Imon bär det av=)

Imon bär det av mot Uddevalla och vidare mot Färgelanda och till Peters nya lya, ska bli grymt skönt att komma härifrån ett par dagar:P
Är ledig nu i nästan en vecka, 6 dar tror ja de blir, SKÖNT!
På onsdag är det nyårsafton, GALET! Kan inte förstå vart detta år har försvunnit nånstans, ja menar jag har snart bott hemma i 6 månader:O va fan hände..ja som bara skulle stanna ett tag för ja skulle juh vidare i livet..men gick visst inte så bra med det..
men vem vet, 2009 kanske blir mitt år.

Jag brukar juh göra en nyårskrönika, men blir nog ingen i år, kanske gör en när jag kommer hem nästa år:P

Har jobbat idag, gick suveränt, efter jobbet så gick jag ner till stan och köpte mig lite smink och sådär, och sen vidare till wasa för att fika med tjejerna! var mycket trevligt.
Kommit på en likhet mellan en kille och en tv-boxer, titta på min bilddagbok om du undrar vad jag menar, heter samma sak där som här:P fast inte blogg.se då:P haha.. va roligt va:P not

Måste gå och packa nu, har sagt till mig själv hur länge som helst nu att jag måste göra det, men jag kommer visst inte iväg:P haha..
jag är värdelös på att packa, nån som har några packningstips?
GE MIG PACKNINGSTIPS!! Det är en order, som är till för att följas!

Nehe, ska väl ta tag i de där nu då och gå å sova sen=)
Pussåkram

Sådär ja

Är julen över nu eller?
Eller jaa, de är juh faktiskt två timmar kvar på annandagen så, så få väl vänta två timmar till innan ja kan säga att den är över..men så länge orkar ja inte va uppe:P jag är en trött kaka, som alltid:P

Men jag har fått choklad iaf:D MUMS!
Har ätit massa smörgåsar med brie/ädelost och gravad lax och gurka på, hur gott är inte det liksom?
Typ hur jäkla gott som helst!
Jag som inte skulle äta bröd och sånt skit, men så gör jag det ändå.helt hopplöst att försöka vara nyttig den här tiden på året, det går bara inte, tyvärr..
så jag kommer nog få ha några andra kläder på nyår, kommer inte kunna ha klänningen, eller jag kan ha den, men jag ser helt gravid ut i den..:/ va de jag försökte få bort...få köpa sådana där strumpbyxor som håller in magen..eller såndär kroppsstrumpa typ:P hahaha, aldrig i livet! inte precis nått man vill ha på sig om man ska dra hem nån..inte för att jag är sån som drar hem folk, men ändå..så jäkla osexigt! haha

Ska snart gå och sova mig tänkte jag..
usch min tatuering är i en jobbig fas just nu.den läker vill säga..så den flagnar och sådär, alltså skorporna trillar bort..jag vill bara skriva dän (alltså istället för bort)..men så kommer jag på mig själv att de kan ja juh inte skriva, för de finns egentligen inget ord som heter Dän..haha, bara vi små jkpg-bor som är lite knepiga;)
haha intressant va?
Men iaf, min tatuering, nu när de trillar bort en massa...det är jobbigt, färg överallt:P haha..hela tatueringen ska juh i princip trilla DÄN! haha..kunde inte låta bli..så den är verkligen äcklig att ta på, typ när man ska smörja in den och så..
men tror jag kommer behöva fylla i den på iaf ett ställe, känns som det har blivit väldigt rosa på ett ställe nämligen..men kanske är lite blandning av färgflagning och irriterad hud..vem vet? annars är det bara att lägga sig under nålen igen:P

Menmen..
nu är det helg iaf=) Ledig i hela två dar innan det är jobb igen, alltså på måndag..och sen ska jag vara ledig MÅNGA dar, ska bli så skönt, speciellt när man ska få komma härifrån ett tag med=)
Det betyder mest, at bara få slippa Jkpg ett tag!

Pussåkram

Söndag

Nej det är juh bara fredag idag..men visst känns de som söndag? Har blivit lurad flera gånger idag..av mina egna tankar alltså:P  Ja jag är lite blond..

Har jobbat idag, 7-12.30, det  gick bra, fast jag inte gillar det där stället..menmen, är juh pengar iaf=)
haha, jag blev helt plötsligt lite partysugen:P lyssnar på pokerface och på hot and cold så:P de är riktigt bra tycker jag=)

Jaha, julen är nu förbi då!
Där ser man..har juh jobbat nu fyra dar i rad, men har gått riktigt bra, har inte vart så långa dagar så, vilket har vart väldigt skönt!
Julaftonen var trevlig, eller på dagen då:P var hos mormor med lilla släkten, åt mat (hmmm), fikade och tomten kom såklart=) vart liite snäll i år för ja fick lite paket, men inte de jag verkligen verkligen ville ha, menmen, få la köpa de själv:P
Men nu är det bara att se fram emot nyår då=) Ska bli SKOJJ!!
Eller va säger ni Fien och Sara? Vi tre ska va flum, lova mig de!

Ja är sugen på choklad, men min pappa köper förhoppningsvis choklad til mig när han handlar sen när han åker hem från hockeyn:) hoppas han är så snäll.

Nehe, nu orkar ja inte skriva mer:P
Pussåkram


JAG GJORDE DET!

HIGH FIVE!!
Haha...idag har jag och Fien tatuerat oss, och båda är supernöjda, vilket är jäkligt bra!=)

Fia fick börja att  tatuera sig, och hon gjorde en fjäril på bröstet, under nyckelbenet typ, skitsnyggt blev de, hon gjorde bara i svart, men fan va snyggt de blev!

Och sen va de min tur och jag har gjort tre stycken liljor på skuldran, i färg, de går mestadels i rött men är även lite gult i och grönt och sådär, sååå snyggt!

Men det gjorde så ini helvete ont, den som säger att de inte gör ont att tatuera sig kan juh slänga sig i väggen:P haha
Men jag grät inte, men de va nära ett par gånger, men jag höll emot.
Konturerna först då, de gjorde ont, sen skulle han skugga, det var inte lika farligt, då kunde jag slappna av riktigt bra, kändes knappt emellanåt, kändes liksom bara hur de skakade i hela kroppen:P haha..jäkla bra vibration på den där, men sen när han skulle lägga i färgen då, fy helvete va ont de gjorde, de va inga vackra ord som spelade upp i mitt huvud om och om igen då, men jag stod ut och jag gjorde det, och jag är jävligt stolt över det!

I övermorgon är det jul, vart tog tiden vägen undrar jag ännu en gång!?
Imon ska jag jobba, ska baka med på förmiddan, ska baka till julafton...men köpte sådandär mix, så blir nog inte så jobbigt, ska se om jag hittar nått recept på nån glasyr man kan ha på, så blir de lite hemgjort iaf:P haha
Ska juh jobba hela julhelgen som sagt, vill verkligen inte, speciellt inte på annandagen när ja ska va uppe på Åbolid, jag gillar inte det stället, men det är bara från 7-12.30 så de ska väl gå, på nått sätt!
Får juh iaf ha bilen upp dit, men ja kan inte festa på juldan, men ja bryr mig inte så jättemycket, ser mest bara fram emot nyår nu, det SKA bli kul!

Nehe, nu orkar ja inte skriva mer, väntar på att få gå å ta av plasten och tvätta den och smörja in den!
Pussåkram


Nervös?

Svar: EN JÄVLA ANING!!! haha, ursäkta det vulgära språket, men ja tror ja börjar bli aningens nervös..
hur fasiken ska de bli imon då?:P
men ja hoppas att de kommer att bli bra, de kommer att bli bra!
Har hittat en bild på google, och jag blev helt kär i den, så nu vet ja hur den ska se ut, bara bestämma färg med;) hihi, men tror ja vet de oxå.

Nehe, nu ska ja gå å lägga mig å försöka sova..
försöka duger juh:P

Pussåkram

What a night

De blev en redigt lyckad kväll igår!
Började med att jag var hos Isa vid två tiden, så tog vi det mest lugnt och skar up lite grönsaker och gjorde dip å sådär, så kom folket vid halv fem och då åkte jag och isa iväg för att hämta Sara, hon hade ögonbindel på sig hela vägen, men hon fattade ändå vart vi var på väg, jävla tjej till att ha lokalsinne alltså!
Så kom vi hem med henne till ISa och då vart de en såndär typisk SUPRISE!! haha så kul, hon såg ut som att bli väldigt glad iaf, och vilken konstig svenska jag hade där men de skiter vi i:P
Så då började festen, jag och isa gjorde i ordning oss, och vi drack massa gott och dansade och sjöng som galningar, alla var igång som fan efter ett tag.
Vid halv åtta kom taxin och hämtade oss och vi åkte till O'learys (olles) och där käkade vi först, jag tog en ceasarsallad, så gott! och de andra åt pastarätter:P haha, jag är lite mobbad..nee jag försöker faktiskt att gå ner lite i vikt, så äter inte bröd, pasta, ris och potatis, eller jag har dratt ner så mycket som möjligt på de, och jag har faktiskt gått ner 2 kg bara denna veckan, så hoppas att jag lyckas hålla detta nu ett bra tag till, jag ska va snygg i min klänning på nyår! PUNKT SLUT!
Och sen vart de party party, först upp på dansgolvet var självklart vi, och inte för att skryta men jag tog täten:p jag älskar att dansa, så enkelt är det, om de är folk eller inte på dansgolvet skiter ja fullständigt i, men självklart vill ja inte stå där HELT själv, haha!
Men kvällen slutade redan klockan 1, de va väl lite tråkigt, men när ja satte mig på bussen så kände jag hur jäkla trött jag var, så var nog rätt bra ändå:P haha

Idag vaknade jag och mådde prima, så himla skönt att man inte känner av det nånting!
Så har vart hos mormor hela dagen tillsammans med mamma å pappa, och vi käkade mat, och mamma å pappa städade och jag bytte gardiner, och diskade och hjälpte till med maten, och köpte fika=) haha, bra att äta massa fika och dricka alkohol när man ska gå ner i vikt? not..

Men så är det, och nu sitter jag här och är datanörd, vill att min Fien ska komma hit snart!
Hon skulle låna skrivaren lite och så, så det ska hon få göra;)
För imon ska vi tatuera oss, galet vad nervös jag är:P haha
Men blir nog bra hoppas jag, men är lite osäker på färgen dock, var helt säker fram tills igår kväll:/ jobbigt

Nehe, nu ska ja inte skriva mer, men ni få ha de så bra, å till er brudar som var med igår, TACK SÅ JÄKLA MYCKET! var riktigt kul att träffa er alla igen!

Pussåkram

Ska snart iväg

Men nej, ja ska inte jobba:D SKÖNT!
Är ledig i fyra dagar nu, så nu ska jag njuta av min ledighet!
Fick pengar igår, det var kuligt, och på tisdag får jag min lön, ännu mer kuligt=) haha
Börja stiga lite på sparkontot igen, kan juh va gött!

Jobbade igår från klockan 9-20.30..hade 1 timmes rast, men ändå 10.5 timmar..va lite trött när ja kom hem igår!
Ska snart åka ner till stan, ska vara lite barnvakt till Linus när sara ska springa å köpa lite julklappar, och så ska vi köpa julklappar till mamma å pappa med, å sen är ja klar med alla julklappar! GÖÖÖTTT!!
Sedan ska jag träffa min underbara FIEN!=)
Har inte träffats på evigheter, vilket är en redig katastrof!
Nehe, ska se om ja kan göra nått åt mitt hår, såg bra ut innan, men nu gör de inte de, jobbigt!

Pussåkram

God natt

Ja nu är det hög tid för mig att gå å lägga mig!
Förkylningen sitter fortfarande i, usch de är så träligt!
Satt och läste bok för Linus innan, å fy fasiken va jobbigt de är att läsa, man blir precis igenkorkad i näsan och svalget typ, jobbish!

Ska jobba imon, fy fan..ska börja klockan 9 och sluta 20.30, okej de blir väl bussen som går 20.23 hem som vanligt:P
Men ändå..men jag har nog en längre rast mitt på dan, hoppas den är så pass lång så man kan åka hem en sväng och ta de lite lugnt, och bara komma ifrån!
Men då kommer de va segt att gå tillbaka igen..men de löser sig nog!

Sen är ja iaf ledig i 4 dagar innan jag ska jobba 4 dagar i sträck, puuuuh!
Jobba hela julhelgen, lite träligt, men väääldigt goa pengar! Och sen ska jag ha en välförtjänt minisemester uppe i Färgelanda från den 30 december till den 2 januari, fy fasiken va kul de ska bli!

Nehe, nu ska ja gå å sova som sagt, ha de så bra!
Pussåkram

Hatar att va förkyld

Jaa jag verkligen hatar de!
Snoret bara rinner, å de klias i näsan, och jag är täppt i näsan och ja usch..
börja få ont  halsen..igen..hoppas de går över!
Orkar inte va förkyld mer, är så segt..jobbigt idag när jag jobbade, skulle städa i en av brukarnas rum, och de är inte ett stort rum, men fy fan va jobbigt de va!
Det är tom jobbigt att äta, om man har något smaksinne vill säga så är de juh kul att äta, men då ska de va jobbigt att äta ändå...gaah suck!


Nu vill jag ha helg..vadå se framåt, är juh bara måndag idag:P
Ska jobba imon med, och på torsdag oxå, sen ska jag vara ledig i fyra dagar, skönt!
fast efter de fyra dagarna ska jag jobba fyra dagar i sträck, så ja jag ska jobba hela julhelgen! SUUUCK! men pengar pengar! Är juh storhelg tom dagen efter annandagen tror ja, så jobba tre dar med storhelgstillägg, JA TACK!
Vet inte när jag ska hinna bli frisk från förkylningen dock:/ Hoppas de blir bra på nått sätt..hihi!

Nu är det inte långt kvar till nyår, AWII!!
Längtar sjukt mycket!
Och jag ska ha kul, det blir vad man gör det till!

Om en vecka är det tatueringstajm! Naajs!

Pussåkram

Jämställdhet

Hur ofta har man inte hört alla de är diskussionerna om jämställdhet, och om hur jämtställt Sverige är, Sverige är ett av världens länder som är de mest jämställda, vilket jag inte riktigt kan förstå.
Men jag brukar  aldrig ge mig in i diskussioner, jag hatar att diskutera saker, men nu har jag haft en livlig disskusion om detta med min kompis Donnie, haha..
Allt började med att vi pratade om julklappar, och jag berättade vad jag hade köpt för julklappar..haha aa, ni ska få läsa vår konversation..
Och ge gärna kommentarer om vad DU tycker och tänker på de sakerna vi har tagit upp!
För kvinnor och män tänker olika, helt klart, om man ska kunna få ett mer jämtställt land, så måste man först göra så mäns och kvinnors tankegångar blir mer jämställda!

Donnie säger:

Men om jag ska vara lite kritisk till detta nu när jag kan sånt () hur vet du att din systerson ens gillar bilar?

Donnie säger:

Klart, men vem har lärt honom att gilla bilar tror du?

*Kaka- * säger:

haha

*Kaka- * säger:

men han kan juh bara bestämma själv om han vill gilla en film eller inte, eller hur?

Donnie säger:

Är det så enkelt tror du?

*Kaka- * säger:

vem vet, visst hans pappa har väldigt stor inverkan på hans intresse för bilar, de ska ja inte säga nått annat om

Donnie säger:

Kan undra vad han har fått för leksaker i sin uppväxt? Säkert bilar, motorcyklar och andra små roliga hårde tuffa saker att leka med, precis som en kille ska ha

*Kaka- * säger:

jo de är klart, han är juh kille, så enkelt är det och jag tror att även om man skulle ge honom en docka, så skulle han nog inte bli glad, för han vet att det är för tjejer..för man har lärt honom de, typ..

Donnie säger:

Precis, vi har lärt honom att dockor är fel för honom

*Kaka- * säger:

jäpp

Donnie säger:

Det är ju på både gott och ont

*Kaka- * säger:

ja det är väl de, de har juh vart så i alla tider så

Donnie säger:

Japp

*Kaka- * säger:

så varför ändra på et koncept som funkar?

Donnie säger:

Vi lever i ett mansdominerat sanhälle och det vore förödande om en kille inte lever upp till den hegemoniska maskuliniteten

Donnie säger:

Jaa, men vad säger du om jämnställdhet då?

*Kaka- * säger:

haha jadu va säger ja om de

Donnie säger:

Tycker du Sverige är jämnställt?

*Kaka- * säger:

nee

Donnie säger:

Ändå frågar du varför ändra på ett koncept som fungerar och samtidigt stärker vårt patriarkat i samhället

*Kaka- * säger:

haha

*Kaka- * säger:

men barn är barn, killar ska ha blåa, gröna och bruna kläder och leka med bilar å sånt, och tjejer ska ha rosa, rött lila och leka med dockor och gosedjur..sen i tonåren ska tjejer hålla på med smink och sånt och killar ska spela datorspel och spela fotboll

*Kaka- * säger:

men det fins grejer som borde va mer jämställt än va de är oxå

Donnie säger:

Jaa, men att vi uppfostrar våra barn på det viset gör ju att vi bidrar till att vi håller isär kvinnor och män i samhället, det hjälper ju knappast

*Kaka- * säger:

jo men saker förändrar juh ändå samtidigt som de blir äldre, eller hur?

Donnie säger:

Gör det?

*Kaka- * säger:

de skulle kännas konstigt om man tog på sitt nyfödda pojkebarn en rosa klänning liksom

*Kaka- * säger:

ja för när de blir äldre så blir de samtidigt mer självständiga

Donnie säger:

Gör ett försök ^^

*Kaka- * säger:

men usch, de kan man juh inte

Donnie säger:

Nää, men om man inte lär dem i tidig ålder så blir det mycket svårare i senare åldrar

*Kaka- * säger:

det är bara att inse att vi kommer aldrig att fåett jämställt land

Donnie säger:

Vet du inte hur viktigt det är för ungdomar att passa in?

Donnie säger:

Så enkelt är det inte

*Kaka- * säger:

joo det vet jag, men då måste det var så att tjejr är tjejiga och killar är killiga, annars går de inte att passa in

Donnie säger:

Precis, för det är så vi har uppfostrat dem, men kan man ändra på det så kommer det bli enklare i framtiden

*Kaka- * säger:

jo kanske de kanske, men de skulle förmodligen ta evigheter, och flera generationer innan de skulle bli ändring på de, de är juh inte precis nått man bara kan förändra sådär

Donnie säger:

Förresten, tjejer måste väl inte vara så tjejiga alltid? Är det inte så att det är mer accepterat att en tjej är killig (En typisk pojkflicka som man säger) än att en kille är flickig (han skulle bli kallad fjolla, bög elelr något annat)

*Kaka- * säger:

nee de är sant att tjejer är mer killiga, men det måste dom vara för att lättare klara av att slåss mot killarna, killarna kan vara sig själva för slås mot tjejer

Donnie säger:

Och det beror på att männen är "normen" för mänskligheten, de står högre upp i hierarkin så det är mer okej för en tjej att vara pojkaktig (högre upp i hiearkin) än tvärt om då en pojke i så fall klättrar ner i hierarkin

*Kaka- * säger:

jäpp

Donnie säger:

Precis, och som du säger så tar detta generationer att fixa så varför inte börja med en gång?

*Kaka- * säger:

så du och alla andra killar har ingenting att oroa sig för egentligen, det är vi tjejer som måste kämpa så mycket mer för att passa in

Donnie säger:

Så är det ja

*Kaka- * säger:

jag tror de redan har hållt på hur länge som helst

Donnie säger:

Njaa, inte tillräckligt

Donnie säger:

Det är fortfarande många som inte fattar hur ojämnställt Sverige är

Donnie säger:

Sverige har blivit utsett till ett av världens mest jämnställda land och det får folk att tro att nui är vi klara med det uppdraget

*Kaka- * säger:

jo, men man kan inte göra för mycket åt gången...jag menar när kvinnor fick rösträtt, de va ett litet steg i rätt riktning, och det är fortfarande många kvinnor som är hemma med barnen istället för männen, men det har blivit bättre

*Kaka- * säger:

det finns mycket att jobba på, helt klart, och jag tror att man försöker ändra på saker och ting hela tiden

Donnie säger:

Jaa, det har blivit bättre, men varför tar inte pappan ut mer pappaledighet?

*Kaka- * säger:

jadu, det är en fråga som jag aldrig kommer kunna att svara på

*Kaka- * säger:

för många vet nog inte att de har rätt till det, att det finns pappaledighet precis som mammaledighet..

Donnie säger:

Jo, det vet man nog, faktum är att pappan för 30 dagar (tror jag det är) som BARA han får förfoga över

*Kaka- * säger:

hmm

*Kaka- * säger:

jag har ingen kunskap om det dära

*Kaka- * säger:

men många tror nog att det bara är de där tio dagarna som man kan va hemma när det är precis nytt

Donnie säger:

Och de andra dagarna är föräldrarnas tillsammans... Det finns ingen som kjan säga att det är mammans

*Kaka- * säger:

nee därför borde de väl inte heta mammaledighet utan föräldrarledighet istället

Donnie säger:

Det gör det nog faktiskt

*Kaka- * säger:

men sen är det klart att kvinnan måste vara hemma så länge hon ammar, och det kan man aldrig ändra på

Donnie säger:

Nää, det kan man inte göra..., eller jo, ett barn måste inte amma faktiskt

Donnie säger:

Men det är väl bättre om det får amma helt klart

*Kaka- * säger:

nee, men de flesta kvinnor vill juh de

Donnie säger:

Precis

*Kaka- * säger:

precis

Donnie säger:

Usch, såna här diskussioner är farliga... Man kan bli ovän med sin bästa kompis

*Kaka- * säger:

haha jag känner de me

*Kaka- * säger:

jag brukar aldrig ge mig in i diskussioner annars

Donnie säger:

Nää, vad jag vill få sagt egentligen är att m du är för jämnställdheten så borde du tänka på vad du egentligen kan bidra med

*Kaka- * säger:

ja, men klart att jg är för de, men samtidigt finns de saker som jag inte vill ändra på, och det står jag för

Donnie säger:

Vad skulle det vara för saker?

*Kaka- * säger:

men det där med barngrejerna

*Kaka- * säger:

om pojkar får växa upp med bilar, så kan de allt om bilar när de blir vuxna (om intresset håler i sig) och de blir mer händiga, och alla kvinnor vill ha en händig man i huset

Donnie säger:

Jaa, men det är ju där det börjar... Jag säger ju givetvis inte att du ska klä flickor i rosa och vice versa, men man kan tänka lite på vad det är för leksaker man ger dem... Man kanske kan börja ge dem lite mer könsneutrala (dåligt begrepp för övrigt ) leksaker

Donnie säger:

Och varför ska mannen vara så händig? Klarar inte en kvinna av att byta glödlampa eller?

*Kaka- * säger:

haha joo de är klart att vi gör, men vissa saker ska män bara göra, jag personligen ger mig inte om att få upp ett burklock, speciellt när det är en kille som frågar om han ska hjälpa mig, då blir ja sur..men ibland så vill man bara att han ska ta hand om sådana saker, det är sexigt

Donnie säger:Jaa, men sånt borde också ändras på att vi ska lyckas få det jämställt

*Kaka- * säger:

jo de är klart, självklart men ibland måste man låta sig tas hand av männen oxå, och männen måste känna sin manlighet

Donnie säger:

Det är ju där felet sitter... Det då säger är typ att "Männen måste få känna att de har makten"

*Kaka- * säger:

nej inte alltid, bara någon gång ibland

Donnie säger:

Jag tvivlar på att det skulle fungera

*Kaka- * säger:

om man delar upp det, och man gör så nångång ibland så är det juh lugnt, kvinnor fungerar som så att vi vill känna oss underlägsna IBLAND och låta mannen göra sådana saker




jag känner att diskussionen inte slutar där, men släng gärna in en kommentar om vad ni tycker!
Och jag ska aldrig ge mig in i en sådan här diskussion igen, jag vet vad jag står för och alla få stå för det de tycker, vi lever faktiskt i ett fritt land!

Pussåkram


ensamt

Usch, jag har så jäkla tråkigt!
Finns verkligen ingenting att göra:/ Va faaan...
Nån som vill leka?

Hur mycket vågar man hoppas på nyår egentligen?
Känns som de kommer bli tufft..fan jag hatar den här känslan jag har inom mig.
vill inte förlora den bästa jag har, är de så det kommer att bli?
Fattar inte vad jag gjort..men nånting..antagligen:/

Ska väl äta lite snart, räkor och rostat bröd.
Åt strömming och potatismos till middag, fisk och skaldjursdag?

Vill så gärna gå ner i vikt, men jag vet fan inte hur ja ska göra:/
Nån som kan hjälpa mig?

Pussåkram

Damn, va ja längtar

Hejhej i vinterlandet!
Jag kom på mig själv innan med att säga att jag älskar snö!
Ja ni hörde rätt. jag har alltid sagt att jag hatar snö, men det är himla vackert med snö, när det är snö och det inte blaskar bort, någon minusgrad så det är kallt men sådär riktigt klar luft, och det blir mycket ljusare, det är juh underbart!

Vart på a6 en sväng idag, inte det ultimata stället at vara på när man är förkyld..:/
Men var inte där så länge, jag och pappa skulle bara handla lite mat så!

Igår var jag på Lucia, det var Linus och alla de andra dagbarnen/dagisbarnen som var med..
Linus var sötast, självklart, men han var även den som var mest ledsen, haha, han är för go han!
När de kommer in, så kommer Linus och storgråter och skriker efter mamma, stackarn!
Men han var med hela tiden, men han sjöng inget, haha!
Efter det åkte hela familjen upp till a6, och vi käkade mat, och sen började jag jobba klockan 13 och jobbade til 20.30, jag gjorde hönökakspizza på kvällen, och det verkade gå hem hos dom, och även hos mig:P haha!

De ringde idag på morgonen och frågade om jag kunde jobba idag och imon, börja 17 idag och sluta 15 imon, men jag sa nej, dels för förkylningen, och sen har ja redan jobbat tre dar i rad, och ska jobba både måndag och tisdag, så om ja skulle jobbat helgen så skulle de bli sju dar i rad, nej tack sa jag då!

Ja angående min rubrik, jag längtar som fan till nyår alltså, kommer bli en jävla fest, hahaha så underbart att få träffa ALLA igen!

Nehe, nu ska jag åka..ska skjutsa min syster till hennes kompis!
Pussåkram

Prosit

Hej å hå vad jag nyser på!
Nee så farligt är de inte, men nös precis så va därför ja skrev så:P Skittråkigt, jag vet!

Jaha har hänt i mitt liv då, not much!
I tisdas blev det då en sväng till Ullared men hittade typ ingenting, så det var tråkigt!
Köpte julklappar iaf, så nu är de bara mamma å pappa kvar! skönt det!

Igår så gick ja på stan en sväng, och köpte mig en kjol och ett linne, så nu har ja kläder till julafton å sådär;)
Efter det så jobbade jag från 13-20.30, gick bra.
Idag har jag jobbat 7.30 till 13.30, har typ städat och tvättat hela dan, så dan gick jättefort, skönt!
Och ska jobba imon med 13-20,30..pengar pengar pengar!!

Men imon ska jag först gå på lucia, Linus ska vara med, har aldrig kunnat vara med innan när han har haft luciafirande, men nu sjutton kan jag äntligen vara med=) Gött mos!

Annars är ja lite sådär småsnörvlig..
Vaknade idag och var precis igentäppt i näsan, inget kul alls!

Ser fram emot nyår nu, kommer nog bli helt jäkla galet, fy fan va kul det ska bli!
Ser oxå fram emot den 22 då de är tatueringstillfälle;)
Och ser fram emot den 20:e då de blir grejer;) haha, kan inte skriva nått om de här ifall om de är en viss person som läser, är lite hemligt nämligen!


Fick en kommentar på mitt förr förra inlägg, det var anonymt men har minsa gissningar om vem de kan vara, och jag trodde du inte ville följa med, för du sa de nångång att du inte ville åka iaf, så därför ja inte frågade, och de blev så snabbt påkommet..:/ Förlåt om jag sårade dig.


Fiiiaaaa!! Fan va ja saknar dig, måste träffa dig snarast, hoppas det går bra med julborden i skolan=)

Pussåkram

I tystnaden

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, men jag säger att tystnaden säger mer än 1000 ord.
Det finns många olika tystnader, men denna som är nu, den är värst av alla.


Skrik
Bråk
Tårar
Mer skrik
Mer bråk
Mer tårar

Tyst, allt är över

Ni tror att allt är över
Men jag kan höra det som egentligen inte hörs
Den tystnaden som är efter er
Den jobbiga tystnaden som hörs mest av allt

Tystnad
Frusen
Tårar
Hur mycket ska man orka när man hör all
tystnad?




Nu ska jag duscha, bara för att få känna det varma vattnet, bara för att värma min frusna skakande kropp.
Känna vattnets varma strålar, få känna mig fri och ensam.

Pussåkram


Trevlig eftermiddag

Hej!
Idag har jag vart å fikat med Isa på wasa, underbart gott som alltid, tog mig en salami-brie bagel och en chokladboll, så himla gott  så de finns inte ord för de!
Vi satt där i typ 2½ timme, haha..men har suttit å planerat en massa, hihihihi så kul, kommer att bli så bra=)

Har ont i halsen idag, inte kul alls..orkar inte bli sjuk igen, så snälla låt det gå över, NU!
Mycket att se fram emot..
Imon kanske de blir Ullared, få se, annars blir de nog Växjö, haha! Shoppas ska det göras i vilket fall som helst,
idag har jag köpt min först julklapp för övrigt, trevligt värre!=)


Pussåkram

Klump i bröstet

Usch jag vet inte vad det är med mig, det känns som jag har gåt runt med en klump i bröstet större delar av dagen idag, tungt!

Vart på julmarknad i Eksjö idag med hela familjen, det var mysigt förutom att jag inte hade någon känsel i mina tår ett tag bara för att det var så kallt.
Vart med hela familjen både igår och idag, mysigt faktiskt!

I fredags så var jag juh hos Malin, var supertrevligt!! Vi åt god mat och en himla massa kakor och chips och sådär, dumma malin som hade massa sånt gott, haha!
Och jag kelade med hennes katter, så underbart söta är dom!! SusieQ och Elvis=)
Varav SusieQ är typ sådär 16 veckor nånting kanske, pluttan så söt!

Imon ska jag träffa Isa, vi ska gå å fika på Wasa, trevligt värre!
Har inte träffat henne på evigheters evigheter, så är verkligen på tiden!

Jaa så är det, borde verkligen gå och sova nu..se om den där klumpen försvinner snart, känner mig nere just nu.
Kanske bara är trött, sov inte så mycket inatt, sara och linus sov i mitt rum och lilla Linus har haft sån hosta hela natten, stackarn!

Pussåkram och god natt!

Kvällsfin

Nu har jag börjat bli kvällsfin, har duschat, vilket var underbart då jag kände mig så jäkla äcklig..
och har tatt på mig min jenasklänning, och målat naglarna guldiga, vackert=)
Är det bara lite smink och håret som ska fixas med.
Blir lite sådär lagom fint, minsann=)
Ser verkligen fram emot kvällen, dock ska jag åka ensam:(
Va meningen att Isa skulle åka med mig, men hon hatt fått migrän, stackarn!

Pussåkram

Ledsen och irriterad

Usch, nu när jag satt och käkade en pizzabaugette som faktiskt inte smakade så bra, så satt jag samtidigt och läste tidningen, och så kommer jag till sista sidan, där brukar det alltid vara sådana där lite konstiga notiser, om upptäckter och sånt där, men idag så handlade det om en katt utanför borås som har klättrat upp i ett träd, typ 20 meter..
och det finns ingen som kan få ner henne, så då ska förmodligen skjuta henne, katten Matilda ska bli skjuten bara för att de inte kan få ner henne, stackars lilla katt, det är juh helt fel!
FY FAN säger jag bara, det är inte rätt, nått borde de kunna göra juh!

Och sen en annan sak, fast det är faktiskt lite komiskt..
jobbade juh igår, så  vid femtiden så hör vi en jäkla smäll, och jag och min jobbarkompis Ulrika bara kollade på varandra "vad fan va de" och de lät som en bomb, och sen när man kommer hem och tittar på nyheterna, det är det nån slags sprängladdning som smällde, och det var en bra bit från jobbet men det lät som de va i vårt hus typ:P haha..
Men poliserna vet fortfarande inte vad det var, men aa så är det, nu bombar dom Jkpg oxå:P haha..

Kolla in de här:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2150287.svd


Pussåkram

http://www.expressen.se/husdjur/1.1392456/katten-mathilda-raddad-efter-en-vecka-i-tradet

Men va tusan, nu sitter jag å kollar efter artiklar om katten Matilda så ni kunde läsa om det, och va står de inte då om hon inte är räddad=)) UNDERBART!!
Det va skönt att läsa, hihi

Tjejkväll

Ikväll ska jag till min underbara Malin "Donut"..Det ska bli tjejkväll, mysigt värre! Så är väl några tjejer från gymnasietiden så att säga, har faktiskt ingen aning om vilka de är som kommer, haha!
Men kul ska det bli iaf, åka till Habo, till landet!=) Träffa katterna med, MYYYSSS!!!

Har jobbat måndag, onsdag och torsdag denna veckan, de ringde innan från Åbolid och ville att jag skulle jobba natt, de hade typ kaos, men jag var så elak och sa nej ändå, vill juh till Malin!
Har inte träffat henne på länge nämligen!
Ska jobba onsdag,torsdag och fredag nästa vecka, skulle bara jobat torsdag men så fick ja två dar till, göttans!

Annars är läget under kontroll, har dammsugit och vikt in lite tvätt och sådär, så nu gör jag inte så mycket.
Hade tänkt att se om jag kunde hitta på nåon maträtt med, något lite lättare, kanske blir pannkakor..
Så jag är hungrig tills ikväll, va rykten om att de skulle bli mat där nämligen;)
Så är det med det!

Var på hockeyn i onsdags med, HAHA kan man juh säga om det.
Annars i helgen så händer det nog inte så mycket tror jag inte.
Inget bestämt iaf, så det så!

Pussåkram

RSS 2.0