Gissa bebisen resultat

Jag har ju glömt att utse en "vinnare"..
Här är gissningarna:

Maria Lindén: 23 juni, tjej, 51 cm, 4100 gram
Malin Krantz: 25 juni, tjej, 3750 g, 51 cm
Emma Dahlengård: 26 juni, pojk, 52 cm, 3125 g
Beatrice Bäckstrand: ‎27 juni, en flicka på 3220 gram och 51 cm
Ida Bousset: 27 juni, pojk, 3500 gram 51 cm
Matilda Strömblad: 27 juni, pojke, 4200 gram, 53 cm
Emeli Halavac: 29 juni, pojke, 4200 gram, 53 cm
Jennie Andersson: 29 juni, tjej, 3900 g, 52 cm
Maria ? : 1 juli, pojke, 4090 g, 51-52 cm

Och Meja var ju alltså en tjej på 4250 gram och 52 cm lång och föddes den 26 juni, så den jag utser till vinnare är:
Matilda som kom närmast på flest :) Så grattis vännen!

Pussåkram!


Ensam med barn och hund

Det är precis vad jag är ikväll, Micke är med Axel och fiskar..och vem vet hur länge dom blir borta, förmodligen längre än vad jag orkar hålla mig vaken..!
Känns lite konstigt att va själv, men är väl lika bra att vänja sig då Micke snart börjar att jobba igen..

annars är det väl okej här..har funnits bättre dagar, men det har funnits sämre oxå!
Idag har vi varit hemma hos pappa och käkat lite mat och fick polkagris-mjölkchokladtårta till efterrätt, gott!
Ikväll händer då ingenting, försöker hitta nått bra på tv, men misslyckas..äter lite godis och myser med den finaste i världen, min underbara dotter, TACK FÖR ATT DU FINNS MEJA!!

Nee..orkar inte skriva mer..
Ha det fint!
Pussåkram

Tiden springer iväg!

Det kan man verkligen säga att den gör!
Meja har redan blivit 1 månad och 2 dagar, lilla pluttan!
Idag var vi på BVC och hon väger numera 5460 gram och är 57 cm lång, huvudomfång på 38 cm.
Hon följer sin kurva, som har börjat plana ut lite, i början så gick den ju spikrakt uppåt typ, haha.
Allt är så bra med familjen så, trivs riktigt bra i mammarollen måste jag säga!
Och lilltjejen har redan vart på sin första dagsresa som gick till Göteborg tillsammans med mig, Micke och mamma och pappa, det var mycket trevligt med shopping och ett besök hos farbror Bengan!
Hon har även hunnit med sin första grillkväll, och vi har därmed haft vår första familjemiddag, den hölls ute hos Matilda och Tommy, och det var mycket trevligt, med riktigt god mat och efterrätt.

Här i huset går det framåt med renovering, tapeter och målat väggar är fixat inne hos Meja, älsklingen håller just nu på och lägger golvet där inne, han är så duktig så som kämpar och sliter <3
Vi har även köpt tapeter och färg till vårt sovrum som får bli nästa projekt, lite garderober ska köpas med både till vårt rum och till Mejas rum, allt kommer bli så fint när det är färdigt, vilket jag längtar efter nu!

Imon fyller min mormor år, så vi ska åka till henne en sväng, blir nog kanske ett besök på barnbutiken Gustav & Lillan med när vi ändå är i Habo! Var där när jag fortfarande var gravid, och de hade så mycket fint, men ville inte köpa nått då, dels för att jag hade köpt så mycket grejer och dels för att jag ville vänta och se vad det var som döljde sig där inne i magen! =)

Annars är det lugnt framöver tror jag minsann, Micke har bara en vecka kvar på semestern efter denna, känns väldigt konstigt! Vill inte att den ska ta slut, det betyder ju att jag och Meja och Rocky måste klara oss själva, det kommer bli en stor omställning, men det ska väl gå det med hoppas jag ;)
Så om ni vill hitta på nått med mig så får ni gärna höra av er!
Men innan semestern är slut för hans del, så måste vi hinna med en sväng till Hjo oxå, dit måste jag åka varje sommar även om det inte finns så mycket där att göra, gå på hem och hobby och äta mat eller äta glass ungefär, hihi!

Nehe, det få va allt för idag, dags att börja planera lite kvällsmat tror jag allt!
Ha det fint!
Pussåkram

2 veckor

Idag är det 2 veckor sen Meja kom till världen, förstår inte vart tiden har tagit vägen!
Det går så sjukt fort, det är ju läskigt hur fort tiden går!
Meja är världens goaste och snällaste lilla tjej, hon är mer och mer vaken på dagarna och mer med och söker ögonkontakt och sånt, och hon sover hur bra som helst på nätterna, mellan 5-6 timmar innan det är dags för mat, och det tackar man så hjärtligt för :)
Hon är så söt, vill bara äta upp henne hela tiden!

Idag ska vi iväg till Mullsjö för att fira Mejas farfar som fyller år, så blir väl mat och fika i stora lass, najs :)
Igår så var mina föräldrar här och vi grillade och fikade och tjötade och satt ute på altanen och bara hade det mysigt =) Det finns några som är väldigt stolta över sitt barnbarn som gärna tog en liten sväng med barnvagnen och bytte blöja på Meja, hihi! <3
På kvällen skulle jag och Micke ha filmkväll när Meja hade somnat, lite egentid måste man ju ha, men jag sov dock större delen av filmen, haha, så typiskt mig!

Annars är det rätt lugnt, dagarna bara försvinner som sagt, vet inte vad vi gör på dagarna men dom går ändå!
Nehe, nu ska jag kolla till min skrutta som ligger i sin säng och filosoferar och sen få det bli att duscha och fixa sig lite, lite amning och blöjbyte ska hinnas med oxå innan vi åker ;)

Ha det bäst!
Pussåkram

1 vecka och 1 dag

Nu är vår lilla Meja en vecka och 1 dag gammal, den här veckan har gått så otroligt fort så det finns inte ord för det! Ändå så tycker man att man inte gör någonting om dagarna, de går åt ändå åt blöjbyten, amning och att bara sitta och beundra prinsessan! :)

Igår var vi på tokarp och käkade lite mat och fikade lite, mysigt! :)
Köpte även den första "tjejbodyn" igår, blev en rosa, fast jag har sagt att jag inte skulle köpa nått rosa, haha!
Men pluttan behövde fler bodys och på maxi var inte utbudet så stort så då fick det bli det, och den va faktiskt väldigt söt för att va rosa :)
Nu har våra familjer fått träffa Meja :) Så snart ska vi börja ta tag i besök från vänner, om det är någon som vill träffa oss såklart, haha!
Men vi tar det lite lugnt, ha inte kommit in i allt än, blir inte så många timmars sömn per natt än, så man är rätt slut hela tiden, även om man på nått sätt håller ihop och typ vänjer sig vid sömnbristen, dock känns de nästan som att man ska bli förkyld pga sömnbristen, men hoppas att kroppen ställer om sig och låter mig vara frisk trots allt!

Nehe, är det väl snart dags för lite amning igen..!
Ha det så bra!
Pussåkram

RSS 2.0