Dag 8- Ett ögonblick

Hmm, svårt att välja ut bara ett ögonblick, så jag väljer två och båda två har varit i år på bara ett par månader, för övrigt så har nog detta året varit ett av dom bästa åren på länge!
Men iaf, det första ögonblicket var när jag och Micke förlovade oss på stranden på Korfu den 25 augusti 2010, det var solnedgång och det var varmt i luften fast klockan var runt 20, och det var en helt perfekt kväll, vi skulle skåla med vin, två stycken vinöppnare gick sönder och tillslut ställde vi vinflaskan och gick där ifrån, vilket minne=)
Och det andra ögonblicket är från den 9 december i år, då vi fick se våran bebis i magen för första gången, det var helt magiskt, det var det finaste jag någonsin har varit med om! Nu ser jag fram emot den 24 så jag kan få se pyret igen!

----------------------------

Julhelgen är över, skönt! ;)
Jobbade igår, rätt så trevligt att jobba med nästan dubbel lön!
Var på Brahegatan igår, alltid lika trevligt!
Idag ska jag jobba 3 timmar men får betalt för 5, det är inte helt fel det heller! ;)
Julen som sagt, den var så bra så! På julafton var vi hos mina föräldrar, och se Linus lycka över alla paket som han fick, haha jösses vad underbart det är, det är verkligen sann glädje! Då glömmer man verkligen bort all stress inför julen och att man egentligen inte är nått stort fan av julen!
På juldagen var vi hos Mickes föräldrar och käkade och fick julklappar å sånt, det var mysigt det med, men skönt att det är över nu som sagt!
Nästa år får det bli i huset i Hovslätt, och då får det bli många folk om bådas familjer vill komma och så har vi ju en liten då med, åhh vad mysigt!

Snart kommer nyårsafton med, då blir det nog bara att vara hemma, bara jag och micke och rocky!
Men kan nog bli rätt mysigt det med, får väl laga/beställa någon god mat å sådär så ska det nog bli bra! =)
Nehe, om man skulle ta tag i dagen och fixa sig så man kan åka till jobbet med då!
Ha en trevlig dag!

Pussåkram

Dag 7- Min bästa vän

Min bästa vän, det kan nog många av gissa vem det är, självklart så är det Fien, även om vi inte har lika mycket kontakt nu :( som vi har haft, så vet jag att om det är någonting så kan jag alltid ringa henne och prata med henne om vad som helst, när som helst! <3
Men sen har jag så många vänner som ligger precis snäppet efter, sådana där som är underbara, som man skrattar med, gråter med, är lycklig med och aa allt det där, dom är inte många men är nog bättre med få och helt underbara än många och ytliga, ni  vet vilka ni är hoppas jag! Malin, Jenny, Sandra, syster! <3

Och sen finns det en annan, som jag oxå skulle vilja kalla för min bästa kompis, men man kanske inte får ha två?
Men eftersom det är en speciell person så får det bli två stycken för denna person är nämligen min söta pojkvän,fästman,sambo,blivande pappa till mina barn! I love you!

--------------------------------------------------------

Idag ska jag jobba, 10-14.30, skönt att få jobba dagtid för en gångs skull, och eftersom Micke slutar halv två idag så är det ännu bättre, för då har vi en hel eftermiddag och kväll tillsammans, och det hör inte till vanligheterna!
Så få se vad vi hittar på, blir nog en sväng på stan och så måste vi nog åka och handla lite med, tycker inte man gör annat än att handlar! Tråkigt är det iaf!
Nehe, om man skulle fixa iordning sig det sista nu då!
Men ha en bra dag såhär dan föra dan före dopparedan!

Pussåkram

Dag 6- min dag

Min dag idag kommer att bestå av lunch på gamla jobbet med Gittan och en brukare =) Mysigt!
Sedan ska jag jobba mellan halv tre och sju, då ska vi bland annat upp till röntgen.
Sen få jag se vad som händer resten av dagen och kvällen, blir nog rätt lugnt tror jag!

---------------------------

Annars är läget under kontroll här, sitter å äter lite frukost nu samtidigt som jag bloggar :P
Förkylningen har inte släppt helt än, men hoppas verkligen att den gör det snart!
Igår hade jag ont i huvudet hela eftermiddagen och kvällen, det var inte kul alls! Men idag är den borta..än så länge iaf, man vet ju aldrig! Har haft ont i huvudet mycket det senaste, sådär till och från..
Igår var jag även och jobbade på Brahegatan, det var grymt skojj =) Saknar att vara där och jobba..:'(
Men ha några tider där nu framöver, så det är skönt!

Nehe..om man skulle försöka ta tag i dagen då!
Ha det fint!
Pussåkram

Dag 5- Vad är kärlek?

Vad är kärlek?
För mig är det olika saker, den starkaste kärleken jag känner just nu är den kärleken jag har för Micke, att känna den glädjen och tryggheten när man är tillsammans med honom, så måste det bara vara kärlek.
Och veta att vi ska ha ett hus tillsammans om 5 månader, att vi ska ha barn om 6 månader, att han ska bli far till mitt/mina barn det är helt otroligt, jag har sett honom med barn och det är så fint!

Men sen finns det kärlek som jag har till mina vänner, ni är underbara! <3
Kärlek till min fina hund Rocky, tokig men söt <3
Och självklart min familj, mina föräldrar, min syster Sara, Joakim och Linus, ni kommer bli dom bästa mostern "morbrorn" och kusinen =)

------------------------------------

Idag skulle jag jobbat, men hon är sjuk idag, så får vara hemma med betalt, och det är ju inte helt fel det heller!
När jag vaknade trodde jag att jag inte hade nått att göra, men efter ett samtal med min älskade fästman så hade jag helt plötsligt massa saker att göra!
Så idag ska det bakas, lagas mat, slå in julklappar, tvättas och så kanske en julgran ska bli inköpt oxå!
Sen ska jag väl hinna duscha och fixa mig själv oxå, skulle behöva lägga på ett brev på posten med..ja men det ska väl gå det här..:P
Dags att sätta igång då kanske!
Ha det fint!

Pussåkram

 


Dag 4- det här åt jag idag

Kanske lite för tidigt för att uppdatera detta idag, men äsch skitsamma!
Hittills idag har jag ätit två rostade mackor med sylt och ost på.
Druckit ett glas apelsinjuice och ett glas vatten och även tagit en vitamintablett, och om jag ska vara helt ärlig så har jag faktiskt ätit en godisbit oxå! hihi..


-----------------------

Idag ska jag träffa Anna och Maria på en fika, myyysigt ska det bli!
Synd dock att Tilda inte kunde vara med, hela gänget blir ju inte samlat :(
Men det är väl så såhär innan jul att det är mycket att göra och svårt att få ihop det!
Annars idag händer inte så mycket tror jag, Charlie kommer hit ikväll och ska klippa Micke, så få se om jag kanske oxå tar och klipper av topparna lite! Är bara två månader sen jag klippte mig men kan va skönt ändå såhär innan jul och nyår och allt!

Vad händer på nyår gott folk?
Hade tänkt att ha lite fest här hemma (kan ju inte åka någonstans för hunden är ju livrädd :( ) så om ni är sugna på att komma, så varsågoda!

Nehe, ha det fint!
Pussåkram

Dag 3- mina föräldrar

Har ju inte följt listan så bra den senaste tiden, men nu så ska jag göra en uppdatering!

Dag 3-mina föräldrar:
Vi har väl aldrig kommit så bra överrens kan jag väl säga, men det har blivit lättare sen man flyttade hemifrån och inte bodde så tätt inpå varandra längre, det är tom så jag faktiskt saknar dom ibland, saknar att få krama mamma om man är ledsen, skoja med pappa, för ja jag och pappa har väl rätt lik humor.
Så ja nu är våran relation bättre.
Så vilka är då mina föräldrar?
Mamma jobbar på Neonatalavdelningen på sjukhuset (avdelningen för förtidigt födda barn) och hon har jobbat där i ca 25 år, så hon har inte sysslat med så mycket annat. Hon kommer från början från Habo.
Pappa har nyss börjat jobba på Kongsberg, ett företag i Mullsjö efter att ha vart arbetslös i över ett år, så jag är otroligt glad för honom att han får komma in på arbetsmarknaden igen, det är bara en 3 månadsperiod han ska vara där, men det ser ut som det kan bli förlängt vilket jag verkligen hoppas. Annars har han varit runt på olika företag som Hedbergs, ASG och som så många andra: Huskvarna ab. Han växte upp i Huskvarna så är väl inte så konstigt kanske ;)
Så ja, det är mina föräldrar det, som jag är glad att jag kommer bättre och bättre överrens med!

----------------------------

Annars så är det väl okej med mig, har åkt på en förkylning, precis som alltid runt lucia. Är väl iaf tredje året på raken som jag blir förkyld dagarna runt lucia..helt otroligt! Så man är inte precis på topp, men det får gå ändå!
I fredags så var jag och kollade på älskade systersons luciafirande, och han sjöng lika lite som alltid, hahaha.
Han som aldrig är blyg annars blir nått så otroligt blyg i sådana sammanhang!
Sedan blev det en sväng på a6, tanken var att de sista julklapparna skulle inhandlas, men det är fortfarande några kvar som ska köpas, suck!
Igår så var vi och firade Mickes mamma som fyllde år, så blev tacos och fika, och mysa/busa med barnen!

Idag så har vi varit en liten sväng på stan och kikade lite, men hittade ingenting, tänkte att jag skulle prova en klänning på Gina tricot som jag har spanat in, men självklart så fanns det bara en enda kvar i strl xs..hmm..alltså väldigt mycket för lite för min del!
Så himla typiskt när man ska vänta! synd att den affären inte finns på a6 med så man kanske kunde haft lite tur.
Men köpte en annan klänning i fredags, men vet inte om jag vill ha den för allting blir så jädra statiskt av den klänningen och det är väldigt jobbigt, och dessutom är den svart och jag ville egentligen ha en mörkblå klänning! Så få väl se vad jag bestämmer mig för ;)

Nehe, nu ska jag slöa lite framför tv:n tror jag allt!
Ha det fint!
Pussåkram

Vackraste som finns

Idag har jag varit med om det vackraste en människa någonsin kan vara med om!

Pussåkram

Dag 2

Dag 2- Min första kärlek
Haha ja..en ung och dum historia det där, min första kärlek hade jag på ett distansförhållande, vi var tillsammans i ca 2 år och vi hade absolut ingenting gemensamt, haha! Men jag var tillsammans med honom för jag tänkte att det kanske skulle ske mirakel, och jag var väl rädd för att aldrig få någon ny pojkvän om det skulle ta slut, men tillslut så gick det upp för mig på riktigt att det aldrig skulle funka så jag gjorde slut med honom, och det var nog det bästa jag någonsin gjort..haha, nu bara skrattar jag när jag ser tillbaka på dom åren, ung och dum som sagt!

------------------------------------------

Idag är det måndag igen, är det nått annat än måndagar och fredagar?
Ny vecka, nya möjligheter och ett rätt så fullspäckat schema för denna veckan med massa jobba och lite andra grejer! Idag ska jag jobba 15-21 på Ekhagen (ett ställe där jag bara är på lite ibland när dom behöver hjälp) och ska vara där imon med plus att jag ska jobba på mitt andra jobb oxå, så imon blir det jobb mellan 9-19..hua..va längesen jag jobbade så mycket på en dag, men det ska nog gå bra!

Helgen vart lugn, blev verken glöggmys hos Gittan eller fest i Taberg, jag måste inte så bra i lördags så orkade inte, men på lördagskvällen åkte vi iaf till Axel och Louise och kollade på hockeyn och åt tacos.
Igår så shoppade vi julklappar, så nu är alla klappar till barnen färdiga, så nu är det bara till mina och mickes föräldrar och till mormor kvar, skönt! Så jag satt och slog in några av julklapparna igår kväll, finns det nått tråkigare? haha..

Nehe, har precis ätit lite frukost, så ska väl ta och hoppa in i duschen och sen få jag se vad som händer fram tills jag ska åka och jobba!
Ha det fint!
Pussåkram


Dag 1

Idag på listan stod det att jag skulle presentera mig själv så here we go:

Heter Karin, är 22 år och bor tillsammans med världens finaste sambo och hund inne i stan.
Min familj består av mamma, pappa och en syster och världens bästa systerson såklart!=)
Just nu jobbar jag bara deltid, men vill verkligen ha en heltid eller iaf mer än vad jag har nu!
Vad kan jag skriva mer om mig, finns nog inte så mycket mer då dom som läser denna blogg förmodligen redan känner mig rätt bra!


----------------------------------------
Idag ska vi hem till Gittanbud på lite glöggmys, sen ikväll så var väl kanske tanken att åka ut till Taberg för att träffa jenny, rickard, malin och de andra ;) kan nog bli skojj kanske :)
Nehe, nu ska jag hoppa in i duschen och sen får det nog bli en liten hundpromenad på det!

Ha det fint!
Pussåkram

December

Och så var decmber här och det är verkligen vinter ute, och det är med blandade känslor..
Hade inte tänk att skriva så mycket just nu, hittade en lista på annpersson.blogg.se som jag tänkte att jag skulle sno av henne och göra här på min blogg, vem vet det kanske blir lite mer intressant läsning, eller förmodligen inte men kanske skriver lite mer om inte annat...hmm...

så här kommer den:
♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Så, jag börjar väl imorgon =)
Ha det fint och god natt och sov så gott!
Pussåkram

RSS 2.0