Hur dum får man vara?

Igår var det min födelsedag, och den började bra, skjutsade päronen till landvetter och vi åkte till borås och lite sådär, perfekt!
På kvällen kom det hit lite folk och vi fortsatte till Mäster Gudmundskällare för helt underbart god mat!
Sedan skulle vi dra vidare, och det var då allt började..vi skulle ner till båten och jag och en kompis råkade gå väldigt mycket i förväg, vilket inte var uppskattat, för då älskar jag ju inte min pojkvän för att jag går med min kompisar, han behöver att jag prioriterar honom lite mer...och jag är hemskt ledsen för att det blev som det blev, för du är min första prioritering alltid, oavsett om vi går jämte varandra eller inte...vi var 6 stycken, alla kan inte gå på rad, och det bara blev som det blev. Och jag mår skitkasst över allting, för att ha någon som tvivlar på ens kärlek, det är inte kul, speciellt inte när jag vet att det är han jag vill leva med i resten av mitt liv. Har sovit otroligt dåligt inatt, kanske inte så konstigt efter tre timmars bråk igår kväll/inatt, och vilket bråk, förlåt alla grannar om vi väckte er!
Men han var inte den enda som blev sårad, även om det mesta var mitt fel, men han sa saker, som gjorde så otroligt ont, fy fan..men det är bara att ta till sig och glömma, för denna gången var det mitt fel, så det var rätt åt mig förmodligen!

Han sover fortfarande, ska jag väcka honom eller inte väcka honom?hmm..jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag har ingen aning om vad jag ska göra för att få allting bra igen, jag har ingen aning om hur jag ska kunna må bra efter detta igen (men vem bryr sig, bara alla andra mår bra så skiter jag i vilket)..jag tror fan jag behöver hjälp, en psykolog eller kurator eller nått som kan hjälpa mig att hitta vart felet är, för man behandlar inte folk så som jag gör, och jag vet inte ens om det innan det är för sent, och aa...jag fattar verkligen inte.
Så är det någon som har en bra psykolog eller liknanade på lager, hör av er! För jag orkar inte leva såhär längre!
Fan..ska gå och gråta en skvätt!

Pussåkram

Tränat

Nu ha jag tränat 3 gånger denna veckan, spelade badminton i tisdags, tränade på gymmet igår och idag, duktiga mig!
Har legat på latsidan alldeles för länge, så nu är det dags att ta tag i saker och ting igen!
Idag är det fredag, dagen innan min födelsedag, så ska hem till tokarp så ska vi ha lite kalas, ha vart fint väder hela dan, men solen verkar börja försvinna...? och vi som ska grilla ikväll, hmm!
Imon ska jag skjutsa mamma å pappa till landvetter, så jag kan ha bil i en vecka =)
Sen på kvällen var det väl tänkt att bli någon slags fest, men vet inte vad vi ska göra än! haha, bra planering, har iaf inhandlat dricka;)

Annars är det rätt bra med mig, vill ha sommar och sol!!!
Haft en lugn jobbvecka denna veckan, bara jobbat två dagar, skönt! men har jobbigt 160 timmar på hela månaden, och jag brukar jobba ungefär 120-130 timmar på en månad, haha, goa pengar kommer det att bli iaf!
Nehe, nu måste jag hoppa in i duschen känner jag, så jag kommer någonstans här!
Pussåkram!

Längtar

Jag längtar efter sommaren!!
Vill ha det varmt och skönt nu, är så sjukt trött på detta väder, suck mega suck!
Jag jobbar som en galning just nu, idag ska jag jobba dag 4 av 8 på raken..skulle egentligen vart nio men tog ledigt i lördagsnatt, det var skönt. Så i lördags så var jag, micke, louise och axel först här hemma och tog oss lite god dricka och sen gick vi till piren och käkade och hade det supertrevligt, det värsta var att jag sov typ 4 timmar den natten..kunde inte somna, och sen skulle jag börja klockan 8 på söndagen..haha..
Och jag var typ bakis dagen efter, kändes som jag hade festat som fan och inte bara druckit 4 cider..helt sinnes!
Eller har jag någon stor minneslucka om vad som egentligen hände? ;)

Nehe, ska väl fixa mig det sista och gå iväg till jobbet för att ha apt och sen jobba fram till 21 ikväll, men ska se om natten kan komma in lite tidigare, bara nån halvtimme skulle göra mycket!
Ha det fint!

Pussåkram

Dåligt

Ja jag har inte uppdaterat här på länge, har inte haft någon ork till detta!
Jag är förkyld, har vart det i snart en vecka, så har inte kunnat träna på en vecka, jobbigt!
Så hoppas jag blir bättre nu under helgen så jag kan komma igång igen på måndag, kanske skulle kunna spela badminton eller nått i helgen om jag bara känner mig lite bättre! Men vill inte anstränga mig så det blir värre och så det tar längre tid att bli av med det..jaja, så är det!

I förrgår så var iaf jag och Micke och bowlade på kvällen, fick oss ett litet ryck, och jag vann! Som vanligt..haha! Fattar inte varför det alltid går bra när jag spelar med honom men inte när jag spelar med någon annan:P
Men det var roligt iaf! I förrgår träffade jag även Fien, vi var på a6 en sväng, och så köpte vi med oss fika och åkte hem till Tokarp och satt på altanen och fikade och tjötade med pappa, det var hur varmt och skönt som helst där på altanen, va nästan så man fick lite färg tom..=)
Igår så var jag hos syster och Linus, Micke hade kvällsjobb..så vi badade badkar jag och Linus, haha..det var nog mer vatten på golvet än i badkaret tillslut, men kul var det! Och så åt vi pannkakor och hade lite myskväll! Mysmys!
Sådant behövs ibland.
Usch, inget kul väder idag..och jag ska jobba från 13.30-21 idag..min sjunde dag på raken! jobbade juh dygn, eller nästan dygn i lördags-söndags, sen har jag haft korta dagar måndag-torsdag, och idag är det en lite längre dag då..så man börjar bli lite trött på det, men nu är jag iaf ledig i 3 dagar, skönt! men vill faktiskt nästan jobba lite extra tror jag, behöver pengarna, och ska juh va ledig sen en vecka i juni då det blir utlandsresa, och sen ska jag ha två veckors semester i juli som jag inte får nått betalt för och sen en vecka i augusti då det blir resa till Korfu med älsklingen! SKOOOOJJJ!!! Kommer bli en toppensommar detta! Så ja, jag behöver jobba och tjäna pengar!

Annars då..med min viktnedgång..hmm det går inte så bra, med tanke på att jag inte kunnat träna nu på en vecka då..men har faktiskt inte gått upp så mycket ändå, vilket är skönt, och jag har ändå vart jätteslarvig med maten, dumma mig!
Men jag ligger på 86,3 kg
Startvikt var juh: 88,6 kg
Så är juh fortfarande - 2,3 kg..
Och jag har minskar lite runt midjan å så med..nu ligger jag på 84 cm runt midjan och 99 cm runt höfterna, så är minus 2 cm respektive 3 cm..sen sist..så inte så mycket skandal..
Men några 80 kg kommer det inte vara den 29 maj, men jag ska inte gå så mycket på vägen utan ska mäta mig istället, så målet den 29 maj ska vara 80 cm i midjan och 90 runt höfterna..det kommer bli svårt, men vem vet det kanske kan gå!

Pussåkram

RSS 2.0