Sista november

Nu är det redan sista november, tiden har gått så himla fort verkligen!
Fast det har inte hänt nått speciellt sen jag skrev förra gången..
Var på julskyltningen och fikade med Fien i söndags, mysigt var det! Annars har det varit rätt lugnt, jobbat lite grann och sådär..

hmm..ska man skriva mer då..snart är det då december, dags att köpa julklappar med kanske, fast blir nog inte så mycket julklappar som tur är, vi ska ha hitta på lite grejer istället för att köpa julklappar till varandra, det känns bättre och mysigare!
Så det blir mest julklappsköp till barnen, till Linus är det redan färdigt men det ska köpas till mickes systers barn.,

Nehe, om man skulle ta sig en liten promenad till juneporten kanske och fylla på busskortet så man kommer till och från jobbet..känns inte som man göra annat än fyller på det där busskortet, fast ett periodkort lönar sig inte ändå när man jobbar så pass lite som jag gör i dagsläget, men det kanske ändrar sig snart förhoppningsvis! =)

Ha det fint!
Pussåkram

Födelsedag och fars dag

Igår fyllde min pappa år och idag är det fars dag, så grattis gånger 2!
Idag ska vi fira med att åka till Sandsjöbaden utanför Sävsjö och äta planka, inte fy skam det minsann!
Så blir hela familjen, mysigt!
Efter det så åker jag och Micke ut till Mullsjö för att fira Mickes pappa =)
Micke har ju lite fars dag idag, eftersom han har Rocky, hihi! Men vi har inte köpt nått till honom, kassa vi är!

Annars är det bra med mig minsann, igår var det jobb igen, vi var och bowlade så jag har träningsvärk i rumpan/baklåret idag, haha illa minsann! Men det var skojj, fast det gick hur dåligt som helst, men så är det ibland!
Annars händer det inte så mycket, känns som tiden går så fort nu för tiden så man hänger ju inte med längre, är snart jul..jippi..eller inte! Men sen är det nyår och ett nytt år och då blir det snart maj så vi kan flytta, åh jag längtar så himla mycket!!! Få ha ett eget hus som man kan göra vad man vill med mer eller mindre, så skönt!

Nehe, om jag skulle fortsätta att fixa iordning mig kanske, ska åka om 45 minuter..så har ju lite tid på mig att försöka att bli fin iaf;)

Pussåkram

 Grattis pappa! <3

Hemma själv

Eller ja, Rocky är ju hemma hos mig, och han är så mycket bättre än inget sällskap alls, någon att prata och mysa med! =) Min lilla bebisplutt!
Micke har föräldramöte ikväll så han kommer inte förrens vid halv nio tiden, suck, längtar ju så mycket efter honom!
Annars idag så var jag en sväng på stan med syster, köpte lite presenter till pappsen som fyller år på lördag plus att det är fars dag på söndag, så på söndag ska vi åka till Sandsjöfors och äta planka, mums vad jag längtar!
Varit ledig idag alltså, har varit ledig i 3 dagar, rätt skönt! Men nu ska jag jobba 3 dagar, ledig en och jobba ett par timmar på lördag.

Annars är det helt okej med mig, den värsta sorgen har lagt sig nu och man kan börja se framåt igen, och skönt är väl det. så nu få man se fram emot sommaren och att få flytta, och andra roligheter som hör till sommaren!
Men först ska det va vinter :( det har varit riktigt kallt idag och tom snöat lite grann men det är inget som lägger sig som tur är, men det kan nog bli riktigt halt på vägarna, så kör försiktigt där ute!

I lördags var jag på tjejkväll igen med Tilda, Anna och Maria (som vi var hemma hos) och det var riktigt mysigt, är så glad att vi har börjat umgås igen, har verkligen saknat er så himla mycket! Vi var typ bästa kompisar när vi var mindre och umgicks jämt, men de senaste åren har vi glidit ifrån varandra, men nu har vi hittat tillbaks igen, underbart! Har väldigt många bra minnen med dom brudarna för barndomen, och fler ska det bli hoppas jag fast nu är vi vuxna..vart försvann tiden?

Nehe, nu ska jag nog minsann börja min tv-kväll, biggest loser gånger 2 blir det nu!
Och bara vänta på att älsklingen ska komma hem, så jag kan få pussa lite på honom igen!

Ha det fint!
Pussåkram


Bild lånad från matylda.blogg.se

RSS 2.0