Kort uppdatering

Det gick inget vidare på gymet i måndags, fick sådan värk i benen, anar att det kunde va en början till benhinneinflammation, så idag har jag hoppat gymet men var ändå ute och tog en redig powerwalk på 25 minuter nu innan frukost, skönt! Kände inte av benen nånting, gött det..så då kanske jag kan dra till gymet på fredag och köra skiten ur mig där igen =) Längtar!

Iaf..hinner inte skriva så mycket mer..

Startvikt 12/4: 88,6
Vikt idag den 21/4: 85.9
Viktskillnad: 2,7 kg
Så det går framåt iaf!
Har inte mätt mig idag, glömde bort det, men få ta det nästa gång!;)

Nu måste jag duscha å fixa mig, ska iväg till jobbet!
Pussåkram

Träningsblogg?

Funderade just på om man kanske skulle göra en träningsblogg av denna lilla blogg, som lite extra motivation till att fortsätta med träningen å sådär.
Idag är det alltså en vecka sen jag tog steget till gymet och köpte gymkort och tränade för första gången på evigheter. Sedan tränade jag i onsdags och i fredags på gymmet, gick långpromenad både tisdag och torsdag, skönt! Och jag har verkligen försökt att hålla igen med alla gottesaker och minskat på matportionerna, jjag äter så himla mycket i vanliga fall, men en portion med mestadels sallad har det blivit på nästan att måltider nu.
Jag jobbade i helgen och har inte motionerat nått typ, och har fikat och haft mig, men har ändå inte gått upp nått i vikt, så det kändes skönt, nu vill jag bara att viktnedgången ska ta lite mer fart, det är 6,7 kg som ska försvinna på 5 veckor och fem dagar, alltså till min födelsedag den 29 maj.

Idag ska jag iväg till gymmet igen, tränar på Friskis och svettis, går det vilket tar ca 10 minuter, och tränar runt 1-1,5 timmar, och försöker då att göra detta tre gånger i veckan som är mitt mål.
Blir mest löpbandet och cykling, roddmaskinen, mycket konditionsträning för det är det man bränner mest på, men jag gör även lite styrketräningsövningar, för vill ju ha lite muskler med.

Men såhär ligger det till:

Vikt för en veckan sen när jag startade: 88,6kg.
Vikt idag den 19/4: 86,7
Midjemått: 86 cm
Höfterna: 102 cm

Målvikt 29/5: 80kg

Så det finns lite att jobba på!
Nu till frukost har jag ätit filmjölk med färska jordgubbar, det är så gott, just nu är jag beroende av jordgubbar, perfekt ersättning för godis!
Till lunch får det nog bli tomatsoppa idag, och ikväll ska vi hem till syster, joakim och Linus, så det blir nog något gott där! Vet inte vad än...
Nehe, om man skulle ta sig i kragen och dra iväg till gymet nu då!
Ha det bäst!
Pussåkram

Stolthet

Ja idag är jag stolt över mig själv!
Bestämde mig för att idag är dagen då jag går och köper ett gymkort och tränar, så sagt och gjort så gjorde jag det! Har sagt det så himla länge nu att jag måste börja träna å sådär, men har inte kommit iväg, men idag kände jag motivationen, så nu ska jag bara försöka komma igång ordentligt, tur att man har en pojkvän som kan peppa en, och han kommer säkert börja springa snart igen, och då blir det att man peppar varandra! Härligt!

Idag har jag även varit och fixat mina naglar, de fick bli helröda denna gången, ursnyggt om jag får säga det själv! Sedan så klippte jag mig oxå, toppat det och klippt upp det, så skönt!
Nu har jag precis ätit en laxsallad, ska gå och duscha av mig och fixa till mig för att gå och jobba om ett tag, börjar 17.30 och slutar 15 imon, skulle slutat 19 imon, men jag frågade Viktoria om hon kunde tänka sig att jobba mellan 15-19 åt mig, och det ville hon, så snällt!

Annars är det bra med mig, har väl inte hänt så mycket på de här tre veckorna som jag inte har skrivit..
Var i Taberg i lördags på födelsedagsfest för Jenny, var mycket trevligt, träffade en massa folk man inte träffat på länge, skojj!
Igår vid sådär halv fem på eftermiddagen så bestämde jag, micke och rocky oss för att göra en utflykt, så vi åkte till Gränna och gick nere vid hamnen och satt lite i solen, så härligt! Sedan köpte vi fika som vi tog med oss till Brahehus- ruinen och satt där och fikade, eller vi stod faktiskt upp, haha! Men det var verkligen en helmysig eftermiddag/kväll.
Och när vi kom hem så gjorde vi varma fyllda baugetter! Så himla gott, det kan man nog aldrig tröttna på!
Visserligen va det väääldigt längesen vi åt det nu så:)

Nehe, om man kanske skulla ta och göra sig i ordning nu då!
Ha det så bra!

Pussåkram


RSS 2.0