Badminton

Hejsan!
Allt bra med er?
Idag ska jag och min älskade spela badminton, ska bli skojj, var juh två veckor sen nu, så ska bli skönt att röra på sig igen! Annars idag har jag inte gjort för mycket, vart så himla trött, börjar vakna till liv nu!
Har bara ätit frukost, duschat och fixat mig..okej har plockat undan lite och vikt tvätt med, så lite duktig har jag varit!

Om en stund ska jag gå bort till Ica och hämta ut ett paket från ellos som jag beställde i onsdags, som jag fick mail om igår att de hade packat det och att det var på väg och att det skulle ta 5-7 dagar, och det är redan här, haha sånt gillas!
Så hoppas att grejerna är bra nu med!
Så ska jag köpa lite grejer när jag är där med, som jag ska ha till maten, idag för det bli lax med potatis och sås!
Igår åt jag nått riktigt gott nämligen strömmingburgare, man steker strömmingfileér som man har "kletat in" med lite senap och sedan panerat i rågmjöl med lite salt och peppar, och lägger det i ett bröd tillsammans med hårdkokt ägg, creme fraiche, sallad och rödlök, det var verkligen såå gott! det låter inte så gott jag vet, men gillar man fisk borde man absolut testa det! Jag älskade det verkligen!
Så ja, det får bli fisk två dagar i rad, men vad gör det?

Annars händer det inte så mycket just nu, jag trivs hur bra som helst med sambolivet, det känns så rätt!
En vecka och en dag;) haha..
Jag jobbar på som vanligt, på söndag ska jag gå på bio med jobbet, ska bli kul! Hoppas bara att jag kan sova imon natt på jobbet så jag håller ögonen öppna, jobbar nämligen från lördag klockan 19 till söndag klockan 17.
Det är ingen kul tid, men det går faktiskt rätt bra så! Tur det, så ska vi gå och äta på olearys med innan bion, superkul! Alltid kul att man får göra sådana saker, och det bästa är att man inte behöver betala för det själv, haha! Ibland är mitt jobb för bra alltså!

Nehe..om man skulle dra iväg en sväng till Ica då, är juh nyfiken på mina kläder!
Hörs och störs, ha en bra helg!

Pussåkram

Officiellt sambo

Idag blir jag sambo på riktigt;) Hag juh bott hos Micke sen vi träffades, men ändå haft kvar lägenheten, men idag så flyttas min adress hit (den ha visserligen vart hos mamma å pappa hela tiden) och jag ska flytta och städa ur det sista i lägenheten idag efter jobbet.
Så nu sjutton är jag sambo med Micke=)
Jag vet att det kanske är lite väl tidigt, men heey, det är ett test, funkar de inte så funkar det inte och då får jag hitta nått annat men vi kanske ändå kan va tillsammans, men självklart så hoppas vi att det ska funka.
För isf så småningom så ska vi hitta en lägenhet som kan bli våran!
Micke, jag älskar dig så mycket, så som jag känner för dig har jag inte känt för någon annan!

Snart ska jag iväg till jobbet, jobbar 4 timmar idag, hur ska jag orka;) hihi..
Ne ska bli skönt med en kort dag, jobbade 10 timmar i tisdags och igår jobbade jag 9,5 timmar..utan rast ska tilläggas..så ja de ska bli skönt med en kort dag, och sen måste jag juh städa lägenheten, och det är juh ett jobb i sig..
Flyttade det mesta i måndags, hade min älskade ängel Fien till hjälp med att flytta det..men allt som allt höll jag på från tolv till fyra typ och packade och flyttade..kan säga att jag var rätt trött sen!

I helgen blir det lite party, imon ska jag jobba kvällen men på lördag ska några tjejer från ljungarumsskolan träffas och festa lite, ska bli kul att träffa alla igen, man har nämligen knappt träffat dom sen vi slutade nian, och de va juh ett par år sen..i sommar är det 6 år sen, herreminskapare va fort tiden går!
Fattar inte att vi fyller 22 i år, 20 kunde jag gått med på..men 22 nee...åldersnojja? nej då, man är inte äldre än va man gör sig;)

Åh, jag tror detta kommer att bli ett bra år, jag hoppas verkligen det, hoppas verkligen det löser sig med jobb och sånt för mig..har iaf februari ut med, men vet inte hur mycket timmar det blir..suck..hoppas att jag kan få reda på det idag..
Och nu ska jag inte va med i jobbgarantin längre..utan kommer att få stämpla till a-kassan, och jag vet att förra gången jag skulle göra det, var när jag hade flyttat hem sommaren/hösten 2008, så strulade det så ini helvete..så hoppas verkligen att det kan gå lite smidigare denna gången!

Och i sommar så kommer det förmodligen bli en utlandsresa, till spanien..i juli! kommer nog bli varmt och skönt! jag, fien och någon annan hon känner funderar på att hyra ett hus där nere, och sen kan man juh få tag på billiga flygbiljetter, så ska nog bli bra, hoppas verkligen verkligen verkligen att vi kommer iväg!
Och sen har jag och micke också pratat om att åka utomlands, få se om vi kanske kan komma iväg till hösten, få la se hur allt funkar mellan oss, men det skulle va så sjukt kul!

Nehe, nu kan jag inte skriva mer, för nu måste jag fixa iordning mig det sista och gå iväg till jobbet!
Pussåkram

Helg

Snart är alla helger över..imon är det måndag, ny vecka och nya möjligheter!
Jag och Fien lånar pappsens bil och åker till Göteborg imon, åh vad kul det ska bli!
Ska bli så skönt att komma iväg! Det behövs, och bara vi två med, kommer bli så roligt, kanske äta på murveln eller på kinesen=) Gottit! Hoppas man kan hitta lite som man kan shoppa med;) haha!

Älsklingen är ute på hundpromenad, och jag borde fixa iordning mig lite..eller har håret och lite smink kvar bara.
Inte för att jag vet vad vi ska göra men:P haha, vill hitta på nått ändå!

Nee nu orkar jag inte skriva mer!
Pussåkram!

RSS 2.0