Vecka 22

Nu är vi inne i bebisvecka 22, allra redan! De senaste typ 5 veckorna ha gått så sjukt fort, hoppas att det fortsätter så!
Bebis va busig i helgen, ville inte sparka sin mamma lika mycket som den ha gjort, så på söndageftermiddagen fick vi åka in och kolla, de lyssnade på hjärtljuden som slog så fint så, och bebis gav ifrån sig en redig spark så tom bm kände den, men sen fortsatte den att va lugn iaf, så jag va inte helt nöjd.
Men sen igår kväll så började den bli lite mer livlig igen, och Micke fick oxå känna lite sparkar :) Så hoppas att bebis kommer igång lite mer ordentligt nu!
 
Nästa vecka åker vi till Grekland- Kos, ska bli så himla skönt, bara man kunde få bli av med sin förkylning med så skulle jag bli glad, efter en vecka ha jag iaf börjat känna lite smak och lukt igen, skönt det!
 
Annars händer det inte mycket, ha bara 13 arbetspass kvar innan jag går på semester, graviditetspenning och föräldraledigt! Så himla skönt, ohhh vad jag längtar efter våran lilla bebis, lite mer än 4 månader kvar tils det är beräknat, låt sommaren gå snabbt och smärtfritt ;)
 
Idag blir det en dag på stan med syster och Max, så bästa att sätta lite fart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0