Mot a6

Snart ska jag och Meja åka till a6 för en dejt med Sara L, mysmysmys!
Va längesen vi sågs nu, suck! Iaf två veckor sen, minst, och de är läääänge!
Vi ska väl ta en fika och gå och kika runt lite, och det är någon som fyller år på torsdag så jag ska åka lite tidigare så jag kan fixa en liten present, hihi!
För det har hon förtjänat!!

Helgen har varit bra, igår följde jag och Meja med mamma och pappa till mormor (mejas gammelmormor) och hjälpte henne att sätta upp hennes gran och pynta den och även byta gardiner i köket, och åt bullar såklart :)
När vi kom hem så hade Micke vart iväg och köpt en julgran, hur fin som helst! Så vi pyntade den på kvällen, efter att vi hade ätit god lasagne som älsklingen gjorde till oss!
I lördags så gjorde vi inte så mycket, var hemma mest, och var och handlade lite mat och grejer så jag kan göra julgodis, men glömde hälften, haha! Så måste köpa lite formar till ischoklad och knäck, så imon ska det bakas minsann! Så få vi väl se om det blir nått kvar till jul, haha!

Nehe, ska fixa iordning det sista innan det är dags för att gå till bussen! :)
Ha en trevlig dag!

Pussåkram

Tack Sara och Joakim

För att ni kom hit ikväll, var jättemysigt :)
Och bebis i magen med såklart, moster längtar efter dig så mycket så jag snart går sönder!
Vi ha ätit god mat, och godis och grejer!
Just nu sitter jag och tar mig en cider, och nu kom min man hem :)
Meja sover sen en halvtimme tillbaka!
Så nu ska jag mysa med min man, innan det är dags att sova!!

Ha det fint!
Pussåkram

Det är dags för fredagsmys

Ikväll kommer Sara och Joakim till mig och Meja, (kanske mamma och pappa, har inte fått svar från dom än) och gör oss sällskap då Micke ska iväg på julbord med jobbet!
Blir mysigt, så vi ska äta lite mat, fläskytterfilé, kulpotatis och beasås bjuds det på, och köttet ligger i marinad sen någon timma tillbaka, så hoppas att det blir gottit!
Just nu ligger lilltjejen och sover, hon blev trött av att äta en stor portion med nötkött och sötpotatis, och sen tvingade jag i henne lite banan, hon tycker inte alls om det, haha! Visserligen bara andra gången hon smakar det, men ändå ;)

Annars lunkar det på i vanlig takt här, Meja växer så det knakar och utvvecklas för varje dag, skrattar och tjatar och verka njuta av livet riktigt bra, mammas lilla prinsessa <3
Annars har det inte hänt något spekatulärt sen sist tror jag, jag har vart ifrån Meja en hel kväll (ca 6 timmar) och det var lite jobbigt, men samtidigt skönt om man får säga så, jag var nämligen på tjejkväll hos Matilda, tillsammans med Maria och Anna, mysigt va det allt!

Så är det med det..!


Min lilla prinsessa fick bli en tomtenissa när vi skulle på Linus lucia :)

Ha det fint!
Pussåkram

December är här

Ja nu är december här, och som alltid så frågar jag, vart tog tiden vägen?
Här har det hänt en del, eller ja för Meja har det hänt en del:
* Lärt sig att sitta själv
* Gröt är hennes favoritmat
* Ätit spagetti och köttfärssås och även biff stroganoff, och hon gillade det båda!
* Hon ha fått sina första två tänder i nederkäken!

Hmm, ja hon börjar bli stor, tidig med detta är hon oxå, bvc-sköterskan blev rätt så chockad när hon först såg henne sitta och sen när hon såg hennes tänder, hon sa att de brukar fråga om det kan sitta själva vid 8-månader, men lilla Meja är bara 5 månader, och satt själv första gången typ 4 dagar innan sin 5-månadsdag, så duktig så! :)
Just nu ligger hon på sin lekmatta, mätt och glad, eller njaa börjar bli lite gnällig! Hon börjar förmodligen bli trött!

I söndags så var vi i Ullared, trotsade stormen och åkte iväg, tyvärr så var det fler som gjorde det!
Men blev en hel del köpt, alla julklappar är färdigköpta, så det är skönt!
Annars händer inte så mycket..
Nu ska jag kela med min bebis, och se om hon vill sova lite kanske!

Ha det fint
Pussåkram

RSS 2.0