Ledig idag

Idag är jag ledig, mycket skönt!
Jobbade i sådär 10 timmar igår så och kommer nog bli en hel del timmar imon med så!
På fredag blir de dock inte så mycket timmar då han ska hem till sina föräldrar, han ska dit på morgonen och vet inte när han kommer hem, så måste nog ha jour iaf:/ liite segt annars kunde man ha hittat på nått kul hela dagen.
Men kanske få reda på imon lite mer exakt när han ska tänkas komma hem på fredag så kanske man kan göra nått på dagen iaf!

För jag känner att det kommer bli en seg dag idag!
Det är juh Valborg och allt, kanske gå och kolla på elden ikväll, men lite tråkigt väder idag så:/

På lördag blir det först Ullared och sen blir det GÖTEBOOOORG!!!
Fy fan va underbart! Först en massa shopping, sen kanske lite shopping till i göteborg, äta god mat, kanske kinesen, vem vet;) Bo på hotell, Gothia towers=) Inte så billigt, men kände att jag ville kosta på det lite med nått riktigt mysigt, så då blev det det=)
Och åker väl kanske ut till Torslanda och hälsar på min farbror, kanske åker över till öarna om det är fint väder..mm de finns lite att göra i gbg om man säger så=)
Och på söndagen blir det Liseberg, vi tror att vi tar det på söndagen iaf, vi har inte bestämt oss än..hihi!=)
Men vi ska till Liseberg iaf!
Det är alltså jag, daniel och Mikael som åker, fast bara jag å daniel som ska bo på hotellet, mikael ska va hos en kompis så, hans kompis är även min jobbarkompis:P haha, i Sävsjö känner alla alla!
Men de tråkiga är att de inte vågar åka Balder:O men jag vill åka balder..men vill juh inte åka själv:( Så hoppas den är sönder så jag inte kan åka den..haha!
Men jag hoppas att de åker mycket annat=)

Jaha, annars i mitt liv va händer?
Har fast anställning nu från maj till sista september, känns underbart, ett jobb som jag trodde att ja skulle ha kanske 2-3 månader blev till ett år, mycket bra! Känns bra att få fast anställning och en fast lön!
Bara inte lönen blir sämre:O jag tycker att jag kan få lite  bättre eftersom jag har erbjudit mig att jobba hela sommaren! haha..
Hade världens storbråk med Daniel häromdagen, det var den hemskaste dagen i mitt liv, aldrig mått så dåligt!
men vi löste det tillslut, som tur var! För jag skulle aldrig kunna leva utan Daniel, jag var så rädd, usch va rädd jag var!
Men jag mår bra nu, lite saker som börjar falla på plats, att jag vet att jag har jobbet gör att jag mår mycket bättre, för det har vart en sådan plåga att inte veta, men nu vet jag:D
Och det är bra mellan mig och Daniel, vi har pratat igenom allt nu, så nu hoppas jag verkligen att allt ska vara bra och hålla sig så i all evighet!
Det som tynger mig nu är mitt lilla besked från doktorn, om ni kommer ihåg så var jag på röntgen å sånt för ett tag sen, visade sig att jag har vätska i lungsäcken, vilket kan vara kronisk lungsäcksinflammation, jag vet knappt ens vad det är:/
Men ska på röntgen igen den 15 maj, så hoppas att det visar nått bra, så man kan få reda på mer..
jag har så ont i mellan åt, och det blir inte bättre av att jag hostar som en tok nu, det är rossligt ner i luftrören, bara det inte påverkar lungsäcken..man blir juh helt stirrig, när man inte vet vad det är så tänker man att det kan vara en massa konstig skit..:/

Så är det..annars är det väl inte mycket som händer!
Längtar mest till turkiet just nu! är 3 veckor och 1 dag kvar tills vi åker, alltså 22 dagar:P vi åker den 22 maj=)
Ska bli såååå skönt!
Har börjat skriva packningslista, det är mycket bra att ha det faktiskt..skriva upp allt man kommer på. Så kanske packningen blir lite mer struktuerad (fint ord:P haha) för jag är totalt värdelös på att packa, så kanske kan lyckas för en gångs skull:P hihi!

Min förkylning har inte gett med sig än, och jag hatar det för jag vill iväg och träna, men inte så bra att träna när man är snorig och hostig..kommer aldrig hinna gå ner några kilon till turkiet juh:(
menmen, sånt är livet! tyvärr...

Jag har lust att baka raberberpaj, och jag ska göra det..men jag kommer aldrig iväg till affären för att handla rabarber juh:P hehe..
Bra att först skriva att man vill gå ner i vikt och sen att man vill ha rabarberpaj:P haha..

Måste åka och storhandla med..usch de kommer bli en vääldigt dyr månad denna sköna maj som kommer!
men jag får förmodligen dubbla löner i maj så:P hehe, naajs=)
Med tanke på att det som jag jobbar nu i april får jag juh i maj, det är juh så när man går på timanställning, och sen om jag får månadslön nu från maj, så kommer juh den lönen för det som jag jobbar i maj, även i maj!
Så blir dubbelt upp, kan juh va najs när man kommer hem från turkiet:P haha!

Hmm..det var något jag hade tänkt att skriva..men kommer verkligen inte på vad det var:/ så jobbigt!
menmen..
Nu ska jag väl försöka ta migi kragen och åka och köpa rabarber, jobbigt ord att stava till:P tihii..

men ha de så bra!
Pussåkram

Förkyld

Jaha, nu har jag åkt på en sådandär så kallad förkylning med ja..eller det började väl redan i lördags efter fredagsnattens bravader!
Men äsch va fan..
Men det är inte kul med förkylning, inte nån stans!

Jobbar idag, fast är hemma nu då..
vet inte riktigt vad jag ska göra..vill träna men vågar inte riktigt, inte bra när man är förkyld har jag hört..
frustrerande, speciellt nu när man verkligen känner att man har kommit igång med träningen!
Gaaah, typiskt!

Igår var jag ledig, var bara hemma heeela dagen, låg mest på soffan och vilade, de va så skönt!
Jaha så kan de va!
I måndags åkte jag till Vetlanda och köpte min fina sommarklänning, blev glad att de hade min strl där=)
Köpte även svarta ljus, najs;) hihi

Sitter å lyssnar på lite musik nu, jag vet jag borde va ute i de fina vädret, men vadå ska ja sitta nere på trappan å se dum ut? nee..
Kanske kan sitta lite sen när solen när balkongen!
Om jag hinner det innan det är dags för att gå till jobbet igen!

Fiien, jag saknar dig som en jäkla tok! Vill träffa dig nu nu NUUU!!!
Om fyra veckor och en dag så åker vi, underbart det ska bli!! Längtar som faen!

Neee jag orkar inte skriva mer, kände bara för att uppdatera lite!
Ha de gött!
Pussåkram

GULDET ÄR I JÖNKÖPING!

JAAAA!!!!!!!!!!!!!
Alltså det är helt sjukt, jag har knappt fattat de än vad det är som hänt!
Men vi tar det från början!
Efter en dag med Fien, fram och tillbaka ill Branten ett antal gånger:P haha..
Även shopping och pizza på a6, mycket trevligt!
Lämnade av Fien hos Peter uppe vid North banks, tjötade lite med Box, jag åkte sedan vidare till syrran för lite fika.
hem till mamma å pappa för att fixa iordning sig och ta en cider.
Sen bart  de av till bussen som tog mig till Juneporten, där fick ja vänta på Sara, och vi gick in på O'learys, där va de full fart=)
Stämningen var på topp! Tog en cider, en rosa pantern, och kvällens drink..
Träffade Maria Lindén=) Roligt värre, träffade även min granne Martin och hans brandmans kompis=)
Lite oväntat men mycket trevligt det med, de tyckte visst att jag luktade gott..haha, kan bara skratta åt va roliga de va!
När det blev förlängning i matchen så var ja äckligt nervös, kollade inte mycket på förlängningen kan ja juh säga, stod å försökte lugna nerverna med min drink, men gick inte så bra, men när ja tittade upp en gång så sitter pucken i målet! FY FAN VA JAG SKREK Å DANSADE OCH GRÄT DÅ!!! alltså det var helt sjukt, alltså den känslan som sköljde över mig går inte att beskriva, tårarna bara sprutade, konstigt att man kan bli sån av en match, för ett guld! haha, jaa konstigt men sant!

Sedan var det bara ut på stan och röjja, fast om jag ska va ärlig så tycker jag inte att de va så jättemycket tryck ändå..kände mest för att åka hem och lägga mig och sova, men jag kunde inte med det.
Men vid tre låg jag hemma i min säng, då hade jag var vaken i 21 timmar, men skulle bli yttligare en timme eftersom jag inte kunde sova då jag låg och skakade för att jag hade vart så kall under kvällen, alltså jag skakade nått så äckligt mycket, jag var nästan rädd..
men gick upp på toa, tänkte att de kanske skulle hjälpa om man fick röra sig lite, men njaa..så tillslut hade jag på mig nattlinne (jäääättestor t-shirtaktig sak) mina mysbyxor, och min tjocka goa luvtröja och täcke och en filt över de, då kunde jag slappna av lite och tillslut så somnade jag och sov rätt gott fram till 9.20 cirka..då hade jag sovit i 5 timmar, men kände att jag inte kunde lägga mig och somna om eftersom klockan ändå vart rätt mycket..
Så gick upp å käkade frukost med mamma å pappa, duschade och sen åkte vi upp till a6, skulle lämna tillbaka min klänning jag köpte igår och mamma å pappa skulle betala sin resa.
Jag mådde inte alls bra på a6, men vi satte oss och fikade en baugette och en cola, colan väckte mig till liv, lite iaf! sen handlade vi lite mat å sådär, och åkte hem och lagade mat..då kom Daniel och Mikael och käkade, de hade vart på biltema och så fikade vi lite och åkte upp till ikea en sväng. Köpte persienner, så bra de blev=)

Daniel och Mikael har åkt hem, jag blev lite ledsen och sur, så åkte en sväng, vet inte hur jag lyckades men helt plötsligt var ja i Bankeryd, öhh! Hur lyckades jag med de? måste ha åkt nån bakväg på nått sätt..haha..men skönt att va ute å åka lite iaf..
Och nu sitter jag här framför datan hos pappa..mamma jobbar..och jag har skittråkigt, funderar på om jag ska åka hem, lutar nog mot de, har inget att göra hemma, men har inget att göra här heller så!
Kan juh alltid leka med katten eller nått..

Men gårdagen, va helt underbar!
Både på dagen och på kvällen och natten!
Ögonen fylls med tårar varje gång jag tänker på det eller ser något som har med det att göra, som sagt, det är konstigt hur känslosam man blir bara för ett guld!
Men vi har väntat på det så otroligt länge! Och nu är det äntligen hemma där det ska vara!
HV71 var bäst i serien, och så även i slutspelet, så det var inte mer än rätt att de fick vinna, okej jag måste medge att de va lite tråkigt att de vann på bortaplan, skulle juh vart roligare på hemmaplan, men då skulle de vart på sönda, imon alltså, vilket skulle vart tråkigt, igår var alla ute eftersom det var fredag, och det blev lätt årets fest för hela jönköping och många därtill=) Så jag är glad att de vann..de spelade för att vinna eller inte förlora igår, alltså de skulle juh haft en chans till om de skulle förlorat igår, så då förlorade de juh ändå inte..om ni förstår vad jag menar!
Men nee..nu ska jag nog styra kosan hemmåt!

Just det!
Kalas här på Tokarp för mig och mamma den 31 maj på dagen, exotisk planka bjuds det på!
Säg till om du vill komma=)
Och om det är någon som vill följa med mig ut på krogen på kvällen så går det mycket bra=)

Pussåkram!

Träna?

hejhej!
Usch, jag vet inte om jag ska träna idag igen eller inte?
Eller om ja ska bara va hemma, eller ska ja träna?  mycket bra fråga..hmm:/
Isf blir de tredje dagen i rad som jag tränar, och det är väl bra, eller?
Blir bara motionsträning isf, svettas järnet med andra ord:P haha..
Jag mår juh bra när jag har tränat så..hmm...

Väntar även just nu på att min chef ska ringa mig..
Måste ha lite information om hur det blir den kommande tiden, om jag få vara kvar där i maj eller inte, och hur de blir i sommar, hon har juh liksom fortfarande inte lagt ut tjänsterna på annons, lite störande!
Har alltså jobbat idag, gillar inte delade turer, men ändå gör jag det på nått sätt. för det är faktiskt rätt skönt att ha den här tiden mitt på dagen då man kan göra lite vad som helst, men ibland önskar jag att jag jobbade typ 8-17 eller nått sånt, och aldrig några helgen, men nee, nu jobbar jag juh varannan helg, usch!

Imon blir det att kolla på hockey med Sara ludvigsson, just de måste juh försöka boka ett bord nånstans med ja kanske ja!
Efter det blir det utgång med  tjejerna=) Trevligt värre!
Hoppas bara att man kan fira guldet samtidigt med!:O
Gaaaah vad läskigt, det har la liksom inte undkommit nån att Hv just nu leder med 3-2 i matcher över äckliga LHC, och kan därmed ta hem guldet imon, tyvärr blir de juh på bortais isf, men skitsamma!
Bara de tar guldet, snälla fall inte på målsnöret nu gubbar!!

Sen ska jag bara göra en notering från förra inlägget när jag pratade om familjen smal, (fien och hennes familj) jag menar inget illa, jag kan förstå om det är jobbigt att va smal ibland oxå, men det är det att vara som mig med.
Alltså osmal. Så därför vill ja gå ner i vikt, inget illa menat mot er! Jag tycker som sagt att ni är perfekta!

Neeheee..om ja ska komma iväg till gymmet då ja!
Pussåkram

Turkiet!

Haha, krångligt värre med den där resan.
Vart juh meningen att jag och Fien skulle åka, men sedan bestämdes de att hela Fiens familj skulle med plus mormor och hennes kille Lasse skulle med oxå!
Så idag är resan bokad, så vi åker typ en vecka tidigare, alltså den 22 istället för den 28.
Ska bli otroligt roligt tycker jag=)

Skulle lekt med Fien idag, men så blev det inte, utan vi ska förhoppningsvis leka på fredag, HOPPAS!!!
Och på fredagkväll så ska jag å sara ludvigsson kolla på hockeyn, eventuellt på O'learys! eller nått likanade ställe, trevligt trevligt=) Hur längesen som helst jag träffade den jäntan, tror det var innan nyår tom:O shit!

Jaha jaja..
Idag har jag vart ledig, så ha vart å tränat, handlat och ätit en sallad.
Ska göra fruktsallad sen ikväll med, gott=)
Och liiite glass till får jag ta, men bara lite!

För jag ska gå ner minst 8 kg! Så är det!
Jag kommer inte hinna gå ner allt tills vi åker, men jag vill hinna gå ner några kg innan vi åker iaf=)
Så man inte ser ut som en jättevalross mot familjen smal! Ja de är rätt smala, helt perfekta kroppar har hela den där familjen!
Menmen, sånt är livet!!

Imon är det jobb igen, och träna imon igen!
Imon ska ja köra mest motion, det gjorde jag igår, och idag mest styrka så!
Och så ska jag väl äta sallad, men tar nog en kyckling till imon=)
men måste ändå laga lite extra mat eftersom ja måste göra till Daniel med! Så få väl göra lite ris eller cous cous eller nått sån till han och lite currysås kanske;)
Men det är morgondagens problem!

Funderar lite på att gå och simma någon dag, har hört att de ska va bra både för att gå ner i vikt och bygga upp muskler, fast jag vill juh inte ha så mycket muskler men:P hehe, men ändå!
Det är rätt skönt att simma, men det är bara det att det bara är en 25 meters bassäng här, många vändningar:P hehe!

Neheee..det var väl det jag ville säga!
Men ni få ha det så bra=)
Pusssåkram!

Jobb snart

Jaha, så ska ja snart dra iväg till jobbet igen:(
Fy faan va segt!
Va hemma vid typ 22.20 igår, och så upp idag igen och börja klockan 9.00..gaah!
Jag är trött, jag vill sova!
Va länsdans igår, va roligt faktiskt!
Träffade juh gänget från Jönköping, lovisagatans gruppboende, sikka sötisar de är!
Och min brukare va med uppe och dansade, mycket roligt att se=)

Nehe, nu ska ja borsta tänderna och sedan dra mig, men ha de så fint!
Pussåkram


JAG VILL TILL TURKIET NUUUU!!!

Sandsjöbaden

Ikväll klockan 19.00 ska jag, daniel, mamma, pappa, john och Karin äta på Sandsjöbaden, ska bli himla mysigt faktiskt!
Idag har ja annars städat av lite här hemma, vart ute å gått i 40 minuter, runt Sävsjö kan man juh säga!
Ätit en kycklingsallad, oerhört gott=)
Vart och lämnat in mina stövlar för omklackning, de är färdiga efter 16 någon gång så då ska ja åka och hämta dom.
Annars så har ja inte hunnit med så mycket mer, tvättat två maskiner har ja juh gjort, men tvätt alltså:P mohaha..

Tuffs mår bra, han har återhämtat sig efter sin lilla operation igår, stackaren!
Men han mår så bra och är sig lik=) Och det är huvudsaken, min lilla sötbomb!

Vill att min pojkvän ska komma hem snart, vi hade lite tid för oss själva igår, mycket trevligt!
Vart juh ett tag sen sist så! Så vi kollade lite på tv och spelade lite spel å så, jag gjorde pannkakor till honom, men jag åt inte, duktigt av mig!
Åhh nu kom de en kisse och la sig här hos mig, mysigt!=)
Spinner och buffar på mig med sitt lilla huvud för att ja ska klappa och klia honom på huvudet, då är han gooos!

så få nog sluta skriva nu, ha de fint!
Pussåkram

Stackars katt!

Jaa stackars min älskade Tuffs!
Vi kom precis hem ifrån veterinären, han har kastrerats och fått klorna klippta!
Först gav dom honom en spruta, de sövde honom alltså, och så spydde han lite, det är hemskt att se sin bebis spy, så jag satt med tårarna i ögonen, men lyckades tränga undan dom. Sedan sa la han sig i ett hörn på golvet och totaldeckade, han var så söt, och så fin!
Sen när de väl skulle börja så gick jag ut därifrån, inte vill jag se på när de skär bort min älskade katts kulor, usch!
De va inte så jättetrevliga på de där stället, de berättade inte nått om hur de gick till eller nått..dåligt!

Men nu är vi hemma igen, och jag känner att tårarna är på väg, usch vad blödig man ska va då!
Tuffs ligger och sover i buren, söta underbara katt!
Köpte en råtta till honom, leksaksråtta alltså, en sådan om man drar i ett snöra så rör den sig (vibrerar), han hade en sådan innan och tycker att den är rolig, men självklart har han bitit sönder den, så nu ska han få en ny!

Usch ja..

Annars idag, dammsög av lite snabbt i kök och på toa, såg ut som katastrof!
Kattmat och kattsand överallt!
Diskade upp, sedan åkte jag och lånade transportburen till kissemisse och sedan åkte jag och tränade.
Var och tränade igår med, jag är duktig!

Men nu har ja verkligen en anledning till att träna, eller motivation kanske man ska säga!
Ska juh åka till TURKIET DEN 28:E MAJ!!! Med min underbara FIIEN!! Du och jag darling;)
Så måste juh helt enkelt komma iform nu! Nu jävlar ska ja lyckas..hmm:/

Saknar min älskling, knappt träffat honom de senaste dagarna, ja va i Jönköping måndag och tisdag, och när ja kom hem i tisdas så var inte daniel hemma, han jobbade och kom hem typ vid tolv på natten, och då sov jag.
Sen jobbade vi båda igår och när ja kom hem från jobbet så låg han och sov och idag är han och jobbar..
Vill bara att min älskling ska komma hem så jag får mysa med honom!

Ska nog ringa hans syster och se om hon har någon resväska jag kan låna..om inte hon oxå skulle iväg då:/ hmm..nee de va nog senare hon skulle åka, hoppas=)

Fatta vilken 20-årsdag jag kommer få:D

Jenny fyller år idag, grattis honey!
Fien och Peter har vart tillsammans i 3 år idag, shit jag fattar inte vart tiden tar vägen, men grattis till er=)

Neee, nu ska ja inte skriva mer.
Men ha de så fint!
Pussåkram

Party tonight!

Heej!
Ja ikväll blir de lite party trots allt, så underbart!
Det blir jag, Daniel (efter att han ha vart å firat sin syster), Mikael (sävsjöbo:P) kanske jonas och en kompis till honom som heter Linus, I don't know nu. Och så blir det min underbara Donut Malin, hennes pojkvän och några kompisar till dom, antal okänt! Haha..så aa, de kommer nog bli bra och de kommer kanske vid sju halv åtta nångång, rätt lagom, och få väl se när de andra kommer, sävsjöbon och nässjöborna:P om de kommer vill säga:S

Så nu har vi städat av lite, dammsugit och dammat och sådär, lite fint måste de juh va även fast de kommer bli stökigt ikväll:P
Det lär bli plastmuggar så man slipper lite disk iaf;) skönt det!
Måste iväg och panta lite flaskor och sådär och handla lite chips och godis och lite dricka å sådär, sånt måste man juh oxå ha!
Skruva ihop mina pallar med som jag har köpt för 9 kronor styck på Ikea, mycket bra!

Idag har jag även vart och solat en sväng, 11 minuter, vill juh inte köra för hårt första gången man solar på länge, å sen va de rätt dyrt, kostade 30 spänn för dom 11 minuterna, hemma i jkpg kan man juh sola 20 minuter för 30 kronor..jaja..
Så gick dit och hem, visst det är inte så långt men är juh bättre de än att jag skulle tatt bilen:P haha..

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..måste laga någon middag med sen, men vet inte vad:/ hmm..få bli nått smidigt som hamburgare eller nått..haha, jag orkar verkligen inte laga mat idag:/
Annars så är ja juh ledig fram tills onsdag nu, mycket skönt! Så blir att man åker till Jönköping imon eller på måndag, sånt man märker liksom! Ska iaf träffa Sandra på måndag så! Hon var juh hör i förrgår, det var trevligt att hon ville komma och hälsa på=) så vi gick på "stan" gick och fikade, lagade mat och sådär, det var myspys hela dan, man hade inte precis lust att gå tillbaka till jobbet sen:/ Menmen, få juh träffa henne igen på måndag så=)

Så kan det vara minsann, ska träffa syrran å linus med såklart, och kanske åka och hälsa på mormor, det måste man ibland, ringde till henne igår och hon lät pigg minsann, hon skulle vara kvar över helgen och sen skulle de se vad som händer, kanske får bo på korttidsboende elller nått innan hon kommer hem, min mormor ska inte bo på äldreboende iaf, hon är alldeles för pigg för de! Min söta lilla mormor=)
Och hon verkade bli glad att jag ringde till henne igår=) Nått måste man juh göra när man inte kan hälsa på henne så ofta!

Annars är det inte mycket som händer alltså..
Saknar Fien, önskar att jag får träffa henne snart..hon skulle juh jobba ikväll så hon kunde inte komma:( surt, men en annan gång kanske!

Men vi blir juh som sagt ett litet gäng här ikväll, så det blir trevligt, en väldigt varierande skala av äldre (22+), raggare, yngre och jag och malin:P haha..
Nee jag längtar, vill att klockan ska bli runt 18-18.30 så man kan fixa i ordning sig..men det är långt kvar dit:( blää..kan inte klockan gå lite snabbare!?
Få väl åka och handla och kanske åka och träna så kanske klockan går lite snabbare sen!;)
Måste juh som sagt äta nått med, börjar faktiskt bli lite småhungrig!

Igår gick jag med i facket oxå, där ser man, säga vad man säga vill, men det kan nog vara en trygghet att vara med där och få a-kassa sen, för är juh bara garanterad jobbet till sista april, och sen måste jag söka det om jag vill ha det, och ja jag ska söka det..fast egentligen vill jag väl inte vara kvar där, men jag kan ändå allt där och så, så det är juh en trygghet i sig, om jag får jobbet vill säga, finns juh inga garantier, beror på hur många som söker å vad de som söker har för kompetens och hur mycket LAS-dagar de har och allt sådant där..så aa, jag har nog inte så mycke Las-dagar så jag ligger lite illa till, men å andra sidan så har jag vart där och jag tycker jag kommer bra överrens med de som jobbar där och med vårdtagaren och med hans föräldrar så..så allt kan verkligen hända!

Men det blir inget Norge i maj iaf, utan jag stannar här och försöker jobba så mycket som möjligt och sikta på bartenderutbildning två veckor på mallorca sen i augusti istället, skulle va riktigt najs faktiskt, så om det är nån som vill följa med så säg till, för en så länge är jag själv till att åka, och jag vill inte åka själv, så säg till om du vill följa med, vem du än är!
Det kostar visserligen 14900, men då ingår allt utom mat typ så, och det kan man juh komma billigt undan med om man är några som delar på kostnaderna, om man lagar själv vill säga! Vi får leva på nudlar i två veckor:P haha!
Menmen, så är det med det, säg till om du vill med:)

Nu ska jag nog inte skriva mer, för jag kommer inte på något mer att skriva så:P
Usch jag sitter här och känner mig som ett äckel som luktar solarium och svett, men vill inte duscha  förrens ikväll, intressant va!?:P

Menmen, ha de så underbart bra=)
Pussåkram!

Vetlanda

Där har jag vart idag, först åkte jag å lämnade mat till Daniel halvvägs till Vetlanda, sen åkte ja in till Vetlanda och gick i lite affärer, köpte rosa dekorationsstenar till syrran, svarta servetter till mamma och till mig köpte jag örhängen, vanliga enkla små pluttar, har inte så mycket sånt, kanske ja kan börja använda lite öronhängen igen..
Heter det öronhängen eller örhängen?
Har hört olika så många gånger..

Jaha, usch..de verkar inte bli nått på lördag, de personer som jag har hört ifrån har sagt nej, förutom en som har sagt kanske..men sa till henne att hon får bestämma själv eftersom de inte är nån annan som vill komma..
Eller Mikael vill komma (daniels kompis) men hur kul är det då? Jag och han bara, tjohoo:P

Så får väl göra nått annat i helgen, vad vet jag inte men..
Tuffs ska kastreras på måndag klockan 13.40, å jag måste åka dit själv med honom, stackars lilla plutt..
Men vi måste, igår kissade han inne, han har ALDRIG gjort de, inte ens när han var liten kattbebis och precis flyttade hit, han har alltid gått på lådan så..hmm..så antingen va de att han ville ha uppmärksamhet och mat, annars så var det för han ska markera in sitt revir, han går juh vid dörren mycket och vill väl ut å ragga så..
men han får vänta lite till..hoppas att han kanske lugnar ner sig lite sen med, han är jäkla busig! förutom idag för idag är han mysig..än så länge:p
De kostar för jäkla mycket att kastrera honom, jag fattar inte att de kan kosta så mycket..510 jävla spänn:O Shiiiit!

menmen, jaja..vet inte va ja ska skriva mer så..
kanske blir att man åker till Norge i maj för att jobba..

Pussss

Jobbdags snart

Ja, snart ska ja tillbaka till jobbet, tänkte att ja skulle uppdatera lite här först!
Va i Jönköping med min syster igår=) Hälsade på mormor och va på Tokarp med såklart=)
Trevligt värre..kvällen va rätt tråkig, sov sådär bra inatt..

Idag har jag jobbat, (delad tur) sen hem och käkade frukost, fixade lite här hemma, åkte iväg och tränade, åkte hem och fortsatte att städa, åkt och köpt blommor och krukor=) Fint blev de=) Och nu har ja käkat tonfisksallad, och nu ska ja snart iväg till jobbet igen då..så har min dag sett ut!
Önskar att den va slut nu, är lite seg:P haha...
Saknar min älskling nått så otroligt mycket!! Vill mysa med honom, har inte träffat honom så mycket de senaste dagarna eftersom ja jobbade i helgen och igår var ja i Jönköping och sen va hans kompis här igår med å så..

Jaha, mitt stora problem just nu, är om de blir nån fest på lördag eller inte, förmodligen inte eftersom de inte är nån som har hört av  sig än om de vill komma eller inte!..och jag har en konstig känsla av att de inte är nån som vill komma så..:(
Fan vilket liv man har alltså..ska de va så jäkla svårt att ta sig till Sävsjö för att träffa mig?
Trodde jag var värd lite mer, blir riktigt ledsen faktiskt, inte en enda som har vart här och hälsat på mig och det gör så äckligt ont!
Okej, Sandra kommer förmodligen på torsdag, men hon är den första av mina kompisar isf, och jag har snart bott här i ett halvår:O Shit va länge..men aa, det är riktigt dåligt tycker jag..har man inga vänner bara för att man flyttar?
Det är knappt de vill träffa mig fast ja kommer till Jönköping, jag vet inte hur många gånger jag har åkt mellan Jkpg och Sävsjö...otroligt oändligt många gånger, och de är inte så jobbigt eller svårt, och jag tror att de är lika långt från Sävsjö till Jönköping som det är från Jönköping till Sävsjö, eller?
Nee de kanske är längre från Jönköping till Sävsjö eftersom det inte har vart någon här än..

Hmm..om ni får skuldkänslor så säger jag BRA!!
Jag ska inte tvinga hit er, men säg de isf, istället för att bara skita i att inte säga nått alls..de är riktigt dålig stil!

Jaja, nu har ja fått ur mig lite aggressioner å sådär..kan ja väl snart gå iväg till jobbet..
Hmm..Kommer va ledsen i ögat:/

Puss

RSS 2.0