Fotboll eller idol?

Fotbollen vann..tråkigt att jag ska va så snäll att ge med mig så min älskling får som han vill..
Fick iaf se sista 10 minuterna på Idol, alltid nått, hmm!
Idag har det varit jobb igen, 8,30-19, lång dag alltså, men har faktiskt gått riktigt fort ändå fast vi inte har gjort så mycket idag! Men imon har jag bara en kort dag, 10,30-14,30, rätt skönt, men önskar jag hade lite mer timmar nu, eftersom jag bara har jobb i en månad till, inte hört nått om nått annat jobb än, lite jobbigt är det!
Sen efter jobbet imon kanske jag skulle träffa Sandra för en fika, hoppas det =)

Annars är det bra med mig förutom att jag har en stark längtan efter något som jag inte kan få just nu..suck! det är det enda som upptar mina tankar just nu, aningens jobbigt!
Men någon gång så ska det nog bli verklighet!

Jag längtar till värmen, vill tillbaka till värmen på Korfu, det var så himla skönt!
Och ännu mer längtar man för varje dag då det bara bli mörkare och mörkare och kallare och kallare..
Jag klarar inte av detta mörker, vad hände med dom ljusa kvällarna som vi blir rätt bortskämda med i här i Sverige? Nu är det liksom helt plötsligt mörkt klockan nio, kommer inte dröja länge innan det är mörkt vid 20-tiden..usch vad hemskt!

Ha det fint!
Pussåkram


Korfu

Var helt underbart, verkligen!
Jag är numera förlovad vilket gör mig lyckligast på jorden just nu! MYYYS!
Vad kan bli bättre än att förlova sig i 25 gradig värme på en strand i solnedgången? hmm..nog inte mycket som slår det!
Annars var resan lugn, sol och bad och god mat, väldigt god mat! Hyrde bil en dag och åkte runt ön, åkte runt i bergen på de smalaste vägar jag någonsin varit med om, men otroligt vackert med olivträd, blommor, gamla hus, utsikter över havet som verkligen tog andan ur en, man blev mållös flera gånger!

Men nu är vi tillbaka i verkligheten igen, i kalla Sverige med jobb och allt som hör vardagen till, önskar jag kunde fått stanna i värmen ett tag till, men just nu klarar jag av kylan för jag är varm inombords för jag är så himla lycklig!

Nehe, nu ska jag lägga upp lite bilder på facebook, ett litet urval, har ca 290 bilder från resan men lägger upp ca 100..:P haha!

Ha det fint!
Pussåkram

RSS 2.0