Shopping och tatuering

Igår började jag och Meja dagen med att åka in till stan och möta upp syster och Max.
Vi gick till Kristinegården där min kompis syster har en Barnprylhörna, där man kan köpa begagnade barnkläder och leksaker.
Jag köpte bland annat en overall, 2 par jeans, ett par leggings, ett par tjockare strumpbyxor, en pyjamas och en klänning, allting för 150 kr, tycker jag var jättebra! Och kläderna var i bra skick, ena byxorna var nog aldrig använda!
 
Efter det så gick vi till Ica och köpte lunch, varsin fiskgratäng till oss stora och varsin matburk till barnen, sedan kom Gittan och hämtade mig så åkte vi då till Torpa och Brimstone Alley tattoo, där det var dags för mig att tatuera mig.
Jag är såå sjukt nöjd! Kunde aldrig tro att det skulle bli så bra!
Tatueringen gick fort att göra, knappt 1 timme, så efter det så åkte vi till ÖB och köpte salva, fika och lite annat innan Gittan skjutsade mig till Sara igen där det blev lite fika innan mannen kom och hämtade mig och Meja.
 
Tack syster för hjälpen med Meja, och tack Gittan för att du ville följa med mig, var så skönt att ha sällskap!
Idag ska Meja till dagis, och jag ska till jobbet för möte mellan 13-16..jobbig tid!
Efter det så blir det en lugn kväll, Micke ska jobba ikväll så jag och Meja blir själva hemma, myskväll!
 
Nehe, det var väl allt för idag!

Konstigt väder

För någon vecka sen hade vi minusgrader och frost..nu är det 12-13 grader varmt..dock regn mest hela tiden!
Trivdes bättre med kylan och frosten, då var det iaf ljust ute!
 
Senast jag skrev så skulle vi ju iväg på inflyttningsfest hos Fien och Emil, men vi kom aldrig iväg då Meja blev sjuk, hon fick 39,3 graders feber typ 2 timmar innan vi skulle iväg, stackars lilla pluttan.
Sen va hon hängig även på söndagen, men sen har det inte vart någon mer feber, men hon är snorig och magen är dum..:(
Just nu ligger hon och sover, och vi väntar på att mannen i huset ska komma hem!
 
Igår när jag ställde mig på vägen så fick jag en liten chock, dock en positiv sådan, har på ca 2 månader gått ner ca 3 kg, utan att jag egentligen har gjort nått, dragit ner på sötsaker, jag äter fortfarande godis (hade ett uppehåll på en vecka, som jag slutade för typ en vecka sen..) men jag har inte ätit smörgåsar till frukost, har dragit ner på portionerna och druckit mer vatten..inte rört på mig nått särskilt, men ändå har jag gått ner lite, nu hoppas jag att jag går ner ca 1,7 kg till, då har jag nått en drömvikt!
Har inte vägt såhär lite på minst 6 år..så jag är glad, men mindre ska jag väga..!
 
Vet inte om det syns någon skillnad än..men är 3 kg mindre på andra bilden än den förra och någon cm har väl försvunnit från midjan..men som sagt, mer ska bort..!
 
Nehe, ska se om min lilla plutta vaknade nu, tycker jag hörde nått där uppe ifrån!

2,9

Idag klockan 8 var det 2,9 grader ute, vinterkläder på nu eller? :O
 
Annars är allt bra med oss, Meja har lite problem med magen och har de senaste dagarna ätit dåligt, vilket leder till att hon sovit dåligt på nätterna, men nu förhoppningsvis så börjar det vända, då hon igår började äta lite mer och sov från 21-7,30..:) En glad mamma som fick 8 timmars sömn och självklart glad för att Meja fått sova, hon behövde nog verkligen det!
 
Jag trivs superbra på nya jobbet, redan vart där i 7 veckor nu, helt sjukt så tiden går!
Meja trivs kanonbra på dagis, hon är glad när man lämnar henne (förutom en morgon hittills då hon grät lite) så det är verkligen superskönt!
 
Ikväll ska jag och Micke vara barnfria och gå ut och roa oss, vi ska åka till Vättersnäs till Fien och hennes Emil på "Inflyttningsfest", ska bli superskojj, ha sett fram emot detta länge nu! :)
Så Meja ska få sova hos mormor och morfar, så glad att man har allt folk runt omkring sig som ställer upp som barnvakter när vi ska roa oss, eller när det kör ihop sig med jobb och grejer..! :)
Nehe, lite frukost kanske..?

RSS 2.0