Tråkigt.nu

Ja det är precis vad jag har..
Dagen idag har varit grymt varm, vilket jag inte riktigt orkar med nu för tiden.
Var tom skönare inomhus än ute i skuggan, då är det nog rätt varmt ute!
Men Rocky är nöjd som får ligga ute och gotta sig, eller det verkar som han är nöjd iaf!
Längtar tills mannen i mitt liv kommer hem, han slutar runt 19 så borde vara hemma om en timme, längtalängta!
Ska börja och fixa till kvällens middag om en stund, få bli hemmagjorda biffar, potatis och brunsås minsann..
hoppas bara att biffarna blir goda för en gångs skull, brukar inte bli så bra när jag gör dom, men gjorde "smeten" vid 14 idag så den har fått stå i kylen och dra till sig i många timmar nu, så hoppas att det blir bra smak på det!
Håll era tummar!

På tal om att hålla tummarna, pappa ska på jobbintervju imon, så hoppas verkligen att han får det!
Men hålla tummarna är lite svårt för min del just nu då jag förmodligen börjar få Karpaltunnelsyndrom, vilket är mindre skönt, har så ont i händerna när jag vaknar och idag har det hållt i sig hela dagen, i vissa lägen..!
Men det är ju bara 24 dagar kvar tills bebis kommer, så då går ju det förhoppningsvis över, fast bebis få gärna komma lite tidigare, tycker att den kan komma på lördag, för då är bebis fullgången! =)
Börja springa i trapporna nu då kanske?
Vill ha tillbaka min kropp, kunna röra på mig, känna mig lite lättare och smidigare, inte behöva ha alla dessa svettningar längre, haha, och självklart få veta vem det är som gömmer sig där inne, mamma längtar efter dig nu!

Imon är det besök hos barnmorskan igen, få se vad hon säger, känns som magen har växt enormt de senaste två veckorna sen jag va där sist, och eftersom magen hade en avvikele uppåt på förra sf-måttet och om den ha det imon igen så blir det ultraljud för att se varför det är ett stort mått, jag hoppas lite på att det är det, för börjar oroa mig för att det är en stor bebis, och om det är det så får de se till att sätta igång mig eller nått, för vill inte att bebis ska bli ännu större, ska ju kunna föda fram den med!

Min födelsedag blev förresten jättebra i söndags, va mysigt!
Fick fina presenter och blommor, jag hade gjort pastasallad med olika tillbehör och en jordgubbstårta plus att svärmor hade gjort en annan tårta med kiwi och blåbär på, mums! Så det var göttit minsann!
Tack till er som var med och firade och tack för alla gratulationer! =)

Nehe, det var väl allt för idag!
Ha det fint!
Pussåkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0