Vecka 25

Välkommen vecka 25, om 15 veckor är bebis beräknad, åhh vad jag lääängtar! <3
 
I onsdags kom vi hem från en underbar vecka på Kos, varmt och skönt varje dag, lite blåsigt emellanåt, men inget som hindrade oss från bad och strandhäng.
Hotellet var gigantiskt, maten var jättebra, fanns hur mycket som helst att välja på!
Flera pooler, vi testade dock bara två, stranden va väl en liten besvikelse då det stod att det skulle vara sandstrand, men va en riktig grusstrand. Backen upp till vårat rum va ingen höjdare, inte ur bebis och barnvagnssynpunkt iaf, men bra träning ;)
 
Vi gjorde två utflykter, en in till Kardamena stad, jättemysig liten stad med små butiker, resturanger och trevligt folk.
Och den andra utflykten var till Bodrum i Turkiet, även det jättemysigt, lite dyrare stad men blev lite shopping, god lunch i hamnen och bara skönt att få komma ifrån hotellet och se något annat, meja älskade båtresan över till Turkiet, fast när vi skulle gå på båten på vägen hem så tappade hon sin solhatt rätt ner i havet, eller den blåste av henne, jag har aldrig sett ungen så ledsen, lilla pluttan! <3
Flygresan gick kanonbra för Mejas del, lite rastlös emellanåt, men hon va inte rädd, hade inte ont eller något sådant, så det va väldigt skönt, mycket modigare än sin mamma!
 
Nee, de få vara det för idag..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0