Helg

Nu är det typ helg igen juh, va fort tiden går, helt sjukt!
Idag va ja en SNABB sväng på a6, va på systemet och köpte cider och vin, malin kom och drick vin med mig, och så köpte jag två böcker med, Jenny Leeb- På grund av Leon, har läst hennes två första böcker och de va redigt bra, så hoppas denna med är bra, och så köpte jag Johnny Cash självbiografi! Så nu vill jag börja läsa dom, men har precis börjat på en annan bok, så får vänta tills jag läst ut den:)

Ska jobba 14.30-19 idag, rätt go tid va? haha, så har jag lite fredagskväll ikväll, gött, och då blir det nog ett glas vin=)
Hihi, jag börjar bli vuxen!
Ska jobba hela helgen, så det får bli lugnt ikväll..och jag som vill ut och dansa, få se om någon vill festa med mig nästa helg..Rickard pratade om att han skulle ha fest snart, hihi va roligt det skulle vara=)

Ska äta lite snart..sen blir de dags att dra till jobbet, hoppas de kan sluta regna så jag kan gå upp till jobbet!
Pussåkram

Jobbig kväll

Ja denna kvällen känns inte bra, även om jag ätit choklad och kollat på So you think you can dance..
men de ha vart mycket jobbiga minnen som bubblat upp..började redan igår efter att jag hade drömt om mitt ex, och jag var så jäkla ledsen i drömmen och allt var jobbigt, och det höll liksom i sig när jag vaknade, men glömde bort det under dagen, inatt drömde jag om andra jobbiga grejer, och igen så var jag ledsen och riktigt arg i drömmen, och så drömde jag om mina jobbarkompisar, det gör ont att veta att vi inte ens ha tre veckor kvar att jobba tillsammans!
Och allt annat i drömmen var så sjukt jobbigt..och nu ikväll har de pratat om saker på tv:n som väckt jobbiga minnen..varför ska sådana här dagar finnas för? jag vill inte ha jobbiga minnen, vill bara ha bra minnen!

Var hemma hos pappa idag med syrran, tittade på kort, på Linus när han var liten, plutten, jag saknar dig!
Och hittade även kort på Tuffs, åhh min underbara bebis, saknar dig så det gör ont, måste komma och hälsa på dig snart, men jag vet att du har det så mycket bättre nu, och det gör mig glad, matte älskar dig!!
Hittade även kort på Marwin, vårat marsvin vi hade för några år sen, åh han var så söt, han var som en hund, så gosig!
Så är det med det..

Nehe om man skulle gå och lägga sig..
Imon är jag ledig, gudans vad skönt, men vet inte vad jag ska göra..ska förhoppningsvis få träffa farbror Bengan som kommer till stan, (han och mamma å pappa ska på begravning, någon släkting till dom..vet inte hur..) så få se om vi kanske äter eller nått tillsammans, skulle va mysigt!
Min jobbarkompis Therese flyttar till Gbg 1 september, så jäkla fuskigt, jag vill oxå!

Nehe, sängen var det!
Pussåkram

Gosh!

Vad mina tårar rann innan, bra att man inte är känslosam, haha!
Tittade på allsång på skansen och så är det en kille (Pär Johansson) som pratar om hur det var att börja jobba på ett dagcenter för utvecklingsstörda, och han sa så mycket fina grejer, om all den glädjen man får av dom, och sen så sjöng två stycken som var utvecklingsstörda som han jobbar med i "Glada Hudiks teatern" och det var så fint, de var så grymt duktiga, och så sjöng de In the Gettho av Elvis, (de har en föreställning om just Elis, skulle vilja se) och den låten är ju bara så fin, har faktiskt den som ringsignal;) hihi..Och aa, tårarna rann, jag kände mig stolt! och jag trivs så himla bra på mitt jobb, jag har det bästa jobbet man kan ha, för det ger så mycket tillbaka!
Och om en månad (cirka) så slutar jag där, och det känns så jävla trist, denna sommaren har varit underbar, för jag har haft världens bästa jobbarkompisar, you rock! Vi måste hitta på nått när vi slutar, eller när ni slutar eftersom ni slutar tidigare än mig:( Typ gå på after work eller ut och eller sådär, skulle va såå mys och skojjigt!

Tvättat färdigt har jag med gjort, diskat har jag gjort och stekt hamburgare med hemmagjord vitlöksdressing, kan säga att det var MUMS! mycket mums idag;) haha.
Nu har jag tänt lite ljus och sitter här och myser i min ensamhet, men jag trivs konstigt nog, men skulle juh inte vara fel att ha någon att mysa med visserligen, vill hitta min prins, men får väl vänta tills han hittar mig, som sagt man ska inte leta och stressa fram kärleken, så den får hitta mig, gosh det kommer ta tid, för vad är det för fel på mig eftersom jag inte har någon??
Jaja whatever..ska fortsätta att mysa nu!

Pussåkram

Tvätta 18-22

Fy fasiken va tråkigt det är att tvätta, men det måste juh göras, tyvärr!
Idag har jag jobbat, 8-16, gick kanoners, bakade en kladdkaka med blockchokladbitar i, va redigt gott när man fick en bit här och där som var rinng av blockchoklad=) mums, skulle ha bakat bullar, men jag orkade inte, haha, på morgonen så var jag och therese absolut på att vi skulle baka bullar, men efter vi hade käkat lunch så var båda så himla trötta och sugna på choklad, så blev en kladdkaka!
Therese gjorde lasange idag till lunch, och den var så otroligt god, får hon gärna göra fler gånger! den var sådär saftigt/kladdig och MUMS!

Nehe, ska ner till tvättstugan nu, tittar på American Idol med, och ikväll är det So you think you can dance!
Najs!

Pussåkram

Vill ha vill ha vill ha!

Jag skulle vilja ha någon utav dessa klänningar, någon som har en på lager i storlek 40/42?? hör av er isf!
Jusses, jag skrev ut min storlek, jobbigt!
But folks, that´s me a size..big..







Jag bara älskar dom, skulle helst vilja ha en i blått! men rött är fint oxå!
Jag å Malin ska juh ha Vintage-party någongång, och det är en dröm att någon gång få ha på sig en sådan klänning, att äga en sådan klänning, skulle va såå coolt!

Annars idag har jag jobbat, 8-16, även fast de va jäkligt segt och alla var trötta så gick dagen väldigt fort, konstigt det dära.
Mina 3 dagars ledighet gjorde susen märkte jag idag, hade tålamodet tillbaka, skönt! det hade jag inte precis i torsdags..haha, men nästa månads lön kommer att bli så jävla sämst bara för att jag var sjuk två dagar å sådär, och jag tyckte denna månadens lön var kass..shiet, nästa månad kommer verkligen bli en spara månad, tur att jag har sparat pengar sen innan!

Nehe, ha de fint mina vänner!
Pussåkram

Kanon helg!

Ja jag har haft en jättebra helg!
Fredagen var inte så kul till en början, tills Malin skickar ett mess och frågar om jag vill komma hem till dom på kvällen, och det ville jag såklart!
Så kom dit strax innan nio, så grillade vi korv och tittade på film, och åt en massa godis och chips och grejer, tog även varsin cider, jag sov på soffan, men sov inte särskilt mycket (2-3 timmar), men fick sällskap av den ena katten Elvis, MYSIGT! det har jag saknat- att ha en katt i närheten.

Igår så åt vi frukost, och busade med katterna, jag slängde ihop en kaka medan Malin städade lite och försökte packa, fikade två gånger, åt spagetti och köttfärssås, och sen fixade malin till mitt hår, sen åkte jag hem en sväng, för att byta om lite å sådär, sen åkte jag tillbaka till Malin, tog ett glas vin, sen åkte vi två och hennes sambo Christian och hans kompis Jim till Falköping på cruising, hade megakul! inte var dag man få åka Cadillac (hur fasiken stavas det?) drack två cider och lite vin, vin ur en päron-loka flaska = fjortisfylla med vuxenpoäng, haha!
Var hemma hos malin och chrille igen vid två, gick och la oss kvart i tre efter att ha ätit lite varma mackor:P och sjutton vad trötta vi var då, haha, jag skrattade så mycket igår!
Sov i fyra timmar, gick upp vid sju idag alltså för att de skulle åka till Mantorp så åkte med dom hem, gick och la mig igen och gick upp igen vid halv tolv, skönt! men är fortfarande rätt slet, börjar bli hungrig med, ha inte ätit frukost än, så kanske borde göra de, klockan är juh "bara" halv ett snart:P
Men idag lär det bli pizza med, fy tusan vad gott det ska bli!

Nehe, äta nått litet och sen hoppa in i duschen så man kanske blir en människa igen!
Tack alla för en underbar helg!!
Malin, vintage-party nästa som sagt, och gbg med!!

Pussåkram

Habo

Dit ska jag åka om en och en halvtimme, ska gå upp till stationen om en timme typ.
Ska åka till Malin, tack du är underbar, du har räddat min dag! och så skavi grilla korv och äta en massa godis och popcorn och grejer! göttgött, och sen ska jag sov där, så måste packa ner kudden;) haha, jag skulle göra det för malin hade ingen extra =P

Innan kom jag på hur jag vill att mitt liv ska bli de närmaste månaderna, ska börja med att jobba fram till sista augusti/någon vecka in på september (beror på hur länge jag har jobbet) och sen skulle jag vilja ta två veckors utlandssemester (iaf en vecka) och sen någon vecka till att bara vara hemma och sen börja på ett nytt jobb den 1 oktober, eller runt där omkring, det skulle vara perfekt, ha ett jobb på sådär 85% så kan jag skaffa mig en katt med, eller om jag ska vänta till nästa år och skaffa en hund, eller kanske ha både och, åh vad mysigt det skulle vara! vill juh ha en av Gizas valpar och hon ska få nästa år! =) jag längtar!
Men det skulle var perfekt, då skulle jag må bra!
Men det kommer förmodligen inte att hända:(

Menmen, om man skulle packa lite med då..!
Pussåkram

Inget vettigt att skriva

Nej jag har inget vettigt att skriva,men har ingenting att göra så..tråååkigt!
någon som vill hitta på något?? hör av dig isf=)

Igår jobbade jag, gick väl rätt bra, fast jag tappade tålamodet ett antal gånger..märktes att jag verkligen bara ville hem och påbörja min 3 dagars ledighet..men som sagt, jag har rätt tråkigt, behöver ni hjälp på jobbet idag eller?? haha skojjar bara..!!
Nu har jag målat naglarna, så nu är de verkligen knallröda, häftigt!
Jag vill hitta på nått..men vad? låna pappas bil och åka själv till ullared:P haha kul eller inte!

Nehe..
pussåkram

Sandra och Diesel

Var här hos mig igår kväll, supermysigt!
Åt frallor, fikade och sen var vi ute och gick en sväng, sen stod vi här utanför i typ 50 minuter å pratade innan de åkte hem.
Var verkligen jättekul att träffa dom, var två månader sen sist vi sågs!
Hoppas det inte dröjer två månader till nästa gång bara!

Idag har jag inte gjort så mycket hittills, vaknat, ätit frukost, duschat, fått på mig kläder och diskat, pappa kommer lite senre och lämnar lite grejer som de köpte till mig igår i ullared, jag vill med till ullared!! och sen skjutsar han mig till jobbet, gött!
Ska äta lite innan det med, blir lite tomatsoppa, gott=)

Igår på jobbet så ställde jag mig och gjorde pannbiffar, de blev redigt goda måste jag säga, redig mat med pannbiff, potatis, sås och sallad! sen bakade jag jordgubbsmuffins efter de, gott!
Jag blir så huslig av mig på jobbet, men då tycker jag att det är kul, det är inte så roligt att stå hemma och laga mat till sig själv!
Kanske ska gå å köpa ett par ägg så jag kan göra lite biffar;) haha..nee jag orkar inte!

Jag vill åka till ullared, men ingen som vill följa med mig juh:(
Jobbar bara idag med, sen är jag ledig i tre dagar, hur skönt ska inte de bli?? men bara de är någon som vill hitta på mig med något i helgen då, annars kommer de bli långtråkigt mest!

Pussåkram

Jobb

Idag har jag jobbat igen, 15-21, fast var visst hemma 20.45, ojdå;) tack för skjutsen Tom;)
Nu har jag ätit två mackor och dricker ett glas oboy,varför ska de va så gott för? hihi..
Tittar på en film på trean "Störtkär" har en känsla av att jag sett den innan..men den är tjejig, och jag behöver en tjejfilm!

Pratade med Linus i telen innan, shit, jag började nästan lipa, han åker juh till Holland imon, fy faen vad jag kommer sakna honom, älska honom så mycket!
Mosters älskling!

Innan jobbet så var jag uppe på a6, handlade lite på coop, var på din sko och hittade massa snygga skor, men inga som passade, på höger foten sitter de perfekt men på vänsterfoten, helsike vad fet min vänsterfot är, bara för att man hittar massa snygga skor och på rea dessutom, men hittade ett par skor som inte var på rea, och jag blev verkligen kär i dom, men dom kostade 549 kronor, så de blev de inte! tur de, men ändå otur..:/

Nehe, ska fortsätta kolla på filmen, sen blir det sängen hyffsat tidigt, ska jobba 8-17 imon, och så kommer Sandra till mig imon=) treeevligt!

Pussåkram

Fika på fika

Ja vilken tjockis jag är, på jobbet så gjorde jag en kladdkaka, så fikade vi den till tre-kaffet vid halv fyra:P haha, kakan ville juh aldrig bli färdig!:P
Sedan så vid halv fem mötte jag upp syster och Linus på stan, så gick vi och fikade:P
Haha, ja vilken tjockis jag är:P
Men det var gott, ibland får man fika så mycket, kallas juh inte Kaka för inget;)
Träffade Linus för sista gången på sådär 3 veckor eftersom han åker till Holland på onsdag. suck! kommer sakna min lilla älskling så mycket!

Imon har jag sovmorgon, skönt! börjar klockan 15.
Nu har jag precis dammsugit och torkat golvet, duktig jag är!
Tittar lite halvt på Lotta på Liseberg, finns för tusan inget vettigt att titta på på måndagar, eller det gör det väl ingen dag på sommaren..suck!
Så om någon vill komma och hälsa på så är det bara att komma!

Efter jag hade vart på stan innan, så gick jag hem, kan säga att jag gick hem i rättan tid, det regnade och jag blev genomblöt, men när jag kom hem, så verkligen öste det ner, helt sjukt! men nu är det fint väder igen, konstigt! kan inte de där vädergudarna bestämma sig för att de ska va fint väder!?

Nehe, ha de så bra!
Pussåkram

Bakispizza!

Idag är det dagen efter, och jag har ätit bakispizzan, men är inte bakis, men ha vart sugen på pizza sen i torsdags, så idag hade jag en bra anledning till att äta de;)
Mamma och pappa var oxå med och käkade=)
Vi var i Bönared idag, ett ställe utanför mullsjö och åt jordgubbstårta, mysigt och mumsigt! åkte en sväng till mormor i Habo, och sen till Maxi, och sen käkat pizza. Och nu sitter jag här och gör ingenting, är trött och äckligt mätt:P

Igår vart det fest hos Sara, det var jättetrevligt=) Satt ute hela kvällen på deras altan, mysigt!
Åkte hem vid halv två, då var jag tröötttt! och hungrig, så fick äta riskakor när jag kom hem, haha, sen somnade jag som en klubbad säl!

Imon blir det jobb igen, 8-17, suck..jag hatar att jobba tidigt, måste juh gå upp så tidigt då:(
Är det någon som vill följa med mig till Ullared och till Liseberg?? malin? jenny?

Nehe, ska lägga mig här på soffan nu och kolla på tv, finns inget kul att kolla på men..
Pussåkram

Shopaholic

Idag har jag jobbat, 8-17, gick kanoners, som vanligt eftersom jag är bäst;) haha..
Bara det att en propp gick i köket på morgonen..och vi kunde inte få igång det igen, så vi fick göra kaffe i hallen, likaså fick jag sitta i hallen och vispa grädde, det måste ha sett väldigt roligt ut;)
Det gulligaste på jobbet idag var när en boende sa att en annan boende och en personal var hennes polare, och då sa jag "men vad är jag då?
"En ängel" fick jag till svar då, så jäkla gulligt!

Efter jobbet så gick jag genom stan hem, ville inte gå hem med en gång eftersom det är så fint väder.
Blev visst att jag shoppade lite..
1: tröja 299 kronor och ett skärp för 199 kronor, men betalade bara 149 kronor för båda, bra rea;)
2: Öronhängen för 29 kronor
3: Klocka för 698 kronor, fast betalade bara 200 kronor + 70 kronor för försäkring, bra rea igen;)
4: 8 stycken miniljus och ett nagellack för sammanlagt 65 kronor skulle kostat 77 kronor egentligen.
Så sammanlagt betalade jag: 513.50, det skulle ha kostat: 1376.50..det betyder att jag sparade 863 kronor..haha mee like!

Nu är jag hungrig, men vet inte vad jag ska äta..kanske ska beställa nått från alcamo, har inte gjort de än när ja ha bott här..om man vågar:P
Måste gå och handla mjölk och juice med!
Så ska göra det nu!!

Pussåkram

Jobbat

Oj, tredje inlägget på en dag..inte illa!
Har jobbat idag, 16-21, gick bara bra, bakade nog världens godaste jordgubbspaj med vanlijsås, mums, längtar tills imon så jag kan få ta en bit till;)
Ska jobba med Anita imon, vi har inte jobbat en dag tillsammans på jäätteeeeelänge!
Det är vi två och två boende, så då ska vi nog hitta på nått skojj, verkade som Anita hade någon idé om vad vi skulle göra..spännande;)

Sitter och tittar på So you think you can dance, måste verkligen börja med dansen igen...suck vad jag saknar det!
Händer i helgen tro..ska jobba på fredag och lördag, men vill göra nått på lördagkvällen! Hör av dig om du vill hitta på nått;)
Pussåkram

Solen försvann

Ja men va roligt att solen försvann innan när ja skulle dra ut..
så ha fastnat framför datan och tv:n och tycker synd om mig själv..de måste verkligen hända nått kul i mitt liv snart innan jag dör av uttråkighet eller nått sånt..

Börjar jobba om en timme och 8 minuter..
Ska väl gå lite sakta om en stund..om de inte börjar regna allt för mycket..

Pussåkram

Sårad

Igår blev jag så jäkla sårad, det gjorde så ont!

Fan vad otroligt tråkigt jag har..nån som vill hitta på nått?
Börjar visserligen jobba klockan 16..men ändå de är ett tag kvar!
Har så mycket tankar i min lilla stackars hjärna idag..som vanligt!
Varför känns det som man förlorar en vän varje dag? hatar den känslan..

Ska försöka få i mig lite mat och sen se om jag kan hitta mig någon plats i solen kanske..
Pussåkram

Mysdag igår

Igår var hela familjen i gbg, jag och sara fick ta bilen ner själva, det var skojj, redig partybil kan jag säga att det blev, haha!
Var lite smått nervös över att köra i Göteborg, men det gick hur bra som helst, svängde av en avfart för tidigt än vad jag hade tänkt att göra, (jävla lastbil, hah) och sen hamnade jag i fel fil, skulle mot centrum syd men låg i centrum nord filen, men några meter senare så ser jag en skylt där det står Sahlgrenska, så då tänker jag, att om jag svänger dit så borde jag komma till hedenparkeringen, och mycket riktigt så gjorde jag de, så kände mig lite smått stolt=)
Och vi kom verkligen i rättan tid, för när vi kom fanns de 56 lediga platser (enligt skylten) sådär 20 minuter senare så var det fullt, tror det var fyra stycken som frågade om vi skulle åka när vi stod och packade ur våra grejer ur bilen, haha!
Det blev sen en liiten sväng på stan, köpte en svart lite längre topp på Monki (halva priset) och hittade en jättefin jeansklänning, men det såg ut som jag var höggravid i den, syynd! om den inte skulle vart så vid så skulle jag lätt köpt den!
Sedan åkte vi ut till Hisingen, åkte till kyrkogården och satte blommor hos Mona (saknar dig varje dag)
Sedan åkte vi vidare till Bengan (farbror) och fikade lite och sådär, alltid lika mysigt att komma ut till honom!
Sedan vart de en lång resa hem, jag var så fruktansvärt trött, tur att pappa körde hem! Stannade i Ulricehamn och åt korv, sen va jag äntligen hemma, somnade som en stock! skönt, men även fast ja sovit hur bra som helst i natt och många timmar så är jag inte utvilad..hatar de, nån som har nått tips om vad man ska göra för att känna sig utvilad??

Idag hade jag tänkt att gå på stan, se om man kan shoppa lite på Rean kanske=) om man kan ha sådan tur, blev shoppingsugen efter igår, eftersom jag inte fick den ron och tiden att gå och kolla igår..
Ska se om jag kanske hittar nått att ha på mig på lördag, för då blir det nog fest hos Sara (biffen), skojj!!
Men egentigen behöver jag baskläder, typ vanliga enkla linnen och sådär..

Nehe..ska nog lägga mig i ett solaie med, kanske klippa mig eller iaf boka en klipptid, för mitt hår ser för jäkligt ut!
Pussåkram

Göteborg

Imon bär det av dit, underbart! hela familjen ska dit, men det är bara jag och syrran som tar bilen ner, haha naajs!
Mamma, pappa å Linus ska ta tåget, de ha pratat om de hur länge som helst att de ska åka tåg med Linus och åka spårvagnar å sånt, så då kan juh jag å syrran passa på att ta bilen, me like!

Mår bättre idag, är inte 100% men helt klart bättre än igår, har vart hemma idag med!
Tror det var rätt bra att stanna hemma idag, få sova ut en extra dag, inte behöva tänka på nått och bara kunna vila, skönt!
Men hr ont i örat, de är inte roligt..och börjar bli väldigt trött nu, så jag kommer gå och lägga mig tidigt ikväll kan ja juh säga!

annars är de väl okej med mig, försöker gå vidare..försöker glömma..dig..men de är så himla svårt.
jag är juh bara en idiot som jagar efter min dröm..(dreams are like rainbows, only idiots chase them! var nått jag lästa som du skrivit..)
Menmen, nån dag kanske jag ska lyckas..hoppas de, för att bli sårad igen, det pallar jag inte!

Kan klockan bli sovdags snart? för jag har grymt tråkigt, och är grymt trött!
Pussåkram

Hängig

Kan man minst sagt säga att jag är idag, har juh vart det den senaste veckan, gick upp vid kvart i sju idag på morgonen, ställde mig i duschen, kom ut ur duschen och var precis genomsvett, så insåg att de är ingen idé att gå till jobbet, så har vart hemma idag, gick och la mig igen och vaknade igen vid elva av att jag fick mess, låg kvar i sängen en halvtimme till, åt frukost vid 12, la mig lite till på soffan..vid halv två gick jag till affären för att handla lite, började bli tomt i kylen..när jag kom hem igen så mådde jag så dåligt, va precis genomsvett och yr, så blev att lägga sig på soffan igen, (även magen kollapsade) vid fyra åt jag en pan pizza, allt jag orkade äta..sen har jag luggit på soffan sen dess, mamma, pappa och mormor kom förbi 5 minuter och sa hej för mormor ville kolla på lägenheten (de hade vart å handlat å så), ställde mig upp och allt blod hamnade i fötterna och jag blev genomsvett, igen...
Så det får bli att jag stannar hemma imon med, tyvärr..men jag pallar inte att jobba 8-20, goa pengar som jag går miste om..men vad ska man göra? det är inte precis så att jag vill vara hemma själv, det är rätt långtråkigt..kunde haft kul på jobbet tillsammans med Anna och Tom och ätit Toms kaka som han hade bakat idag..attans, hoppas de finns någon kvar på tisdag då jag kommer igen!
Men har en dag till att sova och förhoppningsvis så är det bara det min kropp behöver, så hoppas jag att jag känner mig bättre tills på måndag, för då blir det göteborg om det är fint väder!
Om de är fint väder då, och jag fortfarande inte mår såå bra, så orkar jag nog ändå att sätta mig på en mysig uteservering hela dan=) hihi, bara titta på folk och njuta av göteborg! åka till havet skulle jag vilja göra med, bara för att få känn lukten av havet, underbart!

Nehe, ikväll blir det tacos, är sugen på det, tur att jag är sugen på nått..har ingen större matlust just nu!
Nehe, ska sluta skriva nu, ursäkta för detta klagoinlägg!

Hoppas ni mår bra och har det bra, saknar er mina vänner!
Pussåkram

Vänner!

När vi tillbakablickande beskådar de skönaste dagarna i våra liv, var det alltid timmarna med vännerna, som gjorde oss lyckligast! /Nico

Och det stämmer väl så otroligt bra!?
Det var det vi pratade om idag juh, jag,malin och jenny!
Vännerna finns alltid där för en om man finns där för dom!
Ni betyder så mycket för mig, alla mina vänner som visar att ni finns och bryr er!
Fien, Malin och Jenny ligger på topp 3, eller på topp 1, för ni alla är så bra!

Idag är det ett år sen som jag flyttade hem till jönköping igen, helt sjukt att det redan gått ett år!

Nehe..tror jag ska gå å lägga mig, är inte allt för pigg!
Pussåkram

Fika med brudarna

Ja nu ska jag snart åka upp till a6 för att möta upp Malin, så ska vi gå och strosa lite, sen vid tvåtiden så kommer Jenny och möter upp oss och då blir det fika=) Mysigt, har längtat efter att få träffa mina tjejer!
Sen klockan 16 börjar jag att jobba.
Skönt med sovmorgon, har sovmorgon imon med, och hade det igår oxå..jobbar juh helgen, inte riktigt lika kul, speciellt inte när man inte känner sig 100% fräsh..vet inte om jag är på väg att bli sjuk eller vad det är, är lite små snorig..och svettas hela tiden och är otroligt trött..vet inte om ja ska bli sjuk eller om det är vädret..kanske en blandning?

Igår tog Lovisa körkort:D Grattis igen gumman, betyder att du kan komma till mig och festa snart juh=)
HIhi, måste komma ut till er snart med, längtar efter landet, och min pissemisse!
Och att få träffa dig, karin och john! och alla djuren!

Nehe, nu ska ja gå å kissa (är kissenödig hela tiden, brukar va de när ja är på väg att bli sjuk, inget bra tecken)
och sen ska ja va så lat och ta bussen upp till a6!
Ha en bra dag mina vänner!
Pussåkram

Hemmafru

Eller kanske ska säga hemmakvinna, eftersom jag inte är gift!
Fast jag har visserligen jobbat idag, 8-17, efter det så gick jag och handlade, sen har jag lagat mat, kasslerlåda och flygande jakob, ska ha de som matlådor, har redan 6 stycken av bara kasslerlådan, och blir nog kanske 3-4 stycken men flygande jakob oxå, så jag kommer att klara mig ett bra tag framöver! vet dock inte hur allt ska få plats i frysen, har juh bara en halvfrys..och den är redan rätt full med grejor!
Menmen det ska nog gå..håller även på att tvättar, men är färdig om kanske en halvtimme, gött gött!
Har även renbäddat min säng, mysigt, så har nya fina lakan, i grått och svart, riktigt snyggt! passar in till allt deanra vita,svarta och lila!
Ohh jag börjar bli hungrig nu alltså, har inte ätit mat sen halv ett typ..så böjar att kännas!

Helgen då: Åkte till Färgelanda klockan 10.00, var framme vid 12.30..trodde inte jag skulle komma fram då tåget från falköping var grymt försenat, skulle gå 10,50, det gick 11.15, mitt tåg från Herrljunga skulle gå 11,18, snacka om att ja hade lite panik då..men som tur var så väntade det tåget in oss! gött!
När jag väl var framme så mötte Fien upp mig i racervolvon, åkte till systemet, sen hem till Peter, där stannade vi inte så länge, utan Perra kom och hämtade oss så åkte vi och badade, det var underbart att ta ett dopp, för jag trodde flera gånger att jag skulle svettas bort, grabbarna simmade hur länge som helst, fast det började åska, jag och fien satt som hönsmammor på stranden och tyckte att de skulle komma upp:P
Tillslut så kom de upp ur vattnet och vi åkte hem, då var det bara att duscha /mcd och sen åkte vi till Robert där det vart inflyttningsfest, det började väldigt bra, den där första cidern, mums! hade vart sugen på den i typ 7 timmar eller nått sånt..
Det blev utgång i Vänersborg (där robert bor) det var trevligt, men litet och jäkligt varmt, och drinken smakade alldeles för mycket rom, inte bra!
Tyvärr så hände de tråkigheter på kvällen, som tyvärr höll i sig resten av helgen..så helgen blev inte så bra som det var tänkt..men jag tänker på er så grymt mycket, båda två, det kommer att lösa sig till det bästa! älskar er

Så är det..oj nu är nog tvätten färdig, så ska gå och fixa det!
Pussåkram

Imon bär det av!

Till Färgelanda!! och till min älskade Fien, du anar inte hur mycket jag längtar efter att få träffa dig nu, va juh evigheter sen!
Ska även få träffa underbara Peter, eftersom de är han vi ska va hos:P
Få väl se om man få träffa resten av gänget med, skulle va grymt kul att festa till det lite tycker jag! Så det hoppas jag på!

Låg på stranden idag från 10-12.30 typ, var hur gött som helst, badade en massa, fick juh bada med Linus, han tyckte juh att det var kul att jag älskar att bada och han fick "knuffa" mig så jag trillade i vattnet så jag doppade huvudet å så, de tyckte han va jättekul, tyvärr så tappade jag balansen när jag satt ner i vattnet med honom på magen, så han åkte under vattnet med huvudet, stakars pojk! Sara stod bredvid men märkte juh inget, dumma henne! Eller hon märkte de när jag väl fick balans igen..gjorde allt för att försöka hålla Linus över vattenytan,även fast jag hade huvudet under vattnet så försökte jag få tag på honom, för jag förstod juh vad som va på väg att hända, men de gick inte, men han hade snart glömt de som tur va..
Men va tvungen att gå hem eftersom jag skulle jobba, kändes inte så kul, men en timme senare så åskade och regnade de, kändes fan som man bor utomlands när det kan va sol och åska och regn samtidigt!
Jobbet gick kanonbra, hade bara hand om en i satellitboende (bst även kallat) och vi gick på stan och fikade och käkade och sådä, mysigt! Slutade klockan 19, så då va de hem och göra lite mat, kött, potatiskroketter och bea´sås.
Och har även dammsugit och packat, och nu "kollat" på tv, badat fötterna och smörjt in dom, filat fingernaglarna, och ätit godis=)

Nu ska jag sova, blir att gå upp tidigt imon, tåget går klockan 10.
Pussåkram

Snart helg

Ja nu är det snart helg igen! shit va fort tiden går..helt sjukt!
Även om det vart en tung vecka så ha de gått rätt fort..konstigt, men skönt!
I helgen (på lördag) åker jag upp till Färgelanda så jag få umgås med min underbara bästis Fien, och Peter med så klart=) hihi.. Så hoppas att de är fint väder så vi kan sola och bada, och kanske festa på lördag kväll, det skulle vara roligt!
Ut och dansa, det är jag sugen på..va ett tag sen nu, och ingen kan slå mig och fien på dansgolvet;)

Jobbade idag, det var segt, var trött, förmiddagen gick rätt bra..men framåt eftermiddagen fick jag mer och mer ont i huvudet och mindre och mindre tålamod..inte så bra med lite tålamod i mitt arbete, och jag har egentligen ett bra tålamod, men shit..
Efter jobbet gick jag hem, fasiken va varmt det var ute! gick typ 50 meter sen va ja död, och då hade jag kanske 18 minuter kvar att gå..haha,segt men det gick på nått sätt, hällde i mig typ en halv liter vatten på 5 minuter eller nått:P
Sen har ja bara glott på tv, funderade en stund på att ta mig till stranden men är inte kul att göra det själv juh!
Höll på att somna på soffan innan, det är så skönt..men är bättre att va trött nu så man kan sova!
Funderar på om man ska dra sig till stranden nån timme imon innan jobbet, ska jobba 14-19, jobbig tid att börja på!

Jag trivs så bra i lägenheten, men det är så jäkla ensamt, vet inte vad jag ska ta mig till alltså..skulle behöva nån som kunde liva upp mitt liv lite..damn, varför kan han inte förstå??
När jag är ensam och har tråkigt, och känner mig nere, så äter jag, äter en massa onyttiga saker, och det är juh verkligen inte bra..:/
Malin ringde innan och pratade lite, trodde vi hade pratat i typ 3 minuter, men så hade vi visst pratat i sju, den tiden gick fort, underbart, du är en underbar människa Malin, ser fram emot fikan nästa vecka, måste få med oss Jenny med!

Nehe, nu ska jag gå och sova!
Pussåkram

Paus

Det är reklam i So you think you can dance, men inte länge till, men passar på att skriva lite fort här iaf.
Jobbet idag var sådär, hände en sak, som var jobbig för stunden.

Haft en ensam eftermiddag/kväll.
Saknar det där lilla extra i mitt liv, eller den där lilla extra.
Nehe nu ha de börjat igen!

Pussåkram

RSS 2.0