Dag 29- Mina ambitioner

Vad är egentligen skillnaden på ambitioner och drömmar/tankar om framtiden?
Men mina ambitioner är väl att 2011 ska bli det bästa året någonsin, med flytt bebis och en underbar sommar till att börja med. Men även att hela året ska bli bra!
Att jag inte ska ångra något som jag har gjort detta året, eller ångra något som jag inte gjort!
Jag ska leva varje dag, och jag ska njuta varje dag, av livet, graviditet och att jag får finnas till!

-------------------------------------

Ny bebis vecka igen, nu är jag i vecka 28, 27+2!
Och det känns så bra, jag njuter varje dag av att vara gravid! Fast det är klart att man längtar efter att det är slut och Pyret är ute här hos oss!
Igår hade Pyret party i magen när jag hade gått och lagt mig, magen skumpade runt åt alla håll och kanter, så roligt när man kan se på magen hur det rör sig där inne!
Jag önskar att någon kunde ge mig pengar så jag kunde få göra ett 3d/4d ultraljud, skulle va så häftigt och att jag även skulle få reda på könet där inne..visst är jag lite tråkig som vill veta vad som gömmer sig där inne?
Men jag är så nyfiken, och jag tänker inte ta reda på det, har jag gått 27 veckor utan att ta reda på det så ska jag nog klara dom sista 13 veckorna med! hihi..fast det skulle vara så kul!
Kul med er som har gissat på mitt förra inlägg..men fortsätt att gissa ni andra :)
Ryggen är inte snäll mot mig..som vanligt..har börjat få mer och mer halsbränna nu! Inte kul någonstans..

Idag har jag varit barnvakt åt Linus ett par timmar, gick så bra så!
Sedan så följde Sara med mig till stan så jag fick shoppa loss lite, blev ett par byxor, två blusar, en deo och en väska som jag ska ha som skötväska, alltihop för ca 620 kronor, tyckte jag var mycket bra! =)
Imon ska vi äntligen åka ut till Anna, blev ju inget med det förra veckan, men nu så hoppas vi att alla håller sig friska och pigga tills imon!

Om vecka 28 enligt familjeliv.se:

Vecka 28: 26 mar - 1 apr 2011
Vecka 28 Kroppen
: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska. Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud. Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.
Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?

Det var allt för idag det!
Ha det fint mina vänner :)
Pussåkram

Flicka eller pojk?

Åh jag är så nyfiken på vad det är som gömmer sig inne i min mage!
För att ha något att spekulera kring så kommer här en lista med myter:

1. Titta ner
Enklaste sättet är att bara ta en titt söderöver: Är magen låg väntar du en pojke, är magen hög blir det en tjej.
Svar:  Osäker, tycker det är nått mittemellan så att säga..

2. Räkna hjärtslag
Nästa gång barnmorskan lyssnar på din bebis hjärtslag så lyssna lite extra nog på vad hon säger. Har bebisen en hjärtfrekvens på 140+ slag per minut är det ett litet flickhjärta som slår. Är hjärtfrekvensen på under 140 slag per minut är det ett killhjärta.
Svar: Senast låg det på 150, så det är ju en tjej

3. Godisgris?
Har du fått ett omättligt sug efter surt och salt? Då väntar du en pojke. Om du istället bara måste ha glass var och varannan dag så blir det en flicka.
Svar: socker och onyttigheter är min grej! Så tyder nog på en tjej

4. Indiansk visdom
Enligt en legend om Maya-indianerna kunde de förutsäga könet på barnet genom moderns ålder. Jämför din ålder det år du blev gravid med årtalet då du blev gravid. Är båda jämna eller udda blir det en flicka, är en jämn och en udda blir det en pojke.
Svar: hmm..luddigt, men jag antar att det är året jag föddes? och året jag blev gravid? isf är ju båda jämna och då är det ju en tjej.

5. Fet och finnig
Får du tillbaka din värsta tonårshy under graviditeten med finnar och fet hud? Då ruvar du på en flicka. Enligt myten så stjäl bebisflickan sin mammas skönhet?
Svar: nej ingen fet hud och finnar här inte, så det tyder på pojk

6. Ringlekar
Knyt en tråd i en ring, till exempel din vigselring. Låt ringen hänga framför magen. Om ringen snurrar i en cirkel blir det en pojke, om den pendlar fram och tillbaka gömmer sig en flicka i magen.
Svar: Här har det pendlat som tusan, så det tyder på en flicka

7. Bosatt över toastolen?
Led du av illamående hela första trimestern - eller kanske fortfarande? Då tyder det på att en liten tjej kommer att titta ut. Slapp du morgonillamående lär det bli en kille.
Svar: Inget illamående = pojk

8. Det hänger på benen
Har du tjocka och svullna ben så blir det en pojke. Har du istället tunna och smala ben så blir det en flicka.
Svar: lite småsvullen ja = pojk

9. Kolla sängläget
Om du tycker det är skönast att ligga på vänster sida väntar du en pojke, föredrar du höger sida blir det en flicka.
Svar: just nu tycker jag inte det är skönt att sova alls för ryggen gör ont och magen är stor, men föredrar nog vänster sidan i vanliga fall = pojk

10. Kinesiska befruktningskalendern
Antik kunskap som sägs kunna förutsäga könet genom att jämföra ditt födelsedatum med datum för befruktningen
Svar: pojke

Så sammanfattningsvis:
4 st flicka
5 st pojk
1 st osäker

Så nu är det upp till er gott folk att gissa och ha er tycker jag :)Vecka 9+2Vecka 15+2


21+0
Vecka 21+0


26+3   
Vecka 26+3


Där har ni lite att jämföra med :)
Så kommentera och gissa nu, vill höra hur ni tänker!
Ha det fint!
Pussåkram

Vecka 27

Nu är jag i vecka 27 eller ja i vecka 26+3, helt otroligt vad tiden springer iväg!
Men det är bara bra att tiden springer iväg, för då kommer det snart va juni och jag kan få se Pyret i verkligheten, åhhh vad jag längtar! Älskade, efterlängtade Pyret!

Annars så är det bra med mig :)
Har ju jobbat hela helgen, så va rätt slut igår, somnade strax efter 23 och sov till halv elva idag, med en kissepaus vid 8..haha! Så ja, det behövdes nog!
Men det har gått bra på jobbet i helgen, även om det var rätt så stökigt..!
Nu är jag ledig tills på torsdag, så idag ska jag träffa Sara L en sväng, och imon ska jag ut till landet (Skärstad) och träffa Anna, Maria, Alma, Tilda och Tuva, om Tuva är frisk, stackaren åker på det ena och det andra hela tiden :(
Men det ska bli kul att träffa tjejerna igen, saknat dom åren som vi gled ifrån varandra..är så skönt att vi umgås och är vänner igen! Ens barndomskompisar vill man inte va utan bara sådär! <3

Hemskt va klockan ska gå sakta idag då..bara för jag vill komma iväg och träffa Sara!
Blir nog en fika, kanske på en uteservering i solen!

På tal om att jag är i vecka 27 så står det såhär på familjeliv.se:

Vecka 27: 19 mar - 25 mar 2011
Vecka 27

Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

26+3
Idag vecka 26+3, ursäkta dom snygga märkena efter leggingsen :P

Nehe, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men ha det så bra mina vänner!
Pussåkram


Dag 28- Det här saknar jag

Jag saknar förr i tiden! Nu låter det som jag är 72 och inte 22 förmodligen men..haha!
Jag saknar tiden då man var liten, när man gick på typ mellanstadiet och vi hängde utanför Gräshagskiosken hela somrana och åt 5-kronors mjukglass. Hur alla var kompisar med alla och vi hittade på så mycket jämt och ständigt!
Jag saknar ibland ungdomsåren, alla galna fester och krogkvällar! Jag saknar kanske inte att festa, men jag saknar umgänget. Vi hade det så himla kul, jag saknar resorna till Uddevalla/Färgelanda, och grabbarna och tjejerna som bor där, och vetskapen om att vi aldrig kommer att träffas och umgås så igen som vi har gjort, det gör så ont, inget kommer att bli sig likt igen!
Men det är tack vare er som jag är den jag är idag, ni har alltid låtit mig vara mig själv, och gjort så jag har vågat vara den jag är, ni har lyft mig från ingenstans till en starkare människa, och jag älskar er så otroligt mycket för det! Ni gjorde så att jag fick ett bra ungdsomsliv så att säga, ni har gjort så att jag känner mig redo för livet som komma skall, med hus och barn och allt. För jag har ingenting att ångra med tiden med er, och jag saknar inte någonting som jag inte gjorde!
Så vill bara säga TACK och jag saknar er lite varje dag men med en stor glädje i hjärtat <3

-------------------------

Snart är denna veckan förbi med!
Har jobbat lite i veckan, igår så tog jag en dag off från jobbet, kände att jag verkligen inte orkade igår, ibland har man sådana dagar och speciellt nu när allting tar extra mycket på krafterna än innan.
Så jag följde med mamma å pappa och handlade lite och dom följde med hem och fikade. Mysigt!
Ska jobba hela helgen, hoppas att det kommer att gå bra! men det gör det nog..*positivt tänkande*

Om ca 2 veckor så ska jag gå ner från mina 90% till 82% då det är en ny som ska börja hos oss och hon är fast anställd i kommunen på 100% och det är ju inte jag, så hon har ju företräde och då får hon ta min schemarad och jag får ta den andra schemaraden som blir ledig, och det gör inte mig någonting, ska bara bli skönt.
För det är tungt att jobba, jag jobbar och sen sover jag och så har jag ont i ryggen, och det är inget kul att bara ha det så, så förhoppningsvis kommer jag att få lite mer till liv igen om jag jobbar lite mindre, orka lite mer helt enkelt!

Idag ska jag träffa Sandra för en fika/lunch, ska bli trevligt, var ett tag sen..som vanligt!
Haha!
Sen i eftermiddag/kväll vet jag inte vad som händer, det blir nog rätt lugnt!
Sova tidigt så man orkar med jobbhelgen..

Nehe, ska väl ta och fixa mig det sista innan det är dags att pulsa iväg till Claras!
Ha det fint mina vänner!
Pussåkram

Dag 27- Min favoritplats

En av mina favoritplatser om man tänker i Sverige, så är det helt klart nere i hamnen i Göteborg, vid Eriksberg typ..deras strandpromenad på sommaren, det lilla cafét som finns där, se färjorna komma och gå, det är helmysigt en sommardag!
Men om man inte vill åka iväg någonstans, så är det självklart Piren här i stan, mysigt att bara sitta och sola, äta glass eller sitta på någon av uteserveringarna och njuta av god mat och dryck! Men det får vänta tills nästa sommar, iaf det med drycken ;) Men det bryr jag mig inte om, längtar/saknar inte det det minsta att inte kunna dricka!
En solig strand i ett annat land, vilket land som helst, det är oxå en favoritplats.
Men å andra sidan, så är en favoritplats där jag får vara med dom jag älskar mest!

--------------------------------

God morgon, eller god dag förresten!
Här har man varit uppe i någon timme, hunnit starta en maskin tvätt och dammsugit av lite snabbt..
Ätit frukost har jag gjort och sitter vid datan och läser bloggar, facebookar och allt det där..!
Helgen har varit väldigt väldigt lugn, vi åkte inte till Ullared igår, så få väl bli om ett par veckor!
Istället var vi bara hemma, Micke var duktig och rensade väldigt mycket bland hans grejer (jag har ju inte så mycket att rensa eftersom jag knappt hade med mig nått när jag flyttade hit).
På kvällen åkte vi och handlade lite frukt och frukostgrejer, sen till Max och köpte med oss mat hem, satt och kollade på film- The Switch eller Pappa på burk som den heter på svenska, var en mysig film tycker jag allt.
Och så kollade vi även på Big Brother, haha..himla skit att man har fastnat för det där programmet..:P

Idag ska jag jobba, börjar 13.30 och slutar 09 imon!
Så blir att sova borta..jobbigt, men skönt på så sätt för då är man ju ledig hela dagen imon!
Inte för att jag har några planer för morgondagen..tror jag inte iaf..haha!
Jo det har jag, jag ska till banken vid 14.15..får jag inte glömma bort!!
Nehe, om man skulle ta tag i sig själv för denna dag..!?

Ha det fint!
Pussåkram

Dag 26- Mina rädslor

Mina rädslor rör just nu min graviditet, allt som har med förlossning att göra..ser verkligen inte fram emot förlossningen, är så rädd! Fast det är så naturligt med förlossning och det är så många som har gjort det i alla år, så är jag ändå livrädd, tänk så orkar man inte, tänk så händer det något med bebisen på vägen ut eller när den väl kommit ut..usch..!
Jag är rädd för framtiden, samtidigt som jag inte kan vänta på att framtiden ska komma!
Visst är det så konstigt, att det kan vara så skrämmande, man har ju inte koll på hur allt kommer att gå, och det är väl det som är skrämmande!

-------------------

Annars sitter jag och kollar på Melodifestivalen nu, har inte kollat på många många år, men finns inget annat att kolla på så då kan man väl kolla...samtidigt som man sitter lite vid datan..
och det är ju inte många bra låtar, men om jag ska säga vem jag tycker ska gå vidare så är det antingen The Moniker eller Nicke Borg! Det andra är bara skräp..!

Idag så har svärföräldrarna varit här på lite mat och fika, trevligt :)
Annars har det varit väldigt väldigt lugnt!
igår så var vi ju på hockeyn, det gick ju inget vidare...suck..!
Blir nog svårt att vända det nu..tyvärr..

Imon vet jag inte vad som händer..pratade lite om Ullared, men får väl se om vi orkar åka iväg..men få nog åka dit snart om jag ska orka gå där innan bebis kommer, för det börjar bli tungt, och som sagt så är ju inte ryggen så himla bra..!

Nu har vi även gått in i en ny vecka, igen!
Så nu ligger vecka 26 framför fötterna, myspys!
Och såhär står det på familjeliv.se:

Vecka 26: 12 mar - 18 mar 2011

 

Vecka 26

Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret


Nehe, det var väl allt för idag!
Ha det fint!
Pussåkram


Dag 25- En första

En första vad?
Hmm..nee jag är tråkig, hoppar över detta!

---------------------------

Idag har jag jobbat, 7-10.30
Gick så bra så, skönt med en kort dag!
Efter jobbet kom pappa och hämtade mig, skjutsade upp mig till sjukhuset där älsklingen mötte upp mig, så gick vi till förlossningen och fick göra ett ultraljud, för lilla bus Pyret har inte velat sparka mig sen i onsdagskväll, så ville kolla så att allt var bra, och det var det som tur va!
Men va orolig jag ha vart igår och idag på morgonen, helt sjukt! Ändå lyssnade vi på hjärtat med våran doppler som vi har här hemma igår, men ville ändå göra en extra koll så det inte var nått annat!
Och vilken lättnad det var att få se Pyret ligga där inne och sprattla och ha sig! Lilla älsklingen få inte skrämmas så! Förmodligen så har Pyret legat vänd inåt så man inte känt av rörelserna och eftersom jag har moderkakan i framvägg så dämpar det känslan av rörelserna!
Så nu hoppas jag att Pyret vänder sig och ligger på ett bra håll så jag får känna rörelserna, lillskit!
Men Pyret hade iaf växt som den skulle, vägde ca 780-800 gram, vet dock inte hur lång han är..eller hon..
Det roliga var att hon i en mening sa "han"..undra om hon bara råkade säga det istället för "den" eller "bebisen" eller om hon faktiskt såg nått som tyder på att det är en kille..gaaaaah så nyfiken jag blivit nu!
Nästan så man vill göra ett könsul nu bara för det, men det kostar ju tyvärr..så det får vänta och bli en överraskning! Är ju bara 3,5 månader kvar till bf..!
Pyret- mammas lilla älskling oavsett om du är tjej eler kille! <3

Efter undersökningen så åkte jag och Micke till Dragon och käkade innan han skjutsade hem mig och åkte tillbaka till jobbet, han jobbar till 16 idag, så inte så många timmar kvar tills jag ser honom igen, som tur är!
Tack för att du följde med mig hjärtat! <3

Ikväll blir det att gå på hockeyn, hoppas verkligen att HV vinner idag, men jag tror dom gör det, nu vänder det..
det måste det göra!
Nehe, ha det fint!

Pussåkram

Dag 24- det här får mig att gråta

Det är mycket som får mig att gråta just nu, man har ju lite hormoner så att säga!
Och sen blir det väl inte bättre av att man är rätt blödig i vanliga fall, jag gråter mycket till filmer/tv-program, senast igår till "En unge i minuten" det hann knappt börja innan jag började gråta, haha, det var så fint!
Saknad kan få mig att börja gråta, jag gråter när jag är arg!

---------------------------

Annars är det så bra här så! =) Trivs med mitt liv!
Har ätit lite chokladpudding nu, ska ner till stan en sväng och fixa till mina glasögon tänkte jag,
få se om man orkar gå och kolla lite, sen ska jag köpa lite fika med, som jag ska ta med mig till Maria och Alma sen i eftermiddag, Anna ska med dit oxå! Ska bli så kul, som jag har väntat och längtat!
Tilda och Tuva kan inte vara med då Tuva är krasslig, krya på dig lilla vännen!
Jag jobbade i helgen, och det gick så bra så!
Igår var det en heldagskurs i "Omvårdnad och läkemedelshantering inom den kommunala hälso- och sjukvården"
Dagen avslutades med ett prov, och jag fick alla rätt, skönt! Och ett intyg på att man gått kursen, najs som tusan!
Dom bjöd på förmiddags och eftermiddagsfika och även på lunch på resturang Guvernören!
Det var lite segt men rätt intressant ändå!
Men jösses så trött jag var sen igår, va ju ett tag sen man satt i skolbänken en hel dag!

Har ju gått in i en ny vecka med Pyret i magen, så nu är vi inne i vecka 25, börjar närma sig 30 veckor, vilket är mitt nästa lilla delmål, man måste sätta upp små delmål för att tiden ska röra på sig!
Och jag mår bra, förutom ryggen då som inte alls vill va kompis med mig just nu, hade världens kramp i vaden inatt, det är en liten grej man kan få såhär när man är på tjocken, och det är verkligen inget kul alls, man få ju typ panik, och det är nog inte många sekunder som man har krampen egentligen men det känns ju som en evighet innan det släpper!
Familjeliv.se skriver såhär om denna veckan:

Vecka 25: 5 mar - 11 mar 2011
Vecka 25

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.


Rätt otroligt att Pyret skulle kunna överleva nu om det kom ut, men det hoppas jag verkligen inte att Pyret får för sig att göra, det är min största skräck här i livet just nu!

Lilla bebismagen idag, eller den är ju inte så liten men, haha!

Nehe, om man skulle ta och fixa sig och knalla ner mot stan då:)
Ha det fint!
Pussåkram


Bebisgrejer

Idag har jag och söta Fien varit på a6 en svänga, blev lite inhandlat för oss båda!
Och så käkade vi 16-kronors köttbullar på Ikea, gött!
Jag kunde inte hålla mig, så jag köpte lite till bebisgrejer, för köpte ju inget i Ullared, haha!
Men har kollat på dom grejerna flera gånger nu, så kunde inte hålla mig!


Jeans, mysdress, två par mössor och strumpor, allt från H&M!

Köpte även ett par sommarskor till mig, känns lite avlägset till sommaren, men eftersom jag har väldigt svårt för att hitta skor så passade jag på när jag ändå hittade liksom!

Nu har även min älskling kommit hem, så verkar som det blir lite fika för han satte på kaffet visst! ;)
Ha det fint!
Pussåkram

Dag 23- Det här får mig att må bättre

Vad som får mig att må bra, är livet just nu i största allmänhet!
Varje gång man känner Pyret röra på sig eller när Pyret sparkar så blir man glad.
Jag mår bra av att min fina fästman finns vid min sida hela tiden, när han ger mig blommor på våran månadsdag som är såå fiiiina!
Jag mår bra av mina fina kompisar och min fina familj.
Jag mår bra av att veta att om två månader så flyttar vi till VÅRAT HUS!

----------------------------

Annars är det bra med mig..hmm..
tanken var att jag skulle träffa tjejerna idag, men de har gått och blivit sjuka, typiskt!
Jag som har längtat så efter att få träffa dom, men hoppas att det blir nästa vecka istället!
Jobbet knallar på minsann..börjar väl tro att jag inte kommer att kunna jobba fram till 1 juni som jag har velat, de senaste dagarna har ryggen tagit knäcken på mig ungefär..och jag har varit så otroligt trött, och det ber jag min älskling om ursäkt för, för jag kan inte ha varit rolig det senaste, men han är förstående, så skönt :)

Igår fick jag träffa min Fiabus igen, det var ett tag sen nu, lika trevligt som alltid!
Vi var först här hemma och fikade lite, och sen tog vi en snabbis på stan och sen käkade vi på Adelante, tack Fien <3

I helgen är det jobb som gäller, natten imon, och sen precis hela dagen på söndag.
På lördag blir det nog att kolla på hockeyn med Axel och Louise, trevligt värre!
Nehe, nu orkar jag inte skriva mer, ha det fint vänner!

Pussåkram

RSS 2.0