vi förbi en invandrare, och efter ett tag säger mamma "det blev juh nästan lite exotiskt här" och fy fan vad jag började skratta, men undra om de är någon som förstår!?
Haha, mamma menade det absolut inte så som jag tänkte, jag vet faktiskt inte varför hon sa så, men gud vad jag skrattade!

Ne nu måste jag sova!
Pussåkram

Hola amigo

Hejhej!
Idag har jag inte gjort ett skit i stort sett.
Lagat mat, ätit och diskat har jag visserligen gjort.
Duktigt mig!

Jag mår rätt okej, eller jag är så himla seg, är trött hela tiden, men de är juh inget ovanligt precis!
Men nu är jag sådär orkar ingenting seg..fattar ni va ja menar?
Precis som man ska bli sjuk, men jag känner mig inte seg på de sättet ändå..hmm..konstigt, för jag vill inte bli sjuk!

Annars har jag inga planer inför framtiden, längtar tills jag och tjejerna åker till Göteborg, har dock ingen aning om när det kan tänkas bli, haha!
Men snart hoppas jag, för de skulle va grymt kul!

Var juh barnvakt åt Linus i förrgår, gick kanoners! han är juh världens sötaste och snällaste unge så!
På dagen där så var jag även på stan, köpte mig en skitsnygg jeansklänning på Once, jag har nog aldrig handlat nått på Once i hela mitt liv, men den va redigt snygg, så där mörkblå, tubtop med skärp=) me like, kärlek vid första ögonkastet typ, så nu vill jag festa så jag kan ha på mig den, haha!

Nehe, snart kommer mina päron hem, de skulle nog åka å köpa Ljung, hoppas de är på EKO för isf ska jag följa med och köpa godis, de har lösgodis för 2,90 kr/hg eller nått sånt, me like!

Nee men ha de så bra!
Pussåkram

Träning

Som jag skrev innan så skulle jag och Sara träna idag, och sagt och gjort så gjorde vi det!
Det gick bara bra, förutom att jag var nästintill död:P hahaha..
svettades som en galning, men fy fan va skönt det var att träna!
Ska försöka komma iväg imon oxå! Gillar egentligen inte att träna på gym, det var okej i Sävsjö, för där va det inte så mycket folk, och ingen brydde sig.
Men när jag gick där på rullbandet idag så tänkte jag, jag behöver inte bry mig om alla andra är bättre och duktigare än mig, för jag är ändå här, och jag tränar och jag försöker och jag gör det i min takt, och det ska ingen bry sig om! Så det så, så det var rätt okej att träna på gym när man tänker så..
Så ska försöka komma iväg till friskis imon oxå!
Efter träningen så åkte jag hem, likaså syster och linus kom hit, så fikade lite och sen åkte vi och handlade.
Linus är världens sötaste unge!

Ska vara barnvakt til Linus imorgon oxå! ska bli skojj, sara skulle iväg på föräldramöte tror jag det var!
Men Linus är så snäll, så det ska nog gå bra! han var så stolt för igår hade han bajsat på toaletten två gånger, han har inte gjort det innan, så sööt! Så idag fick han en fotboll och ett fotbollsmål=) hihi.

Jaha så är det.
jag har kommit fram till ett beslut, nämnde det i min senaste blogg, men nu har jag bestämt mig, även fast det är skitjobbigt, men det är så att jag kommer lämna ifrån mig Tuffs, han ska få flytta hem till Daniel igen.
Det är bäst för alla parter. Tuffs får vara ute och springa, mamma slipper att ha honom här, hon hatar verkligen att ha honom här, och nej det är ingen överdrift!
Och jag kan leva mit liv, jag vet det låter jättehemskt och egotrippat, men jag kan inte göra så mycket just nu, jag är singel och vill kunna göra saker.
Jag vill kunna följa med Fien till uddevalla, jag vill åka med tjejerna till Göteborg och ha en festhelg där, och det går inte om jag har tuffs för mina föräldrar vill inte ta hand om honom..
och jag kommer att gråta hela tiden hur länge som helst när jag har lämnat ifrån mig honom, men det är så det får bli.
Tyvärr! Om vi bara skulle bott någon annanstans, mer ute på landet där han kunde springa fritt så skulle det inte vara några problem tror jag, men han är så orolig här, stackars katt!
Men jag älskar honom mest av allt, men han är bara en timmes bilresa härifrån!

Nee nu ska jag sova!
Pussåkram

Underbar helg

Hej alla sötnosar!

Hoppas att läget är under kontroll?
Här är det de, tror jag..hmm:/
Jag har haft en underbar helg, började i fredas med att Fia kom hit, så gjorde vi kladdkaka, som vanligt!
Sedan åkte vi hem till henne, och då var hennes morfar där, så åt vi kräftor där på kvällen, sjuttsingen vad gott det var!
Och sen satt jag och Fia och pratade en massa skit och minnen, hihi!=) Såå roligt!

Lördag: Fia kom hit efter hon hade vart på stan och köpt en görsnygg tröja!
Sen så åkte vi och lämnade in lotto, nej jag vann inget!:( och sen hem till Fia, och så blev vi bjudna på pizza av fias morfar=) snällt snällt!
Och sen på kvällen bestämde vi att jag skulle sova över hos Fien så vi kunde dricka lite gott!
Så vi åkte hem till mig och hämtade lite grejer och åt upp kladdkakan, och sen åkte vi och handlade en massa godsaker, och sen hem till Fien igen, och vi drack ett par drinkar var och dansade, eller "dansade" haha, vi hade bara så grymt underbart kul, vi va helgalna!
Och sen gick vi och la oss, och så pratade vi en massa, om precis allting! Och det var så skönt att bara ligga där och prata, det är den enda människan på denna jord som jag verkligen kan prata med allt om!

Sedan igår, så var vi på hockeyn, men de gick juh åt hellskotta! så aa..så blev inte så bra avslutning på en underbar helg!
Men så tittade jag på tv när jag kom hem, och sen gick jag och nanade, och nu sitter jag här!
Jag och mamma ska äta pannkakor om en stund.
Sedan ska jag ner till stan och träffa Sara Ludvigsson, vi ska gå å träna på Friskis och Svettis, det är juh hälsovecka, så gratis träning hela veckan lång, så de kanske man hakar på tror jag minsann!
Kanske man kan gå ner nått kilo till!
Har en hel del kilo att gå ner..nej jag vill inte bli smal, jag vill bara få en fastare kropp och bli av med de där extra kilona på magen och låren!

Annars i veckan händer nog inte så mycket..:/ Hoppas jag får träffa Fien snart igen!
Idol hoppas jag att det är någon kväll. Förmodligen träffa Sara och Linus någon dag med=)) va juh ett tag sen nu.
Sen blir det säkert någon promenad med Sandra och Diesel=)

Nehe..hmm nu vet jag inte vad jag ska skriva mer!
Läget är rätt bra här tror jag, som sagt..eller nee det är det inte egentligen. Är så jäkla trött på att vara här hemma.
Vill bara härifrån hela tiden, jag kommer ta ett väldigt svårt beslut!
Det blir nog att Tuffs får flytta till Sävsjö igen, trots allt! jag vill verkligen inte det, det är min mardröm att han behöver göra det, men mamma verkligen hatar honom, och hon klagar hela tiden, inte bara på tuffs, men på allt! Så om Tuffs får åka hem igen, så blir hon kanske lite gladare, och jag kan va borta mer hemifrån, så Fien, jag kommer nog och bor lite hos dig snart iaf, hoppas att det är lugnt!
Vill så gärna ha tag på en lägenhet i Göteborg, men måste ha jobb oxå! Snälla ge mig detta, NU!

Nehe, pussåkram!

Dammsugareförsäljare!

Sara, jag är ett av offren, jag har råkat ut för en dammsugarförsäljare!
haha, jag höll på att börja garva när jag öppnade dörren, det kändes som jag förstod innan han ens hade hunnit säga vad han kom ifrån!
Men nej, han hade ingen dammsugare i handen! ja lite besviken är jag!

Men han var trevlig, han var inte här så länge, puuuh!
Antingen så förstod han att de inte var någon idé att försöka övertala mig annars så ville han inte stanna så länge då jag såg så otroligt ofräsh ut då jag precis hade vart ute å gått i en timme! haha..
men ja stod mest å funderade på om han var söt eller ful..han var söt men ändå inte, konstigt!

Så som sagt, jag har vart ute å gått med Sandra och Diesel (hennes hund) i 1 timme, så underbart härligt!
Duktigt mig=)

Nu är det snart dags för Idol, bara älskar detta programmet!
Och så ska ja äta choklad och dricka cola, ja menar de är juh Idolkväll=)
Och så måste jag juh fira att jag har stött på en dammsugarförsäljare för första gången i mitt liv!

Pussåkram

Stan och solning

Idag ville jag bara inte sitta hemma som alla andra dar, så jag tog bussen ner till stan, likaså mamma så bjöd hon mig på mat på mcdonalds, usch va ja hatar att äta där, man känner sig så grymt äcklig!
Sen skulle mamma vidare till jobbet, så jag gick en sväng på stan, gick in på H&M för att hitta nått att köpa för mina presentkort, men hittade inget intressant.
Så gick upp till Meddo vid Sofiakyrkan och solade 16 minuter;) så liiite brunare är jag nog igen..och fräknarna tittar fram igen jennie;)

Sedan så gick jag till torpa, köpte mig en dricka och sen hoppade jag på bussen och åkte hem!
Så nu sitter jag här, Tuffs sitter i fönstret och är söt, han har vart ute på baksidan i över en timme=) Så han är nöjd!

Jag är partysugen, jag vill ut och dansa!!
Någon som vill följa med?

Annars så är det okej med mig, samma gamla vanliga liksom!
Livet rullar på så att säga, letar jobb och sådär, men inget napp än.. eller jo jag kanske ska få börja som timvikarie på ett gruppboende, får reda på detta imorgon!
Så håll tummarna;)
För jag är så otroligt jäkla trött på att gå hemma nu!

Neee nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, snart kommer pappa hem, så få väl gå å sätta på kaffe till honom:P
Pussåkram

Lars Winnerbäck<3

Jag sitter å lyssnar på denna underbara människa, och det är det jag gjort större delar av dagen!
Har hittat en så skön version av En svår och jobbig grej på youtube, redigt bra!
Älskar youtube, haha!

Va händer annars i mitt liv då?
Inte mycket alls, som vanligt med andra ord!
Har då inte gjort så mycket idag..bara suttit här typ..segat segat segat..
bloody sundat you know! hatar söndagar, eller just nu hatar jag ala dagar för att jag inte har nått att göra på dagarna.
men söndagar är ändå värst!

Och klockan är bara 20.34..fy fan!
Kunde väl vart om en timme iaf så man kunde gått å lagt sig eller nått.haha!
Imon är det måndag, en ny dag til för att söka jobb och sådär..ska ringa ett nummer som jag fick av Sandra för ett tag sedan, hennes chef är det, se om hon kan ge mig lite timmar, va lite timvikarie iaf!
För är så otroligt jäkla trött på att bara gå hemma nu..vill ha pengar med, bygga upp mitt sparkonto igen..det har krympt väldigt mycket den senaste tiden, men kanske inte så konstigt..hade juh en underbar vecka i Bulgarien så=)

Vill flytta härifrån..är rätt dum egentligen som sa nej til erbjudandet i gbg, men vill inte göra nått som inte känns bra, och jobbet kändes faktiskt inte så bra:/
Menmen, det kommer föroppningsvis fler chanser!
Det får vi hålla tummarna för!

Annars har ja inga andra planer för den kommande veckan förutom en fika med Maria Lindén någon dag, gå ut och gå med Sandra på kvällarna och förhoppningsvis träffa Fia! min lilla älskling, hon börjar juh jobba imon oxå, shit..de kommer gå skitbra för dig darling!

Annars mår jag rätt bra under omständigheterna, uttråkad då som sagt..längtar efter att få komma härifrån, men som sagt, den dagen kommer den med!

Det är fullmåne, coolt! Fint om inte annat!
Kände för att skriva en masa idag, men vet visst inte vad jag ska skriva, så struntar i detta nu, så ni få ha de så bra alla där ute som läser detta!

Pussåkram

Marabou amigo

Den var inte god alls!
Det värsta är att jag har köpt en 200 grams chokladkaka, för de fanns inga 100grams..haha, så bara knapra i sig de eller slänga., hmm..
Annars händer inte myckewt, kycklinggrytan var god, men ja blev så mätt!
Har spelat på lotto, vann en massa, eller inte! Jävla skit!

Lyssnat på musik å kollat på bilder, ikväll SKA jag gå å lägga mig tidigt!

Pussåkram

Rätt beslut?

Fy fan, idag har vart en av de svåraste dagarna i mitt liv!
Va juh som sagt i Gbg igår på jobbintervju, de skulle höra av sig, vilket de då gjorde idag, de ville att jag skulle börja där, så snart som möjligt, typ nu i dagarna!
Och jag sa att jag skulle ringa tillbaka om ja fick reda på hur de skulle lösa sig med boende och sådär, boende skulle ha löst sig, men jag tackade ändå nej till jobbet!
Jag kände att allt kom på plötsligt inpå, jag skulle fått lämna ifrån mig Tuffs med tanke på att jag inte skulle ha något eget boende, och sen själva jobbet, jag skulle inte palla med det tror jag, det var ett redigt tungt jobb hos en kille, och han va riktigt dålig, och jag har inte den styrkan till att se ett sådant dåligt barn, ett barn ska vara ett barn inget annat, låter hemskt kanske när ja säger så, men jag är nog inte mer än mänsklig.
Så göteborg för alltså vänta ett tag till!
Hade tänkt att försöka få lite timmar här hemma, och tjäna ihop lite pengar, så jag har någon ekonomi och stå på så jag kan flytta till Göteborg, även om inte jobbet kanske kommer samtidigt som jag flyttar, men jag ska til Göteborg någon dag, men det var nog inte riktigt meningen att det skulle bli än!

Menmen, jag är glad att jag fick chansen iaf, men nu är det bara att söka vidare och försöka leva vidare, och hoppas på att det var rätt beslut, just nu vet jag inte..eller jo jag tror det var rätt beslut!
För jag har gråtit hela eftermiddagen, tanken på att jag skulle behöva lämna ifrån mig Tuffs, typ idag, det gjorde så grymt ont, det kan jag bara inte göra, jag vill ha honom med mig i Göteborg, jag vill iaf försöka ha honom i Göteborg, och sen får man ta beslut då om de går eller inte.

Annars mår jag nog rätt bra, lite ont i huvudet, men har inte haft glasögonen på mig på hela dagen, jo jag har på mig dom nu, och blanda det med att man gråtit och sådär, dålig mat..så blir de huvudvärk, sen ser de rätt mulet ut ute oxå, så kan juh va en anledning till det oxå..

Jaha, ja jag tänker fortfarande på honom, jag vill detsamma som jag ville för några dagar sen, men det är så svårt, inte pratat nått med honom knappt..

Nehe, nu är det snart dags för mat..nått med kyckling, tror de blev kycklinggryta..hoppas de är gott.
Har köpt den nya Marabou chokladen, Amigo..hoppas den är god, verkar lite skum:P haha!

Nee ni få ha de så bra!
Pussåkram

Min sista natt

Vilken hemsk rubrik egentligen, men är inte hemskt som det låter, hoppas jag!
Jag ska sova många nätter till, men förhoppningsvis är detta min sista natt som jag behöver oroa mig för hur framtiden ska se ut!
För imon ska jag till Göteborg på jobbintervju, är så jäkla nervös!
Pappa följer med mig, skönt att slippa åka själv, plus att jag kommer hem tidigare med, om ja skulle tatt tåget eller bussen skulle ja förmodligen inte vart i stan förrens klockan 22..å de skulle va rätt segt, nu kanske ja kan va hemma vid 20-tiden istället!=)

Idag har jag vart å fikat med Sandra, awwiii de va skojj, som alltid!
Har sökt 4 lägenheter i Göteborg, så håll tummarna även för de! Va riktigt bra lägenheter, eller jag vet juh inte hur de ser ut, men de var ettor och tvåor, inte allt för små, och alla var under 3000 kronor i hyran, så de känns bra=)

Fia kom hit en sväng, hon ville ha kladdkaka, så de fick hon, plus mat och godis fick hon med, hon är så söt min lilla gumma! Vi kollade även på Idol, fy fasiken va kul de programmet är, speciellt nu..men sen när veckofinalerna å de börjar, då är de inte alls lika kul..hehe!

Nehe, jag ska gå å lägga mig, återigen hinner klockan bli mycket innan jag går å lägger mig, så typiskt!
Menmen, ha de så bra!

Pussåkram!

Mina böner har fått ett svar

Ja, det kanske finns en Gud iaf, vem vet?
Va på arbetsförmedlingen idag, gick bra..vänta massa länge för å sen prata i typ två minuter..
Köpte med mig frallor och fika hem, har suttit vid denna dumburken, har skickat in ansökan å sånt om au pair jobb till Nya zeeland, jag hade visst tilräckligt med timmar barnpassning, har juh prakiserat 6 veckor på dagis, och sen har vi juh alltid Linus att "öva" på, haha!
Och när ja precis skickat iväg allt sånt, så ringer de i min lilla röda telefon, då är det en tjej som jobbar som personlig assistent i Göteborg som hade läst min ansökan och de var väldigt intresserade, så på fredag ska jag till gbg å träffa dom=)) hihihi va roligt!!
Så snart kanske jag äntligen får flytta til Göteborg, snart kanske jag kommer iväg från denna jävla håla! HOPPAS!!
Så nu är det bara en lägenhet som måste införskaffas, vilket inte kommer va så lätt..
För jag har goda chanser till att få de där jobbet, ja menar, de vet att jag bor i Jönköping, å de vill väl inte att ja ska åka till gbg bara för att liksom, å sen skulle de anställa en nu, och sen skulle de anställa typ 5 stycken om kanske 2 månader, så om jag inte får de nu, så kanske jag ändå får det om 2 månader, så aa..eller ja ska inte säga för mycket för allt kan hända, men jag hoppas verkligen, så håll tummarna för mig!!
Så, nån som vill följa me till Gbg på fredag??


Jaha jaja, så är de..ska se om Fien vill komma hit sen på hemmagjord pizza!?
Skickat mess till henne men inte fått nått svar!

Gaaaah jag är så glad just nu, för snart ska ja få flytta från den här hålan, få flytta ifrån mina föräldrar..nej jag är inte elak, det är inte lätt att flytta hem till sina föräldrar när man en gång flyttat hemifrån!
Men om ja ska flytta nu, så ska jag ALDRIG mer flytta hem, så det så!
Nu är det på riktigt!

Pussåkram

Älskade Fien<3

TACK!!! För att jag fick träffa dig idag, har vart helt underbart!
Va så längesen sist, flera veckor sen, hatar när de går så länge emellan!
Men iaf, hon kom hit efter hon slutat skolan, så käkade vi kött, potatis och sås (tack syster för hjälpen med såsen) sedan så fikade vi, så nu är mina kärleksmums slut:( skit oxå..eller de är bra, så slipper jag äta dom och bli ännu mer fet:P
Sedan så bar lamade vi oss, sen kom hennes mamma och hämtade oss, så skjutsade vi hem hennes mamma, och sen åkte vi til Maxi för Fien ville ha en hårinpackning, och sen åkte vi till Wasa för att köpa Bagels, och sen hem till mig igen och åt bagelsen, och det var så gott=)
Och vi har pratat en himla massa, pratat om allt och inget, och jag bara älskar att prata med henne, för hon förstår verkligen mig, hon förstår verkligen vad jag menar och vad jag känner, och det är så himla underbart! Det är därför hon är min bästaste bästaste kompis, för jag kan prata med henne om allt, verkligen om allt, och hon förstår, och hon säger de sakerna man vill höra, hon finns alltid där för mig. Och jag hoppas att hon vet att jag ALLTID finns där för henne med!

Så det var min dag, sökt nått jobb..tom sökt jobb som au pair på nya zeeland, men de kommer ja aldrig få eftersom ja inte har så mycket erfarenhet av barnpassning, men nu har jag iaf vågat göra de, så det är alltid ett steg i rätt riktning!

Imon måste jag ta mig till arbetsförmedlingen, så måste försöka komma upp i någorlunda vettig tid imon!


Usch, jag känner mig inte pigg alls, psykiskt alltså, måste härifrån snart, är nära att bryta ihop totalt igen, behöver en förändring i mitt liv nu..kan de inte bara ringa å säga att jag har fått jobb i gbg eller någonstans på västkusten snart, vet inte hur många jobb jag sökt, snart måste det väl vara min tur..eller?

Kommer dröja evigheter innan ja får den där jäkla alfakassan med.inte så kul!

Jag vill ha jobb, pengar, frihet!


Och jag saknar honom så mycket!


Godnattochsovgott!

Puss å kram!


Tanklös

Fortsätter där jag slutade igår känns de som..
jag är sådär helt tom i huvudet fortfarande, vet inte vad ja ska ta mig till..
bröt ihop en sväng innan, typ en såndär 1 minuts ihopbrytning och sen va de bra..
men jag mår inte bra:( jag vet inte vad det är med mig..eller alltså jag mår bra, men jag är så trött på allting, vill bara försvinna ett tag, wake me up when september ends liksom!

Sitter å lyssnar på musik, just nu dirty dancing tema, har lyssnat på sådana där gamla goda lugna låtar, även Duffy- warwick avenue, den låten är riktigt bra, och den människan är så söt!

Tänker tänker tänker, de finns inga tankar, tomhet tomhet tomhet.

vill träffa dig igen snart, men vågar inte säga nått..vill att du ska prata med mig.
fien, behöver dig! behöver en redig fien kram!
Och fien, du läste hela gårdagensinlägg inte dåligt;)

jag vet inte vad ja ska skriva, har bara lust att gå å lägga mig egentligen. men känns som de är lite för tidigt för det än.
Vill prata av mig med någon, FIEN! HJÄLP!!!
menmen..så är det..
har lagt upp alla bilder från bulgarien nu, så nu är det en himla massa bilder på min bilddagbok.
Titta och kommentera gärna=)

Pussåkram

Tankar, tankar, tankar

Är vad som finns i min lilla hjärna just nu..
Fast jag vet knappt vad det är för tankar, bara en enda stor röra som gör att allt bara känns så, tomt!
Ja det är helt tomt där uppe (ja syster, som vanligt:P)
Jag hatar när jag känner så, när de är 150miljoner känslor samtidigt, jag vill gråta, jag vill vara själv, jag vill prata med någon, jag vill vara med någon, jag vill inte prata med någon, jag är arg, jag är besviken, jag är glad..jag vet helt enkelt inte, för det är för mycket just nu. eller är det för lite? jag vet inte.

Mitt liv är boring, jag vet att jag sagt de förut men kommer förmodligen säga de många gånger till..
mitt liv är inte lätt just nu, inget jobb, inte haft de på två månader nu, och det är riktigt ledsamt, jag vill göra nått med mitt liv, jag sitter hemma hela dagarna, och de är väldigt tråkigt..så snälla ge mig ett jobb nu, eller nånting som jag kan göra iaf! Jag blir galen, på riktigt snart!
Jag kommer inte gå in i väggen för att jag jobbar för mycket, utan för att jag mår skit av att inte göra ett piss..
Vart ska man ta vägen?
Kanske ska ringa min gamla chef å fråga om hon har nått jobb till mig och flytta till Sävsjö?
Haha, aldrig i livet..

Jag vill juh så gärna till Gbg.
Efter att ha vart där i helgen, så vet jag ännu mer att det är där jag vill vara.
Jag skiter i om jag inte har några kompisar eller nått där. Jag är van och leva ensam, och det säger jag inte för att jag eller ni ska tycka synd om mig, utan det har vart så, va så när jag bodde i sävsjö, men de gick bra, och jag har ingenting att göra här heller så.
Jag har ingenting att förlora om jag flyttar dit, jag kan bara få en nystart i livet, och det är precis vad jag behöver, och jönköping finns juh alltid kvar, även fast jag absolut inte vill vara här, allvarligt talat, hur tråkig får en stad vara?
Jag menar Jönköping, de finns verkligen ingenting att göra här. Folket är skittråkiga, det finns ingenting att göra, liksom vad har vi för bra krogar? absolut inga!
Vad finns det att göra här? absolut ingenting, gå på stan och a6, hur längesen va de inte man tröttnade på de då?
Gå på bio, det kostar en jävla massa pengar, likaså allt annat, som bowling, bada, och aa..
Så nee, jag vill härifrån, och även om de inte blir gbg, så ge mig någon annan stad, så jag kommer härifrån, för jag klarar allvarligt talat inte av att vara här, i fucking hate it!

Menmen...
jag saknar helgen, varför kan man inte vrida tillbaka tiden och göra om de igen?
Varför är de ingen som har kommit på tidsmaskinen, eller varför kan man inte få stanna tiden i vissa lägen, så man bara kan få njuta av att ha de underbart, så som man ha de nångång då och då?
Varför kan inte de gå för? surt fakitskt, men ingen har vart så smart å kommit på en sådan grej än, tyvärr!

Liseberg igår, när man typ satt i kanonen, och ska skjutas iväg, första gången vi åkte den igår så hade de inte de där "hjärtljudet", utan man bara sköts iväg, fy fan va häftigt de är, helt oberedd så bara PANG! så är man iväg upp för en backe i 75 km/h, men sen går den banan väldigt sakta, haha!
Eller i balder, när man åker upp för den långa branta backen, wiii man blir nästan lite höjdrädd, men så åker man ner för backen, och det suget som blir i magen, fy fan vilken go känsla det är!
Och i uppsvinget, jag som aldrig åkt den förut, jag va så jäkla nervös, Dieter bara stod å skratta åt mig innan vi åkte den typ, och jag skratta mest när ja satt i den, för de va så cool känsla, är liksom 40 meter över marken, man svinger i 120 graders vinkel, de är rätt mycket, kändes typ som man skulle åka ur, för man har inte så mycket till skydd eller vad man ska säga, man sitter inte fast särskilt bra, är bara en båge över benen, som den på rainbow när den fanns, fast okej, denna låg juh mer på benen då..
Men de va riktigt rolig, man kände sig fri på nått sätt, för alla vet hur härligt de är att gunga fort och högt, alla har vi väl vart barn (även fast ja fortfarande tycker de är kul) tänk då att sitta i en jättestor gunga som går jättefort, awiii!!
Det jag försöker säga med allt detta Lisebergs snack är, att de va underbart kul, det var en väldigt bra period i mitt liv, även om den bara varade ett par timmar:( tyvärr..eller jag vet egentligen inte vad jag ville säga, ni får tolka de som ni vill..


Jaa, vad ska man säga..jag är helt tom i huvudet med massor av känslor. hur går det ihop sig? jag förstår inte de, tänk vad mycket det är här i livet som man inte förstår sig på!

Har börjat ladda upp bilder från Saras kamera från bulgarien, så nu är första dagen färdig på bilddagboken.se alltså!
Vi tog grymt mycket bilder med hennes kamera, det var den som fick följa med överallt, men fy fan vad kul vi hade, återigen så vill jag ha en tidsmaskin så jag kan åka tillbaka dit!
Göra om allt, allt party, shotsen, drinkarna speciellt mojito! fy fasiken va gott det är!
Undra om de gör den nånstans i Sverige? nån som vet?
Såg några få bilder från turkiet med fien och dom innan med, åhh saknar det oxå, vara utomlands med sin bästa kompis är oxå väldigt roligt, även om det var en betydligt lugnare vecka, hehe. men kul hade vi!
Nu har jag sådär 1024 bilder på bilddagboken.se ..oops..

Jag vill vara bra på nått, jag vill göra nått, ha en hobby, ett intresse, shit vilket tråkigt liv jag har..
om man ändå skulle börjat dansa, men nu är det för sent och anmäla sig..:(
Få väl börja till våren..tänk att de gick ett par år innan jag började dansa igen, i skolan menar jag.
Dansade juh i en grupp ett par år när jag gick på högstadiet, men jag hatade läraren, hon fick mig att sluta dansa, hon fick mig att hata att dansa, fy fan för henne! men när jag började dansa igen i skolan på gymnasiet, i trean så kände jag att jag hade saknat det som bara den, och nu är det längesen jag dansade så..igen. Men jag vill börja med det igen som sagt. Kanske till våren, när jag vet hur min framtid ser ut, förhoppningsvis!
Men jag vill ändå vara bra på nått, men jag kan inte komma på nått som jag är bra på..hmm:/

Jag vill tillbaka till helgen, okej de är fortfarande helg, men alltså till fredags och igår! det var mycket bättre då än vad det är nu.
Och jag har bara en person och tacka för det, och det är du Dieter, så TACK!!

Och jag har skrivit en himla massa, men jag tror det behövs, ingen kommer någonsin orka läsa allt det här, och det kanske är tur det, för då är det ingen som vet om mitt svammel..haha, mitt patetiska svammel som de egentligen är.
Men ibland så bara måste man skriva av sig, och när jag måste göra det, då brukar det oftast bli en himla massa.
Kommer ihåg på den tiden då jag skrev blogg på lunarstorm, då brukade de oxå bli en hel del väldigt långa inlägg.
Så skriva är nått jag kan, men inget jag är bra på, men jag skulle vilja va bra på de, tänk att nångång få ge ut en bok, typ en diktbok, bli en ny Karin Boye eller nått sånt.
Visst gör det ont när knoppar brister..och visst är det så! Det gör ont!
speciellt om det inte är någon som står vid ens sida när knoppen brister, och det där får ni tolka precis som ni vill. men jag vet vad jag tänker, men jag tänker inte skriva det!

Jag vill ha någon vid min sida, någon som är min, ja kanske en pojkvän. fast egentligen vill jag inte det, jag är inte redo för ett förhållande, eller?
Men om man tyckt om nån väldigt länge, så kanske det är precis vad man borde satsa på?
men nee..jag gillar singellivet, för så kul som jag hade med Sara och isa i bulgarien, så kul kan man inte ha de om man inte är singel..jag menar, man kan flörta hur man vill, man kan göra vad man vill, man kan träffa sina kompisar hur och när man vill. inte för att jag gör så mycket av den varan utav nått av de men ändå.
Men jag vill ändå ha nån vid min sida, få känna den där tryggheten, ha någon som tycker om en, någon som älskar en för den man är och inte för den man borde vara. någon som jag kan vara mig själv med, som jag har hört att jag inte var i mitt senaste förhållande, som jag har tänkt på så är det nog sant. jag försökte vara mig själv, men jag försökte nog för mycket så det blev bara fel, jag var för osäker i vårt förhållande, och om man är osäker i ett förhållande så kan man inte vara sig själv, men varför varade det förhållandet så länge som det gjorde? vi älskade varandra, men tydligen inte så mycket så vi kunde vara oss själva, inte jag iaf, så det var väl därför de brast, inte konstigt att de blir fel hela tiden när man försöker för mycket, så det är något jag har lärt mig iaf, och det är juh alltid positivt!

Och jag vill skriva så mycket mer, men återigen, jag är för tom på nått sätt, så jag vet inte vad jag ska skriva!
Klockan är över 22, och jag som hade tänkt att gå å lägga mig vid 22 idag, bara för att vara duktig, bara för att jag kanske ätnligen skulle lyckas somna innan 24..
men de kommer bli svårt även inatt..ligger vaken länge på kvällarna och bara tänker, på allt och inget. förutom igår, då somnade jag hur fort som helst, även fast jag är helt slut om kvällarna så kan jag inte somna, förutom igår då.
Och jag tror jag har en aning om varför ja lyckades somna så fort..ni kanske oxå förstår, det är något jag redan nämnt, det börjar på tr och slutar på ygghet...kan ni lista ut de då?
Jag antar att de va därför, för jag hade svårt att somna i fredas med, eller inte lika svårt, men lite, och när jag väl hade somnat i freda så sov jag väl i typ 3 timmar, sen var jag vaken i 1½ eller nått, å sen sov ja kanske tre timmar till, så då kunde jag inte somna om utan låg vaken, istället för att ligga vaken för att jag inte kunde somna när ja gick och la mig, fattade ni de där?
Så aa..igår kunde jag somna gott, och sov nog hela natten..ikväll, det kommer inte bli lätt alls!

Nee, nu måste jag sluta att skriva och gå å lägga mig.
Men ha de så bra, inte för att någon läser det här förmodligen, men ha de så bra ändå om de nu råkar vara någon som läser det!

God natt och sov gott, för jag vet inte om jag kommer lyckas, för jag kommer ligga å tänka på en sak ikväll..
fan oxå!

Pussåkram

Helnajs weekend

Ja helgen har vart riktigt bra, inte perfekt, men redigt bra=)
Började då i fredags med att jag hämtade upp Dieter på stationen, så åkte vi å käkade på Chiki mama, lika gott som alltid!
Sedan åkte vi hem till mig, och jag tog en drink och Dieter tog en öl, och jag fixade till mig lite, sedan tog vi bussen till stan, och gick och bowlade, jag förlorade..som vanligt..:P
Sedan gick vi till Amor och satt där ett tag och bara softade! Sen hem och nanade.

Igår: Va lite småsega på förmiddagen, men klockan 13.02 gick tåget mot Göteborg, det regnade som fan här hemma, men när vi kom dit så va de fint väder, så först gick vi och checkade in på hotellet, och sedan gick vi till LISEBERG!! hehe, fasiken va skojj de va, han lurade med mig upp i Uppsvinget, den nya åkgrejen, en stor soffa typ, fy fasiken va rolig den var, så tack för att du lurade upp mig i den=)
Sedan så gick vi til hotellet och låg och kollade på tv, Babas bilar gick på tv (det är en film) den va verkligen helcp!
Jag höll på att somna typ sådär 58000000 gånger!

Idag, vaknade och gjorde oss iordning, gick ner å käkade frukost, me like hotelfrukost!
Sedan så drog vi iväg mot stan, gick en sväng, och sen hängde vi utanför stationen, och klockan 13.12 så gick Dieters tåg:(
Så jag satt där och vänta till klockan 14.02 då mitt tåg gick, käkade lite å så innan ja gick på tåget.
Så var i stan 16.02 och var hemma på tokarp 16.45 typ..så bara gick upp å tog katten å satte oss i soffan, så satt vi där och bara mös i 40 minuter, min älskade katt!
Tur att jag har honom!
Jag hatar verkligen att komma hem, jag vill verkligen inte vara här, fy fan va de här livet suger hårt!
Jag vill tillbaka til göteborg, det är där jag hör hemma!
Hatar de här jävla skitstället!

Men helgen har vart bra alltså, som sagt inte helt perfekt men bra!
Hoppas vi ses snart igen=)

Pussåkram



OM MIG:

Ögonfärg: blå-grön-grå nånting
Längd: 177 cm
Högerhänt/vänsterhänt: både och
Stjärntecken: tvilling
Skostorlek: 41-42
Är dina föräldrar skilda: nixpix
Sport: tittar gärna på hockey, utöva någon själv? de är ja alldeles för dålig på
Favoritårstid: sommar sommar sommar!


HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: Oja
Blivit dissad: Jäpp
Skolkat: hmm aa okej då
Sovit utomhus: hänt att man somnat en och annan gång på stranden ja
Sett en död människa: nej, tack gode gud för de
Använt droger: nej
Retats: hehe aa


THIS OR THAT:
Cider/Öl: Cider.
Pepsi/cola: Coca Cola.
Kärlek/sex: Kärlek.
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar.
Kött/veg: Kött.
Tv/film: hmm, svårt val
Gitarr/trummor: gitarr är mysigt, men trummor är coolt
Kinesiskt/mexikanskt: mexikanskt, tänk en redigt god taco!
Mtv/vh1: Mtv


SENASTE DU?
Skrattade: idag, eller mer riktigt skratt igår kanske:/
Grät: idag
Filmen du såg: babas bilar, helt störd film!
Drog ett skämt: hmm..kanske ha lyckats dra nått i helgen
Sjöng en sång: hmm, ha haft en låt på huvudet hela helgen typ..


HAR DU ?
Druckit alkohol: De ha hänt:P
Rökt: jo de har väl oxå hänt
Tagit droger: aldrig i livet
Kysst någon: ajjemän, fast de va alldeles för längesen
Bakat: senast i fredags
Haft sex: ja..


Längtar till helgen!

 Nu vill jag ha helg, känner på mig att de kommer bli en kanonbra helg!
Ska juh få träffa dig, ska bli kul! Äntligen liksom!

Idag har jag vart med Sara Ludvigsson, vi va på Wasa och fikade å så=) Tjötade en massa skit gjorde vi med, hihi!
Jag tycker om den tjejen!

Fick en skymt av Fien idag, fy fan va ja saknar dig flicka!:'(

Var med syster och systerson igår, var jättemysigt, kollade på Super Zebran, den va bra;) haha
Imon ska vi träffas igen över en rostad macka med lax på! Vi är helt insnöade på de just nu, och så blir det även att kolla på Idol imon då=) Naajs!

Ikväll är jag själv hemma en stund, mamma å pappa ska iväg och dansa..de ska börja på danskurs nämligen!
Är det någon som vill komma och göra mig sällskap? titta på film och äta godis kanske?
Fast jag har inget godis..hehe!

Neee, vet inte vad jag ska skriva, så struntar i detta nu!
Pussåkram

Vill ha jobb

Jag vill ha jobb!!
Jag vill till Göteborg och bo och jobba där, och en dag ska jag lyckas, har jag bestämt mig för nått så ska jag fixa det, så enkelt är det!
Hittade ett nummer idag till en enhetschef i Göteborg, som har hand om gruppboenden och personliga assistenter och sånt, de jag vill jobba med alltså, så ringde men hon svarade inte, men jag lämnade ett meddelande, så få väl se om hon ringer tillbaka, har två nummer till som jag kan prova annars;) hehe, jag ska här i från en vacker dag!

Om jag bara får ett jobb så löser de sig nog med boende, man kanske inte får lägenhet med en gång, men jag har släkt i göteborg som jag säkert kan få hyra mig in hos ett tag, hoppas jag!

Nehe, annars händer inte mycket i mitt tråkiga liv..
det är jobsökning som gäller liksom!
igår var hela familjen hos mormor, det var trevligt, min älskade Linus är så söt!

Vill träffa Sara Ludvigsson snart och byta bilder med henne från Bulgarien, så det blir ännu mer konstiga bilder på bilddagboken, haha!
Idag hade jag tänkt att äta lax om ni är intresserade:P haha..tänkte göra ris och typ nån laxsås, men vi har inte så mycket att göra sås på, men ska göra de ändå, kan nog bli gott;) hihi..jag är så påhittig ibland!

Som sagt, annars händer inte mycket i mitt lilla liv..
jag är väldigt fundersam gällande en sak just nu, men de löser sig nog tror jag;)
Ska jag eller ska jag inte, det är frågan!


Pussåkram

RSS 2.0